IndexHandbookMapGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepenZoekenFAQ

Deel|

Take you're reveance. [Ayana, Kratos, Achilles]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Jennifer
Administrator
avatar

Profile
Number of posts : 4988
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Take you're reveance. [Ayana, Kratos, Achilles] vr 24 aug 2012 - 19:53


AxisAxis had niet veel nodig om tevreden te zijn. De zachte ochtendzon scheen zwakjes door op de bladeren die de bomen liet groeien. Nu het lente was leek de hele wereld weer tot leven te komen. Vogels maakten hun nest, ze zongen hun liet en het hele bos kwam weer tot leven. Merries werden zwanger, veulens geboren en een heel nieuw leven nam de plaats in van iets dat de dag ervoor was gestorven. De balans die moeder natuur gaf was daadwerkelijk perfect en schitterend. De knoppen aan de bomen, het zachte groene mos en de geurige bloemen ... meer was niet nodig om een hengst met zoveel diepgang als Axis op te peppen. Naast dat deed heel dit moeder natuur gebeuren hem denken aan Hazelaar, zijn allerbeste vriendin. Hoe zei sprak over de fenomenen van de natuur, over de golven op de zee ... zo kon niemand anders het. Haar manier van omgaan met het dagdagelijkse was buitengewoon uitzonderlijk.

Zoals iedere morgen, net voor de zon op kwam was ook vandaag Axis naar de golven gaan kijken over de woeste oceaan. Hij had zijn gedachten laten meedrijven en zijn geest leeg gemaakt. Het was de enige manier om terug een kijk te krijgen op het leven dat hem al zo vaak had dwars gezeten. Maar hij had beloofd te luisteren naar al wie hem lief was. Hij moest positief denken tussen al dat slechte. En voor hem was er meer slecht dan goed. Zijn afkomst, zijn bloed en zijn verleden waren getekend met zwarte inkt, aan hem en enkel hem alleen om dat weer recht te trekken en vooruit te kijken naar de toekomst.

Zijn gigantische halve Shire lichaam stapt tussen de bomen door. Niemand buiten zijn vader kon aan die immense hoogte tippen, het maakte hem imposant, heersend en gezagnemend maar eigenlijk was die grootte ook een nadeel. Achter zijn zwarte voorlok staarde zijn ene paarse oog hebzuchtig, woedend en vals voor zich uit, het beest in de kist had hij het altijd genoemd en hij zou het niet loslaten. Zijn zwarte oog was wel één en al vredelievend. Hij wandelde behoedzaam verder tussen de bomen, wetend dat hij niet ver weg was van het schimmen gebied. Niet dat hij zich zorgen maakte, Avanti kon hem vermoorden maar dan was hij zijn grootste speelgoed kwijt want zo zag Axis het. Avanti jaagde hem, kleineerde hem en duwde hem de grond in. En als Avanti voor zijn neus zou verschijnen dan zou Axis zich voluit geven, hij was tenslotte degene met drie jaar schimmenopvoeding dus hij zou het wat langer volhouden dan eender wel ander dier. 'Ik hoor je.' Meldde hij kalm. Hij bleef staan en draaide zich half terwijl zijn blik de bossen langs ging. 'Je bent niet zo geruisloos voor mij als voor anderen.' Opperde hij met een zwak valse glimlach. Gelijk wie het was, als een schim naar hem kwam dan zou Avanti volgen ...
° Ik volg met Avanti nadat er al iemand geantwoordt heeft. =)ONE WICKED GAME WE PLAY
Like a Star @ heaven :
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Triptune

avatar

Profile
Number of posts : 1162


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Take you're reveance. [Ayana, Kratos, Achilles] za 25 aug 2012 - 0:39

Kratos had geen haat voor de zon. In feite droeg hij voor niets haat. Haat was voor hem een onbekend begrip. Maar ook liefde had bij hem geen plaats. Hij snapte de woorden niet, kon ze niet thuisbrengen of verwoorden. Honger, dat kende hij wel. Lichamelijke lust. Het gevoel van adrenaline door zijn aderen op de nachten dat de stoppen wederom tilt sloegen in zijn hoofd. Hij had dat gevoel vaak gehad, hij was vaak veranderd in een wild, onbegripvol en onredelijk wezen, maar sinds avanti zijn tanden in hem had gezet waren die nachten bovennatuurlijk. Hij had eerder gedacht dat hij een van de meest krankzinnige wezens was op aarde, maar hij had gemerkt dat het inderdaad nog erger kon.

Bij zijn eerste blauwe maan was hij veranderd in een regelrecht beest. Een gore, zwetende verschijning. Hij was niet angstaanjagend geweest door zijn woorden of zijn dreigementen, die maakte hij nauwelijks. Zijn verschijning had genoeg gezegd: schuimende vacht, onrustige ogen, druipende mond,... Om een of andere reden maakte de blauwe maan hem tot een echt beest en hij vond het niet eens erg. Waarom zou hij ook, kratos was een van de meest machtsgeile schimmen die er waren en hij speelde liever spelletjes dan dat hij paarden vermoordde. Ledematen openreiten om vervolgens zijn tanden in de open spieren te zetten.

Zo ook stond hij hier nu, in de schaduwen. Axis was een opdracht van avanti die hij graag uitvierde. Alhoewel de blauwe maan slechts in aantocht was, was het toch al te merken aan zijn manier van doen. Zijn nekharen, die net als de rest van zijn vacht wat langer waren dan bij normale paarden, stonden recht overeind en de oncontroleerbare honger was al lichtjes te zien in zijn ogen. Axis volgen was voor hem niet moeilijk geweest en hij had niet eens de moeite gedaan om het te verbergen. Wanneer de hengst spreekt moet hij enkel even schril lachen. Een lach die al verbijsterend dicht aanleunde bij het krankzinnige gejammer van iemand die al jaren in een dwangbuis zit. 'Maak je geen illusies, lieve axis. Als ik mijn bedoelingen wou verbergen had ik mijn best wel gedaan.'
Terug naar boven Ga naar beneden

Take you're reveance. [Ayana, Kratos, Achilles]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Soortgelijke onderwerpen

-
» achilles the greek roman
» Zaiaku Koran [Item Registry]
» The Mighty Argonaut!

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Blue Moon Horses ::  :: » Archive :: Ferelden-
» CHATBOX