IndexHandbookMapGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepenZoekenFAQ

Deel|

FIRE • Get to your leader!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Gast
Gast


Profile


Contact
BerichtOnderwerp: FIRE • Get to your leader! vr 21 sep 2012 - 14:29

    Meld je bij je leider in dit topic door een rpg bericht te schrijven over hoe je paard de vuur ervaart. De leiders zullen je opvangen.

    Register your horse by your leader by typing a message about how your horse is taking the fire. The leaders will bring you to safety.
Terug naar boven Ga naar beneden
Jennifer
Administrator
avatar

Profile
Number of posts : 4988
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: FIRE • Get to your leader! vr 21 sep 2012 - 19:17


Serano had zo ontzettend weinig nodig. Een kleine verandering in de wind, een kleine twist van een eekhoorn in de bomen. Hij was zo attent op zijn omgeving instelt dat hij de problemen vaak al ruim op voorhand zag aankomen. Hij staarde met zijn zwarte kijkers naar het bos voor hem. Hij zag een konijn links van hem huppelen gevolgd door twee herten waarvan hun oren onrustig heen en weer gingen. Er kwam een sterke bries op en hij snoof de geur van zijn omgeving in. Dan wist hij het ... dan voelde hij het gevaar komen. Hij zette zijn lichaam af en galopeerde door de bomen richting de afkomst van de geur. En daar voor hen puilde een vlammenzee op. Zijn ogen werden wat groter en meteen verliet een luidde hinnik zijn keel.

Het eerste wat door zijn gedachten spookte was Delaney, zijn moeder. Hij hoopte dat ze veilig zou zijn bij haar kudde. Hij draaide zijn lichaam snel op en probeerde en gedacht te vormen of er eventueel nog paarden waarden in de donkere bossen waarvan de rook zich nu listig naar hem toe bewoog. Hij galopeerde snel het bos uit en hinnikte zijn medeleider toe. Hoe sneller ze de voltallige kudde bij hem hadden hoe beter. Zijn kudde was sterk en ze waren met weinig, enkel de beste paarden stonden onder zijn rang. Daarom vroeg hij zich af of het niet beter was als ze met zijn allen gingen helpen in rang 1 en 2 ... Hij stormde de bossen uit en liet een waarschuwende hinnik over het gebied reizen waarna hij stil hield bij de grote eik een eindje uit het bos. Zijn oren spitsen zich attent op de omgeving, iedereen moest komen ...
ONE WICKED GAME WE PLAY
Like a Star @ heaven :
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Jennifer
Administrator
avatar

Profile
Number of posts : 4988
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: FIRE • Get to your leader! vr 21 sep 2012 - 19:26


Rank 4

Hij stond tegen de wind in, zijn neus richting het zuiden. Zijn ene paarse oog had die troebele schijn en zijn andere was nog vier keer erger. Hij had zich al even van de andere afgezonderd, soms ging hij zijn vader even gaan opzoeken maar vaak bleef hij aan de rand van het bos, tobben over zijn misverstanden, tobben over zijn leven. Hij wendde zijn ene oor snel naar achter bij het horen van een hinnik ... Serano. En dan volgden er nog snel twee anderen. Er was geen hinnik in maar een direct bevel dat ze moesten verzamelen. Axis snoof kort en zette zijn lichaam in een soepele draf richting de leider.

Plots bleef hij staan en wendde zijn hoofd richting het bos. Zijn ogen gingen naar boven waar rook langzaam opsteeg. 'Wat ...' Zijn stem stokte en meteen nam zijn vroegere leidersinstinct het over. Rang vier kende maar vijf leden, allemaal hengsten waaronder zijn vader. Zijn halve Shire lichaam snelt in galop richting Serano en hopelijk zijn vader. Zijn conditie was niet meer wat het moest zijn want toen hij aankwam zweette hij lichtjes, of lag het aan de opwinding voor de bosbrand. 'Serano.' Sprak hij gehaast terwijl zijn oren de omgeving afgingen naar zijn vader. 'Zijn er nog paarden in de bossen?' Zijn ogen schoten opzij naar de gevlekte hengst die behoorlijk kalm rondkeek, hij had alles onder controle. Serano schudde zacht zijn hoofd en Axis haalde opgelucht adem...ONE WICKED GAME WE PLAY
Like a Star @ heaven :
 

Terug naar boven Ga naar beneden
HappyBoy_SilverJet

avatar

Profile
Number of posts : 3079
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: FIRE • Get to your leader! za 22 sep 2012 - 3:32
Love is a game that two can play,
and both can win
Morax


Morax lag rustig te genieten in Anderfels, genietend van de natuur en van alle andere dingen die om hem heen gebeurde, zoals X'aryon die aan het spelen was in het zacht gras en Siberia die kalm op een paar sprieten gras aan het knabbelen. Toch kon Morax zich niet helemaal ontspannen. Een onveilig gevoel bleef in zijn maag hangen. Hij keek nagstig rond, de bruine warmbloed hengst, die tot betha van rang vier was benoemd wist dat er iets goed mis was. Of dat er toch iets slecht ging gebeuren. Hij stak zijn zwarte neus in de lucht en snoof eens goed. Gauw draaide hij zijn reukvermogen weg bij de lucht. Een vieze geur neep zijn neusgaten dicht. Hij wilde zich net omdraaien, als een zee van vlammen in het bos opduikt. "Siberia !! Maak dat je wegkomt. Zeg tegen Zehlia dat er brand er komst is!" Hij had geen idee wat hij moest doen. Morax wist maar al te best dat Siberia hem niet graag alleen liet in deze omstandigheden, toch moest ze hem laten gaan.

Zijn stevige lichaam draaide zich kort om en wanneer zich net wou aanzetten tot een spurtje naar Ferelden, galmde een zware hinnik van Serano door zijn oren. Het alarm dat de alpha uitriep liet hem alleen maar sneller lopen. Toen hij in Ferelden aankwam en nog eens snel omkeek om naar Minanter en Orlais te kijken, leek het wel of een ijzeren priem door zijn hart werd gestoken, toch moest hij doorgaan. Hij wende zich kort op zijn achterbenen en liep verder. Het vuur begon hem stilletjes aan, in te sluiten en weer hij ook keek, overal kleurde de bomen en hun bladeren oranje/rood van het vuur. Bladeren dwarelde verschrompelt naar beneden en vielen levenloos op de grond. Een wanhopige hinnik verliet zijn lippen, hij voelde zich machteloos en had geen idee hoe hij dit moest aanpakken.

Eenmaal bij Serano aangekomen knikt hij kort, maar voor goede welkom was er nu geen tijd. Axis was ondertussen ook al aangekomen. Morax keek snel in het rond en kon nog geen andere paarden van rang bespeuren. "Serano, wat moeten we doen? Het bos gaat helemaal kapot gaan en vele paarden zullen de brand niet overleven." Kort wende zijn gedachten zich af tot Siberia en X'aryon, maar daar had hij nu geen tijd voor. Nu moest hij denken aan alle andere paarden die in de problemen zaten. Die misschien wel vast zaten door vallende takken en boomstammen. Net bij deze gedachten valt er een jonge boom, met een dunne stam die blijkbaar niet bestand was tegen de hitte van het vuur, net achter zijn achterbenen naar beneden. Hij sprong even naar voor maar recupereerde zich al gauw. Vragend keek hij naar Serano. "Kunnen we niks doen om de leiders van de grotere kuddes te helpen?"

Hij voelde zich een leek, een onwetend dier dat al zijn antwoorden bij iemand anders zocht. Wanhopig begon hij zelfs te lijken. Hij was nu net de gene die de andere zou moeten helpen, hij zou nu net een van die paarden moeten zijn dat de andere geruststelt. Hij herpakt zich snel, trekt zijn hangend hoofd weer omhoog, steekt zijn borst vooruit en kijkt strak voor zich uit. Er was geen tijd om nu te jammeren. Daar hadden we misschien de tijd voor wanneer dit alles was opgelost.

** Flutje D:MANIPULATION BY XX-LOVEME-XX


   
M O R A X   ~   V A N T H
Terug naar boven Ga naar beneden
Gast
Gast


Profile


Contact
BerichtOnderwerp: Re: FIRE • Get to your leader! ma 24 sep 2012 - 10:10

avareth
and then she asked;
will I ever be free again?

Avareth zijn logge lichaam beweegt zich rustig voort, zijn passen kalm en met een zekere tred. Zijn goede oog had de vlammen waargenomen, had gezien hoe de bomen werden aangetast. Hij voelde de hitte branden op zijn lichaam maar wilde simpelweg niet sneller gaan lopen, zijn lichaam was al bezaaid met littekens van het vuur dat hem ooit de linkerhelft van zijn gezicht had afgenomen, wat kon hem nog meer afgenomen worden? Myou was weg, haar aanwezigheid was hier niet om het woud te troosten, ze was vertrokken, misschien had ze het aan voelen komen, en hij zou haar volgen, hij zou haar sporen volgen en haar vinden en nooit meer los laten. Zij was het enige in de hele wereld dat hem de vreugde gaf die hij in zijn jeugd nooit had gehad.
Een schamper lachje hangt rond zijn lippen wanneer hij richting de twee leiders van de vierde rang toestapt, zijn passen zo rustig, haast traag, dat het bijna was alsof de brand niet eens tot hem door was gedrongen. Wanneer hij naast de leiders halt houdt heft hij zijn hoofd en dansen de oranje kleuren van het vuur onheilspellend op zijn door littekens aangevreten gezicht. 'Lekker weertje niet waar dames?' Hij grijnst en laat zijn tong over de korsten op zijn lippen gaan. Zijn gouden oog glijd over de vele paarden die zich hadden verzameld rond de leiders. 'Zou je geen water opzoeken? Je kudde staat te verschrompelen in de hitte' Hij grinnikt, zijn ogen hard en spottend, echter was zijn stem sterk en standvastig, hij was een soldaat geweest ooit en zou altijd dienen voor het gene dat hem goed leek. Hij zou nooit opgeven, nooit toegeven, hij zou strijden tot het bittere end. Nee hij was niet bang voor de dood, hij was bang voor leven in een nachtmerrie.

Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoudProfile


Contact
BerichtOnderwerp: Re: FIRE • Get to your leader!

Terug naar boven Ga naar beneden

FIRE • Get to your leader!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Soortgelijke onderwerpen

-
» Lena wonders with her foals(leader please come)
» A fire heard (FINSHED!)*Pick n play*
» Fire Nation Noble Family Looks For Wife for the Vordannen Head of House
» Fire Nation: Fire Nation Capital - Fire Lord's Palace ~ Flashing Back
» North Chung-Ling; the Fire Fountain City

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Blue Moon Horses ::  :: » Archive :: Anderfels-
» CHATBOX