IndexHandbookMapGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepenZoekenFAQ

Deel|

Rayall

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
HappyBoy_SilverJet

avatar

Profile
Number of posts : 3079
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Rayall zo 18 nov 2012 - 21:32


rayall
'cause all i need
is the love you breathe


Afbeelding- www.deviantart.com

Naam- Rayall
Volledige Naam- Golden Rayall
Geslacht- Hengst
Geboortedag- 21 Mei
Karakter- Rayall heeft uit zijn verleden veel geleerd en zo is ook heel zijn karakter verandert. Hij heeft zichzelf wijs gemaakt dat echte liefde niet meer bestaat en dat merries enkel leven om te gebruiken al speeltjes en dat ze enkel dienen om de hengsten hun veulens te dragen. Daarom is hij ook een echte player geworden en blijft hij bij de merries tot ze hengstig zijn. Hij verlijd ze zo dat ze zich wel laten doen. Hij is de oudste zoon van de schimmel merrie Delaney en is maar al te blij met een moeder als haar. Enkel weet hij dat hij haar hard heeft teleurgesteld met zijn gedrag in zijn verleden. Toch beschermt hij graag andere paarden en zou hij zelfs voor onbekende paarden door het vuur gaan.
Geschiedenis- Na dat hij zijn moeder had verlaten en de vrije natuur in trok besloot hij zich bij een strikte stam te voegen. Na het redden van een deel van de kudde werd hij meteen de lieveling van het stamhoofd. Door zijn reddingsactie kreeg hij de naam Golden Rayall en kreeg hij een gouden oorring in zijn oor. Hij het redden van de kudde moest hij door vuur gaan en diende hij te vechten met grote katten die vooral zijn buik aanvielen. Over heel zijn lichaam zijn hier nog littekens van te merken, maar vooral zijn buik is hier hard mee getekend. Zijn leven verliep perfect tot hij verliefd werd op de enige dochter van het stamhoofd. Alles liep gepland, samen kregen ze een veulen en hij werd uitgeroepen tot haar hengst. Hij diende haar te verdedigen met zijn leven en hierdoor werd hij ook de prins van de kudde werd. Maar toen hij bij een andere merrie een veulen verwekte, liep alles mis. Hij werd aangevallen door alle soldaten van de kudde en ook hierdoor werden verschillende littekens gemaakt. De ring werd uit zijn oor gerukt en hij werd uit de kudde verjaagd. Het laatste wat hij nog zag was zijn merrie huilend en helemaal gebroken. Daarna besloot hij zijn moeder op te zoeken en bij haar te gaan leven, in hetzelfde gebied. Hij was bereid zijn broers en zussen te leren kennen.

Vader- Onbekend
Moeder- Delaney (Speler: Mimi)

Uiterlijk- Een stevige en gespierde hengst, met toch het iets of wat fijne uiterlijk van zijn moeder. Het is wel duidelijk dat zijn vader niet de al te smalle was. Hij heeft een V in zijn oor staan en draagt een gouden armband die rond zijn rechtbovenbeen (vooraan) draait. Hij heeft een rood en een blauw oog en zijn gouden manen passen perfect bij zijn gouden hoeven. Buik, hals, benen en hoofd hebben grijze aftekeningen. Zijn vacht draait eerder tegen het witte aan. Hij buik is lelijk, hij staat vol met littekens en verbande plekken.The best evaluation I can make of a player is to look in his eyes and see how scared they are.


   
M O R A X   ~   V A N T H
Terug naar boven Ga naar beneden
ForeverUnknown

avatar

Profile
Number of posts : 3918
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Rayall ma 19 nov 2012 - 10:16

Geaccepteerd
Welkom op Blue Moon Horses!


Like a Star @ heaven Find your heaven in this hell.
Terug naar boven Ga naar beneden

Rayall

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Blue Moon Horses ::  :: » Archive :: Inactieve aanmeldingen-
» CHATBOX