IndexHandbookMapGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepenZoekenFAQ

Deel|

Autumn breeze

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Daan

avatar

Profile
Number of posts : 190
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Autumn breeze zo 27 sep 2015 - 22:02

Het was een kille herfstdag toen Kronos met zware stappen door het gebied wat de naam Minanter droeg heen slofte. De grote hengst hief zijn zware hoofd en snoof een keertje kort, waarbij kringetjes adem in de ochtendlucht te zien waren terwijl een koele bries zijn vuilwitte manen wat op deed wapperen. Zijn donkere ogen waren op de stoffige, kale gebergtes gericht die duidelijk afstaken tegen de grauwe horizon van het noorden. Hij keek naar de snelstromende rivier met ijskoud water wat hem liet sidderen toen hij zijn hoofd boog, een dreunende pas naar voor zette en zijn neus tegen het oppervlak aan drukte. Een lok viel voor zijn oog en na een paar snelle slokken hief hij snel zijn hoofd weer, zodat hij de lok weer op zijn plek kon schudden. Kort sloeg de schimmel met zijn lange staart, die hij bij deze beweging tegen zijn benen aan voelde tikken. Een zucht verliet zijn borstkas, terwijl hij wat doelloos voor zich uitkeek.

Tag: Darlica
Minanter
Notes: x
made by jazmine at shine
Kronos


A villain is just a victim
whos story hasn't been told
- Killian Jones
Terug naar boven Ga naar beneden
Dimphyl

avatar

Profile
Number of posts : 1965
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Autumn breeze zo 27 sep 2015 - 22:16Darlica
"mistakes are made to be a better person"
de kleine, bonte merrie liep zoals altijd aan het uiteinde van de kudde te scharrelen, haar oren en ogen altijd druk in beweging om elke dreiging voor te kunnen zijn. haar lange manen vielen voor haar ogen, en zacht brieste ze, zodat haar blauwe ogen weer vrij de wereld in konden kijken.

even schoof haar hoofd omhoog, terwijl ze verlangend de geur van de zee opsnoof, die meegewaaid kwam vanuit orlais. ze bleef een zwak hebben voor het prachtige gebied, maar door haar eigen stomme fouten zat ze vast hier, in minanter. de plek die iedereen alleen maar gebruikte om door te stromen. hoeveel paarden had ze al zien komen en gaan?

Ze kwamen met bosjes tegelijk, instromend vanuit allerlei verre plaatsen, opzoek naar 'veiligheid', die nauwelijks bestond in het gebied van de blauwe maan. zodra ze hun hoeven op minanter hadden gezet, waren hun gedachten al verderop, bij orlais, of zelfs al bij ferelden. hoe eerder ze weg konden, hoe beter. en darlica, die zag het komen en gaan, altijd vanaf de achtergrond.

Ze hoorde dan wel bij deze kudde, maar veel kennissen had ze niet. een keer in de zoveel tijd kwam haar prachtige dochter, Dahlai, op bezoek bij haar oude moedertje, maar dat gebeurde niet dikwijls.

Ze schudde haar hoofd, haar stramme, oude gewrichten knakten toen ze in beweging kwam, haar achterhand afzettend tegen de koele aarde. haar neus bleef laag, verscholen in het gras, terwijl haar ogen de kudde opnamen die een stuk verderop bij elkaar gepakt stond, nog na bevend van de afgelopen blauwe maan.

in gedachten verzonken liep ze verder, terwijl ze even een veulen volgde dat een rondje rond zijn lachende moeder rende. een zwakke glimlach zweefde over darlica's gezicht, een teken van herkenning. zo had het kunnen zijn.

Ze werd uit haar gedachten gehaald toen een koude bries over haar rug streek, waardoor ze rilde. haar ogen richtten zich op het stroompje water waar ze onbewust naar opweg was geweest. zacht plaatste ze haar hoeven, gehavend door al het lopen, in het koele water, zuchtend van verlichting. toen ze opkeek, deed ze een pas achteruit, een geschrokken uitdrukking op haar gezicht.

Voor haar stond een witte hengst, gigantisch boven haar uit torenend. ze vervolgde haar blik, van zijn hoeven, naar zijn gehavende benen, tot zijn hoofd. 'Uhh..' verbrak ze de stilte aarzelend, terwijl ze knikte naar hem.

'Sorry voor het storen..' mompelde ze, er al van uitgaand dat de hengst haar niet zou willen ontmoeten. ze draaide haar kleine, sierlijke lichaam om en begon weg te lopen, half hopend dat de hengst haar aanwezigheid wel op prijs zou stellen en haar zou terug roepen..Like a Star @ heaven ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
Terug naar boven Ga naar beneden
Daan

avatar

Profile
Number of posts : 190
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Autumn breeze zo 27 sep 2015 - 22:38

Hij had zijn krachtig uitziende hoofd weer gebogen toen de grote hengst nog niet genoeg water gedronken had. Met gulzige slokken werkte hij het water naar binnen. Een vergenoegende zucht verliet opnieuw zijn borstkas terwijl hij zijn nek strekte terwijl hij kort met zijn lippen bewoog. Zijn oor bewoog een beetje toen hij plotseling een geluidje naast hem hoorde. Een kleine, bonte merrie was van zijn verschijning geschrokken toen ze hem blijkbaar over het hoofd had gezien. Hmn. Dat gebeurde ook niet graag, want Kronos was niet bepaald de kleinste in Minanter. Kuch. De merrie liet een aarzelend geluid hoorde terwijl ze naar achter stapte, waarna ze zich verontschuldigde, haar sierlijke lichaam omdraaide en er alweer vandoor wilde gaan. De hengst bleef stil, alsof hij haar niet de woorden moeite vond. "Geeft niet," klonk zijn diepe stem toen terwijl hij een keer kort brieste om nog wat waterdruppels van zijn neus af te werken. "En eh.. het was niet mijn bedoeling je weg te jagen." Lekker subtiel weer, Kronos. Ach, hij was nou eenmaal niet de aangewezen persoon als je een charming iemand zocht.

Tag: Darlica
Minanter
Notes: x
made by jazmine at shine
Kronos


A villain is just a victim
whos story hasn't been told
- Killian Jones
Terug naar boven Ga naar beneden
Dimphyl

avatar

Profile
Number of posts : 1965
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Autumn breeze zo 27 sep 2015 - 22:56Darlica
"mistakes are made to be a better person"
haar gedachten waren al afgedwaald, terwijl haar ogen de stand van de zon zochten, zoekend naar een teken dat er een blauwe gloed op komst was. ze wist dat de schimmen haar naam kenden, en haar misstappen in het verleden hadden haar in hun vizier gewerkt.

het maakte haar angstig, maar aan de andere kant wist ze dat ze haar eigen fouten had gemaakt, en dat dit het risico was van leven in het gebied van de blauwe maan.  vertrekken uit dit gebied zou zeer zeker haar dood betekenen; als alleenstaande merrie van al bijna 15 jaar oud zou ze geen kans staan tegen wat ze dan ook zou tegenkomen. dan bleef ze liever hier, in de buurt van de relatieve veiligheid van de kudde van minanter.

haar oren draaiden naar achter, het geluid van de grote schimmel volgend. zijn stem verbrak de stilte tussen hen in, over het geluid van het zacht stromende beekje heen. het was niet zijn bedoeling om haar weg te jagen. dat was voor het eerst..

Haar interesse was gewekt, en ze draaide haar lichaam terug om, haar hoofd schuddend om haar voorpluk uit haar ogen te krijgen, een fel blauw en éen een doordringend bruin. 'Oh.' mompelde ze, meer tegen zichzelf dan tegen de hengst. ze wist niet zo goed hoe ze nu verder moest gaan, ongewend om gezelschap te hebben dat haar niet weg wilde werken.

'Ik ben Darlica.' knikte ze toen, terwijl ze de hengst aandachtig in zich opnam. 'Jij bent nieuw hier.' merkte ze toen op, haar melodieuze stem een octaaf hoger dan normaal door haar zenuwen. ze kende de meeste paarden van gezicht, haar vele omzwervingen door het gebied hadden er voor gezorgd dat ze bijna iedereen wel had gezien, en zo'n opvallende hengst had haar wel bijgebleven als ze hem eerder had gezien, dacht ze toch.

[/b][/b]


Like a Star @ heaven ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
Terug naar boven Ga naar beneden
Daan

avatar

Profile
Number of posts : 190
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Autumn breeze zo 27 sep 2015 - 23:18

De bonte merrie liep niet langer meer bij hem vandaan. Hij draaide zijn oortjes een keer vragend naar voren en zwiepte nog een keer met zijn staart tegen zijn achterbenen aan. De merrie mompelde iets tegen zichzelf, maar zoals altijd had Kronos een hoop geduld. Daar deed hij zijn naam dan toch nog een beetje eer aan, want het betekende tijd. De schimmel deed een stap bij het water vandaan en schudde zijn manen een keer recht, waardoor zijn gespierde nek een paar keer heen en weer sloeg. De naam van de oudere merrie was dus Darlica, en ze veronderstelde dat hij nieuw moest zijn hier. "Ja. Kronos tot uw dienst," zei hij weer met zijn diepe stem terwijl hij een keertje knikte naar de merrie. Hij had tot nu toe nog geen contact gehad met de andere paarden hier, maar voor alles natuurlijk een eerste keer. "Ik denk dat ik nog maar een weekje of twee geleden ben binnengestapt." Dat was logisch ook. Hij was immers nog een redelijk jonge hengst die vol in de bloei van zijn leven zat.

Tag: Darlica
Minanter
Notes: x
made by jazmine at shine
Kronos


A villain is just a victim
whos story hasn't been told
- Killian Jones
Terug naar boven Ga naar beneden
Dimphyl

avatar

Profile
Number of posts : 1965
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Autumn breeze zo 27 sep 2015 - 23:31Darlica
"mistakes are made to be a better person"
de spieren van de hengst rolden onder zijn vacht toen hij zijn hoofd schudde, en even was ze afgeleid door zijn lichaam. hey, ze was en bleef een echte merrie; een stuk mannelijk schoon mocht ze best bekijken.

hij antwoordde haar vlug, iets wat haar wel aanstond. ze hield niet van wachten. een zachte giechel verliet haar mond. 'Tot uw dienst? ' op de een of andere manier deed zijn woordkeuze haar lachen, een melodieus geluid dat over het gebied stroomde. 'je klinkt nogal ambitieus' herpakte ze zichzelf, terwijl ze haar ogen nieuwsgierig op de zijne richtte.

ze knikte op zijn antwoord. nog geen maand hier. dat was goed mogelijk, aangezien ze de laatste tijd veraf van de kudde had gezeten. nu de blauwe maan weer dichterbij kwam migreerde ze weer naar de rand; daar waar ze net ver genoeg was om door niemand aangesproken te worden, maar dichtbij genoeg om snel bij de kudde te zijn als de schimmen kwamen.

Schimmen.. kende deze hengst wel de geheimen van het gebied dat hij sindskort bewoonde? opnieuw richtte ze zicht tot hem, zich realiserend dat haar ogen waren afgedwaald naar het heldere water tussen hen in. 'Waarom heb je gekozen om hier heen te komen?'  

Ze plaatste haar voeten naar voren, haar lichaam gedragen en een gelukszalige blik op haar gelaat toen het koele water alle 4 haar voeten verzwolg. heel even sloot ze haar ogen, genietend van het koude op haar moe gelopen voeten, dan opent ze ze terug en verplaatst zich zo dat ze nu voor Kronos staan, de koele stroom van het water met het onderste puntje van haar lange staart spelend.
[/b][/b]


Like a Star @ heaven ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
Terug naar boven Ga naar beneden
Daan

avatar

Profile
Number of posts : 190
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Autumn breeze zo 4 okt 2015 - 12:36

Het zag ernaar uit dat ma'am wel geamuseerd was door zijn woordkeuze, of dat dacht hij tenminste toen er een melodieus geluid uit haar mond kwam. Een scheve grijns kwam nu rond zijn lippen terwijl hij zijn hoofd kalmpjes boog om weer even een slok te nemen, waarbij de spieren in zijn nek weer werden aangespannen en hij het koude water door zijn keel voelde glijden. "Ligt eraan wat je ambitieus vindt," zei hij vervolgens met zijn lage stem terwijl zijn blik kort naar haar toe schoot, hoofd nog altijd naar beneden gebogen om zo af en toe een slokje water naar binnen te werken. De hengst kreeg de vraag waarom hij hierheen gekomen was. Rustig hief hij nu zijn hoofd en stapte met zijn voorbenen het water in, wat zacht langs zijn hoeven stroomde. "Geen idee, ik heb veel gereisd tot nu toe en eindigde uiteindelijk hier." Hij zag dat Darlica nu het water in was gestapt en liet zijn blik over haar heen gaan. Ondanks dat ze al wat ouder was, was het wel duidelijk dat ze een prachtige merrie was.

Tag: Darlica
Minanter
Notes: Sorry voor de late reactie x3
made by jazmine at shine
Kronos


A villain is just a victim
whos story hasn't been told
- Killian Jones
Terug naar boven Ga naar beneden
Dimphyl

avatar

Profile
Number of posts : 1965
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Autumn breeze zo 4 okt 2015 - 18:48


darlica
Never lived, you never died
Your life has been denied


Opnieuw dwaalden haar ogen af, en het duurde niet lang tot ze een konijntje vonden, dat snel de laatste zonnestralen van de herfst meepikte om zijn of haar hol af te maken, klaar voor de strenge winter die zou volgen zoals elk jaar opnieuw. een kleine glimlach sierde haar lippen toen ze het diertje volgde, haar blauwe oog schitterend in de reflectie van de zon, terwijl het bruine exemplaar verborgen lag onder haar manen.

Kronos haalde haar opnieuw uit haar gedachten, en ze schudde haar hoofd, haar beide ogen zichtbaar makend terwijl ze zich tot hem richtte. 'Een jonge hengst die zonder doel naar het land van de blauwe maan gereisd komt, dat bestaat haast niet.' Het hele doel van het leven was toch, om het zo goed mogelijk te leven?

Natuurlijk, zij had misschien niet haar best gedaan, had haar leven vergooid aan haar eigen pleziertjes, maar ze kon wel zeggen dat ze, misschien niet geheel dankzij haarzelf, 2 prachtkinderen had rondlopen die beide hun best deden om zich op te werken in de kuddes, zodat ze niet in hun moeders voetsporen zouden volgen.

'Het zou je sieren, een plek als leider, als beschermer ofzo.' ze blikte even opzij, naar de donkere kanten van het bos. 'En des te minder kans bestaat er dat je bij het slechte uitkomt.'

Ze grinnikte 'Al hoef je je daarvoor niet persé tot de schimmen te wenden.' ze wist niet waarom ze dat zei, waarom ze de hengst een glimp gunde in haar mislukte leven, maar ach, ze was nu al zover dat ze met iemand sprak, iemand anders dan haar eigen veulens, waarom dan niet het onderste uit de kan proberen te halen, om hem geïnteresseerd te krijgen, om te proberen te zorgen dat hij haar niet meteen weer zou verlaten?
Like a Star @ heaven ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
Terug naar boven Ga naar beneden
Daan

avatar

Profile
Number of posts : 190
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Autumn breeze vr 9 okt 2015 - 23:14

Hij was inderdaad zonder een bepaald doel naar het land van de blauwe maan gekomen. Zijn zware hoeven hadden hem hier gebracht, en het had hem een geschikte plek geleken waarvan hij zijn leven verder op kon gaan bouwen. Wie weet wat de toekomst hem zou brengen, wie weet wat voor gevaren of wonderen hij tegen zou komen hier. De merrie zei dat een plek als leider hem zou sieren, beschermer misschien wel. Hij volgde haar blik toen ze naar de donkere kant van het bos knikte, waarna hij haar met een lichte frons aankeek. Hij had verhalen gehoord over de schimmen, maar was er nog niet echt op in gegaan. "Dus het is waar, bestaan de schimmen echt?" vroeg hij nu met een nieuwe nieuwsgierigheid die in hem naar boven kwam zetten.

Tag: Darlica
Minanter
Notes: x
made by jazmine at shine
Kronos


A villain is just a victim
whos story hasn't been told
- Killian Jones
Terug naar boven Ga naar beneden
Michelle
ǤØÐ ÂßØVЄ ÂĿĿ
avatar

Profile
Number of posts : 6870
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Autumn breeze vr 9 okt 2015 - 23:35-Helleuw, just a lil tip Daan, never compliment a Shade they get hungry from that Smile

Oh hij voelde het. De maan gaf hem de kracht die diep verscholen zat in zijn lichaam. De al reusachtige hengst leek tijdens deze tijd nog groter te zijn en toorende boven alles uit. Zijn lichaam verwoestte alles op zijn pad terwijl hij verder stpate. Zijn normaal zilveren ogen diep zwart en oneindig hongerig. Hij had geen principes en geen moralen meer nee die was hij lang geleden verloren. Als hij die ooit gehad had that is. Maar nu met het schimmenbloed dat door zijn aderen stroomde was er niets meer heilig. Niets behalve Avanti en de wet van de blauwe maan.

Zijn lichaam donderde verder de geur van een oude bekende opvangend en grijnsde. "Darlica liefste Darlica, wat doe jij hier toch?" Mompelde hij lachend voor hij zijn hoofd bijdraaide en de grijze hengst aanstaarde. "Met deze knappe jongen. Wat moeten Aeron en E'vesdar hier wel niet van denken." Zacht grinnikte hij, een duistere zware grinnik. Als de vogels niet al lang gevlogen waren door zijn aanwezigheid zouden ze door de grinnik wel hun mond gehouden hebben. Slijm droop langs zijn mond en viel op de grond. Hongerig staarde hij naar de twee paarden. Wie o wie zou zijn eerste maaltje worden van deze maan?


I fight for the men I've held in my arms, dying on foreign soil. I fight for their wives and children,
whose names I heard whispered in their last breaths. I fight for we few who did come home,
only to find a country full of strangers wearing familiar faces!


I fight for my people, impoverished to pay the debts of an Empire too weak to rule them,
yet brands them criminals for wanting to rule themselves! I fight so that all the fighting
I've already done hasn't been for nothing! I fight... because I must."
Terug naar boven Ga naar beneden
Dimphyl

avatar

Profile
Number of posts : 1965
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Autumn breeze za 10 okt 2015 - 8:58


darlica
Never lived, you never died
Your life has been denied


Nog voor ze de kans kreeg te reageren op Kronos, denderde een enorm lichaam tot naast hen, de blauwe maan een vleemde gloed verspreidend. Darlica haar oren schoten meteen in haar nek,  instinctief zette ze ook een pas achteruit, al wist ze heel goed dat ze van deze hengst niet hoefde weg te rennen; als Achilles iets in zijn hoofd haalde, gebeurde het ook.

Hij kende haar naam, zoals zoveel anderen, maar de klank ervan op zijn ondode lippen, zijn pupilloze ogen erbij, bezorgde haar rillingen. ze wilde achter Kronos wegkruipen, maar deed het niet, hopend dat de witte hengst misschien de kans kreeg te vluchten als Achilles maar geïnteresseerd in haar bleef.

'Aeron en E'vesdar,' de 2 namen uit een ver verleden klonken haar vreemd in haar oren, 'Hebben er zelf voor gekozen mij te verlaten, dus mijn keuzes met wie ik omga, maak ik zelf.' ookal stond ze stevig, keek ze kwaad, een trilling van angst gleed duidelijk door haar stem heen, terwijl ze de schim strak aan keek.

was dit, vele jaren na dato, de afrekening die ze altijd verwachtte nadat ze Zircon als een geliefde had gezien? als dat zo was, als Achilles hier alleen voor haar kwam, dan moest Kronos maken dat hij weg kwam.Like a Star @ heaven ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
Terug naar boven Ga naar beneden
Daan

avatar

Profile
Number of posts : 190
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Autumn breeze za 10 okt 2015 - 9:50

De grote schimmel verloor zijn aandacht op de oudere merrie toen er plots een ander op het toneel verscheen. Hij sprak tegen Darlica, namen waarvan hij nog nooit gehoord had. Zou dit een oude bekende zijn? De rillingen van angst die door haar stem heen gingen bewezen van wel, maar op een negatieve manier. Kronos bestudeerde de andere hengst terwijl zijn ogen iets meer samengeknepen werden. Zijn instinct zei hem te rennen, maar zijn hart zei hem dat als hij deze merrie hier achterliet, het niet goed met haar af zou lopen. "What do you want?" zei hij met zijn zware stem terwijl hij kort zijn blik op Darlica liet liggen, maar al snel weer terugschoot naar de onbekende hengst. Het zat niet in zijn aard om anderen achter te laten, dom misschien, maar zo was hij.

Tag: Darlica&Achilles
Minanter
Notes: x
made by jazmine at shine
Kronos


A villain is just a victim
whos story hasn't been told
- Killian Jones
Terug naar boven Ga naar beneden
Michelle
ǤØÐ ÂßØVЄ ÂĿĿ
avatar

Profile
Number of posts : 6870
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Autumn breeze za 10 okt 2015 - 11:23Zijn zielloze ogen gleden naar Darlica. Een ziek klein glimlachje over zijn lippen spelend terwijl hij zich af vroeg of ze genoten had van het sprankje 'vrijheid' dat de schimmen haar gegeven hadden. Ze had in de waan mogen leven dat ze veilig was maar vandaag was de dacht dat Achilles eens goed zou laten merken dat je nooit vrij kwam van de schimmen. Nooit.

Haar reactie op zijn woorden liet hem in de lach schieten en hij snoof. "Zij jou of jij hen? Darlica toch je hebt echt je eigen feiten verdraaid nietwaar?' Mompelde hij droogjes terwijl hij meer naar haar toe stapte zijn mond openend waardoor meer slijm naar beneden droop en hij hongerig naar de bonte merrie staarde. Hij wou haar. En wel nu.

Maar er was nog een klein probleempje. Meneer de held die hem aansprak. Een irritante blik gleed over zijn gezicht terwijl hij zijn hoofd omdraaide naar de hengst. Even trok hij met zijn oren en snoof. "Nieuw hmm?" Mompelde hij geiriteerd toegevend dat de hengst een naam had die zijn hoofd nog niet droeg. "Wat ik wil?" Zacht grinnikte de enorme hengst en stapte op de nieuwe hengst af die mini leek onder zijn 220cm. "I just wanna watch the world burn." Mompelde hij droog en grijnsde zijn enorme hoektanden bloot. "Je hebt twee seconden om Darlica in de steek te laten. Jij bent niet interresant genoeg deze maan." Siste hij in de hengst z'n oor nadat hij zo dichtbij hem was komen staan voor hij zijn tanden even over zijn oor raspte en grinnikte. "1.."


I fight for the men I've held in my arms, dying on foreign soil. I fight for their wives and children,
whose names I heard whispered in their last breaths. I fight for we few who did come home,
only to find a country full of strangers wearing familiar faces!


I fight for my people, impoverished to pay the debts of an Empire too weak to rule them,
yet brands them criminals for wanting to rule themselves! I fight so that all the fighting
I've already done hasn't been for nothing! I fight... because I must."
Terug naar boven Ga naar beneden
Dimphyl

avatar

Profile
Number of posts : 1965
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Autumn breeze za 10 okt 2015 - 11:57


darlica
Never lived, you never died
Your life has been denied


haar ogen schoten paniekerig heen en weer tussen de twee hengsten, éen zo warm als de zon, éen zo koud als de nacht. dit zou niet goed aflopen. ze bad stilletjes dat Kronos hen zou verlaten, maar zijn stem klonk in de stilte tussen de 3 paarden, alle vogels en andere levende dingen waren hen verlaten, in de verte weerklonken gillen, paarden in doodsangst. ergens was ze dood kalm, zich al verzoend met haar lot.

ze reageerde niet op Achilles zijn woorden tegen haar, wetend dat er niet te discussiëren viel met een schim; zou ze de verkeerde woorden zeggen, dan was in éen moment haar leven voorbij. maar, waarschijnlijk, als ze de goede woorden zei ook.

'Kronos, ga, alsjeblieft, sluit je aan bij de kudde en wees veilig.' siste ze naar de witte hengst, terwijl haar ogen op de enorme schim bleven staan die boven haar uit torende, ze kon de bloedspetters, het kwijl, en de glinstering van zijn ellenlange hoektanden prachtig aanschouwen op deze manier, van zo dichtbij.

'Achilles, je bent hier voor mij, laat hem gaan.' zei ze, de doodsangst voelbaar door haar lichaam stromend terwijl ze een pas opzij zette, haar kleine lichaam tussen Kronos en Achilles in. het klopte niet, de kleine merrie die alleen voorzichzelf zorgde, en nu probeerde een ander te redden. maar terwijl ze in het gezicht van de dood staarde, had ze haar beslissing genomen; ze zou niet zonder alles te proberen, ten onder gaan, en daarbij zou ze geen anderen meenemen; ze had al vaak genoeg anderen mee getrokken in haar problemen.

Like a Star @ heaven ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
Terug naar boven Ga naar beneden
Daan

avatar

Profile
Number of posts : 190
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Autumn breeze za 10 okt 2015 - 12:12

Hoe langer het duurde, hoe meer zijn instincten aan hem begonnen te sleuren. Hij moest elke kans accepteren om hier weg te komen, zijn leven lag nu zowaar in zijn eigen handen. Als hij hier bleef bij Darlica, was er een minuscule kans dat ze het beide zouden overleven. Als hij naar zijn instinct luisterde en vluchtte, zou hij het overleven en Darlica hoogstwaarschijnlijk niet. Een moeilijke keuze voor een hengst die in zijn motto had om anderen niet zomaar achter te laten. De andere hengst was vergeleken met hem enorm, en dan was Kronos al iemand die groot was vergeleken met de meeste paarden in de kudde met zijn 190cm hoog. De hengst had bijzonder grote hoektanden. Bloedspetters en kwijl in overvloed. Hij stonk naar de dood, de onderwereld. De schimmel schraapte met zijn zware hoef over de grond toen de hengst dichterbij kwam. Hij voelde zijn ijskoude ademhaling over zijn vacht rollen, voelde de aanwezigheid van de hel opeens zo dichtbij. Twee seconden had hij nog, twee seconden of hij zijn eigen hachje wilde redden of uit zijn trots bij de oudere merrie blijven. Darlica wilde dat hij ging, zich aansloot bij de kudde en veilig was deze blauwe maan, de eerste blauwe maan die de nieuwe, vijfjarige hengst meemaakte in het nieuwe gebied wat zijn 'thuis' was. De hengst heette Achilles, een naam die hij nooit en te nimmer meer zou vergeten. De hengst stapte achteruit, liet als stil afscheid zijn neus langs de ruggengraat van de kleine merrie kriebelen en draaide zich in een vloeiende beweging om. Nog één maal keek hij om naar het tweetal, waarna hij zijn pas versnelde. De grond onder zijn hoeven denderde als opkomend onweer terwijl hij overging in een galop, in de richting van de kudde. Zijn witte manen wapperden wild op en neer door de wind terwijl hij zich steeds verder van het tweetal verwijderde. En hij wist, dat dit nog maar het begin zou zijn van zijn tijd in het land in de blauwe maan.

Tag: Darlica&Achilles
Minanter
Notes: x
made by jazmine at shine
Kronos


A villain is just a victim
whos story hasn't been told
- Killian Jones
Terug naar boven Ga naar beneden
Michelle
ǤØÐ ÂßØVЄ ÂĿĿ
avatar

Profile
Number of posts : 6870
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Autumn breeze za 10 okt 2015 - 12:21Meerdere dingen gebeurden er die hem verbaaste en in hetzelfde moment totaal niet. Darlica was het met hem eens. Verbazingwekkend. De merrie die zo bekend stond om ikke ikke ikke wou nu het leven van deze hengst redden? Het liet hem zacht grinniken terwijl hij zijn hoofd schudde. Het volgende wat gebeurde verbaaste hem eigenlijk compleet niet maar interreseerde hem wel. De hengst verliet haar. Koos er voor om zichzelf te redden. "Nou dat noem ik nog eens egoisme." Mompelde hij bijna teleurgesteld terwijl hij even toekeek hoe het schimmel witte puntje langzaam begon te verdwijnen voor hij naar Darlica staard en grinnikte. "Wacht even liefje." Mompelde hij zacht voor hij zijn lichaam in beweging zette en op top speed achter de hengst aan ging.

Hij was een lomp beest, niemand die dat zou ontkennen maar nog altijd was hij sneller dan welk levend wezen dan ook en nog voor iemand een adem had kunnen uitblazen stond Achilles al voor de Schimmel hem zo snel afsnijdend dat Achilles het wel zou verwachten dat de schimmel vol tegen hem op zou botsen. "Verlaat jij nou echt lieve kleine Darlica? Waarom hmm. Nooit gehoord van kuddegenoten moet je helpen?" Mompelde hij liefjes en duwde zijn borst tegen de hengst aan. "Kom laten we haar maar weer gezelschap houden hmm. Anders gaat ze nog huilen zo alleen als ze is."


I fight for the men I've held in my arms, dying on foreign soil. I fight for their wives and children,
whose names I heard whispered in their last breaths. I fight for we few who did come home,
only to find a country full of strangers wearing familiar faces!


I fight for my people, impoverished to pay the debts of an Empire too weak to rule them,
yet brands them criminals for wanting to rule themselves! I fight so that all the fighting
I've already done hasn't been for nothing! I fight... because I must."
Terug naar boven Ga naar beneden
Dimphyl

avatar

Profile
Number of posts : 1965
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Autumn breeze za 10 okt 2015 - 13:12


darlica
Never lived, you never died
Your life has been denied

Kronos' neus raakt zacht haar ruggengraat, en terwijl ze nakijkt hoe de hengst haar verlaat om voor haar eigen leven te vechten, vraagt ze zich af of dat de plek zal zijn die Achilles als eerste zal doorboren.

Achilles diepe, brommende stem registreert zich in haar hersenen, en ze kan niks anders dan haar oren nog verder in haar nek te drukken, haar ogen wijd opengesperd terwijl hij plots achter Kronos aangaat. 'Nee!' gilt ze uit, als ze doorkrijgt wat Achilles gaat doen.

Dit zou haar kans zijn, nu de schim was afgeleid, bij Kronos, iets uit haar buurt, ze zou het kunnen proberen. hoe klein de kans ook was, dat ze het zou redden voor Achilles haar in de gaten kreeg, ze wilde vechten voor haar leven, en op dit moment leek vluchten daarvoor de beste kans.

Toch bleef ze staan, aan de grond genageld, terwijl ze naar de 2 hengsten keek. ze kon het niet. ze had Kronos zojuist de keuze gegeven, om zijn eigen leven te redden, en dat hij die kans aan had gegrepen kon ze hem daarom niet kwalijk nemen. Haar pony-achtige lichaam zette zich in een snel drafje, haar kleine, oude benen pompend onder haar terwijl ze terug rent naar de hengsten. 'Achilles laat hem gaan' haar stem is ijzig kalm terwijl ze zich naast de schim zet.Like a Star @ heaven ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
Terug naar boven Ga naar beneden
Daan

avatar

Profile
Number of posts : 190
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Autumn breeze za 10 okt 2015 - 13:22

Voor een kort moment leek het alsof hij ontsnapt was aan het beest waar elk paard voor vreesde in het land van de blauwe maan, een schim. De schimmel voelde een schuldgevoel in zijn maag dat hij de oudere merrie achter had gelaten, maar zowel de schim zelf als de merrie hadden de jonge hengst weg willen hebben. Het leek alsof hij hoeven achter zich hoorde, had Darlica ook weten te ontsnappen? Vol goede hoop keek de grote schimmel over zijn schouder heen, maar zag niks. Een seconde later werd hij op een ruwe manier afgeremd door een duistere flits die langs hem heen schoot. Kronos ging vol in de remmen waardoor alleen zijn borstkas tegen Achilles aan dreunde. Een trilling ging door zijn spieren heen en hij kon de kou die hem overspoelde voelen tot in het puntje van zijn staart. De grote hengst keek op naar de duistere en grotere, die hem begon te vragen waarom hij die kleine merrie achter had gelaten. De schimmel legde nu zijn oren wat naar achter en liet zijn tanden zien, deed een stap naar achter zodat zijn borstkas niet langer meer die van de schim raakte en hoorde Darlica naderen. Stommeling, dit was haar kans geweest om te ontsnappen!

Tag: Darlica&Achilles
Minanter
Notes: x
made by jazmine at shine
Kronos


A villain is just a victim
whos story hasn't been told
- Killian Jones
Terug naar boven Ga naar beneden
Michelle
ǤØÐ ÂßØVЄ ÂĿĿ
avatar

Profile
Number of posts : 6870
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Autumn breeze zo 11 okt 2015 - 1:05Zacht grijnsde hij starend naar de witte hengst zijn zwarte ogen vernauwd om hem recht aan te staren terwijl hij hem meer met zich mee duwde. Met een beweging van zijn hoef zou hij de hengst neer kunnen slaan. Met de andere zou hij zijn ingewanden uit zijn lichaam kunnen persen. Wellicht zou hij dat wel doen ja. Dat zou nog eens een feestje worden.

Een donkere grijns lag op zijn lippen terwijl hij verder stapte. Darlica's woorden lieten hem opkijken en hij schoot in de lach. "Liefje ik weet dat je van mij houd maar om nou op mij af te komen? Dat is een nieuw hoogtepunt in mijn leven." Een brede grijns gleed over zijn lippen en hij hapte richting de hengst om die naast Darlica te krijgen terwijl hij langzaam om hen heen stapte. "Hoe gaat het met je kindjes Darlica liefje?'


I fight for the men I've held in my arms, dying on foreign soil. I fight for their wives and children,
whose names I heard whispered in their last breaths. I fight for we few who did come home,
only to find a country full of strangers wearing familiar faces!


I fight for my people, impoverished to pay the debts of an Empire too weak to rule them,
yet brands them criminals for wanting to rule themselves! I fight so that all the fighting
I've already done hasn't been for nothing! I fight... because I must."
Terug naar boven Ga naar beneden
Dimphyl

avatar

Profile
Number of posts : 1965
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Autumn breeze zo 11 okt 2015 - 10:55


darlica
Never lived, you never died
Your life has been denied

'Je zei dat hij mocht gaan' antwoordde ze de schim, haar ogen vernauwd tot spleetjes uit kwaadheid. haar eigen lot had ze lang geleden al bepaald, maar dat van Kronos was nog open. Ze wist dat het een domme opmerking was; een schim zou zich nooit aan zijn woord houden.

Haar oren schoten helemaal weg, platgedrukt in haar nek, terwijl ze venijnig haar mond opende, klaar om achilles een knauw te geven. net op tijd bedacht ze zich, en klapten haar kaken op elkaar op centimeters van de schim af. 'Praat niet over mijn kinderen, nooit!' schreeuwde ze uit, terwijl ze toch een pas achteruit zette. haar kinderen.. ookal had ze ze niet de beste start in het leven gegeven; ze was bijgedraaid, hadden hun verschillen bijgelegd. Roque en Dahlai waren de enige twee paarden waar Darlica ooit haar leven voor zou geven zonder na te denken.Like a Star @ heaven ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
Terug naar boven Ga naar beneden
Jennifer
Administrator
avatar

Profile
Number of posts : 4988
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Autumn breeze zo 11 okt 2015 - 11:22

Er was momenteel niets dat Leventian kon afleiden van zijn doel, helemaal niets. Zowel hij als Siri zaten zo verankerd in de blauwe maan dat er helemaal niets was waar hij momenteel meer aandacht voor had dan voor de kudde beschermen. En het waren vier gebieden, dat was en beetje langs de volle kant maar hij koos oprecht voor Minanter. Hoe hoger je kwam in rang hoe meer je had bewezen dat je voor jezelf kon zorgen en hoe minder je de leiders nodig had. Maar de rang één paarden … ze waren al met zoveel, ze hadden ieder beetje hulp nodig. En schimmen hadden echt wel een zwak om steeds weer naar rang 1 te gaan, alsof de paarden daar lekkerder ruikten. Leventian was niet zeker over iets van planning in de volle maan zat, of ze eigenlijk wel gericht aanvielen.

Siri vloog snel boven hem door, rechtuit naar Minanter terwijl hij zijn hoeven sneller probeerde te laten gaan dan ze al deden. Maar hij had vertrouwen, Siri kon alles meteen vanuit de lucht opmeten dus hij had eigenlijk enkel haar te volgen. De kudde paarden galoppeerde als half hysterische zotten over het gras, tussen de rotsen en bergen door. Hij zag geen schimmen bij de kudde maar ze waren alsnog in paniek wat betekende dat er eentje in de buurt wat. Siri vloog naar omlaag en vertraagde haar vlucht waarna ze begon te cirkelen, bingo. Leventian zag het gelijk, Achilles. Uitgerekend door grootste schim van heel bmh was hier. Ieder paard zou bang moeten zijn van hem, iedereen zou meteen moeten vluchten van hem maar het Leventian zijn taak om deze schim tegen de houden. Siri vloog naar beneden, de gigantische zee arend haalde uit naar de schim en vloog dan gelijk weer op. ‘Laat hen Achilles, het is niet op hem dat je kwaad bent tenslotte, het is op ons.’ Daarmee doelend op de leiders, de onsterfelijken. Hij zette zijn lichaam tussen dat van de schim en de merrie in, zijn ogen taxerend naar de hengst. ‘Als je het tegen iemand wil opnemen, doe het dan tegen ons.’ Ging hij koelbloedig verder. Siri vloog naar beneden, landde op een dikke tak, haar vleugels gespreid, agressief en klaar voor de aanval …ONE WICKED GAME WE PLAY
Like a Star @ heaven :
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Daan

avatar

Profile
Number of posts : 190
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Autumn breeze zo 11 okt 2015 - 11:30

De grotere hengst drong hem steeds verder naar achter tot hij naast Darlica stond. Kronos had zijn hoofd geheven en liet zijn blik kort naar de oudere, bonte merrie gaan. Zijn staart zwaaide een keer waarbij deze zacht tegen haar achterbenen aantikte. De hengst wendde zich weer tot zijn gezelschap, begon te praten over haar kinderen waarvan de schimmel zelf geen weet had wie dat waren. Hij wist amper wat over het land van de blauwe maan, hij was een nieuweling die geen weet had van wat zich hier in het verleden had afgespeeld. Maar het zag er voor hen beide niet rooskleurig uit, want hij wist dat deze schim hier voor hem alles behalve te vertrouwen was, het was een moordmachine die erop uit was om de meest brute dingen te doen deze blauwe maan. Een grote zeearend kwam uit het niets naar beneden vallen en haalde uit naar Achilles. Niet veel later verscheen er een onbekende hengst die zijn lichaam tussen dat van hen en de schimmen opstelde, die hem uitdaagde om met hem te vechten in plaats van hen aan te vallen. Kronos liet zijn blik kort naar Darlica gaan, dit was hun kans om terug te gaan naar de kudde.

Tag: Darlica&Achilles&Leventian
Minanter
Notes: x
made by jazmine at shine
Kronos


A villain is just a victim
whos story hasn't been told
- Killian Jones
Terug naar boven Ga naar beneden
Michelle
ǤØÐ ÂßØVЄ ÂĿĿ
avatar

Profile
Number of posts : 6870
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Autumn breeze zo 11 okt 2015 - 11:46Een kille lach schoot over zijn lippen bij het horen van Darlica's uitbarsting en staarde haar koel en hard aan. "Oh maar waarom zou ik het laten om over jouw kindjes te spreken, jouw kindjes die alletwee hun rug naar jou gekeerd hebbben, jou hebben uitgespuugd als het onkruid dat je bent." Siste hij koud maar voor hij echt kon lachen vloog er een Zeeaarend over zijn hoofd en trok een pluk van zijn manen mee. Een grom gleed over zijn lippen terwijl zijn diep zwarte ogen richting de general gleden.

"Leventian." Mompelde hij kil en staarde de general recht aan toen deze tussen hem en zijn prooi in kwamen te staan. Hij kantelde zijn hoofd schuin en snoof. Hoewel hij boven de hengst uittoorende leek zijn gedrag daar heel even niet op. "Waarom zou ik ooit een gevecht met jou aan willen gaan, dat is toch vele malen minder leuk?' Een ziek grijnsje gleed even over zijn lippen. "Je bent nog altijd een kleine jongen opgegroeid in de vierde rang, van geboorte af aan heb je nooit bang hoeven zijn en toch. Toch pers je jezelf elke keer opnieuw tussen mijn plannen." Met kille ogen staarde hij Leventian aan voor hij zich naar de hengst draaide en vervolgens Darlica aankeek. "Snappen jullie nou nooit dat ik hoordoor hun nou alleen maar liever open wil scheuren?" Een grijns gleed over zijn lippen zijn tanden ontblotend terwijl zijn donkere ogen naar Darlica gleden.


I fight for the men I've held in my arms, dying on foreign soil. I fight for their wives and children,
whose names I heard whispered in their last breaths. I fight for we few who did come home,
only to find a country full of strangers wearing familiar faces!


I fight for my people, impoverished to pay the debts of an Empire too weak to rule them,
yet brands them criminals for wanting to rule themselves! I fight so that all the fighting
I've already done hasn't been for nothing! I fight... because I must."
Terug naar boven Ga naar beneden
Dimphyl

avatar

Profile
Number of posts : 1965
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Autumn breeze zo 11 okt 2015 - 12:00


darlica
Never lived, you never died
Your life has been denied

Kronos stond naast haar, en zijn staart raakte kort haar achterbeen. de warmte van zijn lichaam troostte haar, gaf haar iets dat ze al zo lang had moeten missen; vriendschap, lotgenoten.. ze had de hengst nog nooit eerder ontmoet; maar dit kleine gebaar vertelde haar dat hij zich net zo voelde als haar; doodsbang, zonder een uitweg.

de woorden die Achilles uitspuugde, braken haar. haar kleine hartje voelde aan alsof het in stukken gescheurd werd. ze moest het zich niet zo aantrekken; dit was maar een schim, wiens leven uit niets anders bestond dan pijn doen, hij zei dit alleen om die reden. maar toch, het was pijnlijk om het te horen.

Voor ze echter de kans kreeg om hem tegen te spreken, kwam een grote arend uit de lucht duiken, rakelings langs achilles. een hengst volgde hem, en achilles noemde hem bij de naam Leventian. Darlica haar hart maakte een sprongetje; die naam kende ze. Leventian was geboren in de kudde waar Roque toendertijd bètaleider was; Ferelden. de kleine Leventian had de beste opleiding gehad die maar bestond, niet alleen van zijn eigen vader, maar ook van de diverse andere hengsten uit heel het land. hij kende Roque.. dat was eigenlijk het enige dat haar deugd deed, zelfs op dit moment.

Kronos blikte naar haar, en ze schudde zacht haar hoofd. ze wilde niet weg, kon niet weg; niet nu. Achilles was nog veel te opgefokt, veel te gefocussed op de 2 normale kudde paarden. ze zouden het nooit halen als ze nu de benen namen. heel voorzichtig zette ze éen pas achteruit, geruisloos; al zou de schim het vast wel kunnen waarnemen, als hij zijn blik van Leventian los kon trekken. Hopelijk snapte Kronos het; de run naar vrijheid zou hun dood betekenen, maar misschien, heel misschien, was er een miniscule kans, als Leventian Achilles maar genoeg kon afleiden.Like a Star @ heaven ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
Terug naar boven Ga naar beneden
Jennifer
Administrator
avatar

Profile
Number of posts : 4988
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Autumn breeze ma 12 okt 2015 - 19:44

Op het eerste zicht moest iedereen zien dat dit geen eerlijk gevecht was. Leventian was een heel stuk kleiner dan de schimmenhengst, daarnaast zag hij er een doodnormaal kuddepaard uit met uitzondering van Siri’s aanwezigheid. Het enige wat ervoor zorgde dat Leventian hier nu stond was zijn status als General, en het feit dat hij onsterfelijk was. Zelf als Achilles hem zou mee sleuren naar Avanti in Vyrantium, wat hij van harte niet hoopte, dan zou hij niet kunnen sterven. Maar het was nu zijn taak om de twee paarden hun vrijheid naar Minanter terug te geven en hij hoopte dat ze die ook zouden nemen eens ze daar de kans toe zouden hebben, althans één van hen in ieder geval. Darlica kende hij, hij had haar eerder al gezien, de nieuwe hengst bij Achilles kende hij niet, maar dat was geen reden minder om niet te hulp te komen.

Zijn naam klonk zo ijzig over de lippen van de schim dat Leventian gelijk al zijn aandacht terug op de schimmenhengst richtte. Achilles was een moordenaar, net als ze allemaal, maar met die geweldige bouw en zijn zieke grijns imponeerde hij nog iets meer dan de andere schimmen, met uitzondering van Avanti, zelf Leventian wilde het niet opnemen tegen hem. ‘Ik ben dan misschien een kleine jongen opgegroeid in rang vier, dat wil niet zeggen dat ik niet bang ben geweest.’ Wierp hij gelijk terug. Al had het eigenlijk geen zin, wat kon je nu van verstand aanpraten bij een schim? Ze waren altijd maar uit op één ding en de rest kon hen gestolen worden. ‘Je moet het met mij doen, deze twee gaan weg. En ik laat het niet toe dat je hen achterna gaat.’ Vervolgde hij koelbloedig. Hij draaide zijn hoofd, knikte naar Darlica, ze moesten hier beide weg en liefst zo snel mogelijk …ONE WICKED GAME WE PLAY
Like a Star @ heaven :
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoudProfile


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Autumn breeze

Terug naar boven Ga naar beneden

Autumn breeze

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Soortgelijke onderwerpen

-
» Breeze Dasher's Cottage
» Melody Breeze
» Why does Autumn feel so lonely?..... ( I only need one player in this topic plz )
» Spring Breeze and Hallow's Adventures in the Forest
» Snow Breeze[Pegasus]

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Blue Moon Horses ::  :: » Archive :: Minanter-
» CHATBOX