IndexHandbookMapGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepenZoekenFAQ

Deel|

DARLICA • Who'll be the last to die for a mistake?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Gast
Gast


Profile


Contact
BerichtOnderwerp: DARLICA • Who'll be the last to die for a mistake? vr 31 aug 2012 - 9:48

    Door het slechte gedrag van Darlica, door met een loner om te gaan, word ze op het matje geroepen en zal hier haar keuzes moeten goed praten en eveneens de consequenties onder ogen moeten komen. Eén van de leiders van rang twee zal hier antwoorden, en anders zal E'vesdar dit afhandelen.


Laatst aangepast door perfectperfection op vr 21 sep 2012 - 14:34; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Michelle
ǤØÐ ÂßØVЄ ÂĿĿ
avatar

Profile
Number of posts : 6870
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: DARLICA • Who'll be the last to die for a mistake? zo 2 sep 2012 - 1:12

Theron Hunter of the West..
Het was een naam die hij lang geleden had gekregen van zijn vader. Een naam die hij nogsteeds met eer droeg al had zijn vader hem vernietigd voor zo lang. Hij was herbouwt. Had zichzelf gevonden op de plek waar hij moest zijn. Deze plek was gewoonweg zijn wereld. En hij leefde hier om zijn familie en vrienden te beschermen. Zelfs al zou hij er voor moeten sterven. Als dat zijn lot was dan nam Theron daar vrede mee.

Het was iets simpels om te leven zoals je wou en om vervolgens te sterven voor hen die je lief had. Tenminste dat was het in Ther's ogen. Hij vreesde de dood niet. Als er niets meer was om voor te leven. Nou nee, dat was een leugen. Kayleigh zou er nog altijd zijn om voor te leven. Aleydis en Ayana waren er om voor te leven. Thowra was er om voor te leven. Hij was nou eenmaal niet alleen. Hij zou nooit alleen zijn. Niet meer in ieder geval. Hij had gevochten en overwonnen. Zo veel littekens die het bewijs waren van zijn eeuwige strijd jegens al wat haatdragend was in deze wereld. En nu stond hij aan het punt van zijn nieuwste grote strijd. Zijn kudde beschermen. Zijn veulens beschermen. Alles beschermen tegen de wrede wezens van de nacht.

Er hing nu echter een andere sfeer in de lucht en Theron was alles behalve blij. Darlica.. Het was een naam die hij al vaker voorbij had horen komen. Bij Roque. Bij E'vesdar en nu ook her en der door een paar paarden die onder zijn leiding stonden. Ze zou drachtig zijn van een Loner en dit was wel degelijk iets wat Theron niet wou horen. En als Alpha was het naast zijn taken om de kudde te beschermen en nieuwelingen in zijn kudde op te nemen ook zijn taak om straffen uit te delen voor hen die niet luisterde of kwaad spraken. Het was een zware taak gezien hijzelf Darlica in zijn kudde had opgenomen toen ze hier voor hem kwam. En om nu haar mogelijk terug te sturen of zelfs te verbannen lag hem zwaar op zijn hart.

Maar uiteindelijk moest de pinto hengst toch zijn taak volbrengen. Het was de prijs die er op stond om Alpha te zijn. Langzaam hief hij zijn hoofd en zocht haar. "Darlica!" Bulderde zijn stem zwaar over de kudde en enkele paarden keken op. Sommige stapte achteruit en lieten hun hoofd zakken andere lieten hun oren in hun nek glijden. Theron in deze staat was alles behalve vriendelijk en vredelievend. Nogmaals liet hij een zware hinnik horen terwijl hij met zijn voet stampte. Uiteindelijk maakte een aantal paarden de weg vrij en zijn ogen priemde door die weg heen. Wachtend op haar..

-lol moest en zou Lionking like hebben x'D
Beeld je maar in dat op dit moment Theron Simba like is x'D


I fight for the men I've held in my arms, dying on foreign soil. I fight for their wives and children,
whose names I heard whispered in their last breaths. I fight for we few who did come home,
only to find a country full of strangers wearing familiar faces!


I fight for my people, impoverished to pay the debts of an Empire too weak to rule them,
yet brands them criminals for wanting to rule themselves! I fight so that all the fighting
I've already done hasn't been for nothing! I fight... because I must."
Terug naar boven Ga naar beneden
Dimphyl

avatar

Profile
Number of posts : 1965
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: DARLICA • Who'll be the last to die for a mistake? zo 2 sep 2012 - 10:34

met haar oren in haar nek en haar ogen halfgesloten was darlica langs de meest onlogische route terug gegalloppeerd naar Orlais. De dingen die in Seheron waren gebeurd moest ze achter zich laten, wilde ze vergeten. net als de dingen die ervoór gebeurd waren. hoe ze E'vesdar had verleidt, Roque had achtergelaten, de vriendschap met Zircon.. ze had het allemaal achter zich gelaten en was bezig haar leven te beteren voor een kansje om naar de derde rang te mogen, zodat ze dar hélemaal opnieuw kon beginnen. en nu dit. zij kon er toch niks aan doen?

ja, ze was een naïeve merrie, die niks snapte van de wreedheden van deze wereld. (waarom anders zou ze het contact met een schim aangaan) ze was naar Seheron gekomen om natedenken over hoe haar leven verbeterd kon worden, maar in plaats daarvan was ze Aeron tegengekomen, die haar had verteld dat hij alles beter kon maken. ergens ver achter in haar hoofd wist ze dat het onzin was.. maar hé, het was een gokje waard toch? zodra ze had toegestemd, zonder te weten wat het plan was, had hij al op haar rug gelegen.

oh wat schaamde ze zich, wat was ze boos op zichzelf, maar vooral; hoe kon ze nu óoit nog de leider van de derde rang onder ogen komen, waarmee ze had afgesproken te verbeteren en hem daarna opnieuw op te zoeken. ze hield halt langs de zee, haar ogen op de eindeloosheid van het water gericht, terwijl een traan langs haar blauwe ogen, over haar witte wang, naar beneden valt op het zand.

ze wordt ruw uit haar gedachten getrokken door een verschrikkelijk kwade stem die haar naam riep en een hinnik erachteraan. ze schrok, het kon niet anders of dat was Theron.. og wel de gene die haar had toegelaten tot deze rang.. ze liet haar hoofd nog verder hangen en ging in een langzame stap op hem af, terwijl ze voelde hoe alle ogen op haar gericht waren en er over haar gefluisterd was. ze wilde dit niet. ze wilde dit niet voor zichzelf, maar ook niet voor Theron. ze had hem ook beloofd dat ze zou veranderen. dit zou geen aangenaam gesprek worden.

terwijl ze halt hield voor zijn neus richtte ze kort haar blik op hem, om die gelijk weer naar haar hoeven te sturen. hij leek kwaad.. ze brieste zacht. 'Hallo.' haar stem niet trots en hoog maar verscheurd door emoties en zacht.Like a Star @ heaven ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
Terug naar boven Ga naar beneden
Michelle
ǤØÐ ÂßØVЄ ÂĿĿ
avatar

Profile
Number of posts : 6870
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: DARLICA • Who'll be the last to die for a mistake? zo 2 sep 2012 - 14:14

Zijn hoofd was in de lucht gestoken waardoor zijn manen wild wapperde in de sterke zeewind. Zodra hij haar zag aankomen voelde hij een misselijkmakend gal opkomen. Hoe had ze zichzelf zover kunnen krijgen naar Seheron te gaan. Hoe kon ze zo stom zijn. Hij wist dat ergens dicht bij hem Faerith en Roque stonden. Hij kon de brandende ogen van die twee in zijn rug voelen prikken. Het was hij die oordeel moest vellen. Hoe zwaar het dan ook zou zijn. Hij wist dat Roque's ogen waarschijnlijk brandde van de haat jegens zijn moeder. En een nieuw schuldgevoel drong opnieuw in Theron naar boven. Hoe kon hij zo stom zijn geweest die merrie te accepteren in zijn rang.

Haar hallo en haar lage hoofd deed hem zacht grommen. Naast hem hoorde hij een paard lachen om haar vertoning en zijn woedende ogen vlogen naar hem waardoor de hengst terugdeinsde in de schaduwen. "Darlica." Zijn stem raasde bijna als onweer terwijl hij zichzelf rustig probeerde te houden. "Wat.. Heb je in je hoofd gehaald." Siste hij zacht terwijl zijn staart heen en weer sloeg. Ze mocht maar met een heel overtuigend verhaal komen wou ze hier goed vanaf komen. Er waren veel dingen die Theron kon pikken maar nu was het meer als genoeg.


I fight for the men I've held in my arms, dying on foreign soil. I fight for their wives and children,
whose names I heard whispered in their last breaths. I fight for we few who did come home,
only to find a country full of strangers wearing familiar faces!


I fight for my people, impoverished to pay the debts of an Empire too weak to rule them,
yet brands them criminals for wanting to rule themselves! I fight so that all the fighting
I've already done hasn't been for nothing! I fight... because I must."
Terug naar boven Ga naar beneden
Dimphyl

avatar

Profile
Number of posts : 1965
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: DARLICA • Who'll be the last to die for a mistake? zo 2 sep 2012 - 15:13

haar blauwe ogen flikkerden niet zoals normaal maar stonden dof en triest. ze had zich al neergelegd bij haar lot. zodra Theron sprak wist ze dat het een verloren zaak was. hoe hard ze haar best ook had gedaan, naiëf als ze was zou ze altijd in de spelletjes van anderen trappen. alhoewel zij degene was die als eerste was begonnen met spelletjes.. en hoe dat was afgelopen? de gammaleider van de 2e rang, dat was de afloop. een hengst die zijn moeder haatte, niet eens kende.. ze kon zichzelf wel voor haar kop slaan voor demanier waarop ze de kleine Roque had behandeld. als een merrie van.. even dacht ze na. acht lentes alweer, hoe kon ze het in haar domme hoofd halen om nog in dit soort geintjes te trappen? de geintjes van Aeron, de geintjes van Zircon. hoe lang had het haar wel niet gekost om over Zircon heen te komen. zijn zoete woordjes en prachtige lichaam, ze was echt verliefd geweest. maar hij manipuleerde haar alleen maar. een relatie met een schim? hoe dom kun je zijn..

Voorzichtig keek ze op naar Theron, wetend dat ze nu lang genoeg stil was geweest en dat zijn geduld weldra op was. 'Het.. het spijt me..' ze wist dat het niks zou uithalen, maar ze kon niks anders uitbrengen. het speet haar echt, dat ze wéer zo dom was geweest. een traan rolde vanuit haar prachtige blauwe ogen over haar ranke gezichtje en drupte op de grond. 'Ik weet niet wat me bezielde.. het was écht niet mijn bedoeling.. hij .. hij beloofde me een beter leven..' nooit had ze geweten wat Aeron's plannen waren, maar haar bollende buikje was duidelijk zichtbaar en weldra zou een nieuw veulen moeten opgroeien met de wetenschap dat zijn of haar geboorte niet gewenst was. maar darlica wist, dat ze deze keer wél haar eigen veulen zou opvoeden. haar keuzes bij de geboorte van Roque zou ze zichzelf nooit vergeten.

terwijl ze haar hoofd opheft ziet ze hem. een meter of 20 achter Theron staat hij.. een prachtige bonte hengst, opgegroeid tot een goede leider. en dat terwijl.. de tranen drupten uit haar ogen terwijl ze naar haar zoon staat te staren, die alleen schamper briest en zich dan omdraait, zijn hoofd schuddend. dat was het. hij had haar afgewezen en het was haar eigen schuld.. ze wilde geen medelijden, ze verdiende haar straf. maar toch.. ergens was ze bereid te strijden voor haar plekje in de kudde, al was het maar in de eerste rang. dit was nooit haar bedoeling geweest..Like a Star @ heaven ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
Terug naar boven Ga naar beneden
Michelle
ǤØÐ ÂßØVЄ ÂĿĿ
avatar

Profile
Number of posts : 6870
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: DARLICA • Who'll be the last to die for a mistake? zo 2 sep 2012 - 23:38

Achter zich hoorde Theron hoe Roque brieste en gelijk schudde hij zijn hoofd. Ze had hem echt te veel verdriet gedaan. Te veel pijn. Een moeder zou zijn zoon zo nooit mogen behandelen. Als Theron zijn moeder had gekend.. In stilte zuchtte de hengst waarna hij zijn goede oog weer vol op de merrie richtte. Hij snoof iet wat minachtend waarna hij haar woorden door zijn hoofd liet gaan.

Elk paard staarde hem nu aan. De gehele kudde hielt zijn adem in op afwachting van zijn beslissing. Maar Theron had nog niet besloten. Hij wou eerst tot in detail weten waarom ze zo dom was geweest voor hij kon beslissen of hij haar leven voor altijd zou vernietigen. "Vertel me dan maar eens Darlica. Hoe heb je ooit een loner kunnen geloven. En wie was deze loner dan wel!" Opnieuw donderde zijn stem over het gehele veld en zijn oog boode zich in Darlica. Het waren drie opties. Twee ex schimmen een gestoorde. Alle drie waren ze nou niet bepaald perfect. Maar Theron had wel een idee wie het was en dat beviel hem absoluut niet.


I fight for the men I've held in my arms, dying on foreign soil. I fight for their wives and children,
whose names I heard whispered in their last breaths. I fight for we few who did come home,
only to find a country full of strangers wearing familiar faces!


I fight for my people, impoverished to pay the debts of an Empire too weak to rule them,
yet brands them criminals for wanting to rule themselves! I fight so that all the fighting
I've already done hasn't been for nothing! I fight... because I must."
Terug naar boven Ga naar beneden
Dimphyl

avatar

Profile
Number of posts : 1965
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: DARLICA • Who'll be the last to die for a mistake? ma 3 sep 2012 - 9:17

ze wilde niet zwak lijken, of iemand om medelijden mee te hebben, maar ze kon de tranen niet stoppen met uit haar ogen vallen. ze wilde geen medelijden en verdiende het ook niet. ze had zich zelf in deze problemen gebracht. even dacht ze aan zircon, aan hoe hij haar verteld had dat hij het schim zijn op zou geven als het zou kunnen, om bij háar te zijn. nu ze had gehoord van de leider van de derde rang dat het allemaal leugens waren, leugens om haar mee te krijgen naar een plek waar zij vermoord kon worden, en ze ook eindelijk zo ver was dat ze de leider geloofde, kon ze zichzelf wel voor haar kop slaan. maar aan de andere kant, ze had haar zoon en de rest van bmh zoveel pijn gescheeld, zichzelf zoveel vernedering gescheeld, als ze gewoon met hem mee was gegaan en hem zijn gang had laten gaan. dan was ze nu dood geweest, en had ze nu niet hier, huilend, voor theron gestaan, als een hoopje niks.

'Zijn naam was Aeron.' zei ze zacht tussen de snikken door. 'zijn woorden.. ze leken zo echt, zo eerlijk.. hij wist van alles over me, en beloofde me dat hij alles beter kon maken..' ze wist hoe naïef ze klonk, een loner geloven.. maar ze had niet doorgehad dat het een loner was.. ze was alleen maar op de terug weg naar Orlais vanaf de derde rang, na haar gesprek met de leider, en was zo in gedachten verzonken dat ze in seheron was belandt.. 'Theron, het spijt me echt.. het is echt niet mijn bedoeling geweest.. ik wist het niet.. ik.. ik probeerde mezelf te verbeteren..' het was allemaal te vergeefs geweest, opnieuw was ze in de leugens van een hengst getrapt.Like a Star @ heaven ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
Terug naar boven Ga naar beneden
Michelle
ǤØÐ ÂßØVЄ ÂĿĿ
avatar

Profile
Number of posts : 6870
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: DARLICA • Who'll be the last to die for a mistake? ma 3 sep 2012 - 15:20

Haar woorden deden hem wegkijken. Ja.. Aeron het was dus toch wie hij dacht. Zijn donkere oog gleed naar haar buik waar een nieuw leven zich in vormde. Een leven wat Theron eigenlijk niet kon toestaan. Maar ook niet kon vernietigen. Hij zou nooit zo worden als zijn vader. Zoals hoe zijn vader Whisper vermoorde met zijn zoon of dochter in haar. Woedde en verdriet kwamen in hem op bij die gedachte en hij zuchtte zacht. "Darlica. Ik heb meer als genoeg te horen gekregen van jou. Je hebt meer als genoeg fouten gemaakt. Al heeft de nieuwe ziel in jou nog geen enkele fout gemaakt. Daarom is dit mijn beslissing.." Hij haalde heel even adem. Het was dat elk jong een moeder nodig had. Anders was zijn straf wellicht erger geweest.

"Darlica wegens je wangedrag zal je niet langer toegestaan zijn in welke rang dan ook. Je zal verbannen worden naar rang een waar je je veulen zal werpen. Hij of zij is wel vrij om hoger te stromen en overal te komen. Je zal onder directe bewaking van Morax en Treasure staan. Maak je nog een fout zal je verbannen worden naar de zandvlaktes van Seheron. Ik wil je niet meer zien in welk gebied dan ook behalve Minanter. Ik zal de Alpha van Rnag een hierover inlichten. Het is me duidelijk dat je niet voor jezelf kan zorgen. Ik hoop dat je nageslacht wat beter op zijn of haar eigen hoeven staat. En het goede voorbeeld neemt." Zijn ogen vlogen heel even naar Roque en knikte zacht naar de hengst. Uiteindelijk liet hij zijn ogen terug glijden naar Darlica en zuchtte nogmaals. "Verdwijn uit mijn ogen." Verzuchte hij zacht. Het deed pijn. Absoluut heel veel pijn. Hij had dit niet willen doen. Hij had haar niet willen accepteren. Maar het was nodig. Dit was nodig.. In stilte draaide hij zich om. Weg van haar. Hij moest naar Minanter om Morax te informeren over deze situatie. Net zoals E'vesdar..


I fight for the men I've held in my arms, dying on foreign soil. I fight for their wives and children,
whose names I heard whispered in their last breaths. I fight for we few who did come home,
only to find a country full of strangers wearing familiar faces!


I fight for my people, impoverished to pay the debts of an Empire too weak to rule them,
yet brands them criminals for wanting to rule themselves! I fight so that all the fighting
I've already done hasn't been for nothing! I fight... because I must."
Terug naar boven Ga naar beneden
Dimphyl

avatar

Profile
Number of posts : 1965
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: DARLICA • Who'll be the last to die for a mistake? di 4 sep 2012 - 18:48

de tranen stroomden over haar wangen. dit kon ze niet meer goed praten. al haar gladde praatjes, verleidingen, ze had het afgeleerd. maar als ze het had kunnen gebruiken nu, had ze het gedaan. ze wist echter dat Theron zijn besluit had genomen, en ook dat hij nooit ontvankelijk zou zijn voor eventuele verleidingen, hij zou er niet intrappen. ze liet haar hoofd hangen, knikte naar hem. even schoot naar blik naar Roque waarna ze weer naar Theron keek. 'Het spijt me.' haar stem was niet meer dan een fluistering, maar al haar emoties lagen erin. ze was verslagen, het was voorbij.

ze had er zo'n spijt van dat haar hoeven haar ooit naar Seheron hadden gedragen, maar ze kon de tijd niet terugdraaien. het enige wat ze wist, was dat dít veulen wél de liefde van zijn moeder zou kennen. Darlica was nog altijd bezig haar leven te beteren, en hoewel ze dus vast zou blijven zitten in Minanter, ze zou er alles aan doen om iedereen te laten zien hoe goed en hoe lief ze was..

langzaam draaide ze zich om, en stapte langzaam in de richting van Minanter. dat de kudde haar nakeek, haar uitlachte en over haar roddelde kon haar op dit moment niks schelen. ze was teleurgesteld in zichzelf, kwaad op Aeron. kwaad op zichzelf; dat ze zijn lieve praatjes geloofd had.. haar stappen slenterden, haar ogen half gesloten en tranen stromend. het was een aftocht, een treurige aftocht van de bonte merrie. het ergste vond ze het, dat haar zoon er getuige van was.Like a Star @ heaven ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
Terug naar boven Ga naar beneden
Michelle
ǤØÐ ÂßØVЄ ÂĿĿ
avatar

Profile
Number of posts : 6870
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: DARLICA • Who'll be the last to die for a mistake? di 4 sep 2012 - 20:36

Terwijl ze zich omdraaide sloot Theron zijn ogen terwijl zijn hoeven hem voortbewogen vanaf de verhoging. Op weg naar Minanter om dit nieuws mee te delen. Verdriet en pijn waren uit zijn wijze ogen te lezen zodra hij die opende. Hij had haar willen geloven. Had haar de kans willen geven zichzelf te bewijzen. Maar hij had het al moeten weten voor hij haar had ingelijfd in de kudde. Achter zich hoorde de hengst geroddel over Darlica maar hij negeerde het. Stug stapte hij door tot hij naast zijn Gamma bleef stil staan. Heel even duwde hij zacht zijn neus tegen die van Roque en zuchtte vervolgens. "Ik wou dat het anders was gelopen.. Het spijt me.." Verzuchtte hij zacht en schudde even zijn hoofd om vervolgens zijn ogen ook op Faerith te laten glijden. "Jullie begrijpen waar ik geen ga. Alsjeblieft bescherm de kudde. Het zal nog wel even duren voor ik terug ben." Hij knikte zacht naar bijde hengsten en vervolgde zijn pad. Als eerste wou hij Morax of Treasure zoeken. Vervolgens E'vesdar. Zijn Emperor moest ook weten wat er gebeurd was. En in dit geval speciaal sinds Darlica de moeder was van zijn zoon. En eigenlijk vroeg Theron zich ook een ding af. Hoe zou de Emperor reageren op het heftige besluit van Theron. Zou hij het goed vinden? Zou hij vinden dat Theron te hard had gehandeld of zou hij Theron van zijn rang ontdoen. Al die gedachtes schoten door zijn hoofd. Maar wat het dan ook zou zijn. Theron had naar zijn hart gehandeld zoals hij altijd deed. En als de gevolgen daarvan slecht waren.. Dan het zij zo.. Met die gedachte in hem stapte hij verder tot hij voor zijn kudde slechts een kleine gevlekte stip was. Wetend dat hij de zelfde weg aannam als Darlica nu nam. Maar hij ou haar niet tegenkomen. Ze zou wel beter uitkijken dat wist Theron zeker..


I fight for the men I've held in my arms, dying on foreign soil. I fight for their wives and children,
whose names I heard whispered in their last breaths. I fight for we few who did come home,
only to find a country full of strangers wearing familiar faces!


I fight for my people, impoverished to pay the debts of an Empire too weak to rule them,
yet brands them criminals for wanting to rule themselves! I fight so that all the fighting
I've already done hasn't been for nothing! I fight... because I must."
Terug naar boven Ga naar beneden
Dimphyl

avatar

Profile
Number of posts : 1965
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: DARLICA • Who'll be the last to die for a mistake? za 8 sep 2012 - 8:42

-- klaaaaar.
):


Like a Star @ heaven ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoudProfile


Contact
BerichtOnderwerp: Re: DARLICA • Who'll be the last to die for a mistake?

Terug naar boven Ga naar beneden

DARLICA • Who'll be the last to die for a mistake?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Soortgelijke onderwerpen

-
» Enter the greatest mage of all time, in reality walking mistake after mistake[Intro]

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Blue Moon Horses ::  :: » Archive :: Orlais-
» CHATBOX