IndexHandbookMapGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepenZoekenFAQ

Deel|

R.I.P. to the girl you used to see ~ E'vesdar

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
ForeverUnknown

avatar

Profile
Number of posts : 3918
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: R.I.P. to the girl you used to see ~ E'vesdar do 23 aug 2012 - 11:31


S H Y L A R

'Ja ik ben dom geweest om naar Seheron te gaan, zeg het maar luidop in plaats van achter m'n rug om te zeggen.' siste Shylar naar een klein groepje paarden die naar haar keken en duidelijk aan het roddelen waren. Het ging immers al lang de ronde dat een simpele, vroeger o-zo-lieve merrie ineens naar een loner ging om door hem gedekt te worden. Het was haar keuze geweest om dat te doen. Ze wou niet meer vastzitten aan Gazardiël, Shylar mistte hem wel, maar ze wou verder met haar leven, leven zonder angst voor de blauwe maan, leven zonder liefde. Zijn spaanse lichaam lag nog vers in het geheugen. Hoe hij daar lag en zij bijna op hem lag die ene nacht tijdens blauwe maan. Bijna alle schimmen waren er toen en zij stond er alleen voor. De voskleurige merrie had nog 'n geluk gehad dat de blauwe maan toen bijna voorbij was anders was zij misschien ook.. Toen werd Siberia geboren, het kleine veulentje met dezelfde groene ogen en zandkleurige vacht kwam terwereld en groeide op tot een prachtige merrie. Een merrie die nu dus bij een van de alpha's zat voor een veulen. Amazing. Mocht ze ooit die ene die haar hart breekt vastkrijgen, zou hij doodgaan. Het kon haar geen barst schelen mocht ze loner worden. Alles voor haar kleine meisje. Alles.

Hevig schudde Shylar haar hoofd en haar blonde manen wapperden hevig mee, tevergeefs probeerde ze alle gedachten van zich af te schudden. Het feit was er dat haar zusje Vanth in BMH was én schim geworden was. Kyali? Ze hoopte maar dat zij ook op een veilige plek was. Ze was haar twee zussen kwijtgeraakt na ze beiden moesten wegvluchten na een wolvenaanval... SHYLAR! Word wakker, niet meer terugvallen. Haar gedachten bleven die woorden zeggen, net totdat ze wakker werd en haar pas naar Anderfels versnelde. Waarom Shylar naar dit kleurige gebied ging? Mocht joost dat weten. Maar dit was het enigste gebied waar ze zich thuisvoelde. Mysterieus, maar toch prachtig. Haar goudkleurige ogen speurden de omgeving nauwkeurig af, of ze naar iemand opzoek was? Misschien. Ze móest een hengst terugzien, een hengst die haar door de eerste tijd van haar leven hier had doorgeholpen. E'vesdar. Intussen was hij niet meer de alpha van rang drie, maar de Emperor van alle gebieden. Een taak die hem op het lijf geschreven stond.

Een zachte hinnik verliet haar lippen, dat was toch het minste wat ze kon doen om haar aanwezigheid aan hem te tonen. Shylar ging niet blijven zoeken, daar was ze ondertussen al te uitgeput voor. Met een klein veulen in je buik was het niet bepaald makkelijk lange afstanden af te leggen. Een glimlach verscheen rond haar bruine lippen toen gesprekken in door haar hoofd gingen. 'Je bent gestoord.' 'Weet ik.' Toen was ze nog zorgeloos en opgewekt, nu alleen nog een chaggrijnig wrak dat amper kon lopen. Zou E'vesdar haar nog herkennen na al die tijd, zou hij gehoord hebben van alles wat ze gedaan had? Tegen hem kon ze eerlijk zijn, iets wat ze bij anderen niet kon, maar ze was bang om een teleurstelling te zien. Een teleurstellende blik die ze elke stap dat ze maakte in de paarden hun ogen zag. Amazing world isn't it.. 'E'vesdar, where are you.' fluisterde ze bijna onhoorbaar. Hopend op een antwoord van hem, hopend dat hij in haar blikveld zou komen.

*flutje c:

We can't stop now, we're so close now
'Cause these times are almost over
I wont give up, so, God save us
It feels like we're getting closer ~


Like a Star @ heaven Find your heaven in this hell.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gast
Gast


Profile


Contact
BerichtOnderwerp: Re: R.I.P. to the girl you used to see ~ E'vesdar za 25 aug 2012 - 19:11


mercy is bad for the vision
emperor e'vesdar


Het was misschien moeilijk om te geloven maar E'vesdar had belangrijkere zaken aan zijn hoofd dan zich zorgen te maken over die ene merrie waar hij ooit een dag mee had opgetrokken. Vroeger had hij al verantwoordelijkheden gekend maar toen was hij nog jong geweest, misschien zelfs wat naief. Nu hij de volledige verantwoordelijkheid had over de kudde had huj geen tijd meer voor vrienden, geen tijd voor merrie's - al heeft hij nooit begrepen waarom hij zich in had gelaten met Shylar en Delaney. Het was een feit dat het vrouwelijk geslacht contino zorgde voor problemen in zijn leven, de veraderlijke wezens die gedreven werden door jaloezie. 

Zodus was hij niet boos noch verdrietig geworden toen hij hoorde dat Shylar het veulen van een loner droeg. Wat hem echter wel weemoedig stemde was dat als het veulen van beide partijen gewild was Shylar verbannen zou worden, net als die rotzak van een hengst. Ze konden geen paarden gebruiken die zich inlieten met het uitschot van het land, ze hadden al genoeg zwakken in de kudde en konden zeker geen merrie gebruiken die dacht dat ze even een veulen kon verwekken met een banneling. Als ze zich al in liet met een hengst als Aeron dan wilde hij niet weten wat de schimmen met haar konden doen. Ze konden haar makkelijk gebruiken tegen de kudde op dit moment, misschien speelde ze zelfs informatie aan ze door. Nee, als Shylar zich vrijwillig had laten dekken dan zou hij haar verbannen ongeacht hun vriendschap van jaren geleden.

Zijn lange benen brengen hem in een vlug tempo voort, zijn krachtige nek licht gebogen en zijn ogen duister en woest als een storm. Wanneer haar hinnik weerklinkt heft hij zijn hoofd en laat een brullende hinnik over de vlaktes denderen.


Rise and rise again, until lambs become lionsTerug naar boven Ga naar beneden
ForeverUnknown

avatar

Profile
Number of posts : 3918
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: R.I.P. to the girl you used to see ~ E'vesdar za 25 aug 2012 - 20:49


S H Y L A R

Wat bezielde haar toch, E'vesdar wist vast al wat er gebeurt was en ookal waren ze bevriend geweest, nog zou hij haar kunnen verbannen. Er was een kleine kans dat dit misschien niet zou gebeuren, maar de grootste kans was dat het wel zo zou zijn. Als het dan zover was zou ze smeken om te wachten tot haar veulen geboren was. Shylar wou niet dat het veulentje in Seheron geboren werd, zou hij daar begrip voor kunnen hebben?..

Shylar schrok uit gedachten toen ze de bulderende, bekende hinnik van E'vesdar hoorde en draafde toen met het hoofd gebogen naar het geluid toe. Ze had spijt van wat ze gedaan had, maar spijt komt altijd telaat. 'E'vesdar..' zei ze zacht toen ze bij hem aangekomen was. Zijn ogen waren duister, net zoals ze altijd al geweest waren, maar toch gleden de hare er naar toe. '.. Ik ben dom geweest.. heel erg dom..' vervolledigde ze haar woorden. Tegen hem kon ze niet liegen, naar haar weten kon niemand dat. Haar goudkleurige ogen vulde zich met tranen toen ze besefte wat ze allemaal gedaan had en wat haar plannen nog zouden zijn. 'Ik kon het niet meer aan..' fluisterde Shylar met een brok in haar keel. Ze miste Gazardiël, ze miste hun liefde van toen. Nogsteeds voelde ze zijn zachte neus tegen de hare, zijn prachtige groene ogen die zo kostbaar waren. En dan die ene nacht, de nacht dat haar helemaal veranderd had. Ze zag het nog helemaal voor haar. Avanti en de rest van de schimmen rondom hem, Avanti die hem vloerde, zij die tevergeefs tegen hem kwam liggen om hem in leven te houden. Toen het leven uit zijn ogen verdween had ze inmens gehuild, nu ze er aan terug dacht ook weer. Ze kon het niet meer tegenhouden en als maar meer tranen gleden over haar wang. 'Ik mis hem..' zei ze zacht riching E'vesdar. Shylar kon nu alleen maar hopen dat het goed ging komen, meer niet.

*emotionele post D:

Dear lord,
give me another chance.
I'll make my life better just for you.~


Like a Star @ heaven Find your heaven in this hell.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gast
Gast


Profile


Contact
BerichtOnderwerp: Re: R.I.P. to the girl you used to see ~ E'vesdar di 28 aug 2012 - 11:23


mercy is bad for the vision
emperor e'vesdar


Al snel krijgt het shilouette in de verte vormen en ziet hij hoe de blonde manen van Shylar dansen op haar bruine vacht. Het was al enige tijd geleden dat hij haar had gezien, misschien was er zelfs wel een volledig jaar verstreken. Hij herkende haar direct, al kon hij die pretlichtjes in haar ogen niet meer terug vinden. Het was geen wonder dat ze was veranderd, met de tijd veranderde we allemaal, maar de verandering die Shylar doorgemaakt leek te hebben was niet gezond. Haar ogen waren rood omlijnd en een uitdrukking van zorg, en misschien zelfs wel stress is wat haar gelaat tekent. Een zucht verlaat zijn lippen voordat Shylar werkelijk binnen gehoorsafstand is, hij had geen idee hoe dit ging verlopen. En hij wist al helemaal niet hoe zijn vriendin zich zo in had kunnen laten met het schorem van het land.

Wanneer ze spreekt is haar stem zacht en doorweven met emotie, haast smekend en E'vesdar voelt hoe zijn maag in de knoop raakt. Het was vrij zeker dat hij haar zou moeten verbannen, ongeacht welke relatie ze gehad hadden in het verleden. Wanneer ze is uitgepraat ontglipt een zucht aan E'vesdar zijn lippen. 'Wat doe je jezelf toch aan Shylar'
*flut, sorry


Rise and rise again, until lambs become lions
Terug naar boven Ga naar beneden
ForeverUnknown

avatar

Profile
Number of posts : 3918
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: R.I.P. to the girl you used to see ~ E'vesdar do 30 aug 2012 - 23:19

E'vesdar's zucht was Shylar niet bepaald ontgaan. 'Wat doe je jezelf toch aan Shylar' zei hij. Ze slikte zacht. 'Dingen waar ik zelf geen vat op heb, het gebeurde gewoon.. Ik kan veranderen E'ves, ik weet alleen niet hoe.' fluisterde ze zacht. Ze kon er niks meer aan doen dat ze verbannen werd, maar zelf hoopte ze alleen dat hun vriendschap hierdoor niet verloren ging, dat was namelijk het laatste wat ze ooit zou willen. Helaas verspreidde op dit moment ook nog eens de blauwe maan zijn kenmerkende gloed over alle gebieden. Normaliter moest Shylar naar Minanter terug, maar deze keer zou haar reis vast de andere kant opgaan..

'Wat moet ik nu E'ves.. ik wil m'n leven van voor al deze bullshit terug, voor ik de pret in het leven verloor, voor ik Siberia kreeg..' zei ze zacht. Het was deels wel waar, voor de intieme liefde met Gaz en het gedoe met haar eerste dochter was ze nogsteeds de merrie geweest dat ze ooit was. En ooit.. ooit zou ze die ene merrie terugvinden, ooit.. Haar gouden ogen gleden weer naar zijn gezicht, opzoek naar zijn beslissing die vast en zeker vast stond. 'Sorry..' piepte haar stem stil. Waarvoor Shylar zich verontschuldigde? Don'tknow. Nu kon ze alleen blijven wachten tot zijn uiteindelijke woorden, woorden die haar zouden verbannen naar dat woestijngat.


*heel erg flut & te moe om in een kader te zetten, maar ik hou van E'ves daarom duw ik er deze post nog uit D:


Like a Star @ heaven Find your heaven in this hell.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gast
Gast


Profile


Contact
BerichtOnderwerp: Re: R.I.P. to the girl you used to see ~ E'vesdar ma 3 sep 2012 - 16:38


mercy is bad for the vision
emperor e'vesdar


Opnieuw zucht hij, ditmaal zijn stem duidelijk gefrustreerd. Als zij niet wist wat ze met haar leven aan moest dan wist hij het al helemaal niet, en hij was niet van plan om aan de zijlijn te staan en toe te kijken hoe ze haar zelf kapot maakt. 'Het was fout van je om Aeron op te zoeken, je ondermijnde het gezag van de leiders en gaat respectloos om met de kudde. Je laat je in met een hengst die niet direct gevaarlijk is voor de kuddes in het geheel, maar elk invidu dat hij besmet met zijn denkwijze en zijn handelingen zorgt voor een rotte steen waar onze kuddes op zijn gebouwd. Met één rotte steen zal de kudde niet instorten, maar zodra er meerdere komen word het wel een zekere bedreiging. Omdat je je zo makkelijk hebt laten inpalmen door een hengst met een slecht geweten weet ik niet of we zo iemand kunnen gebruiken. Ik zal je moeten verbannen Shylar, en dit is niet alleen mijn keuze, de leiders waren unaniem.' Hij schud zijn hoofd en laat zijn ogen af dwalen. 'Het spijt me vreselijk, werkelijk waar..' Een zucht ontglipt zijn lippen. 'Je mag in Minanter blijven tot je veulen is geboren en een jaarling is, en dan zal je veulen opgenomen worden in de kudde. Als je weer tot rede bent gekomen dan zullen Treasure en Morax naar je luisteren en misschien weer opnemen in de kudde. Maar breek asjeblieft alle banden met de kwaalgeesten van dit gebied.'


Rise and rise again, until lambs become lions
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoudProfile


Contact
BerichtOnderwerp: Re: R.I.P. to the girl you used to see ~ E'vesdar

Terug naar boven Ga naar beneden

R.I.P. to the girl you used to see ~ E'vesdar

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Soortgelijke onderwerpen

-
» A Farm Girl With Big Dreams. (Needing a boy)
» Alex (Orphan girl)
» Nicky Jones The Emo Girl
» Famous Boy plus Ordinary Girl equals... love? (O p e n)
» M.A.G.I.C: A Magical Girl RPG

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Blue Moon Horses ::  :: » Archive :: Anderfels-
» CHATBOX