IndexHandbookMapGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepenZoekenFAQ

Deel|

Mysticus Isle

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Jennifer
Administrator
avatar

Profile
Number of posts : 4988
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Mysticus Isle za 23 feb 2013 - 13:19


Do you believe in
ghoststories

VONDRADOS

Beste Leden,

De guardian wedstrijd is nu al even afgelopen; de prijzen zijn geïnd dus ik denk dat het tijd word om het eiland vrij te maken voor BMH’s paarden. Het is even heel belangrijk dat je dit leest want niet iedereen kan op het eiland. En er zijn regels en opmerkingen waar je even moet bij opletten. Dus ik raad je aan om deze korte uitleg even door te nemen voor je besluit het eiland te betreden.

Hoe kom je op het eiland?
Mysticus Isle ligt voor de kust van Orlais, het eiland is iedere dag zichtbaar maar enkel toegankelijk als het water zich wegtrekt en het  strand groter word. Langs de kliffen zal een pad van ondiep water je naar een grot brengen die voor het eiland zichtbaar is. De grot dus enkel toegankelijk bij laag water. Wees gewaarschuwd dat de Guardian iedere stap in de gaten houdt, hoor je niet op dat pad dan zul je het zeker merken en gewoonweg niet verder kunnen. Af het eiland kun je ook enkel bij laag water.

Wie mag op het eiland komen?
De guardian laat niet iedereen toe op het eiland en daar heeft hij ook redenen voor. Op het eiland ligt een waardevolle schat en iedereen die erover weet zweert geheimhouding ookal word het hun dood. Daarom is toegang tot deze waardevolle plaats enkel weggelegd voor de eerlijkste, trouwste en beste paarden van BMH. Geen leider moeit zich met het beleid van de Guardian en er is ook niemand die de wacht houdt. Ben je iemand die niet welkom is dan zul je het gauw genoeg merken. Misschien verdrink je? Ga je dood? Of word je gevangen gehouden in een grot? Bots je tegen een onzichtbare muur? Alles is mogelijk, de guardian is immers een waardevol en machtig wezen.
Wie mag het eiland betreden;
- Emperor
- Councillors en Generals
- Rang vier paarden

Welk geheim draagt het eiland?
Het eiland bevat een waardevolle schat, een schat die enkel is weggelegd voor diegene die rang vier kunnen bereiken. Heb je je ooit afgevraagd waarom leiders en rang vier paarden onaantastbaar zijn voor schimmen? Waarom ze gewond kunnen worden maar immers nooit sterven? Wel, de antwoorden liggen op dat ene eiland voor de kust van Orlais. Diep in het exotische woud ligt een bron, de bron van onsterfelijkheid. Ieder paard die daarvan drinkt is onaantastbaar voor schimmen. Wat niet wil zeggen dat je niet zult sterven … ouderdom is niet bovennatuurlijks dus op een dag zal je oud word en de bron zal je daarbij niet helpen. Je bent niet onsterfelijk zoals de schimmen maar alles wat door hij aan deze wereld is toegedaan zal geen effect hebben op je. Ze kunnen je niet doden, niet hypnotiseren of gelijk welke spelletjes ze gebruiken. Het is dan ook van levensbelang dat de schimmen hier niet van weten, je bent bereidt te sterven voor dit geheim!!

Wie ontdekte het eiland?
Het was Ossyrok, de beta leider van rang twee die het eiland ontdekte. Hij kreeg een zekere connectie met het wezen dat zichzelf Vondrados noemt en kreeg begeleiding naar de bron. Dat heeft een waardevolle betekenis. Ossyrok werd gekozen het te ontdekken en dat betekend dat hij degene is met het puurste hart, de eerlijkheid, en de volharding geheim te houden wat geheim moet blijven. Hij werd gekozen boven de andere leiders en dat is een hele eer. Het was aan hem de leiders en rang vier paarden erover te vertellen. Ze te begeleidden naar de bron en hen allen dit geschenk te geven.


Groetjes, het beheer
Laatst aangepast door Jennifer op zo 27 sep 2015 - 20:30; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Jennifer
Administrator
avatar

Profile
Number of posts : 4988
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Mysticus Isle za 23 feb 2013 - 13:26

Vondrados


Ergens hier in het gebied van de blauwe maan vindt je het gebied dat de naam Orlais met zich mee brengt. In de aangrenzende zee tussen mystic island en het gebied in zou je mij kunnen vinden. Maar wie ik ben, wat ik ben, waar ik ben en hoelang ik daar ben was voor kort een groot geheim voor de dieren wat leefde op het vaste land. Jaren, eeuwen heb ik gewacht op leven en eindelijk is er iemand gekomen, the guardian, die zich interesseert in mijn thuis, mijn plek. En daarbij mijn plek betreedt. Daarom denk het tijd wordt de geheimen, de gevaren en mijn thuis voor jullie te gaan onthullen.

Mijn verhaal, mijn leven begon zo'n 591 jaar geleden als ik de tel goed heb bijgehouden. Ik ben anders ter wereld gekomen dan jullie waarschijnlijk zijn. Mijn ondanks dat je misschien nieuwsgierig bent hoe mijn scheppingsverhaal zit is dat niet iets wat ik zomaar vrij ga geven. belangrijker is dat ik weet hij jij in Blue moon horses bent gekomen. Of het nou met geboorte was of een lange toch door de droge woestijn. Ik Blue moon horses zien opbloeien tot een prachtige plek voor elk organisme. Maar heb ook de duistere kant groter zien worden. Avanti zien arriveren, avanti de macht over zien nemen, de macht van de duistere nachten van blue moon horses. Heb goede zielen zien veranderen in zielloze wezens. Heb schimmen zien komen en gaan. Vanaf dat moment nam ik me voor dat ik één plek vrij zou houden van de wezens, mystic island. Dat is mijn doel, mijn taak die ik al 591 haar succesvol volbreng.

En wat ik ben, ik zal vele ogen als een ander wezen gezien zijn. De meeste zeggen dat ik slechts een beest ben van je verbeelding, maar het is anders. Ik zou veel zijn volgens de meeste, maar ik ben slechts weinig... Een paard van water, bloed en een huid. Onder water ben ik niet veel meer dan 'water' Vliegensvlug schiet ik er door heen. Te snel waar te nemen. maar boven water ben ik een paard, watervallen stromen uit mijn huid naar beneden. Mijn ogen en houding vriendelijk. Maar wanneer de blauwe maan mijn lichaam beschijnt is mijn lichaam bedekt met grote wonden waar bloed uit druppelt. Mijn ogen wit, gloeiend. Maar mijn kracht, niet groot genoeg om de schimmen tegen te gaan. Maar te snel, te slim, te handig om een dier dat niet thuis hoort op mijn eiland tegen te gaan. Wat genoeg ik voor slechts een normaal paard. Maar wanneer de blauwe maan mijn lichaam verlicht heb ik de kracht, kracht die te evenaren is.

Wie ik ben, Ik ben Vondrados, de beschermer van mystic island. Waar de bron des levens te vinden is. Waar enkel de paarden die het waard zijn kunnen komen. Zichzelf kunnen dopen en immuun kunnen zijn voor de schimmen, die kunnen vechten voor een anders leven zonder gevaren. Dat is wie ik ben, niets meer niets minder, slecht een simpel ziel als die van jou en mij

"Druppels bloed mengen zich met het zoute water. Angst te lezen in de ogen van het die een poging maakt mijn thuis te betreden, Ik knik en verdwijn diep onder water"


• vondrados, the guardianONE WICKED GAME WE PLAY
Like a Star @ heaven :
 

Terug naar boven Ga naar beneden

Mysticus Isle

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Soortgelijke onderwerpen

-
» Horse Isle 2? Life Cycle and Eternal
» House of Night--A different Class.... (Jade, Shannedo, ZoeRedbird)
» Serious: Anubis and Kiya clash again , the land that isnt there, the Isle of Tyria ((Closed to only cryptic and nikz))
» Carat Isle Arc - One Piece RP (I)
» Shrouded Isle: Gunning for Treasure [Event/Kill Viable]

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Blue Moon Horses ::  :: » Archive :: Orlais :: » Mysticus Isle-
» CHATBOX