IndexHandbookMapGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepenZoekenFAQ

Deel|

Don't let me love you. ~ Aleera

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
ForeverUnknown

avatar

Profile
Number of posts : 3918
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Don't let me love you. ~ Aleera vr 21 sep 2012 - 7:24X' A R Y O N
Foal'La, la, la, la, la, lalalalalalalaaaa.' De schelle stem van een trots hengstenveulen galde door het hele BMH gebied. X'aryon was niet bepaald éen van de gewone veulens die hier rondliepen, no. Hij was hét veulen. Hij had kwart spaans, kwart arabier en half warmbloed in zijn aderen. Sommigen zeiden dat hij teveel ego had, dus? Niemand zou er wat aan doen, zelfs z'n eigen moeder niet.

De zon scheen op zijn glanzende bruine vacht en met zijn heldergroene ogen tuurde hij de omgeving af. Voor hem lag er een hele andere wereld, een wereld waar zijn ouders bang voor waren, waar deze zogenaamde schimmen leefden. Paarden die houden van vlees en bloed. Oeeeh, scary. Not. X'aryon was zijn hele veulentijd nog van niks bang geweest en wist dat hij ook nooit voor iets bang zou worden. Hij voelde zich machtig. Machtig als een leeuw op zoek naar zijn smakelijke prooi.

X'aryon's ene half-witte oor ging naar een geluid dat hij in de dichte en donkere bossen voor zich hoorde. Vyrantium. Hij stak zijn grijze neus even in de bossen en rook ineens verschillende geuren. Het rook er niet bepaald slecht, maar ook niet echt verfrissend.. 'Eh, halleuw?' galde zijn charmante stem door het bos. Hij rook een merrie die zich dichtbij bevond en bijna instinctief hinnikte hij even zacht in de richting van haar geur.


Reference X'aryon: http://th09.deviantart.net/fs71/PRE/f/2012/245/6/3/reference__x__aryon_by_kiri15-d5da2aa.png


Like a Star @ heaven Find your heaven in this hell.
Terug naar boven Ga naar beneden
ambrellaa

avatar

Profile
Number of posts : 1776
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Don't let me love you. ~ Aleera za 22 sep 2012 - 12:03

aleera

Your love
was the greatest I ever had.


Het is inmiddels een eindje terug dat ik Avanti nog heb gezien. Eerlijk gezegd was de laatste keer de dag waarop ik mezelf aan hem offerde, de dag waarop ik mijn ziel aan hem verkocht. Alles wat ik vroeger ben geweest heeft Avanti uit me weggezogen, met die vlijmscherpe tanden die ik in mijn schouder heb voelen branden. De wond is nog steeds niet volledig geheeld, en de pijn die het met zich meebrengt herinnert me eraan dat het tijd wordt hem weer eens op te zoeken. Al was het maar om hem duidelijk te maken dat ik nog deel uitmaak van zijn schimmenbestand; het is echter zijn gedachten niet ontgaan dat ik enkele maanden nogal passief ben geweest. Zowel tijdens het observeren en uitzoeken van prooien als tijdens periode van de blauwe maan waarin we deze gekozen slachtoffers uiteindelijk te grazen nemen. Het is de geur van een dikke, zwarte rook die me tot bij hem leidt. Alsof hij de geur zelf afgeeft en ook hijzelf in vuur en vlam staat deze maand.

Mijn ogen flikkeren wild wanneer ik mijn lichaam aanspoor om het tempo van Avanti te kunnen bijhouden. Ik gun de merrie naast hem geen blik waardig, misschien omdat ik ergens nijd voel tegenover de manier waarop ze bevooroordeeld wordt bij Avanti. Liefde staat zogezegd niet in zijn woordenboek, omdat hij het een gevoel vindt om uit te drukken hoe zwak je eigenlijk bent. Als ik heel eerlijk ben, dan denk ik daar nu ook zo over, maar er zijn andere tijden geweest. Tijden waarin ik met liefde in de ogen van Avareth keek, hem volgend - tot zijn verveling toe. Zijn veulens heb ik met al mijn zorgen en kennis opgevoed, en het enige dat ik ervoor in ruil heb gekregen, is ondankbaarheid. En dat, dat is wat me de stap tot het schimmenzijn heeft doen maken. "Deze maand heb je er mij volledig bij. Ik heb zelfs al een doel voor ogen. Ik zal je je teleurstelling van de afgelopen maanden op slag doen vergeten." Mijn ogen lichten op van onder mijn sneeuwwitte maantop.


Ik herinner me de manier waarop Avanti me in de ogen staarde. Woorden waren niet nodig om mij duidelijk te maken dat ik me ditkeer moest bewijzen, om niet onder te doen tegenover de andere schimmen. Ik verzekerde hem dat ik dit keer zijn grootste verwachtingen zou overtreffen. Wanneer het veulen dat ik de afgelopen maand heb geobserveerd in mijn gezichtsveld verschijnt, krullen mijn mondhoeken spontaan en valselijk naar boven. In een soepel drafje huppel ik naar het kleine dier toe, die me al meteen erg onschuldig begroet. "Wel wel, wat doet een o zo onschuldig veulen als jou hier zo alleen in de donkere wouden die enkel Avanti en zijn schimmen toebehoort?" Mijn ogen blinken gevaarlijk. De lust naar het brainwashen van dit veulen is zo groot dat ik mijn mond al snel voorbij praat. "Zou je hier graag komen wonen, mijn lief?"
When the evening shadows and the stars appear,
and there is no one there to dry your tears,
I could hold you for a million years,
just to make you feel my love. <3
Terug naar boven Ga naar beneden
ForeverUnknown

avatar

Profile
Number of posts : 3918
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Don't let me love you. ~ Aleera vr 28 sep 2012 - 18:38X' A R Y O N
FoalToen X'aryon de merrie van dichterbij bekeek begon hij toch wel te twijfelen of hij wel een beetje bang was. 'Wel wel, wat doet een o zo onschuldig veulen als jou hier zo alleen in de donkere wouden die enkel Avanti en zijn schimmen toebehoort?' In haar ogen was iets te zien dat hem niet aanstond, er klopte hier iets niet en iets zij hem dat hij in problemen was. Veel tijd om over haar woorden na te denken had hij niet want voor hij iets kon zeggen nam de merrie het woord weer. 'Zou je hier graag komen wonen, mijn lief?' X'aryon twijfelde, zijn ouders zouden dit niet goed vinden, hij zou op zijn kop krijgen en achteraf alleen achtergelaten worden. 'Ik ehm.. M'n ouders..' stotterde hij zacht. Normaal was hij een spraakzaam veulen, maar deze keer lieten alle woorden hem in de steek. Kwam het door de energie die de merrie uitstraalde?..Like a Star @ heaven Find your heaven in this hell.
Terug naar boven Ga naar beneden
ambrellaa

avatar

Profile
Number of posts : 1776
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Don't let me love you. ~ Aleera vr 28 sep 2012 - 18:56

aleera

Your love
made me love no more.


Ik zie hoe het kleine hengstje mijn lichaam bekijkt, en zijn reactie spreekt boekdelen. Mijn verschijning heeft hem met verstomming geslagen. Enkele seconden geleden dacht hij nog de veroveraar der werelden te zijn. Nu, daarentegen, beseft hij dat hij in een handomdraai om adem kan liggen smeken, in de greep gehouden door iets dat zoveel machtiger is dan hij zelf. De lust in mijn ogen is nog steeds niet verandert, alleen komt nu ook het moederlijke in mij naar boven. Alles wat ik nooit in mijn eigen veulens heb teruggevonden, wil ik in dit veulen naar boven brengen. Dit keer zal ik de baas zijn en de macht hebben over hem, in plaats van een ander over mij. "Geloof het of niet, maar ik heb je veel meer te bieden dan jouw ouders, schatje. Ik heb dingen gehoord van jouw vader, blijkbaar ben je veel minder geliefd dan je denkt."

Ik herinner me de gesprekken die ik heb afgeluisterd, mezelf verschuilend in de donkere schaduwen van het woud, loerend van onder mijn maantop. Morax heb ik letterlijk horen zeggen dat hij het veulen niet wilde. De pijn die ik in Siberia's ogen heb gezien, is er een die ik lange tijd geleden ook heb gevoeld. Als ik eerlijk ben, dan moet ik toegeven dat ik medelijden met haar had, alleen zijn de tijden veranderd, naar tijden waarin een merrie zoals mij geen medelijden meer voelen mag. "Ach, kom hier.." Wanneer mijn stem wegsterft in de ijzige stilte van het woud en de stank van de rook, ben ik al naar het veulen toegesprongen om het stevig tegen mijn borst te duwen.

** Het is dus een knuffel hé, op het einde. Ze valt hem niet aan ofzo, al lijkt dat wel zo, ghehe ^^,
When the evening shadows and the stars appear,
and there is no one there to dry your tears,
I could hold you for a million years,
just to make you feel my love. <3
Terug naar boven Ga naar beneden
ForeverUnknown

avatar

Profile
Number of posts : 3918
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Don't let me love you. ~ Aleera vr 28 sep 2012 - 19:15X' A R Y O N
Foal'Geloof het of niet, maar ik heb je veel meer te bieden dan jouw ouders, schatje. Ik heb dingen gehoord van jouw vader, blijkbaar ben je veel minder geliefd dan je denkt.' Voor het eerst werd X'aryon volledig uit het veld geslagen, tranen zochten zich een weg naar buiten en voor hij het doorhad liep er een over zijn bruine wang. 'Ach, kom hier..' zei de merrie en gaf hem een knuffel. Zelf kon hij niet meer doen dan dichter tegen haar aan te kruipen. Dat was zijn instinct. Na de warme knuffel begon X'aryon te beseffen wat ze zei. 'W..wat zeiden ze dan?' fluisterde hij zacht. Hij moest het gewoon weten.. En eenmaal je A zei, kon je ook niet anders dan B zeggen.
Like a Star @ heaven Find your heaven in this hell.
Terug naar boven Ga naar beneden
ambrellaa

avatar

Profile
Number of posts : 1776
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Don't let me love you. ~ Aleera vr 28 sep 2012 - 19:32

aleera

Your love
made me love no more.


Dat het veulen niets afweet van wat zijn vader voor zijn geboorte nog over hem zei, verbaast me eigenlijk niets. Welke ouder kan z'n bloedeigen veulen recht in de ogen staren en het bekennen dat het eigenlijk in de verste verte niet gewild is? Ik schud mijn hoofd, tuit mijn lippen en klak zachtjes met mijn tong. "Weet je, X'aryon. Sommige woorden blijven beter onuitgesproken tot de tijd daar rijp voor is. Je bent nog niet matuur genoeg, m'n liefste." Ik los mijn greep die ik daarnet nog zo strak om het veulen had geklemd, terwijl ik weer wat afstand tussen ons beide maak, en X'aryon aanschouw.

Mijn bedoeling is om hem naar me toe te lokken, in een situatie waarin ik de vis ben en hij de hongerige beer. "Ik weet wat je nu denkt. Wie A zegt, moet automatisch ook een B laten klinken. Mijn B klinkt als volgt: ik zal je niet langer in spanning houden van zodra ik er zeker van ben dat ik je nooit meer kwijt raak. Ik kan je een vader bieden, met mezelf als moeder, en zoveel oudere broers en zussen die net zoals jou zullen zijn." Hij moet zelf naar me toe komen, en ik weet dat hij dat zal doen, eens zijn verlangen het zal winnen van de lengte van zijn neus.
When the evening shadows and the stars appear,
and there is no one there to dry your tears,
I could hold you for a million years,
just to make you feel my love. <3
Terug naar boven Ga naar beneden
ForeverUnknown

avatar

Profile
Number of posts : 3918
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Don't let me love you. ~ Aleera vr 28 sep 2012 - 19:52X' A R Y O N
Foal'Weet je, X'aryon. Sommige woorden blijven beter onuitgesproken tot de tijd daar rijp voor is. Je bent nog niet matuur genoeg, m'n liefste.' X'aryon knikte. Dat was wel waar, hij was nogsteeds jong.. maar sowhat? Hij brandde van nieuwsgierigheid wat ze gezegt hebben.. 'Ik weet wat je nu denkt. Wie A zegt, moet automatisch ook een B laten klinken. Mijn B klinkt als volgt: ik zal je niet langer in spanning houden van zodra ik er zeker van ben dat ik je nooit meer kwijt raak. Ik kan je een vader bieden, met mezelf als moeder, en zoveel oudere broers en zussen die net zoals jou zullen zijn. X'aryon keek haar aan met zijn heldergroene ogen. 'Ik weet het echt niet meer.. Alles lijkt zo.. anders hier..' zei hij twijfelend. Langs de ene kant vond hij het wel spannend om ergens anders te zijn, op plekken te komen die de leiders verboden. 'Maar hoe zit het dan met de leiders.. gaan zij me niet zoeken als m'n ouders het niet doen?..' vroeg hij nieuwsgierig. He's just a foal, let hem be curios.Like a Star @ heaven Find your heaven in this hell.
Terug naar boven Ga naar beneden
ambrellaa

avatar

Profile
Number of posts : 1776
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Don't let me love you. ~ Aleera vr 28 sep 2012 - 20:09

aleera

Your love made me love no more.


Ik knik en laat mijn ogen over het onwetende veulen gaan. Hij ziet er sterk uit, sterker dan andere veulens van zijn leeftijd, sterker zelfs dan mijn eigen zoon, Lerav. Hij is altijd zo mager geweest, hoe vaak hij zijn lippen ook rond mijn tepels klemde en eraan zoog alsof hij in jaren niet meer had gegeten. Wanneer mijn zoon in mijn gedachten blijft steken, klem ik knarsetandend mijn kiezen op elkaar. Mijn bloedvaten zwellen en worden zichtbaar. "Dat lijkt niet zo, dat ís zo." Mijn stem is op slag veranderd. De haat en woede die ik altijd voor mijn zoon heb gevoeld komt ineens weer in me naar boven. Toch mag het niet, ik moet dit veulen naar me toe trekken, ik mag niet falen door het af te schrikken. Ik mág níet falen, al was het maar om te bewijzen aan Avanti dat ik een meerwaarde voor z'n team ben.

"Maar wat anders is, hoeft niet noodzakelijk slechter te zijn dan wat je gewend bent. Voor mij en mijn familie is dit een paradijs." Wanneer hij het woord leiders laat vallen, klem ik opnieuw mijn kaken op elkaar. Ik sluit mijn ogen en probeer de beelden van Leravs afkeurende blik uit mijn gedachten te verdringen. Ik glimlach vals om mijn wrok te verdoezelen en laat mijn stem zacht klinken wanneer ik mijn ogen weer geopend heb. "Stel je niet al te veel vragen X'aryon. Wie zich veel vragen stelt, moet veel missen in het leven.." Spontaan verschijnt er bij het woord leven een grijns rond mijn lippen.
When the evening shadows and the stars appear,
and there is no one there to dry your tears,
I could hold you for a million years,
just to make you feel my love. <3
Terug naar boven Ga naar beneden
ForeverUnknown

avatar

Profile
Number of posts : 3918
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Don't let me love you. ~ Aleera vr 28 sep 2012 - 20:42X' A R Y O N
Foal'Dat lijkt niet zo, dat ís zo' klonk haar stem in het duister. X'aryon slikte even, maar herstelde zich alweer snel en stak z'n borst vooruit. Ze zou hem niet inpalmen met haar praatjes, het kon namelijk niet dat zijn lievende ouders zo over hem praatten.. 'Tuurlijk..' zei hij bijna onhoorbaar. Hij had wel al eens een paar keer het bloed onder zijn moeders nagels gehaald en hij zou niet kunnen bedenken waarom hij dat nu ook niet zou doen.

X'aryon opende zijn mond en een geeuw ontsnapte zijn keel. 'Wups.' zei hij op een onschuldige toon. 'Maar wat anders is, hoeft niet noodzakelijk slechter te zijn dan wat je gewend bent. Voor mij en mijn familie is dit een paradijs' X'aryon zuchtte. 'Er bestaat geen paradijs, alleen maar het echte leven.' vermelde hij zacht. Wat was hij toch slim. Altijd toch. Toen zijn vraag over de leiders klonk zag hij hoe de kaken van de merrie samenknepen. 'Stel je niet al te veel vragen X'aryon. Wie zich veel vragen stelt, moet veel missen in het leven..' Hij lachtte zacht. 'Ik mis niet veel in het leven, het is maar net begonnen en als het aan mij ligt, gaat het perfect verdergaan. En waarom? Omdat ik een perfect veulen ben.' zei X'aryon op een charmante toon. Nomnom.Like a Star @ heaven Find your heaven in this hell.
Terug naar boven Ga naar beneden
ambrellaa

avatar

Profile
Number of posts : 1776
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Don't let me love you. ~ Aleera ma 1 okt 2012 - 10:44

aleera

Your love made me love no more.


X'aryon blijkt nog steeds te denken dat hij de machtigste van ons twee is. Dat zie ik aan de manier waarop hij zich opstelt. Ik heb nog nooit een veulen gezien die tegenover een schim staat en het ook maar dúrft in z'n hoofd te halen zijn borst vooruit te steken alsof hij duidelijk wil maken dat hij niet bang is. Ik schud met mijn hoofd en voel hoe mijn manen warrig van de ene naar de andere kant van mijn hals waaien. "Doe niet zo sarcastisch, jongeman. Daar kan deze dame niet al te best tegen. Ik hoop dat je begrijpt dat ik dat niet zal tolereren.." Tegelijkertijd laat ik mijn hoofd zakken tot op zijn ooghoogte. Ik doorboor zijn blik met de mijne, die net zoals het bos vuur spuuwt. "Of wil jij soms zeggen dat ik een leugenaar ben, X'aryon?"

De nonchalance van het jonge dier werkt enorm op mijn zenuwen. Gepaard met zijn ongelofelijke flapuit aan woorden, veroorzaakt dat bij mij een onontkoombare woede. Voor de zoveelste keer op rij pers ik mijn tanden op elkaar en span daarbij mijn kaakspieren. In een oogopslag haal ik naar het dier uit en grijp hem met mijn vlijmscherpe tanden bij zijn rechteroor. "Wie niet horen wil, moet voelen.." Praten is moeilijk met zijn oor in mijn mond, maar de woorden zijn met enige ontleding perfect te verstaan. Zijn volgende woorden zijn nog erger, slaan in als een bom en gooien olie op het vuur dat diep in mij is aangewakkerd. De beelden van Lerav schieten meermaals door mijn hoofd, simpelweg omdat dit veulen dezelfde streken met me uithaalt. "Denk jij dat? Wat zeg je ervan als ík daar persoonlijk een stokje voor ga steken?" sis ik nijdiger dan ooit tussen mijn lippen, mijn greep op zijn oor verstevigend.
When the evening shadows and the stars appear,
and there is no one there to dry your tears,
I could hold you for a million years,
just to make you feel my love. <3
Terug naar boven Ga naar beneden
ForeverUnknown

avatar

Profile
Number of posts : 3918
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Don't let me love you. ~ Aleera wo 3 okt 2012 - 10:14X' A R Y O N
Foal'Doe niet zo sarcastisch, jongeman. Daar kan deze dame niet al te best tegen. Ik hoop dat je begrijpt dat ik dat niet zal tolereren..' X'aryon schrok, hij was misschien iéts tever gegaan. Toen ze haar hoofd liet zakken wist hij niet waar kijken. Hij besefte maar al te goed dat deze merrie hem met 1 klap zou kunnen vermoorden als dat moest. 'Of wil jij soms zeggen dat ik een leugenaar ben, X'aryon?' Snel wendde hij zijn groene oogjes van haar af en keek naar beneden. 'N..nee. M..' nog voor hij zijn zin kon afmaken voelde hij een vlijmscherpe pijn door zijn oor gaan. Aleera had zijn oor vastgebeten door zijn brutaliteit. Uhoh.. 'Denk jij dat? Wat zeg je ervan als ík daar persoonlijk een stokje voor ga steken?' X'aryon klemde zijn tanden opelkaar toen haar greep op zijn oor verstevigde. 'S..sorry mama.' fluisterde X'aryon bijna onhoorbaar. Hij had het nog niet tegen haar kunnen zeggen, maar de kleine tijd dat hij hier was voelde hij een soort vertrouwensheid groeien. Ze was als een tweede moeder voor hem.. Langzaam en de stekende pijn in zijn oor verbijtend richtte hij zijn hoofd naar haar op en duwde zo dicht als mogelijk zijn kleine neusje tegen haar wang. Met zijn ogen gesloten rook hij haar geur, een geur die hij zou blijven onthouden. Andere paarden zouden zeggen dat deze geur stonk, maar hij vond het wel best.Like a Star @ heaven Find your heaven in this hell.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoudProfile


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Don't let me love you. ~ Aleera

Terug naar boven Ga naar beneden

Don't let me love you. ~ Aleera

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Soortgelijke onderwerpen

-
» amare means love in latin
» Unintended Love {X closed}
» Love at Midnight
» Dr. Love. [x]
» True love conquers anything? Well, how about disapproval of parents?

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Blue Moon Horses ::  :: » Archive :: Ferelden-
» CHATBOX