IndexHandbookMapGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepenZoekenFAQ

Deel|

1.3 Rangorde

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Jennifer
Administrator
avatar

Profile
Number of posts : 4988
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: 1.3 Rangorde ma 24 maa 2014 - 19:48


Do you believe in
ghoststories

LEIDERS;

Per gebied staat er een Leider verantwoordelijk voor de kudde. Minanter, Orlais, Anderfels, Ferelden. Hun taak rust enkel en alleen op hun kudde, het is voor hen niet toegelaten in andere kuddes te gaan oordelen over de situatie en desnoods inspringen bij gevaren. Zij moeten enkel en alleen zorgen dat hun gebied veilig en functionerend is. Het zijn ook de leiders die er actief voor zorgen dat er paarden een rang hoger geraken. Hierbij ontvangen ze paarden van een lagere rang. Goed werk word beloond! Is er bevoordeeld een paard dat iemand red van een schim, dan speelt dat in zijn voordeel. Zie het als een soort sollicitatiegesprek. Leiders zijn net als rang 4 paarden immuun voor de schimmen.

HERD HORSES;

Het grootste gedeelte van de paarden op BMH zal echter toch behoren tot de normale kudde paarden. De vier kuddes van het land van de blauwe maan leven op vier verschillende gebieden en onder hun eigen leiders. Van rang één waar je het het zwaarst hebt tot rang vier waar je onaantastbaar bent voor de schimmen. Ieder kudde paard wil maar een ding en dat is hoger kruipen op de ladder en dichter bij de veiligheid van rang vier komen. Rang vier is immers niet zomaar een rang, het is het beste van het beste en enkel de beste paarden van BMH komen in die rang terecht.

SHADES;

De schimmen zijn de enige afhankelijke wezens van de kudde. Zij zijn ook de enige sterker dan gelijk welk paard, kuddepaard, leider bij Blauwe maan. Deze kleine kudde leeft in Vyranthium en zorgen voor al het slechte in het landschap, ze moorden, verkrachten en halen al het leven uit hun omgeving. Enkel bij blauwe maan zijn ze op hun krachtigste, dan zijn ze niet te overwinnen, enkel te vertragen of tegen te houden. De leider (Avanti) is de enige in staat om andere schimmen te maken! Dus wie een schim wilt worden moet langs gaan bij één hem. Avanti zijn wil is wet dus denk twee keer na voor je je wilt aansluiten bij hem. Hij is en zal altijd medogeloos zijn. Deze groep zijn de meest angstaanjagende paarden op BMH.

LONERS;

Als grootste prooi voor de schimmen heb je als laatste nog de loners. Deze eenzame paarden slijten hun dagen voornamelijk onder de brandende zon in Seheron. Verbannen of verstoten zijn deze dieren totaal onbewaakt en een snelle hap voor een hongerige schim. Loner worden doe je niet zomaar, je moet hiervoor in de rpg kiezen of door je leider uit de kudde geplaatst worden. In veel gevallen betekend het verliezen van je status als kudde paard een zekere dood maar sommige kiezen voor dit leven.
ONE WICKED GAME WE PLAY
Like a Star @ heaven :
 

Terug naar boven Ga naar beneden

1.3 Rangorde

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Blue Moon Horses ::  :: » The Handbook-
» CHATBOX