IndexHandbookMapGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepenZoekenFAQ

Deel|

The power of BMH is at your command, Avanti, Lord of the Earth.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Michelle
ǤØÐ ÂßØVЄ ÂĿĿ
avatar

Profile
Number of posts : 6870
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: The power of BMH is at your command, Avanti, Lord of the Earth. za 18 aug 2012 - 21:11

-yey for LOTR quotes-

Diep in het midden van de nacht snoof een duistere gedaante. Witte manen dansend op de kille bries die er door zijn gebied waaide. De blauwe maan zou er aan komen. En Achilles wist dat hij zijn hebben en houden moest verdedigen. Geen enkele schim zou aan hem komen voor wat hij was en voor al wat hij kon zijn. Avanti zou nooit meer twijfelen aan hem. Amosis zou een groot wapen van hem worden. En Achilles zou zijn linkerhand worden. Naast hem staand. Naast Ayana staand. Nee hij wenste niet voor de complete leiding. Hij wenste voor de kracht van de eer. Hij wist dat Avanti hem zou vertrouwen. In tegenstelling tot sommige andere..

Sinds Zircon zijn ultime prooi Morax van hem had afgenomen en zonder Avanti's weet had opgevoed had Achilles de schim gevolgd. Hij was achter geheimen gekomen die hem amuseerde en hij wist zeker dat ze Avanti ook zouden amuseren. Niet alleen Zircon. Maar ook Morax. Nee, Achilles was nog niet klaar met zijn wraak jegens Amor. En Morax was daar een groot deel van. Amor zou wensen dat zijn zoon er nooit was geweest. En voor Morax.. Tja hij zou nou eenmaal mogen hopen dat Achilles er snel een einde aan zou maken.

Ook had Achilles zijn heer en meester dingen te vertellen over nog een interesante hengst die nog wel eens zou kunnen helpen. Aeron. Een loner de broer van Amor nog wel. Achilles wist dat hij mentaal gestoord was geworden en was verbannen door E'vesdar nadat hij Amor had aangevallen. Ja, Achilles had zijn ogen open gehouden. En hij was klaar om verslag uit te brengen aan Avanti. Een lage hinnik gleed over zijn lippen. Zoekend naar zijn meester. Zoekend naar zijn heer. Zoekend naar al dat slecht was. Zoekend naar Avanti..


I fight for the men I've held in my arms, dying on foreign soil. I fight for their wives and children,
whose names I heard whispered in their last breaths. I fight for we few who did come home,
only to find a country full of strangers wearing familiar faces!


I fight for my people, impoverished to pay the debts of an Empire too weak to rule them,
yet brands them criminals for wanting to rule themselves! I fight so that all the fighting
I've already done hasn't been for nothing! I fight... because I must."
Terug naar boven Ga naar beneden
Jennifer
Administrator
avatar

Profile
Number of posts : 4988
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: The power of BMH is at your command, Avanti, Lord of the Earth. za 18 aug 2012 - 21:33


De witte wolkjes ontsnapten zijn neusgaten. Het was lente, allemaal goed en wel maar de nachten waren nog met temperaturen onder tien. Hoewel hij lente nooit goed en wel vond, het was ziekelijk, walgend op paarden zo gelukkig en vol bruisend leven te zien rondhuppelen. Hij snapte niet hoe het ook maar kon, dit was het land van de blauwe maan, er was geen dag zonder gevaar, geen dag zonder vrees om iets te gaan verliezen. Maar iedereen leek hier zo euforisch ... om welke reden? Omdat er veulens mogen ronddartelen? Omdat de vogels floten? Oh nee wacht, het kwam waarschijnlijk door de geurig en kleurrijke bloemen, zeker en vast dat laatste. Het was zielig, zielig ook maar te denken dat die rijkdom je leventje kon vullen wetend dat het gevaar achter iedere boom stond te loeren.

Het gevaar van deze nacht stond ergens diep in het woud, hartje van Vyrantium, op zijn plek, zijn domein. Maar dat betekende niet dat er geen ander gevaar was, er was altijd gevaar. Zijn gitzwarte lichaam stond onbeweeglijk stil, geen spier in zijn lichaam bewoog. Enkel zijn neusgaten verrrieden hoogstwaarschijnlijk ook maar iets van het leven dat door zijn aders stroomde. Hij was geheel ontspannen maar op ieder vlak was hij oplettend. Zijn ogen waren dan wel gesloten, zijn oren waren dan nog wel plat in zijn hals maar zijn neus nam alles op wat er te ruiken viel. Zijn hoeven gaven hem de informatie door die door de grond pulseerde. Zoals de cadans die hem zo bekend voorkwam. Menig ander paard zou het niet horen omdat het veel vereiste om een schim te horen aankomen maar Avanti, de rijkste en machtigste kender ieder van zijn leven bij de tred van hun onsterfelijke lichamen.

Er volgde een lage hinnik die reikte door ver over de kuddes. Meteen voelde hij andere hoeven, paarden die vluchtte voor de kilheid van die roep gericht naar maar één iemand. Avanti hief zijn hoofd op en opende zijn ogen. Zijn paarse ogen gleden opzij maar zijn lichaam weigerde ook maar toe te geven om het geluid te naderen. 'Als je me zoekt dan vind je me.' Fluisterde zijn duistere stem. Ayana was de enige die zijn aanwezigheid kon voelen alsof hij deel van haar was. Ze was de enige die geen hinnik nodig had om hem te vinden. Hij blikte naar de donkere hemel en dan naar zijn omgeving. Als Achilles hem nodig had dan moest hij maar denken en dan zou hij Avanti vinden, simpel als dat. Het koste enkel wat oefening en concentratie. Avanti wist dat Achilles het kon want hij behoorlijk tot één van zijn betere leden ...

° Me love LOTR. <3ONE WICKED GAME WE PLAY
Like a Star @ heaven :
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Michelle
ǤØÐ ÂßØVЄ ÂĿĿ
avatar

Profile
Number of posts : 6870
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: The power of BMH is at your command, Avanti, Lord of the Earth. ma 20 aug 2012 - 20:12

'Als je me zoekt dan vind je me.' Een fluistering zo kil als de wind die door zijn manen gleed bereek zijn oor. In stilte gromde de hengst en hij schudde zijn hoofd. Natuurlijk zou het weer eens niet de makkelijke weg zijn. Had hij ooit gedacht dat dat zo zou worden? Natuurlijk niet. "Maar natuurlijk mijn heer." Verzuchtte hij zacht en schudde nogmaals zijn hoofd voor hij de kant op liep van waar Avanti zich volgens hem zou bevinden.

En inderdaad. Achilles zocht en Achilles vond. Al was het slechts een enkel teken een enkele vibratie. Hij ving de uitgeademde lucht van zijn heer op. Langzaam begon hij te grijnzen en draaide zich meteen in tegenovergestelde richting om. Zijn passen langzaam en uitgestrekt. En toen pas hielt hij in. Zonder dat hij de paarse ogen zou kunnen zien wist hij dat hij zijn meester had gevonden. In stilte glimlachte hij en boog zijn hoofd. "Avanti." Klonk zijn stem zacht en zijn zwarte ogen glommen in het duister. Hij had niet stilgezeten, en Avanti wist dat..


I fight for the men I've held in my arms, dying on foreign soil. I fight for their wives and children,
whose names I heard whispered in their last breaths. I fight for we few who did come home,
only to find a country full of strangers wearing familiar faces!


I fight for my people, impoverished to pay the debts of an Empire too weak to rule them,
yet brands them criminals for wanting to rule themselves! I fight so that all the fighting
I've already done hasn't been for nothing! I fight... because I must."
Terug naar boven Ga naar beneden
Jennifer
Administrator
avatar

Profile
Number of posts : 4988
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: The power of BMH is at your command, Avanti, Lord of the Earth. di 21 aug 2012 - 20:45


Avanti sloot terug zijn vervloekte paarse ogen en wachtte af. De fluistering die door de wind werd meegenomen deed hem vals grijnzen. Achilles deed uitstekend zijn best, was zelf heel beleefd met "heer" en "almachtige" ... Hij zag Avanti bijna eerder voor een god dan voor een half dode. Avanti sloeg tegen niemand zo'n toon aan of tenzij naar zijn leider, meneer de duivel, aanvoerder van de blauwe maan en diens geschenk. Van al het roem en leed in de wereld was er maar één de uitverkoren meester voor Avanti, geen god kon hem schaden zolang hij onder de rechtervleugel van de duivel stond. En Avanti had op zijn beurt het recht, de privileges om zijn leger op te stellen. Niet kiezend vanuit wie het meest wraak had maar kiezend op capaciteiten. Zoals Achilles de jongere onervaren was, ja, hij maakte fouten maar die fouten leidde tot een groter doel. Achilles zou een rechterhand kunnen worden, alleen niet Avanti's rechterhand. Je moest veel doen om Ayana te kloppen.

Hij sperde zijn neusgaten en rook de aanwezigheid, net als hij het hoorde, van Achilles dichterbij komen. En uiteindelijk was hij daar, niet veel verder voor hem en sprak hij Avanti's naam. 'Zo moeilijk was dat niet ... of wel?' Hij opende zijn ogen, het paarse fonkelde keek recht in Achilles ziel. 'Eigenlijk ben je de tweede die het kan, me vinden zonder dat ik van me moet laten horen.' Hij knikte bijna goedkeurend. Avanti had dan wel een geur van dood rondom zich maar zo had de plaats waar hij nu stond. Hij was haast onzichtbaar tussen de bomen en als hij liep hoorde je hem niet dus vinden kon je hem nooit als je hem niet diende op de juiste manier. Zijn stem waar niet zozeer door de wind meegedragen maar eerder in Achilles hoofd gepland. Gedachtenwisseling zou je het kunnen noemen al was geen van allen zo vergevorderd, Avanti zelf ook niet. 'Dus bravo, al zal je nog veel moeten oefenen om met mij en Ayana te rechtvaardigen.' Grinnikte hij geamuseerd. 'Er is vast een goede reden waarom je mijn rust verstoord ...' Hij zweeg en zijn scherpe hoektanden blonken kort in het donker, zijn blik bijna dreigend. 'En zo niet ... nouja, ik was het toch moe om hier te staan en niets te doen.' Hij greens duister en blikte afwachtend Achilles ...ONE WICKED GAME WE PLAY
Like a Star @ heaven :
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Michelle
ǤØÐ ÂßØVЄ ÂĿĿ
avatar

Profile
Number of posts : 6870
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: The power of BMH is at your command, Avanti, Lord of the Earth. do 23 aug 2012 - 18:46

De woorden van Avanti deden hem half grijnzen. Al waren het beledigingen nam hij ze maar wat graag op. Hij wist waar hij stond. Hij wist wie hij was. Hij wist alles wat hem aan ging dan wel. De diep donker zwarte hengst met zijn witte manen staarde in de paarse ogen van zijn meester. Zijn heer. De enigste die hij ooit zou volgen. Zachtjes glimlachte hij en hief zijn hoofd langzaam. "Zou ik ooit uw tijd willen verdoen?" Bij zijn woorden lachte hij nog even iets meer waarna hij ter zaken kwam.

"Zircon.." Begon hij langzaam. Als aanduiding van het onderwerp. "Aeron, Amor, Morax, Delaney, E'vesdar en Darlica." Ging hij vervolgens verder. "Over hun heb ik het een en ander te melden. En wat interessants te vertellen." De blauwe maan zou binnenkort komen. En Achilles zat te trappelen om hoger op te komen. Nog hoger in het aanzicht te staan van Avanti. Dat was altijd zijn doel geweest en Achilles wist dat de fries hier voor hem dat ook wist. Niet dat dat veel uitmaakte. Het was juist goed dat zijn meester het wist. Hij was loyaal maar hij wou dingen er voor terug. En Achilles was er wel zeker van dat hij die dingen zou krijgen. Als hij maar genoeg zijn best deed.

-flustje-


I fight for the men I've held in my arms, dying on foreign soil. I fight for their wives and children,
whose names I heard whispered in their last breaths. I fight for we few who did come home,
only to find a country full of strangers wearing familiar faces!


I fight for my people, impoverished to pay the debts of an Empire too weak to rule them,
yet brands them criminals for wanting to rule themselves! I fight so that all the fighting
I've already done hasn't been for nothing! I fight... because I must."
Terug naar boven Ga naar beneden
Jennifer
Administrator
avatar

Profile
Number of posts : 4988
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: The power of BMH is at your command, Avanti, Lord of the Earth. vr 24 aug 2012 - 19:36


'Nee.' Antwoordde Avanti resoluut op de vraag over tijd verdoen. Niemand zou het ook durven, Avanti werd helemaal niet zo graag gestoord en werd hij gestoord ... dan had je de gevolgen er maar van te dragen. In sommige gevallen was het dan wel beter om hem te storen, ook voor iets slechts. Bevoorbeeld die keer dat Achilles een merrie verkrachtte en er een veulen van kwam ... Tja, Achilles was het niet komen zeggen en dat wakkerde de nodige woede op bij Avanti. Dus beter recht voor de raap met alles. Als je je leven lief was tenminste. Hij haalde zijn lichaam uit de ruststand en strekte zijn nek kort hoog boven zich uit, zijn paarse ogen glommen gevaarlijk, zijn oren op de vertrouwde plaats achteraan zijn nek. Het haar tegen zijn benen was plakkerig en samengeklit van het bloed, zijn hoeven schoon gewassen door de voorbije winter.

Zircon, de naam die Avanti al het meest van alles begon te ergeren. Kratos had hem gisteren wat updates gegeven, andere dan die Avanti zelf had ondervonden en daar was ook de naam Zircon geen goedje tussen. Avanti had geen vrees voor de schimmenhengst maar van alle schimmen wist hij dat Zircon de sterkte en slimste tegenstander was voor ieder paard, ook voor Avanti. Achilles ging verder en Avanti schudde het idee weg en blikte zijn paarse ogen weer naar Achilles. De namen rolden uit zijn mond en Avanti knikte kort. 'Zircon en Darlica zijn al besproken. Amor wil ik heel graag bloedend op de grond zien net als Morax.' Hij zweeg even en dacht aan de frieshengst die ooit leider was, een zieligheid dat was het. 'Aeron is een verbanneling, wat kan hij gedaan hebben om mijn intresse te wekken, laat staan om mijn interesse ook maar aan te besteden?' Vroeg Avanti meteen. Het was goed om schimmen overal te hebben, zo werd er veel meer informatie opgehaald. 'En E'vesdar en Delaney, wat is er met hen?' Hij keek Achilles afwachtend aan met een doordringende blik ...ONE WICKED GAME WE PLAY
Like a Star @ heaven :
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Michelle
ǤØÐ ÂßØVЄ ÂĿĿ
avatar

Profile
Number of posts : 6870
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: The power of BMH is at your command, Avanti, Lord of the Earth. za 25 aug 2012 - 16:08

Achilles knikte zacht bij het horen dat Avanti al wat meer over Zircon had gehoord. En in stilte luisterde hij naar zijn andere woorden. "De wil om zowel Amor als Morax vernietigd te hebben delen we samen." Klonk zijn stem kil terwijl een zwakke glimlach over zijn lippen gleed. Vervolgens luisterde hij rustig naar de andere woorden en begon zacht te glimlachen. "Aeron is niet zomaar een banneling." Sprak hij zacht. "De hengst is de broer van Amor en bovendien is de merrie Darlica drachtig van hem.." Hij vroeg zich af of dit al ter Avanti's oren was gekomen en begon langzaam te grijnzen. "Bovendien is er waarschijnlijk iets dat u niet wist van Zircon en Morax." Ging hij rustig verder en hief even zijn hoofd zodat zijn spierwitte manen uit zijn duistere gezicht gleden. "Morax zijn ervaring met mij is niet de enigste ervaring met een schim die hij heeft gehad voor hij zijn rang verkreeg. Zircon was er die nacht bij." Sprak hij simpelweg en liet zijn inktzwarte ogen in de paarse van zijn leader hangen. "Zircon had het jonge veulen meegenomen en hem opgevoed als zijn eigen. Daardoor denkt Morax nu dat hij veiliger is voor Schimmen als andere leaders.. Als welk ander paard.." Zijn laatste woorden waren half sissend en hij gromde nogmaals half. Hij zou eerst wachten tot Avanti zijn antwoord had gegeven voor Achilles verder ging met zijn verslag.


I fight for the men I've held in my arms, dying on foreign soil. I fight for their wives and children,
whose names I heard whispered in their last breaths. I fight for we few who did come home,
only to find a country full of strangers wearing familiar faces!


I fight for my people, impoverished to pay the debts of an Empire too weak to rule them,
yet brands them criminals for wanting to rule themselves! I fight so that all the fighting
I've already done hasn't been for nothing! I fight... because I must."
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoudProfile


Contact
BerichtOnderwerp: Re: The power of BMH is at your command, Avanti, Lord of the Earth.

Terug naar boven Ga naar beneden

The power of BMH is at your command, Avanti, Lord of the Earth.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Soortgelijke onderwerpen

-
» which "kinesis" power do you want?
» A display of icy power.
» The Path to Power [Training]
» Epic Power Rangers Discussion
» New tribe leader system - Female/Male Leaders and Advisors. Gods shouldn't abuse their power.

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Blue Moon Horses ::  :: » Archive :: Ferelden-
» CHATBOX