IndexHandbookMapGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepenZoekenFAQ

Deel|

Xariv

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Dimphyl

avatar

Profile
Number of posts : 1965
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Xariv zo 13 jan 2013 - 12:29

Naam: Xariv
Geslacht: Hengst
Uiterlijk: een groot, gespierd arabisch lichaam met witte vacht.
Karakter&verleden: Xariv was altijd gewoon zo´n hengst als alle anderen, stoer, gespierd, gek op aandacht, maar hij wist ook zeker zijn zwakke punten, en dan vooral zijn kleur die hem doet opvallen voor andere paarden, en hem gevaarlijk zichtbaar maakt voor schimmen. Xariv is een echte gentleman, zal nooit een merrie verkeerd behandelen.

Xariv heeft geen abnormaal verleden, geen enge verhalen. hij is gewoon zodra hij 3 was zijn kudde uitgegaan om opzoek te gaan naar een leven voor hemzelf, avontuurlijker dan de kudde waar hij was. en avontuur heeft hij gevonden in de vorm van BMH.

Al snel na zijn aankomst ontmoette hij Omniel, die de merrie van zijn dromen bleek te zijn.
Na een aanvaring met een schim besloot Xariv zichzelf aan te melden bij de guards, een manier om zijn Omniel, en het veulen dat nu op komst was, te kunnen beschermen. Hayyel werd geboren, en bleek blind te zijn. Een klap in het gezicht van Xariv en zijn prachtige merrie. Een stom ongeluk, het afbrokkelen van de stenen klif van Orlais, zorgde ervoor dat Omniel naar de vergetelheid tuimelde en overleed op de scherpe stenen in de diepte.

Op dat moment gaf Xariv de leiders de schuld. Zij zouden meer moeten patrouilleren, er voor moeten zorgen dat de plekken die gevaarlijk waren, bekend waren bij de kuddepaarden. De guards werden opgeheven, Hayyel was volwassen. Xariv’s leven had geen nut meer. Al zijn taken waren opgeheven, en de haat jegens de leiders werd steeds groter. Tijdens een grote brand, veroorzaakt door de schimmen, waren de leiders meer bezig om hun eigen lijf te redden dan de rest van de paaden, wat er voor zorgde dat de witte arabier achter enkele paarden aan kon om ze te beschermen tegen het vuur.

Vanth, een schim, bracht Xariv bezoekjes en vertelde hem steeds meer over het schim zijn, en over hoe zijn leven geen nut meer had. Dat was de druppel. Tijdens een toevallige ontmoeting met Avanti, de slechtste van de slechten, had hij de vraag gesteld. Kon hij geen schim worden?

Zo gezegd, zo gedaan. Nu gaat Xariv door het leven als een schim, zonder echte gevoelens, behalve de nooit stoppende haat voor de leiders. Zij hebben zijn leven verpest, althans zo ziet hij het, en nu hij zijn leven heeft opgegeven en schim is geworden, is zijn nieuwe doel het verpesten van hun leven, en het leven van elk ander paard in bmh.
Naam Speler: Dimphyl


Like a Star @ heaven ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
Terug naar boven Ga naar beneden
Jennifer
Administrator
avatar

Profile
Number of posts : 4988
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Xariv zo 13 jan 2013 - 13:41

]Schim geworden
Je paard is geaccepteerd bij de schimmen, dit door je kerstwens.ONE WICKED GAME WE PLAY
Like a Star @ heaven :
 

Terug naar boven Ga naar beneden

Xariv

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Blue Moon Horses ::  :: » Archive :: Inactieve aanmeldingen-
» CHATBOX