IndexHandbookMapGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepenZoekenFAQ

Deel|

Quickness

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Copyride

avatar

Profile
Number of posts : 74
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Quickness do 20 maa 2014 - 14:36

Oorsprong afbeelding: Gekregen van Alimarije al een hele tijd terug.

Naam paard: Quickness
Geslacht: Hengst
Karakter: Quickness is de duivel zelf. Zijn genen gaan ver terug en zijn een samenloop van families die jaren lang gevreesd werden op BMH. Daar waar Romano en Alvaro zich regelmatig hebben laten vangen door emoties en medeleven heeft Quickness geen gevoelens. Zijn ijskoude bestaan wordt dan ook getekend door de ijsblauwe ogen en plukken in zijn manen.

Verleden:
Romano, een zwarte hengst met blauwe ogen en plukken in zijn manen, trok van gebied naar gebied. Zijn bedoelingen waren gemeen en slecht. Geen liefde of genegenheid kon hij tonen. Hij liet een spoor van dood en verdriet achter. Telkens opnieuw verleide hij met zijn charme een nieuwe merrie, die in hem vertrouwde. Genoeg om hem op te nemen in de groep van paarden waardoor zij omringt werd. En telkens wanneer hij een of meerdere veulen bij deze merrie had, en het meer en meer begon op te vallen dat hij 'weg' was wanneer er brutale verkrachtingen of moorden gebeurden in het gebied vermoordde hij de merrie, soms ook de veulens en hij trok verder. Op zoek naar een nieuw slachtoffer, een nieuwe groep slachtoffers.

Op een dag kwam hij in het gebied dat zichzelf blue moon horses had genoemd. Er heerste een akelige sfeer en er leefde wezens die slechter waren dan hij ooit was geweest, in bepaalde opzichten toch. Hun verschijning was eerlijker dan de zijne. Wanneer je hen zou tegenkomen was je er zeker van dat je leven er op zat, iedere merrie zou prompt haar achterhand wegdraaien, wetend wat er zou kunnen volgen. Wanneer het komt tot het vermoorden waren ze een stuk gemener dan Romano. Ze 'speelden' met hun eten zoals Romano het vaak had verwoord.

De paar veulens van Romano die zijn afscheid hadden overleefd waren opgegroeid, en één daarvan was Aaricia, een sneeuwwitte merrie met een gouden karakter. In tegenstelling tot haar vader was ze bezorgd om iedereen, ze had schrik om een vlieg pijn te doen. Ze geloofde ook steevast dat bij ieder die kwaad deed bij een ander, diep vanbinnen ook een goeie persoon zat. Met die gedachte, of eerder geloof, had ze het gebied Blue Moon Horses ontdekt. Hier leerde ze een heel ander kwaad kennen dan ze ooit had gezien. Van haar jeugd herinnerde ze zich weinig, door de trauma's die ze erdoor had opgelopen.

Ze werd verliefd op Alvaro, een valse hengst wiens leven eruit had bestaan andere te tarten, pesten, mishandelen, verkrachten, ... Toen ze hem ontmoette was hij nog een schim. Een koude verschijning die verwacht werd geen medeleven te tonen. Geen  gevoelens te hebben. Hij werd verwacht leeg te zijn in zijn hart. Tegen alle verwachtingen in werd ook Alvaro verliefd op de sneeuwwitte elegante merrie. Haar lieve tedere stem had vaak de kwade, gemene gedachten uit zijn hoofd gebannen, en Alvaro had dan ook afscheid genomen van het bestaan als Schim.

Er was een periode dat leek het alsof de twee een gelukkig leven tegemoet gingen waarbij ze enkel elkaar nodig hadden. Een periode van enkele jaren waarin er vrede en rust heerste in het leven van Alvaro en Aaricia. Ze kregen 3 kinderen: Black Rain en Black Star die een tweeling waren, en Quickness. Rain en Star waren onafscheidelijk en terwijl Black Rain werd opgevoed door Axis en Aaricia, nam Alvaro Star mee op pad.

Een onvoorspelbare tijd was aangebroken. Avanti, de tweelingsbroer van Alvaro was teruggekeerd naar het gebied van BMH. Alvaro, die ondertussen de verantwoordelijkheid van Star had doorgegeven aan Axis voelde een tweestrijd tussen de kalmte en rust die Aaricia in zijn leven had gebracht en de woede en haat die hij voelde voor zijn tweelingbroer. Toen Aaricia beviel van Quickness kantelde het helemaal. Het zien van het kleine zwarte wezen met de felblauwe ogen en blauwe plukken in zijn manen kwam de gedachte van Romano terug bij de witte merrie. Ze herinnerde zich terug hoe ze mishandeld en misbruikt was geweest door haar eigen vader. De zwarte struise hengst had haar tere kleine lichaampje verkracht en achtergelaten voor dood. Hoe ze ooit overleefd had als tweejarige merrie, alleen op de wereld wist ze nog steeds niet.

Aaricia werd getart door haar eigen gedachten en herinneringen, en terwijl Axis, kleinzoon van Alvaro, haar bijstond en steunde in tijden dat ze het moeilijk had, zocht Alvaro meer en meer de aanwezigheid van zijn tweelingbroer op. Daar waar Aaricia steeds Alvaro had gesteund en geholpen had Alvaro haar nu laten vallen. Gekozen voor de duistere kant die al langer aan zijn ziel aan het trekken was. En te midden van dit alles werd het kleine zwarte wezen, dat de naam Quickness was gedoopt, vergeten.

Hij trok zichzelf terug in de bossen. Niemand heeft hem nog gezien tot hij een jaar of 4 was. Hij had zichzelf getraind tot een sterke hengst. Hij was beginnen rondtrekken, zichzelf voorgenomen dat hij zou terugkeren naar BMH om zich te wreken op zijn familie, die hem verstoten had. Zo voelde hij het aan. Op zijn tocht hoorde hij over een grote zwarte hengst met ijsblauwe ogen en manen die een pad van verwoesting achterliet. Hij hoorde, zonder het te beseffen, over zijn grootvader. Hij besliste die hengst te worden. En dat deed hij ook. Toen hij terug keerde naar BMH sloot hij zich aan bij Avanti en samen vermoordde ze Aaricia, ze kraakten Axis en Alvaro, waardoor die laatste nog vatbaarder was voor de gemene plannen die ze ondertussen samen beraamden. Er was een moment dat Quickness zelfs het gevoel had de rechterhand van Avanti te zijn.

Rang moeder: Dood
[/quote]
Terug naar boven Ga naar beneden

Quickness

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Blue Moon Horses ::  :: » Archive :: Inactieve aanmeldingen-
» CHATBOX