IndexHandbookMapGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepenZoekenFAQ

Deel|

There are always flowers for those who want to see them-Fire-OPEN.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Dimphyl

avatar

Profile
Number of posts : 1965
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: There are always flowers for those who want to see them-Fire-OPEN. zo 23 sep 2012 - 17:00de witte hengst kon het allemaal niet meer aan. de geboorte van zijn blinde dochtertje waar hij zielsveel van hield, het opzeggen van de vechters waardoor hij nu doelloos ronddwaalde, en ook nog eens het overlijden van zijn liefde Omniel.. alles werd hem te veel op dit moment. zijn witte lichaam was in Anderfels gekomen en hij lag nu midden in het bos onder een grote boom, zijn ogen gesloten terwijl de tranen langs zijn wangen druppelden. hoe moest hij verder zonder haar? hoe moest hij zijn leven kleur geven? er was niks meer voor hem hier.. alleen de kudde, maar die kende hij niet eens..

hij zuchtte diep, hopend dat de frisse boslucht zijn gedachten wat zouden ophelderen, maar het enige dat binnen kwam was verstikkende rook. meteen schoten zijn ogen open en krabbelde hij overeind. de vlammen likten aan de grote boom waar hij onder lag, het gras onder zijn hoeven knisperde en verschroeide waar hij bij stond. de enige keer dat hij zich over had gegeven aan zijn verdriet, en niet had opgelet, en hij was gelijk omgeven door het vuur. zijn lichaam spint rond, opzoek naar een uitweg. overal was vuur..

met een enorme noodsprong gaat hij over een omgevallen, brandende, boomstam heen, en gallopeert hij weg. waar was iedereen? waar was het veilig?? zijn ogen waren groot, terwijl zijn lichaam zwoegde om hem verder te brengen en zijn neus opzoek was naar frisse lucht.

De brandende lucht en de rode vlammen lieten zijn witte vacht roze lijken, terwijl zijn hoeven moeite deden om over het verschroeide gras te rennen. naast hem stond éen enkele bloem, nog onaangetast door het vuur, en even bleven zijn ogen op het moois gekleefd voor het voorbij was, het bloempje verkruimelde in as, en hij weer door rende opzoek naar veiligheid.

** open for anyone, flut ._.Like a Star @ heaven ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
Terug naar boven Ga naar beneden
HappyBoy_SilverJet

avatar

Profile
Number of posts : 3079
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: There are always flowers for those who want to see them-Fire-OPEN. do 27 sep 2012 - 21:20


vanth
"Vive la mort, vive la guerre,
vive le sacre mercenaire."

Haar passen waren vlot en elegant tegelijk. Toch zag ze er niet prachtig uit. Op haar achterste was er een stuk bot zichtbaar en overal waren open wonden en lelijk genezen littekens. Ook een deel van haar ribben waren zichtbaar. Een vuile lach verliet haar donkere lippen. Een blauwe gloed straalde op haar bijna zwarte vacht, ze voelde haar hoektanden zo groeien dat ze hen niet meer in haar mond kon houden en dat ze lichtjes over haar onderlip hing. Haar witte ogen transformeerde in eindeloze inktzwarte ogen die geen pupil meer bezaten. Haar gebroken en gebarsten hoeven baande zich een weg door het vuur. Ze schudde wild haar hoofd en haar geklitte en vuile manen waaide alle kanten. Bloed liet haar manen samen plakken tot een vieze brij. Kleine vlammetjes doofde ze zonder er aandacht aan te besteden, met haar brede kapotte hoeven. Een schelle en dodelijke hinnik rommelde door haar keel. Ze bewoog zich vlot voort en ontweek verschillende hoge vlammen. Ze had een doel voor ogen. De gekwelde Xariv proberen overhalen. Voor wat leefde hij nog? Zijn blinde dochter, die zo dom was dat ze het niet eens door zou hebben moest hij schim zijn. Hij deze gedachten verliet een gemene grinnik haar lippen.

Ze ging over naar een vlotte galop en haar scherpe geurvermogen spoorde Xariv al gauw op. Ze versnelde haar pas en haalde ham al gauw in. Met een soepele sprong werkte ze zich over een bosje dat in lichterlaaie stond. Ze plaatste haar lichaam voor Xarivs neus en draaide vervolgens haar lelijke zij bij hen weg en keek hem met haar gehavend hoofd aan. Ook daar ontbraken wel enkele stukken vlees. ”Zo, zo zo … Xariv, je hebt wel veel ellende in de leven he?” Haar stem was spottende en ze keek hem aan als een grootmoeder haar kleinkind aankeek. Deze aardige blik verdween wanneer er een harde en gemene stemming haar hoofd overnam. ”Een blinde dochter, geen vechter meer… En zeker iets dat niet onbelangrijk is… Je geliefde merrie die naar beneden is getuimeld en nu MORS - DOOD is!” Spuugde ze hem toe. Ze draaide wat rondjes om hem heen en keek hem dan weer recht aan. Ze had een perfect voorstel voor hem, maar dit zou ze nog even achter zich houden. Eerst even wachter hoe deze zielige hengst op haar woorden zou reageren. Haar voorbenen kwamen los van de grond en klauwde wild in de lucht voor ze haar benen weer met een plof de grond laten raken. Haar adem die rook naar dood en bederf blaast ze recht in zijn witte arabische gezicht uit, dat er nu wat zwart uit ziet, door Avanti’s vuur."Long live death, long live war,
long live the cursed mercenary."


   
M O R A X   ~   V A N T H
Terug naar boven Ga naar beneden
Dimphyl

avatar

Profile
Number of posts : 1965
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: There are always flowers for those who want to see them-Fire-OPEN. za 29 sep 2012 - 20:19plots was de geur van vuur niet het enige dat hij rook. een geur van verotting, een geur vande dood. het pestte zijn gevoelige neus en zijn ogen vlogen open. er was maar éen mogelijkheid; de schimmen. zijn oren draaien rond in radertjes, maar toch was ze hem te vlug af. plots stond ze voor hem. een van de lelijkste, vieste schepsels die hij ooit had gezien. een merrie, dat wel.. hij snoof, zijn oren in zijn nek terwijl zijn ogen nog eens over haar heen gaan. typisch schim, ranzig, vies, stinkend.. hoe die beesten hun leven door konden komen terwijl ze er zo uitzagen, hij snapte het niet..

haar stem was bars, snerpend bijna. haar woorden verschrikkelijk. zo mogelijk gingen zijn oren nog verder naar achter terwijl zijn ogen samen knepen tot spleetjes. het zweet op zijn lichaam stroomde zo ongeveer, zo opgewerkt was hij. zijn lichaam trilde van samengeknepen woede. 'Hou je smerige rot kop!' barstte hij uit, zijn diepe stem niet meer dan een harde grom. zijn staart zwiepte toen een vonkje er op kwam van het brandende bos om hen heen.

hij keek haar kwaad aan, en draaide zich om. hier had hij geen zin in. als ze zo gevaarlijk was als ze zich voor deed, kon ze hem nu net zo goed vermoorden. hier had hij geen tijd voor. hij moest er voor zorgen dat Hayyel veilig was, en dat hij zelf zijn leventje weer op orde ging krijgen.Like a Star @ heaven ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
Terug naar boven Ga naar beneden
HappyBoy_SilverJet

avatar

Profile
Number of posts : 3079
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: There are always flowers for those who want to see them-Fire-OPEN. ma 1 okt 2012 - 18:48


vanth
"Vive la mort, vive la guerre,
vive le sacre mercenaire."

Bij zijn scherpe en gewaagde woorden sloegen haar oren in haar hals en grinnikte ze vuil. Haar bodemloze donkere poelen waardoor ze keek bleven hem strak aankijken, tot hij zijn rug naar haar toe keerde. Ze gromde luid, met haar mond open en draafde naar hem toe, klemde haar tanden rond zijn manenkam en trok hem naar haar toe. Ze liet hem weer los en keek hem aan. "Xariv, knapperd, je leeft voor niks meer, Hayyel zal het niet merken, waarom kom je je slechte leven niet bij de schimmen doorbrengen?" Ze grinnikte en hinnikte binnenmonds. Dit deed ze niet voor de schimmen, neen, dit deed ze om deze arme hengst te kwellen en om Hayyel alles af te pakken. Haar donkere ogen staarde de hengst aan. Ze bracht haar neus langzaam naar de zijn en tikte haar hoofd heen en weer als een klok. "Tijd tikt door... Elke blauwe maan kom ik opnieuw langs om jouw te confronteren met je hatelijke leven." sprak ze stilletjes en dreigend. Ze haalte haar tanden weer rond het botje boven zijn neusgaten en sprak nog eens kort "Elke blauwe maan opnieuw, opnieuw en opnieuw." ze zou Xariv nooit meer met rust laten.

"Long live death, long live war,
long live the cursed mercenary."


   
M O R A X   ~   V A N T H
Terug naar boven Ga naar beneden
Dimphyl

avatar

Profile
Number of posts : 1965
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: There are always flowers for those who want to see them-Fire-OPEN. za 6 okt 2012 - 20:33bewegingsloos stond hij voor haar. "Xariv, knapperd, je leeft voor niks meer, Hayyel zal het niet merken, waarom kom je je slechte leven niet bij de schimmen doorbrengen?" zijn ogen schuiven nog eens over haar heen. ze was echt niet om aan te zien. maar ze had gelijk.. dat wel.. zijn ogen sloten zich kort, terwijl hij snoof. hoe graag hij het ook wilde, hij ging niet huilen. zeker niet bij haar in de buurt.

Haar aanraking, waarna ze zijn hoofd liet tikken als een klok, liet hem rillen. 'Blijf van me af met je smerige poten' bromde hij kwaad. maar zijn stem was overtuigingsloos. hij had het opgegeven, zijn leven was voorbij. maar overstappen naar de 'andere kant'? nee. nooit. hij was goed, en dat zou niet veranderen.

Alhoewel.. de merrie had wel een punt.. wie had er voor gezorgd dat de vechters opgeheven werden? E'vesdar. waarom was Omniel dood? Door dit gebied. waarom was zijn Hayyel blind? dat wist hij niet. maar hij had zijn ideeën. vlak voor Omniel drachtig was geraakt, had ze hem haar levensverhaal verteld. ze was haar vader tegen gekomen, en die had haar verkracht(?*) terwijl ook een schim haar had geteisterd. het was de schuld van BMH. als de gebieden er niet waren, en alles werd beheerst door de schimmen.. geen gevoelens, geen liefde.. niks om voor te leven of je ellendig voor te voelen..

* klopt toch, ommie was verkracht door dr pappa en er was een schim bij toch?
* zullen we bij de volgende blauwe maan gewoon verder gaan of wil je nu doorspelen?


Like a Star @ heaven ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
Terug naar boven Ga naar beneden
HappyBoy_SilverJet

avatar

Profile
Number of posts : 3079
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: There are always flowers for those who want to see them-Fire-OPEN. zo 4 nov 2012 - 20:40


vanth
"Vive la mort, vive la guerre,
vive le sacre mercenaire."

Vanth had Xariv met rust gelaten tijdens de periode dat de blauwe maan, de maan die de schimmen hun kracht gaf, er niet was. Nu hij weer aan de hemel glinsterde, groeide haar hoektanden en werden haar witte ogen, eindeloze, pupilloze zwarte kijkers. Vliegensvlug spoorde ze Xariv op en haastte ze zich naar hem toe. Wanneer ze hem zag staan in de verte draafde ze op hem af en zette haar tanden rond zijn ruggengraat. Na heel even daar te hebben staan liet ze hem weer los en ging voor hem staan. "Het je je dochter nog gezien? Jij kan haar wel zien, maar zij jouw... Dat is een ander verhaal." Ze kon het gewoon niet laten om Xariv al meteen een steek te geven nog voor ze dag had gezegd. Ze streek haar vlijmscherpe langs zijn been. Ze hoorde en voelde hoe haar hoeven, die leken op messen, langs zijn benen streken.

* Omniel is door haar vader verkracht, ja, maar er waren geen schimmen bij. Enkel allemaal vrienden van haar vader die haar tegen hielden en die hun buurt afwachtte.
** Enorm inspiloos


"Long live death, long live war,
long live the cursed mercenary."


   
M O R A X   ~   V A N T H
Terug naar boven Ga naar beneden
Dimphyl

avatar

Profile
Number of posts : 1965
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: There are always flowers for those who want to see them-Fire-OPEN. zo 4 nov 2012 - 21:33Een maand was voor bijgegaan, maar elke dag weer dacht hij aan de woorden van het verschrikkelijke wezen. hij was verscheurd. ze had gelijk, zijn leven was niks meer waard. hij ag het als hij Hayyel zag, de merrie had hem niet meer nodig; ze was slim en volwassen genoeg. hij was van belangrijk, opeens gezak naar onbekend.

Nu de blauwe maan weer aan de hemel stond was hij onrustig, kwaad op alles en iedereen. hij wist dat Vanth hem weer zou opzoeken. hij zou niet zomaar toegeven aan haar spelletje, maar echt tegen werken kon hij ook niet meer. hij was het zat.

Al snel had ze hem gevonden. hij rook haar al voor ze hem beet had. de geur van verotting en dood, bloed en zweet. haar tanden trokken een lelijke streep langs zijn rug, maar hij bleef bewegingsloos staan. angst kende hij niet, niet voor zo'n verachtelijk wezen als dit.

haar stem was snauwend als altijd, en zijn ogen zochten de hare, die peilloos donker waren. 'Ze kan meer dan je denkt, Vanth.' snauwde hij terug, terwijl zijn voorbeen omhoog kwam en naar haar hoofd klauwde. hij verwachtte niet dat hij haar zou raken, laat staan doden, de schimmen waren veel sterker en sneller dan een ander paard. 'Ik begon al bijna te denken dat je me vergeten was.' sneerde hij, terwijl zijn lichaam strak stond van de spanning.Like a Star @ heaven ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoudProfile


Contact
BerichtOnderwerp: Re: There are always flowers for those who want to see them-Fire-OPEN.

Terug naar boven Ga naar beneden

There are always flowers for those who want to see them-Fire-OPEN.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Soortgelijke onderwerpen

-
» The World of Flowers (Please Join)
» Bloody Flowers. [OPEN]
» The Shivering Isles (Open To All!)
» Floral Bloom
» Three Flowers, Three Words

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Blue Moon Horses ::  :: » Archive :: Anderfels-
» CHATBOX