IndexHandbookMapGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepenZoekenFAQ

Deel|

If you ask me I will stay Ossyrok

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Michelle
ǤØÐ ÂßØVЄ ÂĿĿ
avatar

Profile
Number of posts : 6870
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: If you ask me I will stay Ossyrok do 21 feb 2013 - 19:56

skyfall
"This is a story about a little girl. She never wanted to die and now she's all grown up and running loose in this world. All she wants is to survive "

Sterven doe je niet in een keer, nee elke keer een klein beetje een korreltje dat door de zandloper glipt, een deeltje van je ziel dat je verlaat tot het einde van de rit. Tot elke oefening voorbij is en je voor altijd de wereld verlaat.

Het moment dat een ziel een lichaam verlaat is een pijnlijk moment. Skyfall had het al meerdere keren meegemaakt, haar pleegouders wie stierven dankzij haar hoef maar ook paarden die haar dicht stonden sterfgevallen door ouderdom of ziektes tot uiteindelijk de laatste wiens bloed Sky ook aan haar hoeven voelde plakken. Het was een stiefzus van haar geweest. Skyfall had haar nooit willen zien sterven maar op het moment van de achtervolging had de bruine merrie niet anders gekund, nog steeds voelde ze er diepe spijt voor..

De zon ging langzaam onder en in het opkomende schijnsel van de maan stond een bruine merrie statig. Haar staart wapperend in de zilte zeewind haar manen strak in haar vlecht. Vanuit haar groene ogen zag ze de kudde staan. Een kudde die ze diende met trouw en eer. En eer zou ze altijd houden. Wat er ook gebeurde. Hoe gek Velkan haar dan ook af en toe maakte. Hij bleef een van haar beste vrienden en ze hoopte stiekem ook hem maar wat snel te kunnen verwelkomen in haar rang. Ergens hield ze ook wel van die gekke hengst en ze zag maar wat graag door zijn rare gedrag heen omdat ze de hengst kende die hij echt was. Of tenminste de hengst die zij graag zag..

Ze snoof even en glimlachte naar een enkel paard dat opkeek. Het verlangen haar verleden compleet achter haar te laten was vaak groter dan het verlangen te overleven. De overlevingswaanzin waar ze lang op had geleefd leek langzaam uit haar systeem te glijden en dat kwam mede dankzij een hengst die nu haar kant op kwam. Een grijns gleed over haar gezicht en ze begroette de hengst met een zachte hinnik. In het begin was hun contact puur stijf en zakelijk geweest maar Sky kon niet ontkennen dat er iets van een band tussen hen groeide. Össy." Begroette ze hem lachend en stapte naar hem toe om half van de kudde af te bewegen zodat ze samen de dag door konden nemen.


I fight for the men I've held in my arms, dying on foreign soil. I fight for their wives and children,
whose names I heard whispered in their last breaths. I fight for we few who did come home,
only to find a country full of strangers wearing familiar faces!


I fight for my people, impoverished to pay the debts of an Empire too weak to rule them,
yet brands them criminals for wanting to rule themselves! I fight so that all the fighting
I've already done hasn't been for nothing! I fight... because I must."
Terug naar boven Ga naar beneden

If you ask me I will stay Ossyrok

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Soortgelijke onderwerpen

-
» Bear's Wolves Like To Stay HERE (Because Where Else Would They Go?)
» Michi Tanaka's Arrival: Stay Focused
» Erin Bates
» Do fanrasy creatures have to stay in the fantasy land?
» Max and fang find refuge here and stay

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Blue Moon Horses ::  :: » Archive :: Orlais-
» CHATBOX