IndexHandbookMapGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepenZoekenFAQ

Deel|

Sokkepoot.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
I.mes

avatar

Profile
Number of posts : 112
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Sokkepoot. wo 15 aug 2012 - 0:25

Storyline, I handle fame by not being famous. I'm not famous to me.

De lieflijke en intelligente Elib en de norse koelbloedige Elib lijken misschien twee verschillnde individuen, maar dat zijn ze niet. Zijn exterieur verteld een ander verhaal en kan moeilijk gelijk gesteld worden aan zijn innerlijke zelf. Elib schrikt af, maar als je hem diep vanbinnen weet te betreden zal je zien dat hij de meest bijzondere, speciale, lieve, loyale hengst ooit is. Zijn vader wou hem steeds opvoeden als de slechtheid himself. Elib moest een volwaardige opvolger worden, een leider van verwoesting. Echter in plaats daarvan verloor hij zijn hart aan de prachtige Sokkepoot, de merrie met de bijzondere naam. Hij was niet verliefd nee.. Het was meer dan dat. Het gevoel dat doorheen zijn lichaam gierde wanneer hij al enkel haar naam hoorde was op zich al onbeschrijfelijk. En dan besefte hij het.. Hij hield van haar.

Haast perfecte maanden, jaren streken voorbij. De momenten dat hij niet bij haar was voelde hij zich lusteloos, beroerd. Hij hoorde bij haar, dat wist hij zeker. Maar dan was er.. die val. Elib voelde nog steeds hoe zijn lichaam pijnlijke steken rondom zijn hart vertoonde. Die schuldgevoelens.. Het verlies.. Elib kon haar dood niet verkroppen, dat zou hij nooit kunnen.

Elibrae's lichaam kwam eindelijk tot stilstand. Hij had een lange tocht achter de rug. Maandenlang had hij rondgezworven, zijn hoofd tegen elke boom herhaaldelijk geduwd en tot bloedens toe blijven gaan. Hij kon het verlies niet afsluiten.. Hij had hulp nodig, maar of hij die ook zou aanvaarden?


You say you love rain, but you use an umbrella to walk under it. You say you love sun, but you seek shade when it is shining. You say you love wind, but when it comes you close your window. So that's why I'm scared when you say you love me.


My life has a superb cast, but I can't figure out the plot. -A.B
Terug naar boven Ga naar beneden

Sokkepoot.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Blue Moon Horses ::  :: » Archive :: Orlais-
» CHATBOX