IndexHandbookMapGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepenZoekenFAQ

Deel|

Aurox

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Jennifer
Administrator
avatar

Profile
Number of posts : 4988
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Aurox do 12 sep 2013 - 20:34


Name: Aurox, de naam is oorspronkelijk aan hem gegeven door één van zijn slachtoffers. Aangezien hij jaren alleen leefde is hem nooit een naam gegeven. Aurox verwijst naar een oude legende over de twee stieren des levens. De witte stier vertegenwoordigd slecht, de zwarte die vertegenwoordigd goed. Aurox was de naam van de witte stier. Deze had ook rode ogen, albino. Naar hem werd hij genoemd door de merrie toen ze hem voor het eerst en laatst zag.
Sex: Stallion
Age: Three years old

Appearance: Aurox is een drie jaar oude hengst. Uiterlijk oogt hij niet meteen als de “normaalste” op de wereld. Niet omdat hij daar zelf voor heeft gekozen maar omdat hij gewoon zo is geboren, hij is namelijk een albino. Dat betekend dat hij geen pigment heeft, zijn vacht is wit/licht cremello, zijn ogen zijn bloedrood. Hij oogt wat langs de magere kant is goed gespierd in de hals en over de rest van zijn lichaam. Aurox heeft extreem lange benen, hij kan op korte afstand een enorme snelheid halen en oogt dus veel hoger dan normale paarden. Hij heeft een schofthoogte van 1.82m. Zijn zicht is enorm slecht vanwege het pigmentose. Het wil niet zeggen dat hij helemaal niets ziet maar het is zeker niet zijn sterkste zintuig. Als je voor hem staat zal hij je herkennen maar op afstand is het voor de hengst heel moeilijk iemand te herkennen. Dat zorgt ervoor dat hij met zijn hals vaak veel lager bij de grond loopt dan normaal. Zijn neus dichter bij de grond voor de geuren, zijn oren lager om gemakkelijker de trillingen op te vangen. Dat zorgt ervoor dat Aurox een uitstekend gehoor en reukzin heeft.

Character: Aurox is een hele passieve hengst. Dat wil zeggen dat als je hem ziet er weinig tot geen leven in zit. Hij toont niets van emoties en is een open kaart. Je ziet heel goed wat hij denkt of van plan is te doen. Aurox heeft nooit echt kunnen leren hoe je moet communiceren, voor hem is alles enkel vanuit het standpunt om te overleven en zichzelf te voeden. Praten doet hij amper omdat hij het nooit heeft geleerd. Je zal dus zelden iets van hem horen, hij praat niet, meestal denkt hij zijn antwoord maar zal het nooit uit zijn mond komen.  Hij is ook een eenling, zal zelden in kuddeverband te zien zijn. Hij staat en dat is het zo ongeveer. Je kunt hem gemakkelijk domineren als hij wil gedomineerd worden. Aurox dient maar één leider en dat is de leider met het grootste aanbod in zijn voordeel. Het is niet omdat hij niets zegt of er een beetje raar uitziet dat hij dom is, integendeel hij is behoorlijk intelligent en vooruit op de anderen. Samenwerken is zijn mindere kant gewoonweg omdat hij nooit heeft leren communiceren. Je kunt hem beter een opdracht geven die hij meteen zonder tegenpruttelen zal uitvoeren, hij is heel gehoorzaam en gedwee. Enkel en alleen als hij de juiste leider gevonden heeft. Is dat niet zo dan kan Aurox ook agressief en strijdend uit de hoek komen, hij is even dodelijk als ieder ander paard alleen gaat hij niet zo snel over in de aanval. Naast al het onzekere en vreemde in zijn karakter is er ook het lelijke in hem. Hij is geboren en alleen achtergelaten … dat zorgt voor gevoelens die hij zelf niet in de hand heeft. Waarom hij alleen is achtergelaten weet hij niet en het eerste jaar kon het hem nooit schelen. Maar als hij kijkt naar de kuddes die hij passeert en ziet hoe veulens opgevoed worden en leven dan word er een monster wakker in Aurox. En een monster moet je voeden … niet? Wat hem onderscheidt van de andere monsters is dat hij geen controle heeft. Aurox doet gewoon dingen … als het hem past en als het naar zijn gevoel is. Wat hij doet, hoe of wanneer komt allemaal nogal plots op. Het gaat deels samen met zijn drang naar de voeding die hij nodig heeft om in leven te blijven.

Past: Wat zorgt ervoor dat Aurox zo een vreemd passief wezen is geworden? Een veulen achterlaten als netgeborenen valt zelden te overleven. Aurox heeft het overleefd, maar op welke manier is een heel ander verhaal. Alles wat Lanugo is in het heden heeft hij te danken aan het verleden. Aurox is heel zijn leven in zijn eentje geweest. Drie jaar alleen, drie jaar alles leren op zijn eigen manier. Zijn gebrek aan moedermelk heeft hem tot anderen noden gebracht … paarden. Aurox leeft al sinds zijn geboorte op anderen dieren, hun bloed en vlees houd hem in leven. Dat zorgt ervoor dat Lanugo maar één levensdoel heeft, en dat is overleven. Daarvoor heeft hij andere paarden nodig omdat hij het zo geleerd heeft toen hij een klein veulen was. Zijn honger heeft hem gedreven om anderen te vermoorden, het is niet zijn schuld dat het zo is gelopen. Het is de schuld van degene die hem achter liet. Zijn ouders kent hij niet, hij weet ook niet waar hij afkomstig van is. Zijn overlevingsinstinct heeft ook gewoon alles doen verdwijnen uit zijn geheugen. Als hij jaagt voor zijn leven dan jaagt hij blind en heeft hij geen weet van wat hij doet. Zo ging het er drie jaar geleden aan toe, alleen achter gelaten. Het zorgde ervoor dat hij zijn eigen voedselbron moest zoeken en zelf moest leren lopen, praten en leven. Dat maakt Aurox wie hij nu is …ONE WICKED GAME WE PLAY
Like a Star @ heaven :
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Bo

avatar

Profile
Number of posts : 2551
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Aurox vr 13 sep 2013 - 19:42

Geaccepteerd
Welkom op Blue Moon Horses!


MUHAHAHAHA
Terug naar boven Ga naar beneden

Aurox

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Blue Moon Horses ::  :: » Archive :: Inactieve aanmeldingen-
» CHATBOX