IndexHandbookMapGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepenZoekenFAQ

Deel|

Orchid Nirvana

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Michelle
ǤØÐ ÂßØVЄ ÂĿĿ
avatar

Profile
Number of posts : 6870
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Orchid Nirvana wo 22 aug 2012 - 1:10Name Orchid Nirvana
Nickname Angie, Monster, Nirvana
Family
    Zus: Ayana

Voice/Theme The Birthday Massacre - Kill the Lights
Build Nirvana is een ranke licht gespierde jonge dame. Ze is nog best groot voor het gemiddelde van haar ras en toornt met haar 1:76 boven vele andere uit.
Looks Nirvana heeft een afwijkende vachtkleur zeker voor haar ras. Ze is aan haar linkerkant zowaar wit en aan haar rechterkant diep donker zwart. Over haar buik aan de zwarte kant van haar lichaam loopt een ying yang teken wat haar gespleten persoonlijkheid verwoord. Ook is bij haar zwarte kant rond haar oog een vreemde witte vlek te zien die iets lijkt op een plant. Over de witte kant van haar lichaam lopen kleine grijzige strepen die enkel echt goed zichtbaar zijn van het licht van de maan. Het best dus bij de Blauwe oftewel volle maan. Ze lijkt eigenlijk dus absoluut niet op haar zuster. Het enigste waar ze gelijk in zijn en waar je aan kan zien dat ze familie zijn zijn haar gifgroene ogen.
Personality Nirvana heeft een gespleten persoonlijkheid. Voor zover de merrie weet heeft ze die altijd al gehad. Het is waarschijnlijk gekomen in de eerste anderhalf jaar van haar leven waarin ze werd vernederd en vernietigd vanwege haar 'rare' vachtpatroon. Ze heeft het mentale IQ van een zeven jarige en gelooft maar wat graag in al het goede van het leven. Vandaar ook dat ze zonder twijfel op haar zus zou afstormen denkend dat hun relatie nog net zo goed is als vroeger.
History Hoe kan het mogelijk zijn. Ayana de nu zo gevreesde rechterhand van Avanti ooit een goede band hebbend met haar kleine zusje. Het is goed dat je dat vraagt. Ik zal het je vertellen. Ik zal Nirvana's verhaal vertellen..

De jonge merrie werd geboren uit liefde. Echter veranderde deze liefde snel in afgunst. Orchid Nirvana. De naam werd haar gegeven door haar moeder wie geloofde dat ze vrij zou kunnen komen van een vloek die op haar zou rusten. Haar moeder zat er echter niet naast met de vloek..
Discord...
Al snel ontmoette Nirvana een donkerdere kant van zichzelf. Een schaduw die altijd naast haar leek te lopen. Alsof het uit haar eigen lichaam werd getrokken bij haar dustere kant. Nirvana besloot jong en onbezonnen als ze was dat deze schaduw een vriendelijk iemand was en haar alles behalve kwaad zou willen doen. Ze besloot dat de schaduw geen merrie of hengst was en noemde hem Discord.

In de eerste anderhalf jaar van haar leven was Discord slechts een schaduw. Maar toen haar zuster werd geboren en haar vader hun verliet brak er iets in Nirvana waardoor de duistere schaduw haar grootste deel van haar hersens kon overnemen. Toch had hij haar nogsteeds zo jonge en onschuldige lichaam nog niet volledig. Iets hielt Nirvana aan de grond. De jonge Buckskin merrie.. Haar kleine zusje.. Ayana.

Nirvana wou haar zusje beschermen met alles wat ze had. Maar uiteindelijk wisten ze bijde dat de jonge Rebel Ayana beter voor haar kon zorgen. Anderhalf jaar jonger of niet en al snel was Nirvana compleet afhankelijk van haar. En ze hielt van haar zus en haar zus hielt van haar ze wist het zo zeker..

Echter toen haar zus werd verbannen hielt Nirvana het niet meer. Doodsbang haar zusje kwijt te raken maar wetend dat ze niet voor zichzelf kon zorgen verliet Ayana haar in een tweestrijd die ze niet kon uitwerken. Dat was de laatste keer dat ze haar zusje had gezien.

Echter nam Discord haar in die tijd volledig over. Het ontwikkelde een stem zonder toon of emotie. Als gehypnotiseerd luisterde Nirvana naar hem wat leidde tot het onmogelijke. Op een nacht de gene die haar zus had verbannen vernietigen. Sarkan.. De hengst had het jonge onschuldige meisje niet zien komen. Hij had haar willen begeren maar inplaats daarvan wist Nirvana hem op de grond te krijgen en zijn luchtpijp te doorboren met haar hoeven. De enigste keer dat ze ooit had gemoord.. Was een moord voor haar zus geweest. Echter werd ze gesnapt door een hengst die zwaar in het aanzicht had gestaan van Sarkan en werd zij half vermoord.

Echter wist Nirvana te ontsnappen en wist ze de eerste winter alleen te overleven. Met Discord aan haar zijde besloot ze alles op alles te zetten om haar zuster terug te vinden. Met nogsteeds een kinderlijke geest en Discord naast haar als haar leider ging ze op weg. Met enkel de herinnering van haar zusters geur in haar neusgaten. Met enkel de wil haar te vinden kwam Nirvana uiteindelijk aan in BMH een land waarvan ze wist dat ze er thuis kon horen. Als Ayana naast haar zou zijn.

Ze had geen idee wat haar zusje geworden was. Geen idee dat Ayana een monster was geworden. Maar Nirvana zou er pijnlijk snel achter komen met alle gevolgen van dien..

Rang in Kudde III
Quotes "I dislike death, however, there are some things I dislike more than death. Therefore, there are times when I will not avoid danger."
"Angie, where will it lead us from here? Oh, Angie, don't you weep, all your kisses still taste sweet. I hate that sadness in your eyes.."
"I'll stop the whole world from turning into a monster, and eating us alive. Don't you ever wonder how we'd survive? Well now that you're gone the world is ours"


I fight for the men I've held in my arms, dying on foreign soil. I fight for their wives and children,
whose names I heard whispered in their last breaths. I fight for we few who did come home,
only to find a country full of strangers wearing familiar faces!


I fight for my people, impoverished to pay the debts of an Empire too weak to rule them,
yet brands them criminals for wanting to rule themselves! I fight so that all the fighting
I've already done hasn't been for nothing! I fight... because I must."


Laatst aangepast door Mimi op zo 10 feb 2013 - 10:16; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
madeinspaceProfile
Number of posts : 429
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Orchid Nirvana wo 22 aug 2012 - 12:13

Accepted
Welcome to Blue Moon Horses!

Terug naar boven Ga naar beneden
ForeverUnknown

avatar

Profile
Number of posts : 3918
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Orchid Nirvana vr 5 okt 2012 - 12:07

Gepromoveerd
Gefeliciteerd, je bent een rang hoger!Like a Star @ heaven Find your heaven in this hell.
Terug naar boven Ga naar beneden
Jennifer
Administrator
avatar

Profile
Number of posts : 4988
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Orchid Nirvana do 27 dec 2012 - 11:27

Gepromoveerd
Gefeliciteerd, je bent een rang hoger!ONE WICKED GAME WE PLAY
Like a Star @ heaven :
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoudProfile


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Orchid Nirvana

Terug naar boven Ga naar beneden

Orchid Nirvana

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Soortgelijke onderwerpen

-
» Nirvana

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Blue Moon Horses ::  :: » Archive :: Inactieve aanmeldingen-
» CHATBOX