IndexHandbookMapGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepenZoekenFAQ

Deel|

I'll never find someone like you.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
ForeverUnknown

avatar

Profile
Number of posts : 3918
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: I'll never find someone like you. wo 3 okt 2012 - 21:01
Siberia
RANK ONE

Enkele maanden waren voorbijgestreken en het was alweer een lange tijd geleden dat Siberia haar grootste liefde Morax nog gezien had. Door het vuur en de lange blauwe maan waren ze gescheiden geweest, ook wist ze niet waar X'aryon heen was. Hoe ze dit aan Morax zou moeten zeggen.. Was haar helemaal onbekend. Al dagen speelde een scenario in haar hoofd af hoe het zou lopen. Morax zou alweer weglopen en zij bleef alleen achter.. Al snel schudde ze haar hoofd om de gedachtes van zich af te schudden. Dat was Morax niet. Hij was anders.

Siberia zette haar zandkleurige lichaam in beweging, opweg naar Ferelden. Onderweg zag ze veel veulens en hun moeders naast elkaar rondlopen. Een zucht verliet haar grijze lippen en voor een klein moment sloot ze haar ogen en genot van de frisse herfstwind door haar manen. Toen ze haar ogen weer opende was ze in Ferelden aangekomen en een schelle hinnik verliet haar lippen. Gericht naar Morax. Gericht naar hun liefde die vast zat in haar hart.

♥MORAX


Like a Star @ heaven Find your heaven in this hell.
Terug naar boven Ga naar beneden
HappyBoy_SilverJet

avatar

Profile
Number of posts : 3079
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: I'll never find someone like you. zo 14 okt 2012 - 21:49


morax
"It's best to have failure happen early in life. It wakes up the Phoenix bird in you so you rise from the ashes."

Voor Morax kon het allemaal niet meer erger worden. Zircon bleek weg te zijn, Amor III heeft hij nog altijd niet onder ogen kunnen komen, Serano was opgestapt en hiermee was hij alpha rang drie geworden en had hij zichzelf maar weer eens moeten aanpassen. Bij deze gedachten liet hij zijn hoofd lichtjes zakken en verliet een zachte zucht zijn lippen. Nu moest hij samen werken met Qzarina een merrie waar hij nog niet eerder van had gehoord. Hij wist wel dat ze betha twee was voor haar betha rang in rang drie. maar meer wist hij niet over deze mysterieuze merrie. Hij was wel van plan om contact te zoeken met haar, maar wanneer? Daar had hij nog geen idee van.

Zijn enige doel op dit moment was Siberia bereiken en hopen dat hij daar zijn hoofd kon legen en eindelijk eens tot rust kon komen. Dat hij zich niet meer druk hoefde te maken over vanalles en nog wat. Natuurlijk wou hij ook weten hoe het met haar ging na de brand. De helft van zijn manen waren weggebrand, maar dat maakte hem helemaal niets uit. In een vltte galop bewoog hij zich verder door de bossen van Anderfels. Vele waren platgebrand en zagen zwart ven de kool, maar daar kon hij nu niks aan veranderen. Zijn hoeven klapperde op de grond terwijl zijn manen waren omhoog geblazen door de huilende wind.

Zijn amberkleurige ogen waren tot spleetjes getrokken en zijn manen wapperde in de koele wind die tegen zijn bruine hoofd werd aan gesmeten en vervolgens langs zijn wangen weg sneed. Zijn lichaam bevond zich ondertussen al in Ferelden en niet lang daarna bereikte een hinnik van Siberia zijn oorschelpen. Zijn benen bewogen zich nog sneller onder zijn bruine, gespierde lichaam. Hij moest Siberia bereiken nu hij wist dat ze niet heel ver van hem weg was. Wanneer hij Siberia op zijn netvlies te zien krijgt steigerde hij hoog en hinnikte luid om daarna in een rustig en soepel drafje naar haar toe te draven en zijn hoofd onder haar manen te steken. "Eindelijk rust." Sprak hij zacht en liefdevol.

Grinmir-stock - Spot-Stock

Terug naar boven Ga naar beneden
ForeverUnknown

avatar

Profile
Number of posts : 3918
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: I'll never find someone like you. do 18 okt 2012 - 23:12
Siberia
RANK ONE

Siberia's hinnik galmde nog lang na. Niet lang erna kwam de hengst waarvan ze hield in zicht. Haar groene ogen lichten helder op toen Morax steigerde en luid hinnikte. Een glimlach verscheen op haar grijze neus. 'Aanstellertje van me.' Haar woorden waren bijna onhoorbaar en ze verdwenen al snel in de wind. Toen hij eenmaal bij haar was stak hij zijn hoofd onder haar blonde manen. Bij het aanvoelen van zijn hoofd krulde Siberia haar nek om dicht tegen hem aan te kunnen drukken. 'Eindelijk rust.' Morax' stem was net zoals ze nog in haar gebrand zat. Zacht en liefdevol. Een stem die haar rillingen kon doen krijgen. Zelfs nu kreeg ze een warme rilling over haar ruggengraat.

Helaas duurde de blijdschap binnenin haar niet lang. Toen Siberia Morax' geur binnensnoof dacht ze weer aan haar kleine veulentje.. Haar eigen vlees en bloed die op dit moment gebrainwashet werd door een aantal schimmen. Hoe moest ze dit in godsnaam aan hem zeggen. De gedachte aan zijn kwaadheid deed haar trillen. Langzaam gleden de tranen van haar wangen af en begroef ze haar hoofd in zijn zachte manen. Nog even genietend van zijn warmte en liefde.
♥MORAX


Like a Star @ heaven Find your heaven in this hell.
Terug naar boven Ga naar beneden
HappyBoy_SilverJet

avatar

Profile
Number of posts : 3079
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: I'll never find someone like you. di 23 okt 2012 - 18:26


morax
"It's best to have failure happen early in life. It wakes up the Phoenix bird in you so you rise from the ashes."

Siberia’s tranen maakte zijn hals onder zijn zwarte manen klammig,. Morax wist dat er iets niet klopte, maar hij was niet in staat nu te vragen wat er aan de hand was als hij eindelijk dacht rust gevonden te hebben. Hij duwde zijn hoofd dichter tegen haar aan om te laten weten dat hij er altijd voor haar zou zijn. Een zachte bries ontsnapte uit zijn neusgaten. Toch kon hij het niet over zijn hart laten komen om Siberia’s verdriet te negeren. Hij deed enkele stappen naar achteren en duwde zijn neus liefdevol tegen de hare. ”Wat is er lieverd?” Zowel zijn ogen, als zijn stem waren bezorgd. Als aanmoediging hinnikte hij zachtjes. Hij wist dat het iets ergs was, Siberia weende niet snel, enkel als het haar dierbaar was. Dat had hij geleerd toen hij als een lafaard wegrende uit de grot. Weer liet hij neus langs haar wang glijden en dan zo tot onder haar manen om daar geruststellend haar manen te kriebelen.

Het was herfst en het leek wel of de natuur haar jas uittrok. Vele bladeren kleurde geel, rood of bruin en lieven vervolgens af en raakte met een zachte plof de grond. Morax wou soms wel eens dat hij een boom was. Die stond altijd stevig, liet nooit zijn hoofd zakken en stond altijd recht. En 1 keer per jaar kreeg hij gewoon een nieuw uiterlijk. Hij daarentegen, liet zijn hoofd wel eens hangen en zijn vacht. Die verloor hij wel, maar dat was anders, het jeukte en kriebelde en het deed vervelend. Die bomen leken er geen last van te hebben.

Het zou bijna winter worden en Morax had X’aryon al lang niet meer gezien. Toch bleef hij zich vasttanden aan het feit dat hij gewoon zijn leven en zijn lichaam wou leren kennen. Plots schoot het hem te binnen, maar hij durfde het niet aan te halen. Wat moest Siberia wel niet denken als hij dacht dat er iets met X’aryon was gebeurt als zij voor hem ging zorgen. Het enige wat de stevige warmbloed hengst nu wist was dat hij het zich nooit zou vergeven moest er iets met X’aryon gebeuren. Het was zijn eigen bloed en zijn eerste zoon. Het was zijn verantwoordelijkheid om er voor te zorgen dat er niks met hem gebeurde.

Bij deze gedachten begonnen de vele spieren in zijn te werken, hij wou weg rennen, op zoek naar X’aryon, waarom was hij zijn eigen vader nog nooit komen opzoeken? Maar dat kon hij Siberia niet maken, hij moest bij haar blijven en dat was ook precies wat hij van plan was. Zijn warmbloed lichaam met zijn deels frieze bouw wandelt verder achter haar door en gaat zo naast haar staan om zijn neus weer tegen de hare te bouw en haar zijwaarts in haar gifgroene ogen te kijken. Een glimlach sierde zijn lippen. ”Wat er ook aan de hand is, we lossen het wel op en alles komt goed.” Zelf was hij hier niet echt van overtuigd, maar hij was bijna zeker dat dit Siberia gerust zou stellen.

Hij pakte Siberia manen vast en draafde weg. Niet lang daarna liet hij haar manen los en hoopte dat ze zou volgen. Gezellig wandelen of rond draven, dat zou de spanning wel weg nemen, of toch deels. Hij draafde rustig verder en ging niet veel later over naar een kalme galop. Hij zette koers richting een prachtig bloemenveld met aan de top een treurwilg en achter die prachtige brede treurwilg bevond zich een waterval, die er zo prachtig uitzag. Zircon had hem deze plek laten zien, hij had wel door dat de schim er toen van walgde, van al die schoonheid, maar hij vond het prachtig. Achter het vallende water bevond zich een grot. Waar hij toen had geslapen, zo stil en rustgevend, dat zou hij nooit vergeten. Dat was nu de plek waar hij Siberia meer naar toe zou nemen. Niet veel later bereken ze de plek waar hij Siberia naar toe wou brengen om samen tot rust te komen en draafde naar de treurwilg onder deze prachtige die nog vele van zijn blaadje had. Hij legde zich neer en had zijn blik naar het prachtige riviertje gedraaid. Hij kek Siberia kort aan en met een knik nodigde hij haar uit om zich bij hem te voegen.

Zijn oren draaide zich genietend wat naar achteren en zijn ogen waren half gesloten. Een koele herfstwind aaide zijn zwarte manen terwijl zijn staart in een krul achter hem lag. De zon tintelde op zijn bruin vacht. Het vallende water da op het riviertje neer kletste gaf hem een geruststellend gevoel. Alsof niks hem nog kwaad, verdrietig of ongelukkig kon maken, eindelijk zorgde heel deze plek daarvoor. De vogels die nog in het gebied waren zongen prachtige liederen. Het leek wel of deze plek altijd het langste in de lente sfeer bleef. Deze magische leek nog niet eens getroffen te zijn door de herfst. Een glimlach sierde Morax’ mond. Hij opende zijn ogen waar volledig en keek het riviertje kalmpjes aan. Niet lang daarna sloot hij zijn ogen weer om verder te genieten van al de mooie geluiden.

Grinmir-stock - Spot-Stock

Terug naar boven Ga naar beneden
ForeverUnknown

avatar

Profile
Number of posts : 3918
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: I'll never find someone like you. wo 24 okt 2012 - 21:00
Siberia
RANK ONE
Helaas was mijn gehuil niet on-opgemerkt gebleven bij Morax, want al snel duwde hij zijn warme hoofd dichter tegen me aan. Dit liet het huilen een heel klein stukje verminderen maar nogsteeds verlieten talloze tranen mijn groene ogen. Toen hij een aantal stappen achteruit deed, drukte zijn neus zacht en liefdevol tegen de mijne. 'Wat is er lieverd.' zei hij op een aanmoedigende toon, net zoals de zachte hinnik die erachter volgde. Ik was bang, doodsbang voor wat Morax' reactie zou kunnen zijn, bang dat hij alles op mij zou steken, bang dat hij me zou verlaten..

Weer liet hij zijn neus langs mijn wang glijden en baande zich een weg naar mijn lichtblonde manen om daar onder te kriebelen. Even stelde dit me gerust, maar toen ik zijn spieren voelde opspannen in zijn lichaam werd ik weer banger. Ik weet zeker dat hij kwaad zou zijn, dat hij.. SIBERIA STOP! gilde mijn hoofd tegen me. Misschien maak ik me ook teveel bang om iets, misschien zouden ze er samen naar zoeken, zouden ze er samen uitkomen.

Even werd ik weer uit mijn gedachten gehaald toen ik doorhad dat de bruine hengst waar ik zielsveel van hield in mijn ogen keek en glimlachte. 'Wat er ook aan de hand is, we lossen het wel op en alles komt goed.' Zelf leek hij er overtuigd van, maar wat mij betrof.. Iets werd ik er gerust door gesteld, mijn huilen was dan ook zo goed als gestopt, maar de donkere, verdrietige blik was nogsteeds in mijn ogen te lezen.

Morax' pakte mijn manen vast en draafde weg, automatisch begon ik hem te volgen, ook toen hij ze losliet. Toen hij naar een kalme galop ging kon ze niet anders doen dan volgen en even verlieten alle nare gedachten mijn hoofd. De frisse herfstwind blies door mijn oren en even dacht ik de stem van Gazardiel te horen. 'Alles komt uiteindelijk weer goed, wees niet bang om je gevoelens te tonen en te zeggen wat er op je hart ligt.' Een rilling gleed over mijn gekrulde rug. Ik wist niet of Morax hem ook gevoeld had maar één ding was zeker, wat ik ook deed, mijn vader stond achter me.

Ik richtte mijn blik weer op de prachtige treurwilg voor hen. Voor een moment wist ik niet wat zegggen. 'W..wauw..' Ik was overweldigd door alle mooie dingen rondom me, de waterval, de bloemen, het gras, de mysterieuze grot die achter de waterval lag. Samen draafden we naar een plek onder de treurwilg waar Morax hem neerlegde en mij met een knik uitnodigde om bij hem te gaan liggen. Dit aanbod sloeg ik natuurlijk niet af en even later ging mijn palomino-lichaam dicht bij hem liggen. Even kon ik het niet laten om mijn ogen te sluiten. Om te genieten van dit moment waarop wij samen, dolverliefd op elkaar tegen elkaar aanlagen. 'Je moet me één ding beloven, m'n schat..' fluisterde ik bijna onhoorbaar met een trillende stem. 'Dat je niet gaat weglopen, niet boos word, of zelfs niet gaat opstaan..' sprak ik verder en langzaam openden mijn ogen weer en keken ze in zijn prachtige bruine ogen. Ze straalden hoop, verdriet, angst, maar ook liefde uit, wachtend op zijn belofte.

♥MORAX


Like a Star @ heaven Find your heaven in this hell.
Terug naar boven Ga naar beneden
HappyBoy_SilverJet

avatar

Profile
Number of posts : 3079
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: I'll never find someone like you. do 1 nov 2012 - 12:08


morax
"It's best to have failure happen early in life. It wakes up the Phoenix bird in you so you rise from the ashes."

Morax keek haar verbaast aan bij haar woorden en kon niet langer rustig blijven en liggen. De stond haastig weer op. De bruine hengst was misschien jong en kende Siberia nog niet zo super lang, maar hij kende haar lang genoeg om te weten dat er iets niet goed was. Hij duwde zijn neus zacht tegen die van haar en sprak zacht terug. "Ik kan niets beloven Siberia, het enige wat ik kan doen, is mijn best doen." Morax beloofde nooit iets, hij wist dat hij er alleen maar mee in de problemen kon raken.

Hij richtte zijn blik kort naar de hemel en briesde om vervolgens weer naar Siberia te kijken. Zijn amberkleurige ogen straalde verwarring en het was ook duidelijk dat Morax wou weten wat er aan de hand was. Hij rechtte zijn rug weer en maakte zichzelf groot. Dit deed hij vaak als hij zich ongemakkelijk voelde. Zijn hoofd stak hij statig naar voor hij briesde eens krachtig. Hij voelde zijn hart als een wilde tegen zijn borstkas aan bonken toen hij dacht aan X'aryon.

Dit duurde te lang voor hem. "Siberia! Zeg het!" Hij kon het niet laten zijn stem te verheffen en zijn hoofd nog hoger te dragen. Verschillende woorden zweefde door zijn hoofd. Wat moest hij doen als het iets et X'aryon was. Hij had zichzelf beloofd en en hij had tegen zichzelf gezegd dat hij zijn eerste echte veulen zou beschermen met zijn eigen leven.

De stilte liet een rilling over zijn rug lopen. Een zacht geruis achter hem deed hem omkijken. Als deze stilte nog zo lang bleef ging hij beginnen vloeken tegen een geest. Spanning gierde door zijn lichaam. Hij liet zichzelf statig opgebouwd staan en boog geen seconde, dat liet deze benepen situatie niet toe.

Grinmir-stock - Spot-Stock

Terug naar boven Ga naar beneden
ForeverUnknown

avatar

Profile
Number of posts : 3918
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: I'll never find someone like you. ma 19 nov 2012 - 12:17
Siberia
RANK ONE
'Ik kan niks beloven Siberia, het enige wat ik kan doen is mijn best doen.' zei Morax terwijl hij rechtstond. Ik bleef liggen, als het ergste wat in haar hoofd afspeelde gebeurde was ze teminste op een plek waar niemand haar lastigviel, niemand die haar zou horen huilen.. Toen Morax brieste keek ik op naar hem. Ik wist meteen dat dit de hengst van mijn dromen was, die ene winter. Toen ik merkte dat hij zich ongemakkelijk begon te voelen sloot ik mijn groene ogen. 'Siberia! Zeg het!' Ik slikte toen hij zijn stem verhief. Langzaam probeerde ik alle moed in mezelf te verzamelen om het te zeggen, helaas ging dit niet zo gemakkelijk als eerst gedacht. Een zachte, warme wind suisde door haar oren. Papa.. wat moet ik doen.. galmde door haar gedachten. Haar ogen openden zich weer toen ze een zachte stem binnenin zichzelf hoorde praten. 'Hij komt wel weer terug, daar zorg ik zelf voor m'n kleine meid. Het word niet gemakkelijk, maar je kan het, ik geloof in je.' Dit hielp het laatste stukje moed aan de andere kant te krijgen. 'Hij is weg.. Het is mijn schuld..' zei ik half-fluisterend, de tranen duidelijk in mijn ogen te zien. Maar ik durfde niet naar hem te kijken..

♥MORAX


Like a Star @ heaven Find your heaven in this hell.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoudProfile


Contact
BerichtOnderwerp: Re: I'll never find someone like you.

Terug naar boven Ga naar beneden

I'll never find someone like you.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Soortgelijke onderwerpen

-
» Crazy txt words,.....can you find out wat they mean,ttyl,lol
» Saphira comes to find a mate
» Find this book!
» Help to find the Beauty in the Breaking... (Kairi, open)
» Silver Arrows Weapon Gathering Expedition (#976a, 976)

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Blue Moon Horses ::  :: » Archive :: Ferelden-
» CHATBOX