IndexHandbookMapGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepenZoekenFAQ

Deel|

I'm falling to pieces ~ Jarrender

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Banaan

avatar

Profile
Number of posts : 1356
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: I'm falling to pieces ~ Jarrender wo 13 feb 2013 - 21:33


De eerste lentezon van het seizoen scheen door de magere boompjes die zich krampachtig vast leken te houden aan de kliffen van Orlais. Vijftig meter lager beukte de zee woest tegen de rotsen, alsof ze kwaad was op hen. Dit allemaal werd weerspiegelt in de hemelsblauwe ogen van een gouden engel. Haar lange manen werden door een sierlijke vlecht bijeengehouden. Haar Arabische hoofdje keek met een geïnteresseerde blik naar een klein ijsvogeltje dat op een tak zijn maaltje op zat te peuzelen. Ze zette een elegante pas dichterbij en aanschouwde het hele toneelspel nu nog beter. De wind keerde en nam haar zoete geur mee naar het vogeltje, dat schrok van haar aanwezigheid en van de tak af viel. Geschrokken deed Fanita een pas achterwaarts, haar blik vervult van medelijden en kinderlijke onschuld. Bloed droop uit één van de minuscule vleugels van het vogeltje, duidelijk gebroken. ‘Arm ding, sorry dat ik je heb laten schrikken.’ weerklonken de heerlijke, engelachtige klanken in haar mierzoete stemmetje. Ze sprak sussend op een kalmerend toontje terwijl ze het diertje naderde. ‘Ik zal je wel verzorgen, het is immers mijn schuld dat je gewond bent geraakt.’ vervolgde de gouden merrie fluisterend, onschuld was vermengd met haar woorden.

Het was dom van haar om de vogel te benaderen, want daar werd hij alleen maar banger van. Het zorgde ervoor dat het, met iedere stap die Fanita zette, dichter de rand van de steile klif naderde. Angstig keek de merrie toe hoe het diertje vervolgens over te rand kukelde en in de diepte verdween. Haar hersenen schreeuwden het uit van angst, bang dat het vogeltje de val niet overleefd had. De goudkleurige schoonheid stormde naar de rand, keek niet uit, en viel vervolgens zelf ook de diepte in. Tijdens haar korte val raakte ze uitstekende richels, voor ze zelf op één van hen viel. Toen haar slanke lijf de rots raakte werd alles voor even zwart. Bloed droop uit meerder schaaf- en snijwonden, haar gouden vacht ontsierend. Fanita probeerde haar hemelsblauwe ogen te openen, wat eerst niet lukte, maar later met enige moeite wel. Ze tilde haar hoofd trillend op en blikte omhoog. Ze lag zo’n vijf meter lager dan waar ze net nog had gestaan. Alle hoop voer weg toen ze de uberstijle wand zag. Hoe ging ze daar in hemelsnaam opkomen? ‘HELP!’ snikte haar belletjesstem, hopend dat iemand haar had gehoord en te hulp zou schieten.

OOC; Alleen Jarrender

Terug naar boven Ga naar beneden
Lizle

avatar

Profile
Number of posts : 123
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: I'm falling to pieces ~ Jarrender vr 15 feb 2013 - 18:03


Jarrender

They said to me when i was a foal
That before you start a war
You better know where you fighting for~
Vogels zochten wormen bij een om hun jongen te voeden die hevig krijsten als ze niet genoeg te eten kregen. De hoeven van een zwarte hengst kwamen telekens met een plof op de aarde terecht. Door de trillingen kwamen de regenwormen omhoog waar de vogels dus voordeel van hadden. De spieren van de zwarte hengst rolde zichtbaar over zijn lichaam toen die in een draf over ging toen hij een een perkje vers gras zag. Hij brieste tevreden terwijl hij zijn hoofd naar beneden liet zakken en een mond vol met gras nam en er tevreden op ging kauwen. Ondertussen zwiepte hij zijn staart heen en weer om de vliegen van zijn huid af te jagen als het trillen met zijn huid niet hielp. Hij schraapte wat gras weg uit verveling, hij kwam niet vaak in het territorium genaamd Orlais en kende de plekken hier dus ook niet al te goed. Hij slaakte een zucht terwijl hij in een rustig tempo verder liep.

Na een tijdje te hebben rondgedwaald hoorde hij een schreeuw die riep om hulp. Verbaasd door de plotselinge geluidstrillingen spitste hij zijn oren in de richting van het geluid. Tegelijkertijd was hij bezorgd en nieuwsgierg naar wat er was gebeurd. Snel galoppeerde hij in de richting waar de schreeuw vandaan kwam. Algauw zag hij een klif. Voorzictig liep hij er heen en keek voorzichtig over de rand. Zijn ogen werden groot toen hij een paard zag liggen een klif lager. Blijkbaar was het arme dier van de rand gevallen en ongelukkig terecht gekomen. Zijn gezicht vertrok van medelijden. "Rustig maar, ik verzin wel wat!" zei hij terwijl hij niet helemaal zeker was van zijn woord. Want zeg nou zelf, hoe kan je een paard dat zeker vijf meter was gevallen van een zeer stijle weer omhoog krijgen?. Onzeker keek hij nog steeds naar beneden terwijl hij ondertussen diep nadacht over hoe hij haar kon helpen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Banaan

avatar

Profile
Number of posts : 1356
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: I'm falling to pieces ~ Jarrender ma 25 feb 2013 - 15:48

Gesloten jegens de dood van Jarrender ):
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoudProfile


Contact
BerichtOnderwerp: Re: I'm falling to pieces ~ Jarrender

Terug naar boven Ga naar beneden

I'm falling to pieces ~ Jarrender

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Soortgelijke onderwerpen

-
» Falling Into Darkness
» Falling? Absurdity. || Rokku
» These words are knives and often leave scars, the fear of falling apart~
» I think I'm falling for you, fast (Reserved & R)
» Dungeon Trotters: Falling Angels, Hidden Dice

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Blue Moon Horses ::  :: » Archive :: Orlais-
» CHATBOX