IndexHandbookMapGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepenZoekenFAQ

Deel|

F.A.Q

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Jennifer
Administrator
avatar

Profile
Number of posts : 4988
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: F.A.Q vr 28 dec 2012 - 12:21


Do you believe in
ghoststories

Frequently Asked Questions

Als je na het doorlezen van alle informatie nog steeds vragen hebt, dan kan je die vragen stellen op dit forum. Het is handig om dit even door te lezen voordat je een bericht post, want misschien staat je vraag hier al tussen, en is hij beantwoord.

Is het mogelijk voor mij om een leider te worden?
Neen, tenminste toch niet als alle vier de spelers van leider actief zijn. Is een speler van leider langer dan een maand onactief zonder reden dan zal een nieuwe leider aangesteld worden en dat wordt zeker gemeld. Verder is er de mogelijkheid tot onderleider van rang twee. Deze leider zal de rangleider helpen bij het upgraden van kuddepaarden, maar dit wordt enkel ingelast als er enorm veel paarden een rang hoger willen willen. Ook hiervan wordt je op de hoogte gehouden.

Als mijn O.C.* dood gaat kan hij dan nooit meer terug komen?
Dood is dood. Anders is als je een OC verwijderd omdat je hem niet meer wil spelen maar toch besluit om hem na enkele maanden opnieuw te spelen, dat is wel toegelaten maar helaas dood is dood. Denk er dus goed over na wanneer je afstand neemt van je OC. Wordt hij vermoord door schimmen dan is dat helaas zo.

Kan een relatie tussen twee paarden uit verschillende rangen geheim gehouden worden?
Ja ... Dat kan zeker. Iedere leider houdt toezicht over zijn gebied. Het kan dus voorkomen dat de leider het gewoon helemaal niet ziet en dat ben je safe. Als je het geheim wil houden speel het dan slim, blijf niet plakken op eenzelfde gebied want dan is de kans groter dat je leider het merkt.

Wat zijn de consequenties die leiders mogen treffen als je de regels over treed?
De zwaarste straf is verbanning van BMH maar dat kan enkel de hoogste leider treffen en is zeldzaam. De meest voorkomende straf zal verlaging in rang zijn. Zit je al in rang 1 en je doet iets verkeerd dan zullen de leiders zeker een gepaste straf vinden voor je daden.

Mag ik met mijn gewone paard ook mee doen met het moorden van de schimmen?
Er zijn natuurlijk ook gewoon slechte paarden, die slechte dingen doen. Het trekt wel de aandacht van een schim (die intresse toont) en van een leider (die je in de gaten houdt). Gewoon slechte paarden mogen gerust een moord plegen maar weet je dat een straf krijgt als de leider dit te weten komt ... zo niet? Dan heb je geluk.

Wanneer het geen blauwe maan is, hoeveel kans heb je dan tegen een 'schim'?
Buiten de blauwe maan zijn schimmen nog steeds sterker en sneller maar ze zijn niet meer onsterfelijk wat betekend dat je ze technisch gezien wel kunt vermoorden. Ze weten dat ze kunnen doodgaan en houden daar wel rekening mee. De regels zeggen ook dat schimmen niet mogen moorden buiten de blauwe maan dus je kunt er enkel zwaargewond vanaf komen met het risico dat een schim je bij blauwe maan weer opzoekt. Je slaagkans schat ik op 10%, wat niet veel is. Ze worden niet voor niets monsters genoemd.

Als je een schim bent, mag je O.C. dan nooit verliefd worden?
Schimmen zijn bloeddorstige wezens, ze kennen geen genade en ook zelden emoties. Buiten de blauwe maan zijn schim wel iets afgezwakt in hun krachten en kunnen sommige meer toelaten, zich open stellen voor zeldzame vriendschappen of dergelijke. Een schim kan dus in principe verliefd worden, ze hebben trouwens nog steeds emoties maar schakelen die gewoon uit. Er is echter een grote MAAR, als de leider, Avanti, het in de gaten krijgt dat er liefde is bij één van zijn schimmen dan zal dat paard de consequenten van moeten dragen. Hij wil geen zwakke teamgenoten die verliefd worden. Wil je schim blijven, wordt dan dus niet verliefd.

Moet je persé voor 1 maand een veulen spelen, mag je hem niet gewoon volwassen aanmelden?
Het is altijd leuk om veulens te hebben lopen op de gebieden van BMH en het is dan ook verplicht om minstens twee weken een veulen te spelen. Zie je dat echt niet zitten dan kun je het veulen na twee weken al als volwassen aanmelden. De grens ligt gewoon bij één maand, zo hebben de veulens één blauwe maan meegemaakt en de ruime tijd gehad om vrienden te maken of andere avontuurtjes te hebben meegemaakt.

Mag je met je O.C. in elk gebied komen ongeacht de rang?
Ja, er word enkel van de verwacht dat wanneer het blauwe maan is, dat je in jouw eigen gebied bent, hier ben je namelijk het veiligst onder het toeziend oog van de leider.* Original Character, oftewel het paard dat je speeltONE WICKED GAME WE PLAY
Like a Star @ heaven :
 

Terug naar boven Ga naar beneden

F.A.Q

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Blue Moon Horses ::  :: » Bulletin Board :: » Questions-
» CHATBOX