IndexHandbookMapGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepenZoekenFAQ

Deel|

MEMORIES, OH THEY CUT LIKE KNIVES

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
mockingjay

avatar

Profile
Number of posts : 162
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: MEMORIES, OH THEY CUT LIKE KNIVES ma 29 okt 2012 - 10:07

Ik hield van de herfst, dat had ik altijd al gedaan. De herfst herinnerde me aan de goede tijden van mijn leven, de prachtige kleuren die de wereld rijker maakte dan welk ander seizoen dan ook. Ohja, ik houdt van dit seizoen met heel mijn hart, misschien zelfs wel meer dan ik ooit van haar heb gehouden. Die gedachte is als een steek door mijn hart en ik wend mijn ogen af van het speelse tafereel van de veulens in de verte.

Een zucht glijd over mijn lippen als ik mijn rode manen uit mijn gezicht schud en mijn lichtbruine ogen op een merrie laat rusten. Een merrie als geen ander, met een vacht zo diepzwart als de nacht en met de klein van de sterren in haar manen en staart Voor heel even sta ik zo, gegrepen door haar schoonheid maar direct bewust van de onderliggende pijn in haar ogen, zoals ik al bij zo veel in dit gebied had gezien. Misschien werd ik naief gevonden maar ik heb altijd een positieve kijk op alles en ben er zeker van dat zelfs in een verdoemd oord als dit in staat is om me in een staat van verukking te stellen. Een glimlach trekt mijn lippen van oor naar oor en een zachte hinnik verlaat mijn lippen. 'Hey!' Een charmante grijns siert mijn smoel wanneer ik op de boedmooie merrie afstap.Memories, oh they cut like knives rank oneOOC: voor Luna


Terug naar boven Ga naar beneden
Kyali

avatar

Profile
Number of posts : 628
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: MEMORIES, OH THEY CUT LIKE KNIVES ma 29 okt 2012 - 19:54


Ze genoot van het mooie herfstweer. Het zonnetje die tussen de wolken doorbrak streelde haar zwarte vacht. Met haar blauwe kijkers keek nieuwsgierig rond. Ze kon van elk klein dingetje genieten. Bloemetjes die opkwamen in de lente en zomer, de bomen die goud kleuren in de herfst en de winter die het land wit kleurt.

Haar arabische staart wapperd mee met haar bewegingen. De witte lange manen vallen langs haar donkere vacht en raken nog net de grond niet. Ze bind haar manen in om niet te struikelen. Veel paarden vinden het maar onhandig. Maar haar manen hebben wel degelijk nut. Ze dienen als een warm beschermend dekentje en dat deelt ze ook graag met andere.

Haar silveren hoefjes maakte sierlijke stappen in het gras. Haar stappen waren geluidloos en onopmerkbaar. Luna is een merrie die niet graag opgemerkt wordt. Ze verstopt zich achter haar manen, maar als je haar in dr ogen kijkt weet je dat ze bijzonder is. Ze is een lieve en goedgelovige merrie en sommige paarden maken daar misgebruik van. Ze is nu wat voorzichtiger en probeert paarden te mijden. Alhoewel ze soms gewoon wat gezelschap nodig heeft.

Ze speurt verder door het veld waar enkele paarden stonden te grazen. Ze zag twee veulens door het veld rennen. Ze glimlacht. De veulens hebben geen zorgen geen gedoe. Ze zijn vrij en er wordt voor ze gezorgt. Ze mist dat gevoel. Ze kan zich iet eens herrineren hoe het was om veulen te zijn. Door die val door de schim was ze haar geheuen kwijt geraakt. Ze krijgt soms delen weer terug. Zoals haar zusje, Vanth. Vath is schim geworden. En luna voelt zich schuldig. Ze had haar geheugen niet kwijt moeten raken en voor Vanth moeten zorgen. Dan was dit niet gebeurt.

Ze schud haar hoofd. Nee ze wil er niet aan denken. Ze kijkt snel weer verder en kruist haar blik met die van een hengst. Een hengst met rode manen en vriendelijk staande lichtbruine ogen. Een blik die ze nog niet kent. Ze stopt met galloperen toen ze zag dat hij op haar af komt. Onzeker over wat hij zou doen trekt ze haar arabische been lichtjes omhoog. Hij kwam vrolijk op haar af en begroette haar. Ze zette haar been weer neer en draaide haar lichaam goed. Ze glimlachte verlegen en droeg haar hoofd wat lager waardoor haar manen iets over haar gezicht heen kwamen. "Heey" zei ze met een zachte maar zoete stem afwachtend op zijn reactie.


Terug naar boven Ga naar beneden

MEMORIES, OH THEY CUT LIKE KNIVES

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Soortgelijke onderwerpen

-
» One Piece RP: Memories
» These words are knives and often leave scars, the fear of falling apart~
» Seastone Combat Knife
» Crimson memories- Valora's test
» A Sunset Shore of Forgotten Memories (open)

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Blue Moon Horses ::  :: » Archive :: Anderfels-
» CHATBOX