IndexHandbookMapGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepenZoekenFAQ

Deel|

Yacira • Each life has a chance~

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Pip
Editor
avatar

Profile
Number of posts : 2407
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Yacira • Each life has a chance~ zo 5 aug 2012 - 0:01


k a y l e i g h
you only get one shot
do not miss your chance to blow
this opportunity comes once in a lifetime
Het was elke keer weer verbazingwekkend welke transformaties de natuur onderging. Hoe de sneeuw zich liet weg tillen om het gras weer bloot te stellen. Hoe de kale takken zich inwisselde voor prachtige groene bladeren. Ik was gek op de lente. De frisse geur. De bloesem op de bladeren. En niet te vergeten de vrolijke veulens. Bij die gedachte gleden mijn ogen naar mijn buik in de weerspiegeling van het beekje dat rustig kabbelde. Er was nog niets zichtbaar, maar ze wist het wel. Het proces dat in haar lichaam afspeelde. Ze was blij met Theron, ze was blij dat ze op hem kon rekenen. Het gevoel dat ze er niet alleen voor stond om het kleine hummeltje op te voeden.

Haar hoeven plaatste zich in het vochtige gras van de nacht. De tempratuur was nog niet erg hoog, maar de zon liet zich wel zien wat veel scheelde. Ze boog zich voorover om wat slokken van het water te nemen. Het heerlijke koele water dat door mijn keel gleed liet een rilling over mijn rug lopen. Door mijn wimpers keek ik naar de punten van mijn manen die op het wateroppervlak dreven. Wanneer de weerspiegeling van mijn –nog- slanke lichaam werd onderbroken door dat van een ander paard kijk ik verrast op. Mijn ogen stonden beleefd naar de merrie. ”Fijn hé, de lente op komst” Sprak ik vrolijk. Eigenlijk geen enkel idee wat ik moet zeggen. Ik nam rustig nog een slok van het koele water.

Terug naar boven Ga naar beneden
Twistyh

avatar

Profile
Number of posts : 77
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Yacira • Each life has a chance~ zo 5 aug 2012 - 13:21De tempratuur was al weer een stuk gestegen. Het deed Yacira goed, de kou is immers niets voor haar. Rustig draaft ze op een lekker tempo opzoek naar een plek waar ze even wat kan drinken. Verderop ziet ze een merrie staan bij een beekje. Ach wat kon het haar ook schelen. Het tempo daalt en met stevige zelfverzekere stappen loopt ze richting de beek. Wanneer de andere merrie haar opmerkt lacht Yacira vriendelijk naar haar. Fijn hè, de lente op komst sprak de merrie vrolijk. Iedereen genoot toch van dit weer? Yacira laat haar hoofd hangen en drinkt wat. Ze heft haar hoofd weer omhoog en kijkt om zich heen ze ziet overal vrolijkheid, merries die naast hun hengsten staan, bloemen die al uitkomen en de vogels die weer beginnen te zingen. Ze voelde zich eigenlijk wel alleen. Niets liet ze merken. ”Ja heerlijk” antwoord ze vriendelijk.

Terug naar boven Ga naar beneden

Yacira • Each life has a chance~

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Soortgelijke onderwerpen

-
» The secret life of Fairies book 1 Banished
» Kovu: Life of Scars
» Life isn't so bad
» Azural The Life Binder
» Life Bites- Critisism Happily Noted ^^ (Not KH Based)

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Blue Moon Horses ::  :: » Archive :: Anderfels-
» CHATBOX