IndexHandbookMapGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepenZoekenFAQ

Deel|

1.4 De schimmen

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Jennifer
Administrator
Jennifer

Profile
Number of posts : 4988
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: 1.4 De schimmen di 25 sep 2012 - 20:36


Do you believe in
ghoststories


ABILITIES AND WEAKNESSESS

We weten al behoorlijk goed waar de schimmen tot in staat zijn! Ze zijn extreem snel in reflexen en verplaatsing, er is geen gewoon paard die ze kan inhalen of bijhouden. Naast hun snelheid hebben we uiteraard hun verscherpte zintuigen, ze zien alles drie keer sneller, ze ruiken alles drie keer sneller en horen alles drie keer sneller. Om hun hele boekje te buiten te gaan zijn ze extra sterk.

- Als de blauwe maan aan de hemel komt ondergaan de schimmen een soort transformatie. Hun verscherpte hoektanden groeien uit tot echte 'fangs' en hun ogen krijgen een zwarte pupilloze kleur. Zo kunnen anderen van de kudde zien dat het blauwe maan is en weten dat er een schim voor hun neus staat. Is standaard voor iedere schim zo, geen uitzonderingen!

- Schimmen zijn echte mutanten, halfdoden eingelijk. Hun ziel is verkocht aan Avanti en hij controleert ze. Ze zijn gemaakt om te moorden, om gevechten aan te gaan. Een schim kan dus niet langer mooi zijn met weelderige manen en een nette vacht. Vanaf nu dragen de schimmen allemaal littekens, hier en daar misschien een open wond, bloed aan hun lichaam, klitten in hun manen. Ik wil hier niet mee zeggen dat ze dat verplicht moeten hebben maar ik denk als je er zelf over nadenkt dat een schim niet echt een prachtige verschijning is als ze de helft van de tijd staan moorden en vechten. Ze besteden geen tijd aan zichzelf en hun angstaanjagende uiterlijk doet extra mee in hun activiteiten.

- We kennen GEEN sympathie meer! Hier en daar zijn vriendschappen ontstaan tussen schim en paard, dat wordt nu helemaal witgewassen!! Avanti zal het niet verdragen en je zult hem onder ogen moeten komen als hij het merkt.

- En om af te sluiten met het "slechte" nieuws ... We kunnen vanaf nu sterven! De schimmen hebben nu officieel een zwak ... namelijk licht/zon. Dit in een tijdperk van een aantal uren rond het middaguur. Komt een schim dan uit de bossen kan hij door een leider vermoord worden dus blijft alstublieft voor je eigen leven overdag en zeker rond het middaguur in de schaduw.

SCHIM WORDEN

Je word schim door een beet. Als je volgens Avanti voldoet aan alle eisen zal hij zijn ziel naar jouw lichaam overplaatsen en een stukje van zijn ziel in je achterlaten. Door dat kleine stukje ziel kan hij je controleren en geeft hij je al de krachten die je nodig hebt. Als je niet langer volstaat als schim dan neemt hij gewoon dat stukje ziel van zichzelf weg en val je in een soort -Zombie-Demon-Modus (straks meer daarover).

EX SCHIMMEN

Ex-schimmen zijn vanaf nu schaduwen die voortleven in het laatste lichaam of helemaal geen lichaam. Zoals hierboven staat ze zijn een soort van Zombiedemonen geworden. Dus ofwel leven ze verder in hun eigen lichaam, ofwel nemen ze het lichaam van een ander iemand die dood is, ofwel zijn ze gewoon schaduw. Ze kunnen niets meer, hun emoties keren terug maar ze zijn passief en blijven met de slechte invloeden achter die het schimmenleven hun gaf. Ze kunnen de wind niet meer voelen, ze kunnen het water niet meer proeven, ze kun hartstocht niet meer waarnemen, ze kunnen niets eigenlijk. Ze kennen geen honger, slaap, wonden of pijn maar zijn wel sterfelijk en extra extra zwak! Zo te vermoorden eigenlijk.

SCHIMMENVEULENS

Blijft eigenlijk hetzelfde. Ze hebben een zwak, of worden geteisterd door nachtmerries. Ze zijn goed of slecht maar behoorlijk onstabiel. Ze hebben diep vanbinnen dezelfde slechtheid als hun schimmenouder maar naargelang de opvoeding en het verdere leven kan dat onder bedwang gehouden worden. Schimmenveulens zijn iets zwakker dan gewone kuddeveulens omdat ze dat deeltje krankzinnigheid van hun schimmenouder mee hebben. Maar ze kunnen een gewoon leven lijden als ze buiten de problemen en bemoeienissen van de schimmen gehouden worden.

RANGORDE

- De schimmenleider: Avanti
ONE WICKED GAME WE PLAY
Like a Star @ heaven :
 Laatst aangepast door Jennifer op za 29 sep 2012 - 13:10; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden

1.4 De schimmen

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Blue Moon Horses ::  :: » The Handbook-
» CHATBOX