IndexHandbookMapGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepenZoekenFAQ

Deel|

Rhaira • Leave my mind, please.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Pip
Editor
avatar

Profile
Number of posts : 2407
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Rhaira • Leave my mind, please. zo 9 sep 2012 - 19:00Nors bracht ik mijn lichaam voort over de parelwitte stranden van Minanter. Mijn hoeven zakte bij elke passen weg in het mulle zand. Wat was er met me? Waarom bleef ze in mijn hoofd zitten. Ik was gemeen geweest, bot en kortaf... Enkel omdat ze een merrie was... Ik haatte merrie,.. Toch? Waarom bleef ze in mijn hoofd spoken? Waarom was ze niet als elke merrie? Een zucht verliet mijn lichaam. Ik wilde verontschuldigen, maar wat moest ik met haar aan. Ze had iets wat me aan bleef trekken, iets wat als een magneet werkte. Hoewel ik de magneet wilde zijn die weg sprong omdat ze tegenstrijdige polen waren. Maar dat waren we niet... Ik had gehoord dat ze ergens in Orlais leefde,dezelfde plek als ik nu woon... Mijn ogen speurde hulpeloos als tevergeefse poging over de eindeloze stranden.

Ik sleepte mijn hoeven door het zand. Langzaam slenterde ik weg naar de zee. Mijn hoeven sloegen het water omhoog. Ik voelde mijn vacht langzaam nat worden. Maar mijn aandacht was er niet bij, Wanneer de geur van zout word onderbroken door de geur van een ander paard draai ik geschrokken om. Een grote hengst was me benaderd. Ik had er geen zin in , niet nu... Zuchtend schudde ik mijn hoofd. In een drafje haastte ik me weg van het paard. Op het strand liet ik me rustig door mijn knieeën zakken. Langzaam liet ik mijn oogleden dichtglijden. Wat was er met me? Ik was niet zo... ”Niet nu!” gromde ik wanneer ik voetstappen hoorde. Na mijn woorden hoorde ik het paard direct halt houden. Geërgerd draai ik mijn hoofd naar het lichaam toe. Wanneer ik zie dat het niet die hengst was sta ik met een ruk overeind. Verontwaardigd kijkt ze me aan. Haar ogen staan fel. ”euh.. Sorry...” Klonk mijn stem voorzichtig,

You can try, but you can also lose.
Terug naar boven Ga naar beneden
Twistyh

avatar

Profile
Number of posts : 77
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Rhaira • Leave my mind, please. zo 9 sep 2012 - 20:02


Met een stevige draf loopt ze door de omgeving. De wind begon steeds harder te waaien en het was amper te doen op de cliffen. Haar manen waaiden alle kanten op. Als ze naar beneden kijkt ziet ze het landschap met daarop paarden die vanaf hier wel poppetjes lijken. De meeste paarden lopen samen, en zij? Ze zucht even… waarom deed Astracan zo tegen haar? Was zij fout geweest?

De wind begon steeds heftiger te worden. Ze kijkt even achterom en zet haar lichaam dan weer in beweging. De nauwe paden die naar beneden lopen volgt ze rustig en behendig. Beneden aangekomen loopt ze het strand op. Wanneer ze ineens Astracan op het strand ziet liggen, schud ze verwarrend haar hoofd. Huh? Dit kon toch niet? Snel liep ze zijn richting op. Als ze dichterbij is weet ze het zeker, dat is Astracan! Vol enthousiasme loopt ze naar hem toe.

Wanneer ze dichtbij hem is, gromt hij geërgerd “Niet nu!”. Verschrikt zet ze haar lichaam tot stilstand. Okee… dit had ze niet verwacht. Wanneer Astracan achterom kijkt, staat hij met een ruk overeind. Verontwaardigd kijkt ze naar hem. “Euh, sorry…” zegt hij voorzichtig. Ze stond nog steeds verstijft op dezelfde plek en keek hem met een schuin hoofd aan. Wat moest ze nou weer met deze situatie aan? Ze ontwijkt zijn blik en zucht even ”Ik dacht dat je blij zou zijn mij te zien”. Ze laat haar hoofd zakken. ”Maar ik zie het al…”. Ze wacht niet op zijn reactie en draait teleurgesteld haar lichaam om.Laatst aangepast door Twistyh op zo 9 sep 2012 - 21:39; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Pip
Editor
avatar

Profile
Number of posts : 2407
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Rhaira • Leave my mind, please. zo 9 sep 2012 - 21:23Mijn ogen gleden naar de horizon. Ik had mezelf voorgenomen mijn excuses aan te bieden. En wat deed ik nu? Ik maakte haar, weer, aan het schrikken. Wat was ik toch een grote stomkop. Stom staarde ik naar haar blonde plukken die met de wind mee dansden. Ik zou mee willen dansen, met haar. Argh. Ik haatte merrie’s weet je nog? Gaat lekker astracan, snauwde ik tegen mezelf in mijn gedachtes. Ik hoorde haar woorden niet, ik was afgeleid door de fluwelen stem. De klank die klonk als engelen gezang in mijn oren. Wanneer ze zich omdraait raak ik lichtjes in paniek. NEE BLIJF BIJ ME, dacht mijn lichaam. Hoe had ik zo kortaf tegen haar kunnen zijn de vorige keer? Wilde ik mezelf beschermen tegen een relatie? Plotseling viel elk puzzelstukje op zijn plaats. Ik haatte merrie’s niet. Ik was bang voor ze. Bang dat ik zou veranderen net als ik bij andere hengsten zag gebeuren, en bang, dat mijn hart gebroken zou worden, netals bij mijn moeder. Maar ook besefte ik me, dat het tijd was een angst te overwinnen. ”Nee.. Rhaira.. wacht” Klonk mijn stem hees, als ze me zou kennen zou ze weten dat het angst was die de heesheid veroorzaakte.

Ik haalde diep adem wanneer ik haar warme bruine ogen zag. Haar blonde manen vielen perfect om haar gezicht heen. ”Rhaira...” Begon ik voorzichtig. ”Het spijt me van de vorige keer... het was gewoon... Nouja het is best gênant... Nou... Ik weet nu wat het is.. En vergeef me..” bracht ik voorzichtig uit. Lekker bezig, Astracan... Wauw, geweldig, echt waar... gênant... Welke hengst zegt dat nou tegen een merrie die hij wil hebben? WAT?! Ik wil haar heben!? Het was net alsof twee personen in mijn lichaam zaten die een heftige discussie hadden. Super, Astracan, Discussie met jezelf? Ik zucht verliet mijn lippen. ”Geef me,.. Geef me een nieuwe kans, de laatste...”


You can try, but you can also lose.
Terug naar boven Ga naar beneden
Twistyh

avatar

Profile
Number of posts : 77
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Rhaira • Leave my mind, please. zo 9 sep 2012 - 22:02


”Nee.. Rhaira.. wacht” zegt de hengst hees. Kalm draai ik me om en kijk in zijn ogen. Ik luisterde naar zijn woorden die hij voorzichtig maar toch zeker zei. Hij bood gewoon zijn excuses aan, weer zoiets wat ik niet zag aankomen. Altijd dacht ik dat hij bot en kortaf was, was hij dan toch anders? Hij zei dat hij wist hoe het kwam, nou lekker weer. Had hij dat niet eerder kunnen vertellen. Ik wilde niet tegen hem uitvallen ”Waarom Astracan, waarom?” zei ik daarom rustig maar toch nieuwsgierig ondanks dat ik pissig op hem ben. ”Zeg dan wat het is, dit is al de tweede keer” ik begon steeds harder te praten. Hij zuchte en vroeg daarna of ik hem een nieuwe kans wilde geven… Ik went mijn blik af naar de golven die steeds opnieuw op ons af komen. Hoe kan ik hem nou geen nieuwe kans geven? Al baal ik wel dat het weer gebeurd. Waarom verteld hij niet wat er is? Ik kijk hem recht in zijn ogen aan. Twee hoopvolle ogen kijken mij aan. ”Oke… alleen dit is echt de laatste kans, de volgende keer kun je het vergeten.” zei ik daarom op een plagerige manier terug, al wist ik dat ik hem nooit zou verlaten.

Terug naar boven Ga naar beneden
Pip
Editor
avatar

Profile
Number of posts : 2407
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Rhaira • Leave my mind, please. zo 9 sep 2012 - 22:14Een zachte zucht verliet mijn lippen. Ze dacht natuurlijk dat ik het zo bedoelt had, tegen haar. Waarom was ik nou zo dom bezig. Argh. Maar ondanks dat deed het me pijn, dat ze zo over me kon denken. Het was logisch, maar toch... Zachtjes beet ik op mijn lip. ”Nee... Ik dacht dat je iemand anders was Rhai... Daarnet, in het water kwam een hengst naar me toe. Ik was weggerend, ik dacht dat hij het was.” Klonk mijn stem pissig maar toch niet echt onaardig, niet tegen haar. Meer in de richting van de hengst. Ik schudde mijn hoofd langzaam heen en weer. Het zat ons niet bepaald mee. Bij haar woorden glijden mijn mondhoeken omhoog. Mijn tanden worden lichtjes ontbloot.

Maar ik wist nog steeds niet was ik moest. Ik wilde haar, ik wilde Rhaira. Maar misschien wilde zij mij enkel als vriend... Hoe kon ik daarachter komen? Hoe kon ik weten wat zij over mij dacht, voelde. ”Wist je dat je mooie ogen hebt?” Sprak ik uit als een vage poging tot versieren. Een waterige glimlach hing om mijn lippen. Nee dit was niet echt mijn ding. Goed werk Astracan, bravo. Wat was ik toch in vorm vandaag sprak ik vrolijk in mezelf.

*flutje

You can try, but you can also lose.
Terug naar boven Ga naar beneden
Twistyh

avatar

Profile
Number of posts : 77
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Rhaira • Leave my mind, please. ma 10 sep 2012 - 20:47Ik luister naar wat hij verteld, hij zag me voor iemand anders aan. Een glimlach verschijnt op mijn gezicht. Gelukkig, het was niet zo tegen mij bedoeld. Mijn glimlach word nog groter bij zijn volgende reactie. ”Dankje, nee dat wist ik niet” zei ik verlegen. Ik keek hem diep aan in zijn ogen. Hij moest eens weten. Ik kijk om mij heen, zie verder geen paarden. Het lijkt wel of we dit zelf moeten doen. Nu kon ik mij nergens achter verschuilen. De wind waait nog steeds hard en af en toe zie ik niets door mijn manen heen. ”Je ziet er goed uit” zeg ik met een zachte zwoele stem. Ik lach vriendelijk naar hem en neem een pas naar voren zodat ik dichter bij hem sta. Wat had ik nou anders kunnen zeggen? Een beetje verslagen hoe de opmerking mijn mond uit kwam rollen liet ik mijn hoofd hangen. Ik wou dat hij het wist, hoe moet ik het hem nou duidelijk maken?

Terug naar boven Ga naar beneden
Pip
Editor
avatar

Profile
Number of posts : 2407
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Rhaira • Leave my mind, please. ma 10 sep 2012 - 22:06Opgelucht haalde ik adem bij haar woorden. “dankje, nee dat wist ik niet” klonk haar zoete stem verlegen. Haar blonde manen waaide voor haar diepe bruine ogen langs. Voorzichtig duw ik mijn neus tegen haar roze snoet. Ik sloot mijn ogen een moment bij het gevoel van haar zachte huid. Moest ik het gewoon zeggen? Zou dat de enige manier van actie zijn. Er waren twee mogelijkheden; 1. Ze vind mij ook leuk. 2. Ik heb mezelf voor schut gezet en er zou ook geen vriendschap meer zijn. ”Rhaira...” Begon ik voorzichtig. ”Ik weet niet wat het is... Maar de laatste tijd zat ik constant bij jou in mijn gedachtes. Je hebt iets wat me aantrekt. Iets waardoor ik bij je wil zijn. “ Voorzichtig keek ik haar aan door mijn wimpers. Komop, Alsjeblieft. Smeekte ik in mezelf.


You can try, but you can also lose.
Terug naar boven Ga naar beneden
Twistyh

avatar

Profile
Number of posts : 77
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Rhaira • Leave my mind, please. di 11 sep 2012 - 18:04Plotseling duwt hij zijn neus tegen de mijne. Mijn ogen worden groot maar hij sluit de zijne. Even wist ik niet meer wat ik moest doen maar langzaam sloot ik de mijne ook. Dit was toch wat je wilde Rhaira? Voorzichtig duwde ik mijn neus iets harder tegen die van hem als bevestiging dat het goed was. Ik luisterde naar zijn zachte lieve woorden, wat kon ik zeggen? Ik opende mijn ogen en zag dat hij op hetzelfde moment dat ook deed. Ik knipperde even met mijn ogen, was dit net echt gebeurd? Een glimlach verschijnt op mijn lippen. ”Ik wil ook bij jou zijn…” ik duwde mijn zachte neus tegen zijn hals. ”Dacht je dat ik je zou laten gaan?” zeg ik plagerig.

Terug naar boven Ga naar beneden
Pip
Editor
avatar

Profile
Number of posts : 2407
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Rhaira • Leave my mind, please. di 11 sep 2012 - 19:29Mijn mondhoeken glijden omhoog als ze haar woorden uitspreekt. Opgelucht haal ik adem. Zachtjes duw ik mijn neus in haar manen. Ik snuif de geur in me op. De heerlijke geur. De Rhaira geur. Bij haar woorden grijns ik breed. ”Nouja... Ik kon me eerlijk waar niet voorstellen dat je me ooit nog wilde zien... Na die vorige keer...” Hielp ik haar herinneren. Ik schudde mijn hoofd zachtjes. Waar was ik toen mee bezig. Ik voelde een schuldgevoel in mezelf. Haar bruine huid glansde prachtig in de warme zon. Zachtjes knabbel ik aan haar lange blonde manen. Mijn ogen stonden op haar perfecte hoofdje gericht.

”Je zal nooit alleen zijn…” Klonk mijn zuivere stem. ”Ik ben altijd bij je. In je hart, in je gedachtes…” Ik duwde mijn neus tegen haar romp waarachter haar hart zat. Ik liet mijn neus terug glijden via haar hals, hoofd en neus. ”Beloof me… Beloof me dat je nooit alleen bent… Dat ik altijd bij je zou zijn” Klonk mijn zuivere stem opnieuw. Misschien klonk het raar, maar ik wilde ergens zekerheid, weten dat ze het echt meende. Beloftes mochten niet gebroken worden toch? Dan was dit de enige manier voor míjn zekerheid…

You can try, but you can also lose.
Terug naar boven Ga naar beneden
Twistyh

avatar

Profile
Number of posts : 77
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Rhaira • Leave my mind, please. di 11 sep 2012 - 21:49”Astra, ik was boos, maar ik besef dat ik niet zonder je kan.” klonk ik bijna hulpeloos. Ik zucht opgelucht als ik zijn stem zacht en lieflijk hoor. Hij duwt zijn neus op de plek waar mijn hart zit. Dit was toch duidelijk? Wat moest ik nou zonder hem? Zijn zuivere stem laat klanken bijna zingent overkomen. ”Ik beloof het je, ik ga niet meer bij je weg.” spreek ik luid. Zachtjes duw ik mijn neus nogmaals tegen die van hem. Ineens ruik ik de zoete lucht die ik maar al te goed ken. Ik keek een beetje ongemakkelijk om me heen en doe mijn best het niet te laten overheersen door mijn staart zo laag mogelijk te houden.

Ik kijk naar Astracan, zijn ogen glinsteren door het licht. Aan zijn ogen kan ik zien dat hij eerlijk tegen mij is, hij houd van me dacht ik in mezelf terwijl er een glimlach verschijnt. Nee hem kon ik niet nog eens laten gaan.

Terug naar boven Ga naar beneden
Pip
Editor
avatar

Profile
Number of posts : 2407
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Rhaira • Leave my mind, please. di 11 sep 2012 - 22:00Ik rook het. Direct. Ik deed mijn best mijn hoeven diep onder het zand te begraven. Ik wist dat ik hier zwak voor was. Ik liep altijd weg als ik het rook. Maar ik kon haar niet zo achter laten, toch? Twijfelend keek ik haar aan. Ik maakte me klein en deed geschrokken een stap naar achter. Ik wilde wel. Natuurlijk. Maar ik kon het toch niet maken? Niet nu al , toch? ”Ik weet niet of ik mezelf in bedwang kan houden...” Piepte ik terwijl ik haar bang aankijk. ”Wil je dat ik ga?” Vroeg ik bang. Stiekem hoopte ik dat ze ja zei. Dat ik haar het niet aan hoefde te doen. Maar ergens ook nee. Mijn verlangen naar haar werd steeds groter.

Ik neem de blonde merrie in me op. Ik voelde de dwang naar haar achter kant te lopen. Maar ik deed het niet. Ik moest het leren. Ik was jong en onervaren zonder zelfbeheersing. Het was vreselijk maar ik moest er door heen komen.


You can try, but you can also lose.
Terug naar boven Ga naar beneden
Twistyh

avatar

Profile
Number of posts : 77
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Rhaira • Leave my mind, please. wo 12 sep 2012 - 20:11Na zijn woorden begon ik stiekem toch te twijfelen. Ik hou van hem maar hij voelt zich zo ongemakkelijk. Ik kijk hem hoopvol aan. ”Astra… alsjeblieft ga niet weg” zeg ik wanhopig. Ik wilde hem niet nogmaals kwijt. Ik weet wat hij mij heeft geflikt, maar wie zegt dat hij, ondanks zijn praatjes, er niet weer vandoor gaat zodra hij heeft wat hij wilde? Hoewel ik wist dat hij niet zo was. Ik zie dat hij het er moeilijk mee heeft. ”Het is goed, ik wil wat jij wil.” zeg ik zacht terwijl ik juist een pas naar voren doe. Hij is immers wat ik wil.

Zijn ogen beginnen te flikkeren. Ik loop een rondje om hem heen en stop naast hem en kijk hem aan. Hij glimlachte en zo te zien was hij opgelucht. Ik duw mijn neus in zijn hals en bries zachtjes. "Ik wil jou." klonk mijn stem liefdevol.

Terug naar boven Ga naar beneden
Pip
Editor
avatar

Profile
Number of posts : 2407
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Rhaira • Leave my mind, please. do 13 sep 2012 - 18:10Bij haar woorden gleden mijn mondhoeken omhoog, ze hield dus echt van me, zoals ik van haar hield. Een opgewonden lage hinnik verliet mijn lippen. Ik moest bekennen dat ik mijn lust en dierlijk instinct moest moeten leren beheersen, maar niet nu. Zij wilde het, ik wilde het. Ik krulde mijn hals op en kon het niet laten om op te scheppen met mijn gespierde lichaam. Het ging vanzelf. Mijn neus gleed over haar rug wanneer ik naar haar achterhand toe loop. Met mijn neus duw ik haar staartwortel wat aan de kant . De geur drong mijn neusgaten in. Niet langer dan drie secondes kon ik me inhouden. Ik liep naar voren en bracht mijn voorkant omhoog om me op haar rug te laten glijden. Ik liep wat naar voren om me verder over haar heen te krabbelen. Met mijn mond knabbel ik aan haar schoft. Langzaam laat ik me bij haar naar binnen dringen. En samen smelten in het moment. In haar. Enkel zij en ik. Zoals ik het wilde.

--

Langzaam laat ik me van haar rug afglijden. Mijn hals was nat. Damp kwam van mijn lichaam af van de inspanning. Ik liep terug in de richting van haar voorkant. Mijn romp ging wild op en neer. Ik laat mijn neus over haar hals glijden naar haar neus. Ik kijk haar aan in haar diepe bruine ogen.


You can try, but you can also lose.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoudProfile


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Rhaira • Leave my mind, please.

Terug naar boven Ga naar beneden

Rhaira • Leave my mind, please.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Blue Moon Horses ::  :: » Archive :: Orlais-
» CHATBOX