IndexHandbookMapGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepenZoekenFAQ

Deel|

We'll meet again ~ Tarquando

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Magnum

avatar

Profile
Number of posts : 224
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: We'll meet again ~ Tarquando ma 11 maa 2013 - 21:03


Zonnestralen braken door het bladerdek van het bos van Ferelden toen de voskleurige merrie zich er een weg doorheen baande. Haar hazelnootkleurige ogen stonden gericht op de kleine waterval die uitmondde in een klein beekje dat vredig door het bos kabbelde. Haar puntige oortjes draaiden onwennig in het rond. De merrie was zenuwachtig te noemen, gespannen. Al wist dat er geen blauwe maan was, en niks te vrezen was. Toch had die ene keer dat ze die misselijkmakende schim had gezien haar leven veranderd. Ze was door het oog van de naald gekropen, uit de klauwen van de dood geglipt. Ze had geluk gehad, zoveel geluk. Maar nog nooit had ze opnieuw de roetzwarte hengst ontmoet die haar had geholpen, misschien was redden een beter begrip

Piper wipte van het ene naar het andere been. Onrustig kijkend naar haar eigen weerspiegeling in het wateroppervlak. Ze was niet diep in het bos, doch stonden de bomen zodanig dicht op elkaar dat het er wel krap leek te worden, en het bladerdek liet enkel schriele stralen licht doordringen. Maar de merrie zou zich op haar gemak kunnen voelen, als ze zich niet extreem druk maakte om helemaal niets in haar omgeving. Ze ademde eens diep in, waarna ze langzaam uitademde, proberend de rust terug te vinden. Haar ogen draaiden onrustig heen en weer.

Ze hoorde takjes breken, het doffe gedreun van hoeven op de aarde. Haar oren draaiden zich naar het geluid, waarna haar hoofd volgde. Ze keerde haar voorhand zo dat ze van voren benaderd zou moeten worden, waarna ze onzeker een stapje terug zette. Toen ze het bekende lichaam van een roetzwarte hengst zag opdoemen, ontstond er echter een glimlach op haar gezicht.
'Tarquando?' zei ze verbaasd. Maar ze draafde met enkele vrolijke, elegante pasjes naar de hengst toe. Haar oren stonden naar de hengst gespitst. Ze kwam meteen tot rust, ze voelde zich veilig. De hengst had haar ooit voor onderdak voorzien, waarna hij haar had gered. Ze kon hem niet genoeg bedanken. Helaas hadden ze elkaar erg lang niet gesproken noch gezien.

(Tarquando)
Terug naar boven Ga naar beneden

We'll meet again ~ Tarquando

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Soortgelijke onderwerpen

-
» Merry meet everyone
» Hello, nice to meet you!
» An unexpected meet up
» Is love really so bad?..... Why does your heart skip a beat when you meet someone you might love?......
» Meet the Jepsonsons

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Blue Moon Horses ::  :: » Archive :: Ferelden-
» CHATBOX