IndexHandbookMapGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepenZoekenFAQ

Deel|

Epona

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Femke

avatar

Profile
Number of posts : 359
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Epona zo 27 sep 2015 - 19:39


Oorsprong afbeelding: Daar kijk je naar c:

Naam paard: Epona
Geslacht: Merrie
Leeftijd: 3 jaar
Ras: Appaloosa
Uiterlijk: Epona is een zwarte schabrakbonte merrie met een schofthoogte van 1,65 meter. Haar manen zijn zwart en kort, net als haar vacht, maar haar staart is vrij lang en wit. Ook haar ogen hebben niet dezelfde kleur: haar linkeroog is bruin, terwijl ze rechts een maanoog heeft.
Karakter: In het algemeen is Epona vrij serieus, maar ze kan ook erg koppig zijn. Ze heeft een eigen willetje en doet lang niet altijd wat haar gezegd wordt. Vooral voor hengsten is het moeilijk om haar vertrouwen te winnen.
Verleden: Epona werd op een vrij ongelukkig moment geboren. Haar vader, de enige hengst in haar kudde, was een aantal dagen eerder aan koliek overleden en de kudde was nog steeds ontregeld. Gelukkig nam een oudere merrie al snel de leiding over en wisten de andere merries zich snel aan te passen. Omdat ze erg afgelegen leefden, duurde het heel lang voordat een andere hengst de leiding van de kudde op zich nam. Twee jaar, om precies te zijn. In die tijd had Epona enkel verhalen gehoord over hengsten die met een harde hoef over hun kudde heersten en dat de merries altijd naar ze moesten luisteren, hoe onredelijk ze ook waren. Hoewel dat lang niet altijd van toepassing was, wist Epona niet beter dan die verhalen te geloven en ze was dan ook erg wantrouwend toen een bruine hengst de kudde overnam. Helaas voor haar was de hengst nog jong en onervaren, waardoor hij erg de macho uithing en dat hielp Epona niet bepaald om een beter beeld van hengsten te krijgen. Toen ze drie jaar oud was geworden, werd het duidelijk dat de hengst interesse in haar begon te krijgen en dat stond Epona helemaal niet aan. Die nacht vluchtte ze weg, samen met een andere jonge merrie die haar mening leek te delen wat hengsten betrof. Ze bleven twee dagen lang samen rondreizen, maar de andere merrie kreeg heimwee en keerde terug om de kudde te zoeken. Epona bleef alleen achter, maar ze was niet van plan om terug te gaan. Na een aantal dagen begon ze te beseffen hoe moeilijk het was om eenzaam en alleen rond te reizen, zonder de bescherming van een kudde. Daarom volgde ze de verse hoefsporen van een paard en zo kwam ze in BHM terecht, waar ze zich bij de eerste de beste kudde aansloot – die gelukkig groot genoeg was om de hengsten te vermijden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Michelle
ǤØÐ ÂßØVЄ ÂĿĿ
avatar

Profile
Number of posts : 6870
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Epona zo 27 sep 2015 - 19:45

Geaccepteerd
Welkom op Blue Moon Horses!


I fight for the men I've held in my arms, dying on foreign soil. I fight for their wives and children,
whose names I heard whispered in their last breaths. I fight for we few who did come home,
only to find a country full of strangers wearing familiar faces!


I fight for my people, impoverished to pay the debts of an Empire too weak to rule them,
yet brands them criminals for wanting to rule themselves! I fight so that all the fighting
I've already done hasn't been for nothing! I fight... because I must."
Terug naar boven Ga naar beneden

Epona

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Blue Moon Horses ::  :: » Archive :: Inactieve aanmeldingen-
» CHATBOX