IndexHandbookMapGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepenZoekenFAQ

Deel|

[VERHAAL] Perfect Life?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
HappyBoy_SilverJet

avatar

Profile
Number of posts : 3079
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: [VERHAAL] Perfect Life? ma 5 nov 2012 - 20:26


STORY BY LAURENCE COLMAN

Het hele verhaal draait om een jong meisje dat heel wat avonturen in haar leven meemaakt. Ze wordt opgevoed door een jong koppel die nogal een aparte relatie hebben. Geen van beide is familie van het meisje. Maar toch krijgt ze door hen allemaal kansen in haar leven die ze anders niet had kunnen hebben.

Amelia Verhelst » De ik-persoon waar het hele verhaal op gebaseerd is. Het is een prachtig meisje met golvende blonde haren en haar bruine ogen vertellen soms meer dan haar mond.
Dieter Van Den Kerckhoven » Een jongeman die samen met zijn vriendin Amelia opvoeden. Niet altijd zorgt hij voor haar. Want door zijn knipperlichtrelatie met Hope is hij niet altijd in het huis van het meisje opgroeit. Toch zorgt hij er voor dat ze alle kansen in haar leven krijgt. Hij heeft kort, hoogblond haar en helder groene ogen.
Hope Verkavelen » De vriendin van Dieter. Het is een koppige dame, met een eigen karakter dat ondoordringbaar is. Ze speelt graag spelletjes met mannen en dat lukt haar meestal ook aardig. Daar haar rol als fotomodel en haar prachtige lichaam krijgt ze elke man weer rond haar vinger gedraaid. Ze heeft lang, golvend bruin haar en heldere blauwe ogen weer je zo in kan verdrinken.
Faith Cyrus » De beste vriendin van Hope, ze kennen elkaar al vanaf hun 5 jaar en zijn niet uit elkaar te trekken. Faith heeft bruin, veniciaans blond haar en amberkleurige ogen. Ook zij haar een lichaam waar de meeste vrouwen alleen maar van kunnen dromen.
Davy Van Herck » Een knap gespierde jonge man. Zijn bruine haren steken fel af op zijn blauw-groene ogen. Hij gedraagt zich wel eens alsof hij nog steeds een klein kind is, maar kan zich op andere momenten o zo volwassen gedragen. Het vriendengroepje vind het zeker niet erg, dat houd de lol er zeker in.


HOOFDSTUK 1
Ik was misschien nog maar in mijn eerste levensjaar, maar besefte maar al te goed dat wat ik hoorde niet iets goed was. Een vrouwelijke stem schreeuwde de longen uit haar lichaam en huilde ondertussen. Een man brulde luidkeels terug en had haar ondertussen al een paar keer geslagen. Een schreeuw verliet mijn keel, dit moest ophouden. Maar veel reactie kreeg ik niet, maar al gauw stopte ik met schreeuwen wanneer mijn vader ook eens hard maar mij roept. Hope trok de rake klappen niet lang meer en kwam met een zachte plof op de parket terecht. Mijn vader, genaamd Vincent wandelde met stevige passen de deur uit en met piepende banden scheurde hij de oprit af. Met een vriendelijke maar gepijnigde blik kwam de 21-jarige vrouw over mij hangen en nam me in haar armen. Haar hoofd stond vol blauwe plekken, wonden en één van haar ogen stond opgezwollen en kleurde al gauw blauw. Enkele aders waren gesprongen door de klap waardoor haar oogbol op een bepaalde plaats rood zag. Al van ver hoorde je hakken over de asfalt lopen, na een tijdje stopte het, maar al gauw bleek dat Faith haar schoenen gewoon har uitgeschopt om sneller hier te komen. ”Wat is…” Ze onderbrak haar zin om Hope een geschokt aan te kijken en om direct naar de keuken te lopen en verzorgende zalf te gaan halen. ”Wat is hier allemaal gebeurt?” Faith klonk buiten adem maar wou toch haar vriendin meteen helpen. Ik werd weer aan de kant gelegd terwijl de vriendinnen verder kibbelde en mijn vader beschuldigde. Hope deed haar sweater uit en al gauw zag je ook dat haar armen ook vol stonden met blauwe plekken en rode vlekken. ”Hij kan zijn kind hier toch niet zomaar achter laten?” Faith haar stem klonk nijdig en vastberaden om mij terug te brengen. Hope schudde kort met haar hoofd om er niet over te beginnen. ”Het is jouw kind niet, het is dat van HEM” Ze legde duidelijk de nadruk op hem. Hope barste in tranen uit en omhelsde Faith terwijl ze mij aankeek. ”Ik kan haar niet terug geven Faith, ik heb al een half jaar voor haar gezorgd, ik kan haar nu niet zomaar afgeven. Ze gaat hetzelfde meemaken als ik.” Tranen rolde over haar wangen terwijl ze dat zei en nog steeds naar me keek. Faith duwde Hope lichtjes van haar af glimlachte. Ik zag mijn stiefmoeder op me af komen en ze tilde me zachtjes en liefdevol uit de zetel. ”Wij redden ons wel hè lieverd.” Sprak ze zacht tegen me en wiegde eventjes met me waardoor ik mijn ogen sloot.
De jaren vlogen voorbij en Hope had besloten dat zij voor me ging zorgen en dat ze me zou behandelen als haar eigen dochter. Ondertussen was ik al 15 geworden en had gekozen om net als mijn ‘moeder’ in de paardensport te stappen. Ik had leren paardrijden door de beste dressuurruiter in België haarzelf. Toevallig, maar waar, het was de vrouw die voor mij zorgde. Samen met haar prachtige, witte Belgische warmbloed, had ze zich naar te top gewerkt en behoord nu tot de beste dressuuramazones ter wereld. Hope was in de dressuurbak aan het rijden, met een huppelpasje haastte ik me er naar toe en klom op de omheining. ”Zou jij eens niet beginnen met je pony’s te rijden in plaats van naar iemand anders te kijken hoe zij het doet?” Sprak Hope met een lachende toon. Dieter kwam ook naar de dressuurbak en legde zijn armen over de omheining, wanneer Hope langs kwam, drukte hij kort zijn lippen op die van haar, glimlachte eens en wende zich dan weer tot de stallen, achter hem. Een diepe zucht verliet mijn lippen en ook ik maakte dat ik mijn pony uit stal had genomen en hem begon op borstelen. Natuurlijk kwam als eerste Super Fine L.O.L. aan de beurt. Het was de enige die ik nooit kwijt zou willen. Soms leek het wel of mij pony me beter begreep als al mijn vrienden samen. Ik was een populair persoon op school en had dus veel vrienden, maar of het allemaal echte vrienden waren, dat was een ander verhaal…


   
M O R A X   ~   V A N T H


Laatst aangepast door HappyBoy_SilverJet op ma 5 nov 2012 - 21:54; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
HappyBoy_SilverJet

avatar

Profile
Number of posts : 3079
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: [VERHAAL] Perfect Life? ma 5 nov 2012 - 21:47

Mededelingen~
• Hoofdstuk 1 staat er.
• Als je vragen hebt, stel ze maar
• Snap je een personage niet helemaal, vraag ook maar.
• Wil je uitleg over Vincent, vraag maar raak Wink


   
M O R A X   ~   V A N T H
Terug naar boven Ga naar beneden
Dimphyl

avatar

Profile
Number of posts : 1965
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: [VERHAAL] Perfect Life? di 6 nov 2012 - 15:49

MEEEEER ALSJEBLIEFT


Like a Star @ heaven ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoudProfile


Contact
BerichtOnderwerp: Re: [VERHAAL] Perfect Life?

Terug naar boven Ga naar beneden

[VERHAAL] Perfect Life?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Soortgelijke onderwerpen

-
» The secret life of Fairies book 1 Banished
» Kovu: Life of Scars
» Life isn't so bad
» Azural The Life Binder
» Life Bites- Critisism Happily Noted ^^ (Not KH Based)

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Blue Moon Horses ::  :: » Archive :: Completed Art-
» CHATBOX