IndexHandbookMapGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepenZoekenFAQ

Deel|

How can anyone ask for more? -Thowra & Avanti-

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Michelle
ǤØÐ ÂßØVЄ ÂĿĿ
avatar

Profile
Number of posts : 6870
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: How can anyone ask for more? -Thowra & Avanti- wo 20 maa 2013 - 13:42

"Greatness from small beginnings."
t h e r o n

Leven begon langzaam haar tol te eisen op zijn lichaam. Hij voelde hoe zijn spieren stukje bij beetje minder begonnen te werken hoe zijn oog waziger werd en hoe zijn botten kraakte als hij lange stukken rende. Zijn rang was overgegaan naar een jonge merrie met een aardig goed beeld van de wereld. De oude hengst wist zeker dat de kudde veilig was voor welk gevaar dan ook. Hij had vanochtend zijn dochters een warme knuffel gegeven ze hadden geen idee dat dat een afscheid was. Kayleigh had hij niet meer aan durven kijken. Zou ze zelf weten wat er te gebeuren stond. Zou ze denken dat hij haar verlaten had of zou ze smeken om genade bij Avanti. Het deed er niet meer toe. Hij zou sterven vandaag. Sterven om zijn gezin het leed te besparen en daarom liep hij hier over de stranden die ooit de zijne waren.

Het was iets simpels om te leven zoals je wou en om vervolgens te sterven voor hen die je lief had. Tenminste dat was het in Ther's ogen. Hij vreesde de dood niet. Als er niets meer was om voor te leven. Nou nee, dat was een leugen. Kayleigh zou er nog altijd zijn om voor te leven. Aleydis en Alezna waren er om voor te leven. Thowra was er om voor te leven. Hij was nou eenmaal niet alleen. Hij zou nooit alleen zijn. Niet meer in ieder geval. Hij had gevochten en overwonnen. Zo veel littekens die het bewijs waren van zijn eeuwige strijd jegens al wat haatdragend was in deze wereld. En nu stond hij aan het punt van zijn nieuwste grote strijd. Zijn kudde beschermen. Zijn kinderen en geliefde beschermen. Alles beschermen tegen de wrede wezens van de nacht.

Maar zijn tijd van beschermen was was voorbij vorige maand had hij het overleefd dankzij de felle zon die zijn huid beschermt had. Maar Theron kon niet langer rennen voor wat er op hem wachtte nee dat lolletje zou hij de schimmen niet gunnen. De zon gleed langzaam de zee in en Theron hielt halt starend over het water, de kalme golven die het strand bezochten en weer terug gleden. Hij zou vandaag ook verdwijnen en hij had er vrede mee hij zou niet vechten, hij zou niet tegenstribbelen. De afgelopen maand had Theron zijn gedachtes helemaal op orde gezet en hij zou met een lach zijn einde tegemoet gaan. Hij had lang genoeg geleefd om de held te spelen en niet lang genoeg om de vijand te worden. Hij had zijn vader uiteindelijk nooit onder ogen kunnen komen maar alsnog was zijn hart puur. Avanti zou dit spel niet winnen..

Een geluid in de bossen deed de bonte hengst opkijken kwam Avanti nu al.. Het was eerlijk gezegd sneller dan Ther had verwacht maar hij glimlachte zacht en stapte op de schaduw in de bossen af. ”Hier is je ontbijt Avanti..” Klonk zijn stem zacht terwijl de zachte glimlach op zijn lippen omvormde in een zieke grijns. Als hij alleen maar de zwarte hengst zo lang kon bezighouden dat de dag alweer opkwam dan had hij minstens 2 levens gered. Maar de kleur van het paard in de bossen deed hem naar adem snakken. Het was niet het diepzwarte wat die o zo gehate hengst met zich mee droeg nee.. Het was het zachte blonde dat hij herkende, die leeuwen kleur waar hij zo van hielt, Thowra.. ”Thowra wat doe jij hier!” Schreeuwde hij bijna uit over de honderd meter tussen hen in. ”Ga naar de kudde Thowra wees niet zo dwaas!” Angst lag voor het eerst in dagen in de ogen van Theron terwijl hij zijn beste vriend zag staan tussen de bomen. Wat deed hij hier! Was Thowra achter zijn plan gekomen. Wat was zijn bedoeling van hier komen op dit strand net als Theron sterven! Het werd even wazig voor Theron´s goede oog en deed een stap achteruit paarse ogen.. Te snel.. Te vroeg..

I fight for the men I've held in my arms, dying on foreign soil. I fight for their wives and children,
whose names I heard whispered in their last breaths. I fight for we few who did come home,
only to find a country full of strangers wearing familiar faces!


I fight for my people, impoverished to pay the debts of an Empire too weak to rule them,
yet brands them criminals for wanting to rule themselves! I fight so that all the fighting
I've already done hasn't been for nothing! I fight... because I must."
Terug naar boven Ga naar beneden
WazBeer
Moderator
avatar

Profile
Number of posts : 1413
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: How can anyone ask for more? -Thowra & Avanti- za 23 maa 2013 - 10:38

Hij was in Orlais, zijn gebied. Hoewel hij stiekem nog wel eens terugverlangde naar de hooglanden waar hij oorspronkelijk vandaan kwam. Naar zijn tijden met Libertad en Faolin. Toen het leven nog zorgenloos en vrij was. Als je zei dat Thowra in zijn tijd hier, een stuk volwassener was geworden, dan sprak je van een feit. Eens was hij zo speels en onbezorgd geweest, maar leiderschap en andere zaken hadden hem wel doen beseffen dat er geen plaats was voor kinderlijkheid hier op BMH. Toch had hij het nooit allemaal verloren, een zekere speelse charme bezat hij nog altijd. Nu de blauwe bol aan de hemel rees, werd hij echter zeer serieus. De drang om anderen te beschermen was er nog altijd, ook al was hij geen leider meer en was het niet zijn functie om dat te doen. Er was iets anders deze maan, iets wat hem bij de kudde vandaan trok als een onzichtbare lijn die om zijn hals gebonden was. Zijn instinct vertrouwend, zette hij aan tot een gallop en rende richting de zee.

Eens zijn gespierde lichaam de bosrand had bereikt, zag hij in de verte een bonte verschijning. Hij hoefde niet na te denken om te weten wie dit was. De vraag was echter wel, waarom was hij hier? Theron behoorde niet meer tot Orlais, maar woonde met zijn familie in Anderfels. Hij was een paard uit rang drie, een streek die veel beter beschermd was als dat van de tweede rang. Waarom kwam hij dan hier in plaats van zijn geliefde merrie en dochters te beschermen? De ander leek hem gezien te hebben en schreeuwde nu dat hij weg moest, dat hij niet zo'n dwaas moest zijn. Thowra's bruine ogen knepen zich nadenkend samen, voor hij in gallop de laatste honderd meter aflegde om bij zijn vriend stil te houden. 'Dat kun je wel tegen mij zeggen, maar waarom ben jíj hier?' vroeg hij met een serieuze ondertoon. Waarom reageerde hij zo vreemd, wat was hij van plan?

Rank 2


AYANA || NEMEQUENE
"You? You are mere mortals, stuck in a world ruled by immortality" ~ Ayana

DeviantArt ||  Dropping
Terug naar boven Ga naar beneden
Jennifer
Administrator
avatar

Profile
Number of posts : 4988
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: How can anyone ask for more? -Thowra & Avanti- za 23 maa 2013 - 11:40


Don't worry about life, you're not going to survive it anyway.


Een berekenbare nacht waarin hij met al de touwtjes in handen liep. De kudde was erop voorzien, zoals iedere keer waren ze erop verzien maar … weet je … hun voorbereidingen zijn slechts een grote uitdaging voor hem. Het spelletje werd altijd meer gecompliceerd voor hen maar zelden moeilijk voor hem. Ze pasten zich aan op de manier van aanval die hij toepaste maar iedere keer was hij er met een andere aanval waar ze hadden van te leren. Hij was zo onberekenbaar en voorzichtig, bruut en genadeloos. Slechts de geur van zijn aura vol dood en verderf kondigde zijn aanwezigheid aan. De donkere mis kroop vanuit de bossen door de rest van de nacht. De blauwe maan gooide een kil deken over het land. De verschrikte kreten weergalmde als ijzige klanken door de hemel en brachten een boodschap van angst en pijn over het hele land van BMH.

Zijn bebloede hoeven draafden in een bijna vertraagd tempo over de modderige grond. Het bloed drupte langs zijn zwarte benen naar beneden en mengde zich onder de aarde. De spieren rolden met brute kracht verder terwijl hij zo geruisloos zijn weg vond door het gebied dat voor eeuwigheid het zijne zou zijn. Zijn scherpe lange hoektanden schuurden langs zijn lippen, de paarse lege ogen verstopt achter zijn lange geklitte maantop. De oren die altijd plat lagen draaiden in een fractie van een second naar links. Zijn lichaam kwam stil, zijn hoeven verplaatste zich ter plaatste en de stilte die achter hem meedrijft vult het gebied. De stemmen kent hij, het waren de stemmen die hun einde zouden kennen, waarvan hij al een maand naar verlangde ze te horen schreeuwen achter genade. Maar hij wist hoe nobel ze waren, ze zouden hem niet dat genot geven en toch toch zou hij het willen, met of zonder illusies.

‘Dwaas?’ Fluisterde zijn stem bijna melodieus door het gebied tot naar hen beide. Ze waren te ver weg om ze te zien en ook zij konden hem niet waarnemen. Er komt een akelig kille grinnik uit zijn keel gedreven die veranderd in een bijna zelfingenomen lach. Zijn lichaam komt weer in die perfecte beheersing. ‘Heren.’ Zijn paarse ogen geven zich bloot voor hem terwijl zijn zwarte lichaam in het donker blijft drijven. ‘Ooit de machtige leiders geweest van dit gebied en nu slechts de schampere aanvulling van een kudde.’ Zijn stem siste en dreef spot met hen beide. Zijn blik dreef tussen en in, bijna hongerig. ‘Hoe voelt het? Hoe voelt de kwetsbaarheid van iets dat je nooit eerder hebt moeten voelen?’ Zijn lichaam met de vele kronkelde littekens maakte zich los van het donker en waande richting hen beide. ‘Ex-leiders.’ Hij sprak het woord zo nadrukkelijk uit dat het hem zelf de sidderingen bezorgde. ‘Dwazen die het niet konden volhouden en zelf dan te dom zijn om hoger te gaan wetend dat er een dag komt dat ik jullie ziel opeis of tenzij …’ Hij zweeg en zijn ogen gleden naar Theron. ‘Je wilde sterven. Dat was jouw plan niet?’ Hij glimlachte, zijn bloedde tanden ontblootte zich kort …ONE WICKED GAME WE PLAY
Like a Star @ heaven :
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Michelle
ǤØÐ ÂßØVЄ ÂĿĿ
avatar

Profile
Number of posts : 6870
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: How can anyone ask for more? -Thowra & Avanti- za 23 maa 2013 - 22:31

"Greatness from small beginnings."
t h e r o n

Theron begon te trillen tot hij letterlijk stond te shaken op zijn vier hoeven. De woorden van Thowra drongen niet meer tot hem door de paarse ogen hadden hem in zijn macht. Er was geen ontsnappen voor Thowra meer aan, Avanti zou hem niet laten gaan. Net zo min als dat hij de bonte hengst zou laten gaan. Hij faalde in het beschermen van zijn broeder..

"Een hengst is enkel kwetsbaar als hij het pad dat voor hem licht niet meer weet te vinden." Theron's stem klonk hard als staal en zonder angst staarde Theron de dood in de ogen. "Oud leiders of niet. Het maakt nou niet echt een groot verschil nietwaar Avanti. De tijd kwam toch dat je mij zou komen opzoeken." Thowra's vraag was nu waarschijnlijk ook wel beantwoord en met pijnlijke ogen keek Theron even naar zijn broeder. "Het spijt me dat ik je niet anders kan beschermen." Fluisterde hij zacht. Ossyrok en Skyfall zouden het te druk hebben met het beschermen van de gehele kudde om zich druk te maken over Thowra..

Het verdriet verdween uit zijn ogen en hij stapte richting Avanti. "Dood heeft mij tot zich geroepen dat is waarom jij hier bent nietwaar? Je bent slechts een dienaar van hij die heerst over alles maar je bent te kortzichtig om dit in te zien." Theron snoof even en zonder angst bleef hij Avanti aankijken. "Je bent slechts een marionet maar hebt niet door dat je aan touwtjes word gehouden. Je speelt een spel waarvan je zelf niet weet dat je een miserabele loper bent. Thowra heeft niets met deze laatste dans te maken. Het is jij en ik Avanti speler van het spel der doden.
Dus dans met me.."-pakt roos en propt m tussen Avanti's tanden
DANCE FUCKER DANCE-
woeps wrong song
-tango-

I fight for the men I've held in my arms, dying on foreign soil. I fight for their wives and children,
whose names I heard whispered in their last breaths. I fight for we few who did come home,
only to find a country full of strangers wearing familiar faces!


I fight for my people, impoverished to pay the debts of an Empire too weak to rule them,
yet brands them criminals for wanting to rule themselves! I fight so that all the fighting
I've already done hasn't been for nothing! I fight... because I must."
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoudProfile


Contact
BerichtOnderwerp: Re: How can anyone ask for more? -Thowra & Avanti-

Terug naar boven Ga naar beneden

How can anyone ask for more? -Thowra & Avanti-

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Blue Moon Horses ::  :: » Archive :: Orlais-
» CHATBOX