IndexHandbookMapGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepenZoekenFAQ

Deel|

Let it be someone~ Lynn

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
NyanLyan~

avatar

Profile
Number of posts : 21
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Let it be someone~ Lynn za 9 feb 2013 - 16:45

Modbreak: plaatje weggehaalt.


Het zachte, groene gras dempte het geluid steeds wanneer ze een stap vooruit zette. Haar lichtbruine, krullende manen danste in het lichte briesje. De lente was duidelijk aangebroken en de warmte keerde terug. Gelukkig maar, de winter was zwaar zat geweest. Ze was nog maar jong volwassen, het was dus niet makkelijk om in je eentje rond te zwerven, vooral niet als je graag gezelschap om je heen had. Dat was dus Yara's grootste probleem. Terwijl ze verder door liep vergat ze de eenzame gedachten en dacht ze aan de vrolijke lente. Ze zag overal om zich heen jonge dieren en dingen, jonge konijnen en af en toe een jong hertje met haar moeder. Ze kon er alleen maar vrolijker van worden. De lente was gewoon de winter vergeten en plaatsmaken voor nieuwe en leuke dingen, jezelf klaarmaken voor de zomer. Zijzelf was drie lentes geleden geboren, twee lentes na haar geboorte verdween haar vader en de vorige herfst was haar moeder vermoord. 's Nachts, door een schim. Zijzelf was niet zo enorm bang voor de schimmen, maar dat hoorde ze wel te zijn. Hoe dan ook, ze zag in de verte een paard staan en werd meteen weer overspoeld door vrolijkheid. "Hé!" Riep ze naar het andere paard, dat ook een merrie bleek te zijn.

+Lynn

Terug naar boven Ga naar beneden
Banaan

avatar

Profile
Number of posts : 1356
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Let it be someone~ Lynn za 9 feb 2013 - 18:59


L Y N N

Een frons vormde zich tussen haar chocoladebruine kijkers, terwijl ze gebiologeerd naar een jong viooltje keek. Haar lange manen, die dezelfde kleur droegen als haar ogen, waaiden alle kanten uit. Af en toe waaide haar lange voorlok omhoog en werd de geverfde cirkel rond haar oog zichtbaar. Lynn was al maanden geen indianenpaard meer, maar nog steeds voelde ze zich zo. Eens indiaan, altijd indiaan. Niks zou daar verandering in teweeg brengen, niemand zou haar ooit kunnen ‘ont-indianen’. De merrie vond het geniaal ‘ont-indianen’, hoe kwam ze erbij. Een arend hoog in de lucht maakte een snoekduik naar het kleine meertje en nam behendig een vis ermee uit, terug het luchtruim in. Een steek van herkenning en gemis joeg door haar hart als een mes door biefstuk sneed. Vroeger toen ze nog bij haar stam woonde, hield ze altijd wedstrijdjes met arenden. Haar ogen gleden naar de stralend blauwe hemel, bleven daar hangen tot ze last van haar nek kreeg.

Lynn slaakte een hinnik en spoorde haar slanke lichaam tot een moeiteloze galop. Ze wilde snelheid maken, alle gedachten aan Lulu en de stam voorgoed loslaten, haar vizier richten op de toekomst die in het verschiet lag. Een toekomst die hier in BMH lag, het land van de schimmen en blauwe maan. Een onvermijdbare rilling liep langs haar ruggenwervels. De koele bries stroomde langs haar, gaf haar een fijn gevoel vanbinnen.

‘Hé!’ Lynn werd erop alert gemaakt dat iemand dat naar haar had geroepen. Onmiddellijk dwong de merrie haar lijf tot abrupte stilstand. Ze kneep haar ogen tot spleetjes en speurde het Anderfels nieuwsgierig af. Een andere merrie, licht van kleur, spotte ze. Vrolijk draafde, bijna huppelend, Lynn naar haar toe. She got company. [b]‘Hey, mijn naam is Lynn.’[b] groette ze het jonge dier uitgelaten. Ze stopte en bekeek haar met een nieuwsgierige twinkeling in haar chocoladebruine ogen.


Terug naar boven Ga naar beneden
NyanLyan~

avatar

Profile
Number of posts : 21
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Let it be someone~ Lynn za 9 feb 2013 - 19:13

Modbreak: plaatje weggehaalt.

[center]

‘Hey, mijn naam is Lynn.’ Het andere paard was naar haar toegekomen, en zij droeg de naam Lynn. Yara knikte vrolijk en stelde haarzelf ook voor. "Ik ben Yara." Ze boog haar kop en keek Lynn opnieuw aan. Ze had een cirkel om haar oog en een aantal kleurige veren in haar golvende manen. Een donkere vacht met lichtere kleuren erin die op barsten leken. Het zag er grappig uit, die kleuren. Het maakte Yara ook wel nieuwsgierig. "Wat zijn al die gekleurde veren in jou manen? En.. Die cirkel om jouw oog?" Vroeg ze nieuwsgierig. Ze keek onderzoekend naar de merrie. Het zag er indrukwekkend uit, moest ze toegeven. Had het iets met de afkomst van Lynn te maken of hadden haar ouders dat gedaan of.. Was ze vervloekt, of zo? Het zou wel cool zijn, she was cursed. Dan, had ze een ontmoeting met een vervloekte! Misschien was het wel een schim, maar dan overdag... Nieuwsgierigheid wekte haar jongelijke fantasie op, ze was nu volwassen dus moest ze daar mee ophouden. Volwassen worden was dus toch moeilijker dan ze dacht... Maar, stel je voor dat deze merrie echt vervloekt was!

Terug naar boven Ga naar beneden
Banaan

avatar

Profile
Number of posts : 1356
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Let it be someone~ Lynn zo 10 feb 2013 - 19:31


De merrie kantelde haar hoofd naar rechts en bekeek het jonge ding nieuwsgierig. Ze stelde zichzelf voor als Yara, een naam die je niet vaak tegenkwam. Lynn keek toe hoe Yara haar hoofd boog en haar opnieuw aankeek. ‘Wat zijn al die gekleurde veren in jou manen? En.. Die cirkel om jouw oog?’ In haar stem was nieuwsgierigheid hoorbaar, haar blik op onderzoekend. De indianenmerrie zette een stap achteruit, liet haar blik vluchtig over de omgeving glijden en blikte toen weer naar de andere, jongere merrie. ‘Je vraagt je af hoe ik aan dit alles kom? Meid, heb je nog nooit een indianenpaard gezien in je hele leven?’ lachte Lynn opgewekt. Ze deed weer een stap in haar richting, zette een mysterieuze blik op en vervolgde: ‘Ik stam af van een eeuwenoude bloedlijn aan indianenpaarden uit het oude Westen. Ik ben geboren bij de mensen, door de meeste wilde paarden ‘tweevoeters’ genoemd. Als je wilt weten hoe ik aan mijn aftekeningen ben gekomen; geen idee. Ik ben ermee geboren.’ Ze hief haar edele hoofdje en straalde trots uit. Ze was er trots op om een indiaan te zijn in hart en nieren. Ze had bij hen zoveel geleerd, zoals vele kruiden en geneeskrachtige middelen die alleen in de natuur waren te vinden. De merrie vereerde Moeder Natuur, dit was haar aangeleerd bij de indianen. Als ze niet bij hen was geboren, dan was ze waarschijnlijk een hele andere merrie geweest, dan had ze anders in het leven gestaan. ‘En Yara, waar kom jij vandaan? Het ziet eruit alsof je nog niet lang in het land van de blauwe maan bent. Alle verschrikkingen hebben je geheugen nog niet aangetast..’ antwoordde Lynn op een duister toontje, een glimlachje rond haar lippen vormend.

OOC; sorry, kreeg er niet veel meer uit ;c

Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoudProfile


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Let it be someone~ Lynn

Terug naar boven Ga naar beneden

Let it be someone~ Lynn

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Soortgelijke onderwerpen

-
» Zoë-Lynn Mochrie
» Rain Lynn Bow (Rebooted :3)
» The Diary of Emily Lynn

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Blue Moon Horses ::  :: » Archive :: Anderfels-
» CHATBOX