IndexHandbookMapGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepenZoekenFAQ

Deel|

[Looking for] Kader

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Melissaamlo

avatar

Profile
Number of posts : 743


Contact
BerichtOnderwerp: [Looking for] Kader do 16 feb 2012 - 14:09

Hallo!
Ik krijg het niet voor elkaar een goed kader te maken en
te gebruiken! Zou iemand daarbij willen helpen Smile?
Indien tijd over: Kan iemand miss mooi z'n naam in
de foto kunnen zetten?
PatriotTerug naar boven Ga naar beneden
Gast
Gast


Profile


Contact
BerichtOnderwerp: Re: [Looking for] Kader do 16 feb 2012 - 15:44

Patriot

Vol gratie beweegt Vouh zijn grote lichaam over het mulle zand. Zijn heldere blauwe ogen stonden op oneindig, en zijn lichaam was nat van het zweet. Hij hield van het strand, iets wat hij misschien van zijn vader had overgenomen. Het bracht hem de kalmte die hij zo nu en dan zeker nodig had. Het was een wirwar van gedachtes in zijn hoofd, en geen enkel moment kreeg hij zijn hoofd leeg. Enkel nu, nu hij zijn lichaam dwong om harder en harder te gaan, totdat zijn benen zouden stoppen en zijn adem op zou zijn. Hij hield van het gevoel als hij zijn lichaam tot het uiterste te krijgen, dan kreeg hij het gevoel alsof hij leefde, iets wat hij vaak vergat. Hij was zo vaak verzonken in zijn gedachtes dat hij soms niet meer wist wat de werkelijkheid was, hij verkoos zijn dromen dan ook boven de realiteit. Hij hield niet van deze wereld, hij had zijn eigen wereld gemaakt waar hij zich kon terug trekken wanneer hij wilde. En het liefste deelde hij die wereld met geen enkele ziel, er was maar één merrie geweest die zijn dromen had gedeeld, en zij was jaren geleden gestorven. Nee Vouh hechte zich liever niet aan een ander. Dit maakte hem echter niet minder sociaal, hij vond het heerlijk om met anderen te spelen, hen te laten geloven dat hij wel om ze zou geven.

* Even een opvultekstje (:Code:
[table align="center" bgcolor="ffffff"][tr][td]<table align="center" width="300"><tr><td align="left">[table align="center" bgcolor="ffffff" ][tr][td] <table align="center" width="300"><tr><td align="justify"> [size=11][color=#c1b089][font=Times][size=16][i][b]Patriot[/b][/i][/size]

Vol gratie beweegt Vouh zijn grote lichaam over het mulle zand. Zijn heldere blauwe ogen stonden op oneindig, en zijn lichaam was nat van het zweet. Hij hield van het strand, iets wat hij misschien van zijn vader had overgenomen. Het bracht hem de kalmte die hij zo nu en dan zeker nodig had. Het was een wirwar van gedachtes in zijn hoofd, en geen enkel moment kreeg hij zijn hoofd leeg. Enkel nu, nu hij zijn lichaam dwong om harder en harder te gaan, totdat zijn benen zouden stoppen en zijn adem op zou zijn. Hij hield van het gevoel als hij zijn lichaam tot het uiterste te krijgen, dan kreeg hij het gevoel alsof hij leefde, iets wat hij vaak vergat. Hij was zo vaak verzonken in zijn gedachtes dat hij soms niet meer wist wat de werkelijkheid was, hij verkoos zijn dromen dan ook boven de realiteit. Hij hield niet van deze wereld, hij had zijn eigen wereld gemaakt waar hij zich kon terug trekken wanneer hij wilde. En het liefste deelde hij die wereld met geen enkele ziel, er was maar één merrie geweest die zijn dromen had gedeeld, en zij was jaren geleden gestorven. Nee Vouh hechte zich liever niet aan een ander. Dit maakte hem echter  niet minder sociaal, hij vond het heerlijk om met anderen te spelen, hen te laten geloven dat hij wel om ze zou geven.

* Even een opvultekstje (:
</td></tr></table>[/td][/tr][/table]

[img]http://illiweb.com/fa/pbucket.gif[/img][/font][/color][/size] </td></tr></table>[/td][/tr][/table] 
Terug naar boven Ga naar beneden
Melissaamlo

avatar

Profile
Number of posts : 743


Contact
BerichtOnderwerp: Re: [Looking for] Kader do 16 feb 2012 - 16:05

Wauw, super zeg! Echt heel erg bedankt!
Terug naar boven Ga naar beneden
Gast
Gast


Profile


Contact
BerichtOnderwerp: Re: [Looking for] Kader do 16 feb 2012 - 16:08

Graag gedaan ^^
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoudProfile


Contact
BerichtOnderwerp: Re: [Looking for] Kader

Terug naar boven Ga naar beneden

[Looking for] Kader

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Blue Moon Horses ::  :: » Archive :: Completed Art-
» CHATBOX