IndexHandbookMapGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepenZoekenFAQ

Deel|

Search my eyes to find the beauty of the beast.- OPEN

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Dimphyl

avatar

Profile
Number of posts : 1965
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Search my eyes to find the beauty of the beast.- OPEN vr 20 jul 2012 - 9:44


Roque was eindelijk groot, volwassen en sterk. 3 jaar was de bonte hengst al weer. en 3 jaar geleden had hij zijn moeder Darlica voor het laatst gezien. ergens in zijn achterhoofd miste hij haar, wilde hij weten waarom ze hem dit aangedaan had, en wilde hij haar ontmoeten, zien hoe ze was. de herinneringen die hij nog had waren vervaagd. ze was niet meer dan een geur, een bonte vlek in zijn herinnering. Zijn vader E'vesdar had een hele taak eraan gehad om het opstandige veulen een normaal leventje te geven, en, hoewel hij daar aardig in geslaagd was, de rol van een moeder had hij niet kunnen aannemen. boven op zijn officiële volwassenheid, was Roque ook nog eens uitgeroepen tot Gamma leider van rang 2, wat in hield dat hij veel verantwoordelijkheden had gekregen. het beschermen en leiden van de kudde samen met zijn 2 mede leiders, Lerav en Theron zou een zware taak zijn voor een jonge hengst, ware het niet dat hij de kracht en doorzettingsvermogen van zijn vader, notabene de leider van de 3e rang, had meegekregen.

Zijn slanke, gespierde lichaam leek op dat van zijn vader. de zelfde donkere kleur, dezelfde bouw, maar de vlekken had hij van zijn moeder geërfd. Hij liet zijn lichaam omhoog komen, uitkijkend over Orlais en de paarden, bovenop een van de vele kliffen. zijn diepe, zware stem kwam makkelijk boven het geraas van de zee en de herfst wind uit, zijn hinnik ver dragend. met een klap kwamen zijn hoeven weer neer op de grond, enkele stenen afbrokkelend en met een wild geraas de zee in stortend die onder hem lokte met zijn schuimkoppen. Roque's donkere ogen volgden even de bewegingen van de zee, zijn gedachten leeg, waarna hij zich met een ruk omdraaide en zijn achterhand zijn lichaam aanstuwde in een makkelijke, verheven draf waarin zijn donkere manen en staart om hem heen wapperden, in de richting van de kudde.

Zijn eerste levensdagen had hij in Minanter doorgebracht, de thuisplaats van zijn laag gerankte moeder, waarna hij was gedumpt bij zijn vader in het prachtige Anderfels met zijn bloeiende velden die voor eeuwig door leken te gaan. nu was hij dus uiteindelijk in zijn nieuwe thuisplaats beland, Orlais met de prachtige stranden. de zilte, gezonde zeelucht was een verademing voor zijn longen, de prachtige uitzichten waren adembenemend. toch drukte de zware last van het leidersschap op zijn schouders, en was ontspannen en genieten er nog niet bij geweest voor hem.

Ook nu weer schoven zijn altijd bewegende oren over de kudde, zijn ogen scannend en zijn neus ruikend. opnieuw welt een heldere, diepe hinnik op uit zijn keel als hij een paard ontdekt dat hij nog niet kent. hij zet enkele passen over de stijfbevroren grond terwijl zijn lange manen heen en weer wapperen, en blijft dan staan, afwachtend of het paard contact wil zoeken.

- open.


Like a Star @ heaven ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo


Laatst aangepast door Dimphyl op vr 20 jul 2012 - 23:53; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Gast
Gast


Profile


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Search my eyes to find the beauty of the beast.- OPEN vr 20 jul 2012 - 19:17

Ik ga hier antwoorden, geef me wel eventjes de tijd :3
Terug naar boven Ga naar beneden
Dimphyl

avatar

Profile
Number of posts : 1965
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Search my eyes to find the beauty of the beast.- OPEN vr 20 jul 2012 - 19:52

hihi is goed (:


Like a Star @ heaven ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
Terug naar boven Ga naar beneden
Gast
Gast


Profile


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Search my eyes to find the beauty of the beast.- OPEN di 24 jul 2012 - 20:37


mercy is bad for the vision
emperor e'vesdar


Er was zoveel gebeurt in de laatste paar jaar, E'vesdar zijn leven was in een stroomversnelling geraakt en nu hij er zo op terug keek herinnerde hij zich het meeste niet eens meer. Van niemand had hij het omhoog geschopt naar leider van de derde rang, en uiteindelijk heeft hij de Emperor titel bemachtigd. Hij vroeg zich soms af waar hij het aan te danken had, maar het bleef altijd een feit dat hij niks te verliezen had en zijn leven continu op het spel zette om anderen te redden, daar leefde hij immers voor. Toch was het ook niet waar dat hij niks meer te verliezen had, met de bijkomstigheid van zijn nieuwe rang was er ook een nieuwe hengst in zijn leven gekomen, zijn zoon Roque. Ondanks dat de donkere pinto niet was voort gekomen uit liefde, überhaupt respect, E'vesdar heeft altijd innig van zijn zoon gehouden en geprobeerd deze tot een welgemanierde hengst op te voeden.

Het was echter maar al te duidelijk dat Roque ook het hete opvliegende karakter van Darlica had geërfd en E'vesdar had gevreesd dat Roque niet goed zou terecht komen. Echter was niks minder waar geweest, zijn zoon had de titel Gamma van de tweede rang toegekend gekregen, misschien ook wel omdat E'vesdar een goed woordje voor hem had gedaan toen.

Het was alweer twee weken geleden geweest dat hij Roque had gezien en vanmorgen had het verlangen hem overwelmt om Roque op te zoeken. Vol goede moed en een goed humeur, wat al vrij zeldzaam was, was hij vertrokken. Echter had de kille grond en de gure wind hem de das om gedaan en chagrijnig stapt hij over het mulle zand, de wind snijdend in zijn vacht. Zijn gedachtes maakte over uren en een warm broeierig gevoel verspreid zich in zijn borst, grijpt hem naar zijn keel en beneemt hem de adem. Herinneringen van vroeger wellen op, verschijnen voor zijn ogen en zorgen er voor dat zijn hartslag versneld en het witte schuim rond zijn schouders verspreid. Hij moest niet te veel na denken, dat was niet goed voor hem, en zeker niet vlak voor een goed bedoelt bezoek aan zijn zoon.

Een zucht verlaat zijn lippen en hij probeert zijn gedachten weer helder te krijgen, zacht geritsel achter hem brengt hem terug naar de realiteit. Rys bewoog niet ver achter hem en de hete oranje ogen van de kat flitsen op voor zijn ogen, zijn gedachtes kalmeren en hij krijgt zijn ademhaling onder controle. Een zucht rolt over zijn lippen wanneer hij zijn ogen op slaat, het was nog maar een klein stuk. Een hinnik buldert over de vlaktes en E'vesdar herkend de stem van Roque, hij opent zijn mond en kaatst een hinnik terug.


Rise and rise again, until lambs become lions
Terug naar boven Ga naar beneden
Dimphyl

avatar

Profile
Number of posts : 1965
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Search my eyes to find the beauty of the beast.- OPEN wo 25 jul 2012 - 9:39

afwachtend of het paard op hem af zal komen, hoort hij opeens nog een hinnik door het gebied. zonder te twijfelen weet hij dat het zijn vader is, E'vesdar. de voormalig leider van rang 3, en nu, als de roddels waar waren, de Emperor, leider van alle leiders. tja, word travels fast in BMH. zonder het paard voor hem nog een blik waardig te keuren draait hij lenig zijn gespierde lichaam, dendert er in galop vandoor, zijn achterbenen soepel zijn lichaam aanstuwend, in de richting van het geluid.

terwijl hij zo galoppeert, de wind suizend in zijn oren en zijn manen striemend tegen zijn hals, kan hij aan niks anders denken. zijn vader moest en zou wel een goed woordje voor hem hebben gedaan, anders zou hij nóoit, maar dan ook nóoit, als verstoteling, met alleen een vader, ietwat vreemd, zomaar vanuit het niets, niet eens uit de zelfde rang, de gammaleider van rang 2 kunnen worden. maar hé, hier liep hij, in het gebied dat hij het zijne mocht noemen. zijn vader. hij had hem al een tijd niet meer gezien, de grote, donkere hengst met de rabicano aftekeningen en zijn prachtige ogen. maar meteen als hij het lichaam ziet, weet hij dat hij gelijk had. daar stond hij. Roque gaat over in een rustige draf en nadert zijn vader.

De laatste keer dat hij zijn vader had gesproken was nog maar enkele weken geleden geweest. en hoewel E'vesdar echt zijn best had gedaan om hem een normale jeugd te geven, met speelkameraadjes, genoeg eten, altijd was zijn vader er voor hem, maar toch, het gemis van een moeder was altijd aanwezig, hoewel Delaney ook nog een tijd als een soort tante had gefungeerd. hij wist dat ze probeerde hem op te vangen, zijn nieuwe moeder te worden, maar wat zijn moeder hem ook had aangedaan, ze zou áltijd zijn moeder zijn, en niemand kon haar vervangen. zijn donkere oog, en zijn maanoog, glijden over de hengst voor hem, rustig, berekenend, geen emoties zichtbaar. hij was blij om zijn vader te zien, maar zelfs bij hem was hij niet in staat zichzelf los te laten. hij bleef zijn woorden zorgvuldig afwegen, bang om ze te verspillen, bang om iets verkeerds te zeggen.

'Hallo pa.' zijn altijd hoge stemmetje, was eindelijk gedaald tot een diepe bas, charmant maar met een rafelig randje eraan. hij stopt, knikt even en kijkt E'vesdar dan onbewogen aan, benieuwd naar de reden van zijn bezoek. hij was niet van plan geweest hem achter te laten, dat zou hij nooit kunnen aangezien hij niet zoals zijn moeder wilde worden, maar zijn vrijheid, zijn taken hier in Orlais, hij redde het best zonder zijn vader.


Like a Star @ heaven ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo


Laatst aangepast door Dimphyl op vr 27 jul 2012 - 7:48; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Gast
Gast


Profile


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Search my eyes to find the beauty of the beast.- OPEN do 26 jul 2012 - 22:59


mercy is bad for the vision
emperor e'vesdar


Hij was hier niet heen gekomen om te kijken of alles verliep naar wens, hij kwam niet langs om te zien of Roque zijn taak wel naar behoren uit voerde. Nee hij kwam als vader om zijn zoon te zien, zijn eigen vlees en bloed waar hij van hield als geen ander. Hij was gekomen om Roque simpelweg even bij zich te hebben, hij wist maar al te goed dat de jonge gevlekte hengst al snel een eigen leven zou op bouwen en misschien zou er binnenkort geen plek meer zijn voor zijn ouwe. Misschien zou Roque al snel een merrie vinden om een leven mee op te bouwen en zou E'vesdar voor goed uit zijn leven worden geschreven. Natuurlijk deed de gedachte hem pijn, maar hij wist dat Roque een goed hart had. Hij had geen vader nodig die over hem waakte. En misschien werd het tijd dat E'vesdar afstand nam, maar vandaag nog niet. Vandaag was hij hier om zijn zoon te zien.

Hij overbrugt de laatste meters en laat Roque er niet zo makkelijk vanaf komen, hij trekt zijn zoon naar zich toe en sluit deze kort maar krachtig in een omhelzing. 'Hey Roque' Zijn toon nonchalant, nog maar amper hoorbaar dat hij even hiervoor bijna uit zijn vel was gesprongen. Hij laat zijn blik over zijn zoon glijden, de ijskoude blik zorgt er voor dat zijn smalle lachje verdwijnt. Hij zag zijn zoon liever lachen, al begreep hij zijn kewellingen maar al te goed. Soms vroeg hij zich af of Roque wel van hem hield, of hij überhaupt om hem gaf, maar meestal verdwenen de gedachtes vanzelf weer.


Rise and rise again, until lambs become lions
Terug naar boven Ga naar beneden
Dimphyl

avatar

Profile
Number of posts : 1965
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Search my eyes to find the beauty of the beast.- OPEN vr 27 jul 2012 - 7:54

de enkele woorden die zijn vader spraken maakten dat Roque maar weer eens realiseerde hoeveel hij op E'vesdar leek. hoe anders dan zijn moeder, die altijd maar wat af ratelde en geen blad voor de mond nam? de 2 hengsten waren altijd wel eerlijk, maar berekenden hun kansen per antwoord, wogen hun woorden af voor ze ze blootgaven aan de weidse wereld.

De omhelzing pakte hem onverwacht, maar een kleine glimlach sluipt op zijn lippen en hij duwt zijn neus even tussen zijn vaders manen, snuift zijn geur op. de geur van zijn veulentijd. geborgenheid, liefde. maar toch ook weer niet.. Roque hield zeker wel van zijn vader, en was écht niet van plan om hem achter te laten, want dan zou hij niet veel beter zijn dan zijn moeder die hém had achtergelaten. hij zei het alleen niet hardop. emoties tonen, daar was hij nog slechter in dan in emoties voelen..

al snel laat zijn vader hem weer los uit de omhelzing, en staat hem dan ongegeneerd te bekijken. Roque begon al wat meer los te komen en glimlachte nog eens, net zo charmant en knap als zijn moeder kon glimlachen. 'vind je het leuk, wat je ziet?' hij zwiept zijn staart, en laat zijn spieren rollen. hijzelf vond het wél leuk, wat zijn vader zag. tja, hij was een beetje een ijdeltuit.. behoorlijk gek op zichzelf, want zichzelf was al dat hij had op de momenten dat zijn vader niet bij hem was, en die momenten waren er de afgelopen weken vaak geweest.Like a Star @ heaven ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
Terug naar boven Ga naar beneden
Gast
Gast


Profile


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Search my eyes to find the beauty of the beast.- OPEN zo 29 jul 2012 - 13:59


mercy is bad for the vision
emperor e'vesdar


Een zachte geamuseerde grinnik verlaat zijn lippen, duidelijk zat er ook wat bloed van Darlica in, want E'vesdar was alles behalve blij met zijn uiterlijk, laat staan er mee bezig. Nee zijn lichaam zat onder de diepe littekens en zijn gezicht was gehavend door het vele vechten, zijn ogen stonden ijskoud en een harde blik siert vrijwel altijd zijn gelaat, alles behalve een merrie verslinder dus. Niet dat E'vesdar ook maar tijd of zin had in het andere geslacht, met een taak als de zijne was het belangrijk dat hij niemand had die aan zijn mouw trok elke keer dat er iets aan de hand was, nee hij moest continu op zijn hoede zijn en altijd aanwezig om in te kunnen grijpen wanneer het dreigde fout te gaan. En hij hield van die taak, dus was het ook geen groot probleem dat hij daar de merrie's voor op moest geven. Niet dat ze ook maar een beetje geïnteresseerd waren, ach wat deerde het hem ook. Hij leefde voor zijn twee zonen en de bewaking van de kudde. Hij mocht zich gelukkig prijzen als hij zo voldaan zou sterven als hij nu was.

'Je ziet er geweldig uit hoor Roque' grinnikt hij zacht en heft zijn robuuste hoofd op, om zijn smeulende oranje ogen in de ijskoude ogen van Roque te richten. Het was misschien bijna jammer dat Roque zo goed wist dat hij charmant en knap was, waarschijnlijk kon hij van menig merrie het hart laten smelten met slechts een enkele grijns. Hij gunde zijn zoon alles wat hem toe kwam, en zelfs als Roque zijn zinnen zou zetten op de merrie's dan zou hij nog trots zijn. Hij hield immers niet van Roque om wie hij was, nee hij hield van zijn zoon omdat het zijn zoon was. Roque kon niks fout doen om E'vesdar zijn liefde niet meer te verdienen, nee Roque zou altijd een plek in zijn hart hebben ongeacht wat.

'Beetje tevreden met je nieuwe taak? Heb je het naar je zin met het domineren van kudde paarden?' Hij grijnst donker en geamuseerd, misschien een tikkeltje speels.


Rise and rise again, until lambs become lions
Terug naar boven Ga naar beneden
Dimphyl

avatar

Profile
Number of posts : 1965
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Search my eyes to find the beauty of the beast.- OPEN zo 29 jul 2012 - 19:49

hij grijnsde terug naar zijn vader, zijn ogen twinkelend. de twinkeling was de enige emotie die hij liet zien, maar toch liet het zijn verschijning stralen. het gaf hem meer diepte, zorgde ervoor dat hij iets had wat er op duidde dat hij niet helemaal harteloos was.

zijn vaders vraag verraste hem niks. natuurlijk wist hij het al, net zoals Roque al wist dat E'vesdar de emperor was geworden. het hoogste van het hoogste, en daar mocht hij vanaf stammen. fantastisch. hij brieste zacht, knikte. 'Bedankt pap.' hij glimlachte. hij wist gewoon zeker dat E'vesdar een goed woordje voor hem had gedaan, anders had hij niet, als onbekende, net 3jarige, opeens de gammaleider kunnen worden van een rang waar hij niet eens thuishoorde. hij wist ook, dat zijn vader net zo'n groot intellect als hij had, en zeker wel zou begrijpen waarom hij bedankt werd. zijn ogen schoven even over de kudde, bekeken de verschillende paarden.

dat herinnerde hem eraan.. zijn ogen gleden naar de kant waar de scheiding tussen Orlais en Anderfels waren. zijn moeder. ze had bij hem in de kudde gezeten, hier in rang 2, en hij, als de gammaleider, wist het niet eens. ze was er blijkbaar perfect in geslaagd om hem te ontlopen.. en nu, was ze bezig naar de derde rang te gaan. hij had het gezien, hoe ze van hem weg liep, en had zichzelf in bedwang moeten houden om niet achter haar aan te gaan, haar eindelijk eens te kunnen spreken.. hij had haar laten gaan, had de rest van die dag zijn mond niet open getrokken en zich ellendig gevoeld.

'Pap, denk je dat mamma de 3e rang haalt?' hoe erg hij zijn moeder ook mocht haten om wat ze hem had aangedaan, ze was zijn moeder, waardoor hij toch altijd onvoorwaardelijk van haar zou houden, en hij was oprecht geïnteresseerd of zijn vader enig idee had, en misschien wel, of zijn vader haar ook, zoals hij deed, stiekem in de gaten hield. toch had hij het idee dat zijn vader niks maar dan ook niks om de bonte merrie gaf, en daar had hij alle reden toe. Roque vroeg zich gewoon af, zou zijn vader wel een merrie hebben, of zou hij gewoon doen waar hij zin in had, met wie hij wilde?Like a Star @ heaven ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
Terug naar boven Ga naar beneden
Gast
Gast


Profile


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Search my eyes to find the beauty of the beast.- OPEN ma 30 jul 2012 - 22:13


mercy is bad for the vision
emperor e'vesdar


E'vesdar was niet de hengst om met jan en alleman het bed in te duiken, alles behalve zelfs. Darlica was de enige merrie waar hij in 5 jaar mee samen was geweest, zijn charmes en flirt-technieken waren verouderd en minstens net zo stroef als zijn sociale vaardigheden. Het stelde werkelijk waar niks voor en hij moest zichzelf zeer vaak uit een ongemakkelijk gesprek redden omdat hij weer iets fout had gezegd. Ach, niet dat het hem ook maar iets deerde, met een taak als het zijne was het fijner om niemand aan je te hebben hangen, daarnaast was er ook niet echt een merrie waar hij zijn hart aan had verkocht. Hij kende Lye'et en Delaney, maar Lye'et was zijn jongere zusje in zijn ogen, en Delaney had zoveel bagage dat E'vesdar het gevoel had dat zijn verleden licht verteerbare literatuur was.

Er was natuurlijk Morrow, de merrie die hem kouder aan kon kijken dan wie dan ook. Haar woorden en blikken waren als een mes in zijn ziel, maar toch leek ze iets in hem los te maken, iets wat hij liever ver weg stopte in een donker hoekje van zijn ziel. Het was al eerder fout gegaan, hij was eerder door het lint gegaan. Hij kon het moment na al die jaren nog goed voor ogen halen. Het was het moment geweest dat O'delden, zijn eerste zoon, vlak voor zijn ogen was verzwolgen in het moeras. Op dat moment had hij zijn beheersing verloren, waren zijn emoties te sterk en allesoverheersend, Sarafina probeerde hem te kalmeren, maar het was te laat de lange klauwen van de zwarte panter waren al diep in het vacht van de merrie gedrongen. Zijn ademhaling hapert en zijn ogen verschieten van helder oranje naar een diep en donker zwart. Sarafina, hij had ooit om haar gegeven, misschien zelfs van haar gehouden, en hij had haar bijna vermoord. Hij was haar verloren, net zoals hij Yrdaice had verloren.

Nee, hij vreesde dat een relatie nooit meer iets voor hem zou worden. Zijn taak was zwaar en eiste veel concentratie van hem, een merrie kon er misschien wel niet bij, daarnaast wilde hij er zeker van zijn dat hij zijn emoties kon controleren, dat hij Rys in bedwang kon houden. Dat was zijn prioriteit, het donkere beest dat hij creëerde in bedwang houden en gebruiken voor de juiste doeleinden.

De lage brommerige stem van Roque bereikt zijn gehoor en zonder het door te hebben glimlacht hij lichtjes, zijn zoon was volwassen. De woorden van Roque, de vraag was echter minder leuk. Hij haalt zijn schouders lichtjes op, wend zijn blik af en probeert Darlica van zich af te zetten. Hij had werkelijk gedacht dat hij er een vriendin bij had gewonnen toen hij haar voor het eerst tegen kwam, ze was zo heerlijk koppig en eigenwijs. Hij hield er wel van als een merrie vurig en temperamentvol was, een labyrint vol geheimen en getekend door een ver verleden. Maar Darlica was enkel schone schijn geweest, misselijkmakend genoeg had ze hem gebruikt om haar pleziertje te krijgen. Hij zou het zichzelf nooit vergeven dat ze hem zo gek had gemaakt, vrijwel had gedwongen aan zijn instinct over te geven. Ze had de kans gehad, ze had zich kunnen om draaien. Hij wilde dat hij het had gedaan, dat hij zich had omgedraaid, maar hij wist dat zijn lichaam dat niet had gekund, zijn lichaam zou enkel dichter naar het hare zijn gegaan. Nee ze had weg moeten stappen op dat moment, dan was ze aan hem ontkomen. Maar dan zou Roque er ook niet zijn, zijn Roque waar hij trots op was met heel zijn hart.

'Ik denk dat ze met haar gladde praatje overal binnen kan komen. Ik wil haar absoluut niet dwars bomen op wat voor manier dan ook, maar ik denk dat de leider die haar in behandeling neemt wel op de hoogte moet zijn van haar verleden, van ons verleden' Een zwak lachje glijd over zijn lippen. 'Ongeacht wat ze heeft gedaan verdient ze een tweede kans, echter weet ze ook maar al te goed dat ik er zal zijn wanneer ze een misstap maakt, en dan is het gedaan' Hij wend zijn blik af naar de horizon. 'Ik geef om je moeder, wat voor slechte keuzes ze ook heeft gemaakt. Ik denk niet dat ze een slecht persoon is, enkel verward, en wij doen allemaal rare dingen als we verward zijn'


Rise and rise again, until lambs become lions
Terug naar boven Ga naar beneden
Dimphyl

avatar

Profile
Number of posts : 1965
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Search my eyes to find the beauty of the beast.- OPEN di 31 jul 2012 - 10:43

Roque knikte, blij met de uitleg die zijn vader gaf. Hij dacht er precies het zelfde over. Wat darlica ook gedaan had, ze was zijn moeder en hij wist dat ook zij vaak genoeg aan hem zou denken, hoe erg ze hem ook verachtte.

zijn donkere ogen glijden even over de kudde, de blauwe maan helder aan de hemel. Wat moest hij hier nou toch mee? Het was veel te veel verantwoordelijkheid voor zo’n jonge hengst. Hij had genoeg getraind, maar kon hij tegen een schim op? Nooit, dat wist hij heel goed. De schimmen waren nou eenmaal betere versies van de gewone paarden. Sneller, sterker, alles. Het enige wat niet beter was, was hun dorst voor bloed. Roque verafschuwde ze.

zijn ogen glijden weer naar zijn vader, de Emperor. ’Ik hoop maar dat ik de komende week geen rare dingen ga doen..’ hij gebruikte de helft van zijn vaders woorden, waardoor zijn eigen woorden nog niet verspilt zouden raken, en zouden achterblijven voor volgende zinnen, voor volgende verhalen. Roque hield er niet van om woorden te verspillen. Hij hield er liever wat achterwege.

hij was, eerlijkwaar, zenuwachtig en misschien zelfs wel een tikkeltje bang voor wat zou gaan komen. Hij leek weliswaar stoer, sterk, intelligent, maar hij voelde zich alles behalve dat. hij voelde zich een totale mislukking, iemand die nóoit in staat kon zijn om een kudde te beschermen, als hij al niet eens in staat was om er voor te zorgen dat zijn moeder van hem hield..Like a Star @ heaven ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoudProfile


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Search my eyes to find the beauty of the beast.- OPEN

Terug naar boven Ga naar beneden

Search my eyes to find the beauty of the beast.- OPEN

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Soortgelijke onderwerpen

-
» Help to find the Beauty in the Breaking... (Kairi, open)
» Beauty and the Beast (R-13)
» Behind The Eyes Of A Full Blooded Husky, You Will Find The Heart Of A Wolf.
» Rainbow the beauty
» Crazy txt words,.....can you find out wat they mean,ttyl,lol

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Blue Moon Horses ::  :: » Archive :: Orlais-
» CHATBOX