IndexHandbookMapGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepenZoekenFAQ

Deel|

Orange is the new black [&AVANTI]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Banaan

avatar

Profile
Number of posts : 1356
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Orange is the new black [&AVANTI] zo 4 okt 2015 - 15:39


Toran
De pijnbomen en dennen kraakten onrustig op het ritme van de woest waaiende wind. Takken trokken ruw aan zijn roomwitte maanlokken, lieten kleine klitten achter in zijn haren en maakten krasjes op zijn gouden opperhuid. Zijn dunne zomervacht rilde van de felle bries die als een zaag door zijn botten sneed, maar de hengst trok zich er weinig tot niks van aan. Van een beetje kou ging men niet van zijn stokje. De ijselijke, gepijnigde kreten van de gevangen merries weergalmden al dagen door zijn gehoorgang. Het martelen en verkrachten van hen was het enige geluid dat hij de afgelopen maanden had meegekregen. Zijn piercing blauwe ogen blonken donker van voldaan genoegen en verlangen naar hun leed. De afgelopen maanden waren één groot feest voor hem geweest. Sinds hij het land van de blauwe maan voor korte tijd had verlaten was hij nog verder in de diepe pool van het duister gezonken. Het spelen met de gevoelens en het martelen van de merries was voor een paar weken leuk geweest, maar algauw begon het Toran stierlijk te vervelen. Dus was de jonge hengst vertrokken en weer wedergekeerd naar zijn geboorteland.

Toran spoorde zijn gespierde ledematen aan tot een machtige, maar toch een soepele, galop. Zijn hoeven verplaatsten zich met de grootste nauwkeurigheid; hij kende het gebied hier op zijn duimpje. De hengst was hier immers geboren tussen de halfhoge heideplanten van Anderfels. Al vanaf dag één had de schoonheid van het land hem geïntrigeerd, maar vooral de blauwe maan was hem altijd blijven achtervolgen met zijn mysterieuze charme. Als jong veulen was hij altijd weggehouden van het hart van de schimmen: Vyrantium, maar nu dat zijn moeder hem niet meer beschermde kon hij in alle vrijheid het duistere gebied betreden.

Het duurde niet lang of hij was Ferelden gepasseerd en bij de ingang van Vyrantium aangekomen. De palomino zette zijn lichaam stil en keek met een nieuwsgierige, onheilspellende blik het duister woud in. Het was nu of nooit, er was geen weg meer terug als hij zich later nog zou bedenken. Er was echter geen enkel spoor van twijfel te bekennen in de hersenspinsels van Toran. Hij wist het zeker, dit was het bestaan dat hij wilde gaan leiden. En zo stapte de hengst met ongekende zekerheid het donkere hart van BMH in.

Terug naar boven Ga naar beneden
Jennifer
Administrator
avatar

Profile
Number of posts : 4988
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Orange is the new black [&AVANTI] wo 7 okt 2015 - 21:52

Klop klop … Als een stel oeroude bomen, een paar rotsen en weinig tot geen leven samenkomt in één punt, dan krijg je Vyranthium. Er was hier geen leven, het was er doodstil, er was hier geen groen want alles was bedorven. Naast dat ene straaltje licht was het er aartsdonker en eng. De grond lag bezaaid met botten, karkassen van paarden. De stammen waren besmeurd met bloed dat was ingedroogd in de ruwe nerven. Er was de stank van dood die zich langzaam een weg probeerde te zoeken uit de plaats. Er was eigenlijk niets vrolijks aan deze plaats, enkel maar een zekere angst en dood vonden hier hun einddoel.

Maar er was hij, Avanti, de schimmenleider. Hij zag zichzelf meer aan als de koning van het gebied, daar kon een leider hem niet van tegenhouden. Maar dit was zijn heilige grond, van hem en de enkelingen die onder hem dienden. Hij stond altijd op dezelfde plaats, voor de rots met zijn blik gericht naar Ferelden. Maar hij hoorde alles, hij hoorde alles van in een straal van kilometers. Zijn lichaam leek niet te leven, het was doods, zijn ogen gesloten, zijn oren plat in zijn hals. Toch was ieder deeltje van hem super gespannen en alert. Schimmen hoefden niet te rusten om er goed voor te staan, dit leek ook niet op rusten, het was meer een soort van … je kon het ook niet mediteren noemen. Hij zag het als een uitweg van dwaasheid, want dat waren de paarden daar voor hem, dwaas en dom en kinderachtig en slap. Met de blauwe maan die eraan zat te komen waren alle schimmen in Vyranthium, daarmee de kudde uitdagend door niets van zich te laten merken. Er was Ayana, rechts van hem, het enige waar Avanti om gaf. Het was moeilijk uit te leggen wat Ayana voor hem was, maar ze was zijn alles, zijn partner in crime dan vooral. Er was Achilles die zijn slachtoffers gebruikte als speelgoed, botje hier, botje daar breken. En dan waren er Thriumph en Xariv, de laagste in rang, de “beginnertjes” al waren ze feilloos in hun job.

Avanti richtte zijn hoofd een stukje op, zich direct bewust van de aanwezigheid aan de rand van zijn grenzen. Eens binnen was er geen weg terug naar buiten, dat zou de hengst die er nu stond moeten weten, toch zette hij die stap en er kwam een trage grijns op zijn lippen. Ayana keek hem op dezelfde manier aan, woordloos begrepen ze alles van elkaar. De hengst verliet zijn plaats, de anderen keken hem na terwijl hij blindelings zijn weg zocht uit Vyranthium. Het enige wat oplichtte waren zijn paarse dodelijke ogen. ‘Toran.’ Siste zijn stem in het donker. Zijn paarse ogen gaven zijn locatie vrij voor de jonge hengst. ‘Je bent over de grens, welke dood kan ik je geven?’ Zijn stem had iets zachts, iets voorzichtig en ooh, zo dodelijk…ONE WICKED GAME WE PLAY
Like a Star @ heaven :
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Banaan

avatar

Profile
Number of posts : 1356
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Orange is the new black [&AVANTI] wo 7 okt 2015 - 22:51


Toran
De oren van de palomino kleurige hengst draaiden continue alle kanten op, alert op elk vreemd geluid dat zijn gehoorgang bereikte. Voorbereidt op elke onverwachte aanval van een schim die zomaar uit het niets kon opduiken. En toch bevatte geen van zijn hersenspinsels de angst die menig paard – met gezond verstand overigens – zou voelen in het gevaarlijkste deel van BMH, Vyrantium. Er hing een doodse, bijna oorverdovende stilte in het duistere woud. Her en der lagen de lijken van vermoorde paarden verspreid over de modderige, drassige bodem. De hoeven van de jonge hengst zakten zelfs enkele centimeters weg in de smerige substantie, maar hier schonk hij weinig aandacht aan. Zijn volledige aandacht ging op het moment uit naar de diepzwarte gedaante met de felle, oplichtende paarse ogen. Zelfs door het geringe, kleine hoeveelheid licht dat door het dikke bladerdak viel, waren de littekens duidelijk zichtbaar op zijn vacht. De schimmenleider siste zijn naam, wat de palomino overigens deels deed verwonderen aangezien hij niet eens zo bekend was in het land van blauwe maan. Toran zette zijn palomino kleurige lijf wat rechter neer en keek Avanti recht in de ogen met een blik die boekdelen sprak. Net al zo emotieloos sprak hij: “Avanti.” Hij zwiepte eenmalig met zijn roomwitte staart alsof hij denkbeeldige vliegen op afstand probeerde te houden. Afwachtend bleef hij de schim zonder enige emotie op zijn gelaat te tonen aanstaren.

“Je bent over de grens, welke dood kan ik je geven?” sprak de zwarte fries uiteindelijk, waarbij zijn stem iets dodelijks maar ook voorzichtigs had. Een halve grijns hing, op het moment dat Avanti de woorden de wereld had ingelaten, rond zijn lippen. “Dat is niet zo moeilijk te bedenken. Ik wil een dood waaruit ik herrijs als schim.” gaf Toran hem als antwoord. De palomino hengst nam een uitdagende houding aan waarbij de grijns niet van zijn lippen verdween en zijn felle, blauwe kijkers een duivelse twinkeling kregen. Hij was benieuwd naar de reactie van de almachtige schimmenleider.
Terug naar boven Ga naar beneden
Jennifer
Administrator
avatar

Profile
Number of posts : 4988
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Orange is the new black [&AVANTI] ma 2 nov 2015 - 19:10

Je had twee soorten paarden, de ene groep was de bange groep. Ieder takje dat kraakte, ieder oor dat teveel richting het boos bewoog was een indicatie voor hen om ervandoor te gaan. Ze waren bang van hem, van de schimmen en dat was hun volste recht. Dat was wat hij had gecreëerd, om ieder paard bang te krijgen, om zijn gezag zo zwaar neer te zetten dat het gefluister over zijn naam al genoeg was om het angstzweet te laten uitbreken. En dan had je de tweede groep paarden, de groep die dachten nergens bang voor waren en dat soms ook niet waren en dacht dat ze daar door onoverwinnelijk waren. Avanti had een hekel aan paarden die dachten het voor eens in hun zielige leven beter te weten. Niemand wist het beter buiten hem en niemand kende geen angst tegenover een schimmenleider als hem. Toran was helaas die tweede groep, de groep die dom en achterlijk op dezelfde moment waren. Dacht hij nou echt dat er niets was waar hij bang voor was? Dat de aanblik van Avanti’s paarse ogen niet voldoende was om bij te huiveren? Oh jee, liet hij daar maar eens snel verandering in brengen.

Toen hij zijn naam hoorde maakte hij zich los uit het duister, de dode klank ervan deed Avanti minachtig snuiven. Hij keek Avanti recht aan, sprak met zo’n zelfzekerheid terwijl zijn houding uitdagend werd. Avanti liet zijn blik in stilte op hem vallen voor er kort een valse glimlach op zijn lippen streek. ‘Is dat de toon, de houding die je tegen een leider spreekt, misschien wel je toekomstige baas?’ Vroeg hij zachtjes, toonloos, dreigend. Hij kwam naar voor, liep langs de hengst heen, om hem terwijl hij de volle geur van Toran in hem op nam. Nu was er geen ontsnappen meer aan en de geur van bloed deed Avanti watertanden. ‘Wat denk je dat daar is?’ Wees hij richting Vyranthium. ‘Denk je dat je daar een geweldig leven zal hebben, denk je dat je er thuis zal zijn, met een eigen wil? Denk je dat je goed behandeld zult worden?’ Hij zweeg, zijn lange hoektanden klikten over zijn lippen terwijl de grijns wat breder werd, god, hij had nu al zin om dit dier met de grond gelijk te maken …ONE WICKED GAME WE PLAY
Like a Star @ heaven :
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoudProfile


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Orange is the new black [&AVANTI]

Terug naar boven Ga naar beneden

Orange is the new black [&AVANTI]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Soortgelijke onderwerpen

-
» The Black-and-White Thunderbolt
» Tyler Blackwell
» Grace's Black Book
» The Wonders of The Black Coat.
» The fat hairy black guy that lives in my room.

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Blue Moon Horses ::  :: » Archive :: Ferelden-
» CHATBOX