IndexHandbookMapGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepenZoekenFAQ

Deel|

So this is It? (OPEN)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Elric
ELS
avatar

Profile
Number of posts : 26
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: So this is It? (OPEN) za 26 sep 2015 - 19:22

Nieuwsgierig stapte de hengst tussen de vele dennenbomen door. De zon stond hoog aan de hemel en verschillende zonnestralen schenen door de kieren van het bladerdak van verschillende bomen. De frisse dennengeur was nieuw voor hem. Het was nog niet zo lang geleden dat hij dit gebied binnen was komen wandelen en zich had aangesloten bij de kudde, al was het de andere paarden nog niet gelukt hem bang te maken met de spookverhaaltjes over de zogeheten ''schimmen''. Eerst zien, dan geloven vond hij altijd maar. Toch vroeg hij zich enigszins af waarom het alle paarden zo bezig hield. Het was maar een fabel, toch? Juist.
De bonte hengst werd uit zijn gedachten getrokken bij het horen van naderende hoefstappen. Een beetje verbaasd draaide hij zich om, waardoor zijn zwarte manen een klein sprongetje maakte op de bries die voorbij woei. Al snel ontmoette zijn goudkleurige blik die van een ander, een nog onbekende voor hem.

- jezus, echt inkomen dit. :']


your words were like a dream,

BUT DREAMS COULD NEVER FOOL ME, NOT THAT EASILY. I ACTED SO DISTANT THEN, DIDN'T SAY GOODBYE BEFORE YOU LEFT. BUT I WAS LISTENING.  YOU'LL FIGHT YOUR BATTLES FAR FROM ME. FAR TOO EASILY.

Terug naar boven Ga naar beneden
Mariëlle

avatar

Profile
Number of posts : 601
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: So this is It? (OPEN) zo 27 sep 2015 - 12:34

Reducto

Zachtjes deint het water op en neer in het beekje, en klotst met enige regelmaat tegen de benen van de zwarte hengst. Zijn sokken plakken tegen zijn benen. Het zachte blazen van de wind door de bomen kalmeerde Reducto. Zijn dagelijkse ritueel kwam ook vandaag weer terug en vandaag was minanter aan de beurt. Red besluit zijn tempo hoog te houden zodat hij de rest van de dag kon besteden aan iets nuttigers. Ookal wilde hij elke dag een gebied doorlopen en voelde hij dit als zijn plicht om te doen, af en toe zou wat diversiteit niet verkeerd zijn. Met krachtige passen draaft hij verder, zijn hals in een boog. Zijn robuuste hoofd hangt laag en zijn ademhaling wordt met de minuut zwaarder. Hij hield van de natuur, en hij hield er van om al zijn krachten uit te buiten en zo ver te gaan dat hij niet meer kon. Met een zwakke grijns op zijn lippen zet hij zijn lichaam in stap en loopt zo verder, maar het lot heeft andere ideeën, een hengst kruist zijn pad en vangt Reducto's blik...een nieuwe blik die hij hier nog niet eerder had gezien. 'Welkom vreemdeling'? mompeld hij met een vragende blik, Zijn stem is koud, doorleefd en krachtig en dat beschreef precies hoe Reducto is.


"No, you cannot be her. She is far away, she is far, far away from me. She walks in starlight in another world. It was just a dream…. Do you think she could have loved me?Out there in the vast ignorance of the world it festers and spreads. A sleepless malice
as black as the oncoming wall of night. So it ever was. So will it always be.

•••
Terug naar boven Ga naar beneden
Mariëlle

avatar

Profile
Number of posts : 601
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: So this is It? (OPEN) di 27 okt 2015 - 22:08

UpOut there in the vast ignorance of the world it festers and spreads. A sleepless malice
as black as the oncoming wall of night. So it ever was. So will it always be.

•••
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoudProfile


Contact
BerichtOnderwerp: Re: So this is It? (OPEN)

Terug naar boven Ga naar beneden

So this is It? (OPEN)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Soortgelijke onderwerpen

-
» To Pour Salt Into An Open Wound...
» The Shivering Isles (Open To All!)
» Enemies Brought Together As One(Open, Pick N Play)
» Yoruyounaka Kaizokudan: Unknown Winter Island (open to anyone)
» The Vacation (Open Rp)

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Blue Moon Horses ::  :: » Archive :: Minanter-
» CHATBOX