IndexHandbookMapGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepenZoekenFAQ

Deel|

Silent Moments || Miragine

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Michelle
ǤØÐ ÂßØVЄ ÂĿĿ
avatar

Profile
Number of posts : 6870
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Silent Moments || Miragine di 16 okt 2012 - 21:05


Theron Hunter of the West
'Greatness from small beginnings'

Theron Hunter of the West..
Het was een naam die hij lang geleden had gekregen van zijn vader. Een naam die hij nogsteeds met eer droeg al had zijn vader hem vernietigd voor zo lang. Hij was herbouwt. Had zichzelf gevonden op de plek waar hij moest zijn. Deze plek was gewoonweg zijn wereld. En hij leefde hier om zijn familie en vrienden te beschermen. Zelfs al zou hij er voor moeten sterven. Als dat zijn lot was dan nam Theron daar vrede mee.

Het was iets simpels om te leven zoals je wou en om vervolgens te sterven voor hen die je lief had. Tenminste dat was het in Ther's ogen. Hij vreesde de dood niet. Als er niets meer was om voor te leven. Nou nee, dat was een leugen. Kayleigh zou er nog altijd zijn om voor te leven. Aleydis en Alezna waren er om voor te leven. Thowra was er om voor te leven. Hij was nou eenmaal niet alleen. Hij zou nooit alleen zijn. Niet meer in ieder geval. Hij had gevochten en overwonnen. Zo veel littekens die het bewijs waren van zijn eeuwige strijd jegens al wat haatdragend was in deze wereld. En nu stond hij aan het punt van zijn nieuwste grote strijd. Zijn kudde beschermen. Zijn veulens beschermen. Alles beschermen tegen de wrede wezens van de nacht.

En zo hielt Theron de wacht. In stilte stond hij op een van de vele kliffen met zijn donkere ogen glijdend over de gehele omgeving tot zijn donkere oog een gestalte opving van een donkere merrie. Ze bleef haar aankijken en uiteindelijk stapte hij in stilte van de kliffen af. Hij bleef haar aankijken en staarde even naar haar voor hij zijn hoofd richting de zee afboog en met een zwak glimlachje op haar mond bleef hij zo staan.


I fight for the men I've held in my arms, dying on foreign soil. I fight for their wives and children,
whose names I heard whispered in their last breaths. I fight for we few who did come home,
only to find a country full of strangers wearing familiar faces!


I fight for my people, impoverished to pay the debts of an Empire too weak to rule them,
yet brands them criminals for wanting to rule themselves! I fight so that all the fighting
I've already done hasn't been for nothing! I fight... because I must."
Terug naar boven Ga naar beneden
Jennifer
Administrator
avatar

Profile
Number of posts : 4988
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Silent Moments || Miragine za 20 okt 2012 - 14:03Miragine
As the seasons change...
remember how I used to be..


Met een zekere kracht die je enkel bij hengsten zag bewoog ze zich voort. De bladeren die zich al vroeg losmaakten van de bomen knisperde onder het gewicht van haar elegantie. Het was moeilijk te weerstaan aan Miragine, moeilijk te onderscheiden wat ze eigenlijk was. Ze was niet de merrie die je in hokjes indeelde, laat staan bestempelde. Anders dan andere merries was ze behoorlijk zelfzeker ondanks het feit dat ze nog jong was maar enkel die prille voorliefde voor vechtlust was het begin van iets groots. Ze had meer gratie, misschien een zekere mannelijkheid over haar Arabische lichaam rusten. Ze was veel groter dan de meeste arabieren van haar leeftijd en ze keek met diezelfde grootsheid op je neer. Ze was niet uit de hoogte, nog barbaars maar ze was domweg ook niet snel van haar gedachten af te leiden. Niet op haar mondje gevallen ongeacht dat ze zich altijd naar behoren zou gedragen. Ze had iets, iets wat je moeilijk woorden bij kon leggen, iets anders ... anders dan die andere merries.

Tussen de kalende bomen door draafde haar zwarte lichaam verder. Een zwak blauwe tint spreidde zich langs de witte aftekeningen op haar benen naar boven over de rest van haar vacht. Haar lange blonde manen verstrengelde zich met de onaantastbare lucht rondom haar. De dauwdruppels die van de takken wipten verenigde zich met haar vacht en gaven een magisch glinsterend blauw effect terwijl ze naar beneden gleden. Plots bleef ze staan ... haar zwarte oren drukten zich naar voor terwijl haar neusgaten zich ver opensperren. Haar lange maantop waait zachtjes op waardoor haar blauwe ogen en witte maanvormige kol zich blootgeven aan de omgeving. Ze draait haar hoofd in een sierlijke beweging naar links, ze kijkt het bos uit, richting de zee. Langzaam komt ze weer vloeiend in beweging, het blauwe lint in haar staart zweeft ongehinderd mee in de bewegingen van haar lichaam.

En uiteindelijk vind ze wat ze eerder al had geroken en gehoord, een kudde. Naar oude gewoontjes zou ze die mijden gewoon omdat het haar nooit iets had gedaan. Ze had nooit echt geven om sociaal contant ondanks dat haar lichaam ernaar hunkerde. Maar ze had een hele weg gerend en was toe aan wat ze heette "een nieuwe start". Haar blauwe ogen tellen maar tien seconden de omgeving en ze weet wat ze weten wou, hier heerste hiërarchie of hoe heette die dingen nou weer. Ze werd niet graag rond gecommandeerd en had liever zelf de touwtjes in handen, zo was ze tenminste zeker dat het allemaal goed zou aflopen. Toch kiest ze er niet voor om naar de kudde te gaan maar neemt ze even de tijd naar het strand te gaan en naar het water te staren, of eerder de horizon. Het was een belachelijk iets, ze snapte niet hoe paarden zo konden hunkeren naar die horizon, wat daar lag gaf je enkel pijn en koesterde haat. Iedere horizon was anders toch was ze zeker dat iedere horizon iets negatiefs had. Ze voelde de ogen in haar rug prikken, de blik op haar donkere vacht. Haar oren gaan kort plat en dan weer vooruit terwijl ze de dader en zijn blik vind ... een gevlekte hengst. Ook hij keek kort naar de horizon en ze kon het niet houden kort te grinniken. 'Wat aan de horizon ligt is geen sprookje.' Sprak ze stilletjes. Haar blik ging opzij naar de hengst. 'Iedereen denkt dat het daar beter is maar dat is niet zo.' Zei ze weer, ja, ze was tegen een wildvreemde bezig, typisch Miragine...
ONE WICKED GAME WE PLAY
Like a Star @ heaven :
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Michelle
ǤØÐ ÂßØVЄ ÂĿĿ
avatar

Profile
Number of posts : 6870
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Silent Moments || Miragine za 20 okt 2012 - 15:25


Theron Hunter of the West
'Greatness from small beginnings'

Haar woorden deden hem opkijken en hij trok even met zijn oren. Interessant begin van een gesprek, tegen een wildvreemde aan beginnen te praten over de horizon. Toch was he een manier die Theron wel beviel. Het liet zien dat ze geen klein meisje was dat nies van de wereld snapte. "Daar?" Klonk zijn stem zacht en keek weer naar de zee. Weldra zouden dag en nacht elkaar weer raken op het moment dat de zon in de zee zou zakken en de maan zijn intrede zou doen. Het zou betekenen dat de tijd er schimmen weer dichterbij kwam en dat Theron zich weer klaar moest maken om zijn leven te geven.

Zacht zuchtte de bonte hengst en schudde zijn bege manen heen en weer. "En toch, er is een soort van magie in elk levend organisme." Klonk zijn stem zacht en sloot zijn ogen even terwijl de wind zijn manen in zijn greep kreeg en ze op Theron's nek liet klappren. Het zou geen nut hebben haar naam te vragen. Af en toe moest je gewoon zo spreken zonder dat je iemand kon. Gewoon vrij..I fight for the men I've held in my arms, dying on foreign soil. I fight for their wives and children,
whose names I heard whispered in their last breaths. I fight for we few who did come home,
only to find a country full of strangers wearing familiar faces!


I fight for my people, impoverished to pay the debts of an Empire too weak to rule them,
yet brands them criminals for wanting to rule themselves! I fight so that all the fighting
I've already done hasn't been for nothing! I fight... because I must."
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoudProfile


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Silent Moments || Miragine

Terug naar boven Ga naar beneden

Silent Moments || Miragine

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Soortgelijke onderwerpen

-
» The wearabouts of Silent Hawk
» Silent Silent fruit
» Happy New Year, BZPB!
» The Monstrous Beast; Naga
» A silent prayer, at the Lathander temple

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Blue Moon Horses ::  :: » Archive :: Orlais-
» CHATBOX