IndexHandbookMapGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepenZoekenFAQ

Deel|

It is burned...(only Lynn)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
FantasyFair

avatar

Profile
Number of posts : 291
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: It is burned...(only Lynn) zo 30 sep 2012 - 19:09


L e g o l a s


Alles was zo dood. Legolas was hier nog niet geweest, maar aan alles zag hij dat het gebied niet altijd zo was geweest. Alles zag er dood en droevig uit. Het was duidelijk dat het vuur dit gebied flink te pakken had gehad. Legolas liep er met hangend hoofd door heen. Dit kon niet. Waarom had de natuur zich niet verdedigd? De zwarte manen van de hengst wapperden bij een zwak briesje. Als de schimmen niet zo gevaarlijk en eng waren geweest had hij Avanti is even opgezocht en flink te grazen genomen. Durfde hij wel. Want het vuur was niet natuurlijk. Dat had hij geweten toen hij het zag. Op Legolas’ rug zaten nu wel een paar brandplekken van het vuur. Het had hem geraakt. In het begin had het erg gebrand, maar dat viel nu wel mee. Legolas liep over het gebied. Sommige delen waren nog warm, misschien dat het vuur ondergronds nog door brandde. Hij had wel eens gehoord dat dat kon. En nu kwam er ook nog bij dat het nu langer Blauwe Maan was. Nog 6 hele dagen had hij gehoord. De schimmen zouden natuurlijk wel blij zijn. Nu konden ze helemaal lekker gaan moorden. Maar Legolas zou zo ie zo doen wat hij kon om andere paarden te beschermen. Hij kon er niet tegen om te kijken hoe iemand dood ging. Daar hadden ze hem vroeger wel mee getreiterd. Een paar paarden van zijn vroegere kudde hielden hem dan vast, terwijl voor hem een van zijn vrienden gemarteld werd. En dan kon hij niets doen. Vreselijk vond hij dat. Natuurlijk had hij ook wel littekens en was hij een paar keer bijna dood geweest toen hij andere paarden hielp. Maar hij leefde nog, en daar ging het toch om?


Terug naar boven Ga naar beneden
Banaan

avatar

Profile
Number of posts : 1356
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: It is burned...(only Lynn) do 4 okt 2012 - 17:43


l y n n
Haar kleine lichaam maakte lichte pasjes. De lange lichtbruine manen die in verbinding stonden met haar hals deinden rustig op en neer. Als golven bij eb. De merrie brieste warme lucht uit haar neusgaten de weidse wereld in. Het eens zo mooie Anderfels was -voor een groot deel- in een zielig hoopje as veranderd. Zonde, vond Lynn. Vroeger was het hier zo vol van leven geweest, vogels zongen hun mooiste liederen en herbivoren leefden in vrede samen. Ja, soms had het leven ook zo zijn minder kanten. Ze kon het bijna niet geloven dat dít nu Anderfels was. Onmogelijk. Een zacht, jammerend hinnikje verliet Lynn. In haar jaren die ze bij de indianen had geleefd, was haar een ding bijgeleerd; heb berouw om Moeder Natuur. Maar was dit niet iets wat Moeder Natuur zelf veroorzaakt had? Immers konden alleen mensen een brand stichten, zij hadden de juiste middelen ervoor. Dat wist de jonge merrie maar al te goed. Ze had het met eigen ogen aanvaardt.
Lynn werd zich ervan bewust dat haar spieren waren opgehouden met bewegen. Ze stond stil. Alleen haar staart zwiepte heen en weer. Een takje kraakte ergens achter haar. Nerveus draaide de merrie haar kleine oortjes naar achteren. Veel zin in een bezoek van een schim of Avanti in eigen persoon had ze niet. Lynn maakte een klein sprongetje uit schrik toen een rode eekhoorn langs haar hoeven voorbij snelde. “Het is maar een eekhoorn. Niks om je zorgen over te maken.” mompelde ze geruststellend tegen haarzelf. Langzaam kwam ze weer in beweging, nog steeds op haar hoede.
Een paar meter van haar vandaan verscheen een grijze gedaante. Het wezen was een hengst, nog erg jong, maar wel volwassen gebouwd. Ergens kwam hij haar bekend voor. Lynn deed een stapje dichterbij. Haar hemelsblauwe ogen werden groot van verbazing. “Legolas?”


Terug naar boven Ga naar beneden
FantasyFair

avatar

Profile
Number of posts : 291
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: It is burned...(only Lynn) zo 7 okt 2012 - 11:42


L e g o l a s


In de stilte van de verwoesting hoorde hij takjes breken. Er kwam een ander paard. En Legolas wist niet of hij daar nu zo zin in had. Met een zucht begon hij weer door te lopen, zo veel mogelijk het pad volgend, voor zover dat mogelijk was. Maar toen hoorde hij zijn naam. "Legolas?" verbaast draaide hij zich om, keek recht in de ogen van de oh zo bekende indianen merrie. "Lynn," zacht werd haar naam uitgesproken. Een glimlach speelde op en hij stapte naar haar toe. "Hoe ben je hier beland?" zij kon hetzelfde aan hem vragen, maar dat deed er niet toe. Hij had wel eens aan haar gedacht, waar ze kon zijn, of ze uberhaupt nog leefde. Maar dat was dus wel het geval. "Het is goed om je te zien" zei hij. Ondanks dat ze met elkaar bevriend waren wist Lynn lang niet alles van hem. Ze wist niets van het fijt dat hij zo vaak tegen de grond werd gehouden, zodat hij moest toe zien hoe andere paarden van de kudde werden gemarteld, rekenden op zijn hulp, maar hij kon niets doen. Natuurlijk schaamde hij zich, waarom had hij de kracht niet gehad die paarden van zich af te gooien? Hij was de sterkste geweest, onder de jonge hengsten. En toch had hij de kracht niet gehad, oh als hij die paarden hier tegen kwam zou hij hen nog wel even wat klappen uitdelen.

-sorry van de flut-


Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoudProfile


Contact
BerichtOnderwerp: Re: It is burned...(only Lynn)

Terug naar boven Ga naar beneden

It is burned...(only Lynn)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Soortgelijke onderwerpen

-
» Zoë-Lynn Mochrie
» Rain Lynn Bow (Rebooted :3)
» CAV: Emblem, all burned out?
» Zoey's seventh tatoo!
» Lynn Sivvi

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Blue Moon Horses ::  :: » Archive :: Anderfels-
» CHATBOX