IndexHandbookMapGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepenZoekenFAQ

Onbeantwoorde berichten bekijken
 

 
Last post
Geen nieuwe berichten

» Minanter


// North - Rank one
Minanter ligt in het noorden van Blue Moon Horses. Het grenst aan de stoffige kale bergen die eenzaam richting de horizon staan. In het dal glijdt een rivier naar de zee en bij het lagere gebergte heb je prachtige dennenbomen met verborgen meren en veel geheimen plekken. Het is een bos vol leven.

I'd rather be al...
vr 10 feb 2017 - 12:24
Mariëlle Laatste bericht bekijken
Geen nieuwe berichten

» Orlais


// East - Rank two
Orlais is het perfecte gebied wanneer je van het strand houdt. Met de parelwitte stranden en blauwe wateren is het een genot om uit te waaien. Orlais beschikt echter niet alleen over een mooi strand; langs de kustlijn toren prachtige, maar gevaarlijke kliffen boven het water uit. Deze kliffen hebben een diep doolhof in hun binnenste met hier en daar een donkere grot.

Break the waves ...
zo 5 feb 2017 - 0:45
Bo Laatste bericht bekijken
Geen nieuwe berichten

» Anderfels


// South - Rank three
Anderfels beschikt over de mooiste uitgestrekte vlakte die er zijn. In de lente is dit gebied met zijn hoge gras en bloemen in de mooiste kleuren een van de schitterendste plekken. Hier groeien prachtige bloesem bomen en heerlijke appelbomen, die worden gevoed door vele frisse riviertjes. Ook beschikt Anderfels over prachtige rotsen die grenzen aan Orlais, en een dicht bos waar geschuild kan worden..

Piles of bones (...
wo 18 jan 2017 - 15:21
Michelle Laatste bericht bekijken
Geen nieuwe berichten

» Ferelden


// West - Rank four
Ferelden is met zijn mystieke watervallen in het diepe woud een van de meest bijzondere plekken om te komen. Maar, hoe dieper je gaat, hoe angstaanjagender het bos wordt. Toch zul je je verbazen over de pracht en praal van de watervallen, en de kleuren van de klaprozen die zullen bloeien in de zomer. Ferelden is een prachtig gebied met vele geheimen die wachten om ontdekt te worden.

we were born wit...
vr 10 feb 2017 - 12:05
Mariëlle Laatste bericht bekijken
Geen nieuwe berichten

» Vyrantium


// Central - Shades
In het centrum van het land van de blauwe maan ligt Vyrantium. Het is een donkere plaats, zelden zal licht de grond beroeren. Schimmen loeren vanuit de schaduwen en vinden hun thuis in het mistige, onheilspellende woud. Enkel paarden die niets meer hebben om voor te leven komen hier.

Restless huntres...
za 21 jan 2017 - 21:57
WazBeer Laatste bericht bekijken
Actieve topics van vandaag
Top 20 berichtplaatsers van vandaag
Top 20 berichtplaatsers aller tijden

» CHATBOX