IndexHandbookMapGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepenZoekenFAQ

Deel|

Grow a pair of wings and fly with me

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
WazBeer
Moderator
avatar

Profile
Number of posts : 1413
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Grow a pair of wings and fly with me do 24 sep 2015 - 18:42

Lightning
It flashes bright, then fades away
it can't protect, it only destroys

De ruwe wind die vol tegen haar gelaat blies deed haar haar ogen sluiten. Dit was een van de hoogste heuvels die in Anderfels te vinden waren en daarbij hoorde de hevige luchtstromen die het lange groene gras als golven op en neer deden deinen. Lightning had altijd al een voorliefde gehad voor ruigere weersomstandigheden. Wanneer ze op een moment als dit haar vleugels spreidde hoefde ze slechts enkele slagen te geven of ze was al een aantal meter verder. Het moment dat haar veren de wind vingen, voelde ze al beweging en met een paar krachtige bewegingen kwam haar lichaam van de grond. Haar hemelsblauwe ogen opende zich weer, om te kijken naar de velden, rivieren en bossen die voor haar lagen. Hoewel de bergen van Minanter ook een prachtplaats voor haar boden, kon ze niet ontkennen dat ze een van de mooiste gebieden van BMH onder haar hoedde had. Dit was haar terrein en ze kon hier vrijuit gaan en staan. Met krachtige slagen van haar vleugels schoot ze naar voren.

Lightning voelde pas de verleiding weer te landen toen het landschap onder haar een heldere beek en een aantal bomen toonde. Eens haar hoeven de grond raakte klapte ze haar vleugels in, die na enkele seconden niet meer te zien waren. Een manier om zich te beschermen was het geweest, niet dat dit hier nog hoefde. "Light!" De bekende stem deed haar direct opkijken en haar blik bleef hangen op de wolf die op haar af kwam rennen. Zijn zilverwitte vacht straalde in het zonlicht en zo klein als hij was geweest toen ze hem had gevonden was hij al lang niet meer. "Hey," begroette ze hem met een zachte ondertoon in haar stem die niet voor iedereen weggelegd was. "Ooit moeten we er iets op vinden dat ik je daar gezelschap kan houden," merkte hij op. De merrie keek met een geamuseerde blik neer op haar metgezel. "Als jij een paar vleugels laat groeien, dan neem ik je mee," merkte ze op, waarop hij antwoordde met een vrolijke lach.


AYANA || NEMEQUENE
"You? You are mere mortals, stuck in a world ruled by immortality" ~ Ayana

DeviantArt ||  Dropping
Terug naar boven Ga naar beneden
Cailin

avatar

Profile
Number of posts : 71
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Grow a pair of wings and fly with me zo 27 sep 2015 - 16:40

Nu pas, een half jaar na dat Dahlia van de aardbodem was verdwenen, durfde ze verder te gaan. Weer te ontdekken en andere te ontmoetten. Met dank aan Dahlia kende ze nauwelijks paarden van de kudde van Rank one. Dahlia had haar vroeger verboden om in contact te zijn met zoveel en dat, terwijl Freya over zo'n prachtig karakter beschikte en ook nog eens een mooie merrie was. Niet te groot, niet te klein, sterk en slank en ook jong. Ze wandelde nu door het gebied van Anderfels, niet haar thuis, maar wel een gebied die ze in lange tijden niet meer had bezocht. En ze was gewoon nieuwsgierig naar het prachtige gebied met het hoge gras, de mooie bloesems en het frisse landschap. Nu was het dan enorm winderig en misschien wat minder mooi. Maar het voelde goed. Ze zette een galop in en ging zo door, tot ze steeds hoger op kwam en op één van de hoogste heuvels terecht kwam. De spieren in haar slanke benen deden pijn en verwonderd staarde ze op naar een ander paard met vleugels. "Als jij een paar vleugels laat groeien, dan neem ik je mee," hoorde ze de merrie nog net zeggen. Ze staarde naar het gene waar ze tegen sprak. Een wolf. Ze fronste en bleef waar ze was. Ze merkte dat ze inderdaad weinig had gezien van het leven hier, dat terwijl ze haar hele leven al hier leefde. Een sterke windvlaag streelde haar paint gemarkeerde bruin met witte vacht en haar zwart met witte manen wapperde in de wind. Zou ze iets zeggen? Wou ze iets zeggen?


There's a saying in my family. Kill a demon today, face the devil tomorrow. Yet even as you dance on that demon's grave, you can't help but wonder, was that demon alone? Or do you have other, deadlier ones to fight? And though you celebrate having won the battle, have you really prepared for the war? So as we dress ourselves in the armor needed for this new fight, we must first tend to our wounds, starting with the deepest.

- Rebekah
Terug naar boven Ga naar beneden
WazBeer
Moderator
avatar

Profile
Number of posts : 1413
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Grow a pair of wings and fly with me ma 28 sep 2015 - 16:41

Lightning
It flashes bright, then fades away
it can't protect, it only destroys

Natuurlijk was het onmogelijk dat hij met haar door de lucht zou zweven en ergens pijnigde het haar dat ze haar trouwste vriend af en toe achter moest laten op de gevaarlijke aardbodem. Hope wist dat echter altijd wel met een glimlach weg te wuiven, zei dat hij zichzelf wel zou redden zolang ze maar terug zou komen. De wolf spitste nu zijn oren en keek de kant op van de nieuwkomer die op een afstandje stond. "Er staat iemand naar ons te kijken," sprak hij tegen Lightning. De merrie hief haar hoofd iets op en keek met een nonchalante houding naar de ander die op een afstandje stond. "We zijn ook niet het meest normale stel. Een gevleugeld paard in gesprek met een wolf," zei ze tegen Hope, voor ze zich iets richting het paard draaide. "Wees niet bang om je in ons gesprek te mengen als je daar interesse voor hebt," sprak ze kalm, ditmaal gericht aan de vreemdeling. Het was immers haar taak om de paarden hier beter te leren kennen zodat ze zou kunnen beslissen of ze waardig genoeg waren om naar Rang 3 te mogen.


AYANA || NEMEQUENE
"You? You are mere mortals, stuck in a world ruled by immortality" ~ Ayana

DeviantArt ||  Dropping
Terug naar boven Ga naar beneden
Cailin

avatar

Profile
Number of posts : 71
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Grow a pair of wings and fly with me do 15 okt 2015 - 21:30

Freya vond het maar vreemd, zo een wolf bij een paard. Wolven waren best linke dieren, maar deze leek totaal niet link te zijn. Dit maakte de jonge merrie nieuwsgierig. Ze bleef waar ze was en observeerde enkel. Freya was nou niet bepaald een prof als het ging om het ontmoeten van andere paarden. Dit had ze te danken aan haar tante, Dahlia. Ze sloot haar ogen en duwde die nare gedachten weer weg. Niet aan denken nu, nergens voor nodig. Freya slaakte een zucht en bedacht zich dat ze misschien ook gewoon beter kon gaan, maar toen klonk de stem van de merrie al. "Wees niet bang om je in ons gesprek te mengen als je daar interesse voor hebt," sprak de merrie met haar mooie vleugels. Freya glimlachte half. "Oh ehm... bedankt!" hinnikte ze. Freya liep omhoog naar het tweetal toe. "E-en de wolf doet helemaal niks..?" Vroeg ze voorzichtig, ze wou niet dat ze het verkeerde zei. Ze wist dat sommige paarden nou... niet de vriendelijkste waren. Zoals Dahlia.There's a saying in my family. Kill a demon today, face the devil tomorrow. Yet even as you dance on that demon's grave, you can't help but wonder, was that demon alone? Or do you have other, deadlier ones to fight? And though you celebrate having won the battle, have you really prepared for the war? So as we dress ourselves in the armor needed for this new fight, we must first tend to our wounds, starting with the deepest.

- Rebekah
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoudProfile


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Grow a pair of wings and fly with me

Terug naar boven Ga naar beneden

Grow a pair of wings and fly with me

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Soortgelijke onderwerpen

-
» Growing Wings based RP
» Seraphim-model Cybernetic Wings
» Spread your wings......and take flight (Dakotari)
» Weeping Shadows comes for a friend
» The dreams are gone, Midnight has come. The darkness is our new Kingdom...~Pick 'n' Play~

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Blue Moon Horses ::  :: » Archive :: Anderfels-
» CHATBOX