IndexHandbookMapGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepenZoekenFAQ

Deel|

[Leiders] The best for last

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Gast
Gast


Profile


Contact
BerichtOnderwerp: [Leiders] The best for last vr 14 sep 2012 - 10:42


mercy is bad for the vision
emperor e'vesdar


Het was hem ter oren gekomen dat er problemen waren tussen enkele leiders, sommige konden het niet goed vinden of konden niet goed praktisch overweg. Het betreurde hem dat hij zelf ook maar weinig van de rest van zijn collega's af wist en vond dat het tijd werd dat iedereen even de tijd nam om samen te komen. De bescherming van de kuddes was even overgedragen op dappere hengsten die zich hadden aangeboden, en vanaf deze heuvel waren bijna alle kuddes in hun geheel te zien. Hij was vroeg richting Anderfels vertrokken om er voor te zorgen dat hij de eerste was om de leiders te ontmoeten. Ze zouden moeten praten over strategien, ideen om de kuddes te versterken. Hij wachte geduldig terwijl hij genoot van de milde ochtendzon van de zomer.


Rise and rise again, until lambs become lions
Terug naar boven Ga naar beneden
Triptune

avatar

Profile
Number of posts : 1162


Contact
BerichtOnderwerp: Re: [Leiders] The best for last vr 14 sep 2012 - 17:24


diablo
alpha rank three
Erg druk had Diablo het nog niet gehad, hij leefde best een luizenleventje. Nachtschade en de merrie die erom bekend stond om stiekeme (of niet zo stiekeme) praktijkjes te hebben met buitenstaanders. Die eerste had een goede indruk op hem na gelaten, de tweede.. Ja, daar was een heus boek over te schrijven. Ze leek niet te leren uit haar fouten en Diablo had als enige reactie met zijn hoofd geschud en had zich om gedraaid. Dat voordeel had hij wel: het vergde veel energie om tot hem door te dringen. Zulke situaties lagen dan ook niet zwaar op zijn maag en wanneer ze bestraft werden kon hij enkel maar instemmen. Wie slechte dingen wou doen moest daar zelf maar de gevolgen van dragen. Sommigen leerden het echter nooit maar ook dat baarde hem weinig zorgen. Zijn kudde zou 'puur' blijven, zoals hij het omschreef. Hij had een harde hand en was een echte strenge (maar rechtvaardige) rechter.

E'vesdars contouren tekenden zich af tegen het prille zomerzonnetje en zoals hij daar stond was te merken dat hij er niet stond voor de versiering. In een tamme pas had de Shire hengst zijn lichaam in beweging gezet en traag sjokte hij de heuvel op. Hij had het eerder al tegen Nachtschade gezegd: bergen waren niets voor hem. En heuvels waren in principe kleine bergen dus dit bultje op de aarde betrad hij met grote tegenzin. Eenmaal boven grijnsde hij even naar E'ves - een glimlach was het niet te noemen maar het was ook niet onvriendelijk. 'Goedemorgen,' een vriendelijke en neutrale begroeting.


A blackened heart and a poison mind
I can't recognize the cruel from the kind

Terug naar boven Ga naar beneden
HappyBoy_SilverJet

avatar

Profile
Number of posts : 3079
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: [Leiders] The best for last za 15 sep 2012 - 16:23
Alpha Rank One
Morax


Met grote passen wandelde Morax door de velden van Minanter, hij zou gauw verplaatst worden naar rang, maar momenteel kon hij nog genieten van Minanter. hij zou hoe dan ook geregeld eens komen kijken naar X'aryon die nog maar net was geboren en zijn geliefde merrie, Siberia. Hij lachte opgewekt en vrolijk bij deze heerlijke gedachten. Zijn lichaam ging over tot een soepele draf, spieren rolde krachtige onder zijn kastanjehuid en zijn ademhaling werkte prachtig mee met het ritme van zijn draf.Vogels floten hun mooiste liederen en landwezen scharrelde vrolijk tussen de bladeren. Een korte hinnik verliet zijn keel terwijl hij overging naar een vlotte galop. Al gauw was hij op het gebied van Orlais en zou hij dus ook snel in het aangrenzende gebied van rang drie zijn. Waar ze allemaal samen hadden afgesproken. Hij was nog nooit eerder verder gegaan dan Orlais, maar toch kende hij zijn weg maar al te goed.

Hij stond bovenop een klif, te kijken naar Anderfels. Al gauw kreeg hij E'vesdar, de emperor, in het oog. Niet lang daarna kwam er een shire hengst naar E'vesdar gewandeld. Morax wist het niet helemaal zeker, maar hij vermoede dat dat Diablo was. De alpha van rang 3. Eindelijk wist hij het niet, hij kende enkel Theron, Treasure en E'vesdar van leiders. Een hinnik verliet zijn lippen, als een vroegtijdige groet. Met een soepele draai wende hij zich weg van de klif en galopeerde naar het duo.

Daar aankomen remde hij wat af naar een draf, vervolgens stap en wandelde zo naar de twee leiders. Hij knikte naar beide en sprak ze vriendelijk en beleefd toe. "Goedemorgen, heren." Een zacht een rustgevende stem verliet zijn zwarte lippen. Hij keek beide kort aan en zette zich rechtover de Shire hengst. Snel keek hij vervolgens naar de richting van Orlais, wachtend op de andere. Ochtenddauw sierde de graspieten onder zijn donkere hoeven, terwijl de zon die de zomer met zich meedroeg langzaam boven de bomen uit kwam kijken.


   
M O R A X   ~   V A N T H


Laatst aangepast door HappyBoy_SilverJet op za 15 sep 2012 - 20:35; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Jennifer
Administrator
avatar

Profile
Number of posts : 4988
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: [Leiders] The best for last za 15 sep 2012 - 16:38


Je kon het bijna voelen, de druk die het gras onder je hoeven gaf, het intense verlangen om te groeien. De klaprozen schoten één voor één open, onthulden hun prachtig rode kleur in een rijk aantal aan de zon. Er zoemde wat bijen voorbij die zich meteen nestelde in het midden van al die geurigheid. Serano had al lang niet meer genoten van iets zo simpel als de zomer hem nu gaf. Vroeger had hij die kans niet want voor zijn oude kudde was de lente en zomer maanden om te rouwen om het verlies dat ze geleden hadden die winter. Voor hem was het niets meer dan een akelige voorstelling van alle pracht en praal ... alsof het de winter wou goedpraten, alsof het de kudde iets wou geven om op te beuren. Sinds die laatste winter had Serano niets meer gehad om vrolijk om te worden. Hij had koppig blijven volharden dat alles zijn schuld was geweest, dat dit leven niet voor hem bedoeld was. Hij had .... hij was kapot, verslagen en uitgeput.

Zijn zwarte ogen bleven onbeweeglijk naar de klaprozen kijken terwijl hun geur zijn attente hersenen bewemelden. Uiteindelijk slaat hij ze op en blikt naar zijn kudde ... de schaarse verzameling van hengsten uit rang vier, het schaarse begrip van volharding. Hij wendde zijn gevlekte lichaam af en zette zijn lichaam richting Anderfels waar E'svesdar hen wou spreken. Waarom wist hij niet, hij moest er enkel zijn en zoals ieder gehoorzaam lid van de kudde had hij ook te luisteren naar zijn meerdere, E'vesdar. In de tijd dat hij rang vier vertegenwoordigde was er niet heel veel gebeurd, hij hield zich wat afzijdig van de babbeltjes en spelletjes maar was aandachtig genoeg om de problemen op te merken zonder daarvoor te hoeven praten. In tussentijd had hij al enkele nieuwe medeleiders gehad, geen was lange tijd gebleven. Terwijl zijn lichaam in een krachtige draf de kilometers aflegt die nodig waren te voltooien bleven zijn zintuigen alles registeren uit zijn omgeving.

En uiteindelijk trof hij E'vesdar aan met nog twee hengsten. Hij had E'vesdar als ooit eens gesproken, in het prille begin en ook met Diablo had hij al een praatje gehad al ging het niet veel verder dan de diepe zin van het leven. Hij kwam terug in een makke stap en knikte kort, zonder woorden, zonder veel emoties. Hij blikte naar de nieuwere, degene die hij niet kende van aanblik, hij kwam dan ook zelden buiten zijn eigen gebied. Hij stelde zich op naast Diablo en liet zijn ogen met zekere regelmaat terug gaan naar zijn gebied ...
ONE WICKED GAME WE PLAY
Like a Star @ heaven :
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Pip
Editor
avatar

Profile
Number of posts : 2407
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: [Leiders] The best for last za 15 sep 2012 - 16:46

treasure

It's not the load that breaks you down,
it's the way you carry it.Ik was deze morgen vroeg opgestaan, nog voor de zon aan de top van de hemel hing. Om alles te kunnen controleren en de reis naar Anderfalls op tijd te beginnen en niet te laat te komen voor de ontmoeting van de leiders. Ik hoopte ergens als eerste te zijn. Dat ik kon laten zien dat ik me aan de afspraken hield en me aan de afspraken hield. Maar ook weer niet. Om nonchalant over te komen. En niet alsof het mijn leven was, het leiderschap. Mijn galoppassen waren krachtig en soepel. Mijn zilveren manen zweefde op de wind. Ik voelde hoe de bergen van Minanter overgingen in de rotsen ven Orlais en kort daarna het gras van Anderfalls bereikte. In nam mijn pas terug naar een sierlijk draf. Mijn hals was opgekruld. En mijn achterhand eronder geschoven. Wanneer ik het drietal hengsten in zicht zie verlaat een lage hinnik mijn keel ter begroeting.

In een soepele stap benader ik de leiders. Morax had ik al eerder zien vertrekken en was naar vermoeden al eerder in Anderfalls aangekomen. ”Goedemorgen zonder zorgen deze morgen” Klonk mijn stem plagend naar het viertal dat er duf en serieus bij stond. Vlug daarna trok ik mijn gezicht in een plooi. Het was een belangrijke dag. Ik zou nu niet vrolijk gaan spelen. Ik knikte naar Morax, E’vesdar, Serano en als volgt in de richting van Diablo waar ik naast ging staan. Mijn ogen speurde naar de duinvlaktes van Orlais zoekend naar de volgende leiders. De ochtenddauw kleurde het groene gras wit. Wanneer ik uitadem komt een wit rookwolkje uit mijn neusvleugels.

Ik had geen van de leiders, naast Morax dan eerder echt gesproken. Echter wist ik ze wel allemaal te herkennen en de naam op te noemen. Ik wist het van verhalen en had ze wel eens langs zien lopen. Best triest was het eigenlijk. Dat de meeste leiders de andere nooit echt hadden gesproken.What's meant to be will always find a way
manipulation by perfectperfection
Terug naar boven Ga naar beneden
Dimphyl

avatar

Profile
Number of posts : 1965
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: [Leiders] The best for last zo 16 sep 2012 - 12:44


Zoals altijd was de jonge, bonte hengst vroeg op gestaan. hij nam het (beta) leidersschap heel serieus en maakt elke ochtend en avond een ronde door de kudde, langs de slapende paarden, controlerend of iedereen echt in deze rang hoorde, of er geen verstekelingen tussen zaten, of andere dingen die er niet hoorden. zoals de schimmen. zijn donkere oog keek uit over de kudde terwijl zijn blauwe oog glinsterde in de opkomende zon. geen ongeregeld heden. super. hij brieste zacht en bracht zijn gespierde lichaam in beweging. de kudde moest het maar even zonder leider doen. hij ging naar de andere leiders, zijn vader E'vesdar aan de leiding. interessant.

een drafje liet zijn ranke benen uit het zanderige gebied gaan en bracht hem in Anderfels. al snel zag hij 4 hengsten staan. zijn vader, de grootste. hij had er waarschijnlijk als eerste gestaan, hem kennende. een glimlach speelde over roque's lippen terwijl hij dichterbij kwam. hij kende alle 4 de hengsten van naam, van zicht, maar voor de rest wist hij niks van hun. ja.. zijn vader.. die kende hij, dacht hij. en Diablo, dat was de gene die zijn moeder had geweigerd om de derde rang in te mogen, met alle gevolgen van dien. toch had hij respect voor de hengst. het was niet makkelijk om leider te zijn, om oordelen te vellen over andere paarden, allen met een eigen verhaal, een eigen probleem. Diablo had juist gehandeld. hij brieste zacht terwijl hij halt hield, en knikte naar zijn vader, een glimlach op zijn lippen. toch zei hij niks. dit keer was hun ontmoeting zakelijk, en niks anders.

'Goedemorgen.' zijn diepe, charmante stem had er geen moeite mee om over de wind heen te komen en bleef in het midden van de groep hangen, onheilspellend. Roque was een jonge hengst, ietwat onervaren, maar had genoeg meegemaakt om een rechtvaardige, ietwat strenge leider te zijn.


Like a Star @ heaven ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
Terug naar boven Ga naar beneden
Michelle
ǤØÐ ÂßØVЄ ÂĿĿ
avatar

Profile
Number of posts : 6870
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: [Leiders] The best for last zo 16 sep 2012 - 13:24


theron

Greatness from small beginningsTheron Hunter of the West..
Het was een naam die hij lang geleden had gekregen van zijn vader. Een naam die hij nogsteeds met eer droeg al had zijn vader hem vernietigd voor zo lang. Hij was herbouwt. Had zichzelf gevonden op de plek waar hij moest zijn. Deze plek was gewoonweg zijn wereld. En hij leefde hier om zijn familie en vrienden te beschermen. Zelfs al zou hij er voor moeten sterven. Als dat zijn lot was dan nam Theron daar vrede mee.

Het was iets simpels om te leven zoals je wou en om vervolgens te sterven voor hen die je lief had. Tenminste dat was het in Ther's ogen. Hij vreesde de dood niet. Als er niets meer was om voor te leven. Nou nee, dat was een leugen. Kayleigh zou er nog altijd zijn om voor te leven. Aleydis en Ayana waren er om voor te leven. Thowra was er om voor te leven. Hij was nou eenmaal niet alleen. Hij zou nooit alleen zijn. Niet meer in ieder geval. Hij had gevochten en overwonnen. Zo veel littekens die het bewijs waren van zijn eeuwige strijd jegens al wat haatdragend was in deze wereld. En nu stond hij aan het punt van zijn nieuwste grote strijd. Zijn kudde beschermen. Zijn veulens beschermen. Alles beschermen tegen de wrede wezens van de nacht.

Vandaag had hij echter andere plannen. Alle leaders werden geacht zich te verzamelen in Anderfels. E'vesdar had ze opgeroepen voor zover Theron had begrepen. Hij schudde even zijn hoofd en draafde verwoed verder. Met het net loslaten van zijn twee dochters die volwassen waren geworden had hij zijn hoofd niet helemaal bij de tijd gehad. Een stomme fout voor een Alpha van zijn leeftijd. Maar ja hij moest maar hopen dat ze nog niet gestart waren en op hem stonden te wachten.

Het vooruitzicht om de Emperor en de andere Leaders precies te vertellen wat er met Darlica was gebeurd stond hem iet wat tegen. Hij had nog geen idee hoe E'vesdar er op zou reageren gezien Darlica ongetwijfeld een gevoelig onderwerp bij hem was. Maar ja, Theron wist nieteens zeker of hij wel naar behoren had gehandeld. Het zou allemaal wel loslopen was al wat hij kon hopen.

En al gouw had hij de plek gevonden waar ze hadden afgesproken. Zonder veel moeite te doen pikte hij er zo Roque, Morax, Serano en E'vesdar uit. Na even zijn ogen samen te hebben geknepen wist hij ook weer precies wie de andere twee hengsten waren. Diablo en Treasure. Mooi zo, hij was absoluut lekker laat. Geërgerd zuchtte hij even waarna hij zijn draf voortzette tot hij bij de hengsten aankwam. Ze stuk voor stuk aankeek met een glimlach en uiteindelijk zijn ogen op E'vesdar liet hangen. "Ik hoop niet dat ik laat ben." Sprak hij zacht en knikte even naar de Emperor. Vervolgens glimlachte hij zacht en liet zijn ogen even afzwakken. "Een goedemorgen allemaal."

fahlaemee.deviantart.com


I fight for the men I've held in my arms, dying on foreign soil. I fight for their wives and children,
whose names I heard whispered in their last breaths. I fight for we few who did come home,
only to find a country full of strangers wearing familiar faces!


I fight for my people, impoverished to pay the debts of an Empire too weak to rule them,
yet brands them criminals for wanting to rule themselves! I fight so that all the fighting
I've already done hasn't been for nothing! I fight... because I must."


Laatst aangepast door Mimi op do 27 sep 2012 - 0:05; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Gast
Gast


Profile


Contact
BerichtOnderwerp: Re: [Leiders] The best for last ma 17 sep 2012 - 19:46

wacht asjeblieft niet op mijn antwoord, ga gewoon lekker door en bespreek dingen c:
Terug naar boven Ga naar beneden
HappyBoy_SilverJet

avatar

Profile
Number of posts : 3079
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: [Leiders] The best for last wo 19 sep 2012 - 13:49

Ik wacht eindelijk op Mischa en Tiny c;


   
M O R A X   ~   V A N T H
Terug naar boven Ga naar beneden
mischatjeh

avatar

Profile
Number of posts : 2338
Status : Absent


Contact
BerichtOnderwerp: Re: [Leiders] The best for last wo 19 sep 2012 - 15:00


Alpha rank one
Zehlia


Nog niet lang droog ze de officele plicht om voor de kudde te zorgen, het had haar wat trots gegeven en ze deed haar best. Ze was niet de eenigste merrie die een functie had gekregen, een merrie die ze nog niet echt kende had zich tot beta rang twee gevormd en zei de ranke witte arabier tot alpha rang een. Ze was verast geweest toen ze de taak kreeg om voor de kudde daar te zijn. Niet dat ze het nooit was, want ze was altijd die vriendelijke, behulpzaame merrie geweest. Alleen was ze meer op doorrijs gegaan in bmh. Even speelde er een glimlach rond haar lippen Tevreden en toch wat gespannen was die geweest.

e drukt haar lippen weer in haar normale positie en ook zei had mee gekregen over de gezaamelijke ontmoeting van alle leiders. Haar ranke lichaam was in beweging gekomen terwijl ze even nog een oog op de andere paarde richte, dan richte ze zich weer tot haar doel, Ze had de heuvel al gauw in zicht en ze kon enkele paarden al zien staan. Haar lippen werden weer in een glimlach getrokken en ze neemt een fijn galoptje in om wat rustiger over te komen. niet voor de andere maar voor zichzelf. Al snel kon ze onderschijden welke naam bij welke lichaam hoorde. Met bijzonderheden tot Morax & Raque, twee jonge hengsten die ze vanaf veulens mee had gemaakt en nu . nu grote kerels waren. Serano die ze al eerder had ontmoet en Treasure die beta was van rang een.

Wanneer ze nog maar enkele meters van hun verwijderd was gaat ze over in een soepele stappende beweging , even voelt ze de opstartende zon op haar spierwitte vacht schijnen wat haar even een genietende rilling gaf. Dan houd ze ze halt en komt tot stilstad kijkt de heren aan en glimlacht zacht. "Goede dag heren, " Ze keek nog eens rond , ja de andere merrie was er nog niet dus had ze gelijk met de heren.Like a Star @ heaven Waiting for you <3

Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoudProfile


Contact
BerichtOnderwerp: Re: [Leiders] The best for last

Terug naar boven Ga naar beneden

[Leiders] The best for last

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Blue Moon Horses ::  :: » Archive :: Anderfels-
» CHATBOX