IndexHandbookMapGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepenZoekenFAQ

Deel|

Wildest Dreams .: Wilson

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
GhostAttack

avatar

Profile
Number of posts : 133
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Wildest Dreams .: Wilson zo 4 okt 2015 - 20:05


Utaro
Met van nieuwsgierigheid gevulde ogen staarde Utaro naar de bosrand, tientallen meters voor hem. Verschillende paarden hadden hem in terdege mate gewaarschuwd voor wat zich daar binnen bevond, dat het hem toch verstandiger leek om op enige afstand te blijven. Niet dat het hem zou helpen, als de schimmen daadwerkelijk ‘superkrachten’ hadden, zoals hij het een veulen vol bewondering had horen zeggen. Superkrachten, snoof de hengst verachtelijk. Alsof het nog niet erg genoeg is dat er bloeddorstige monsters in het midden van ons land wonen. Maar dat had hij het veulen niet durven zeggen. Hij was nog steeds sociaal awkward, zelfs naar een miezerig veulen van amper enkele maanden oud. Een persoon bleef een persoon. En wat nu als er ineens een schim voor zijn neus zou staan? Zou hij dan wel weten wat hij zeggen moest, wat hij doen moest, hoe hij zich gedragen moest? Vooral, zou hij er levend vandaan komen?

De zon school nog boven de bomen, had zich nog niet naar haar rustplaats van deze nacht laten zakken. Het gaf de zwarte hengst voor de verandering een goed gevoel, alsof hij tenminste nog op een bepaalde manier beschermd was. Hij wist dondersgoed dat het onzin was. En toch, tóch kon hij het niet laten om hier te staan, elke avond weer, en zijn bloedrode ogen over de bosrand te laten glijden, op zoek naar een teken van aanwezigheid. Een teken dat de mythes die verteld werden, die hij toch nog niet écht geloven wilde, toch daadwerkelijk bestonden. Of, natuurlijk, een paard dat besloot dat hij wel ontzettend dom bezig was en hij daar absoluut weg moest. Een held die vervolgens trots zou weglopen, met het idee een paard van de ondergang gered te hebben. Niet wetende natuurlijk dat de hengst de verhalen in de wind zou slaan en evengoed wel weer naar diezelfde plek terug zou keren. Op zijn kleine heuvel, waar hij het misplaatste gevoel van veiligheid had vanwege het grote stuk dat hij zien kon.

Terug naar boven Ga naar beneden
Femke

avatar

Profile
Number of posts : 359
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Wildest Dreams .: Wilson do 26 nov 2015 - 10:17


Het was alweer een tijdje geleden sinds Wilson het erop had gewaagd om in dit gedeelte van Minanter te komen. Sinds zijn ontmoeting met de schim Xariv wist hij maar al te goed dat je nergens veilig was, zelfs niet als je in je eigen gebied bleef. Hoewel deze omgeving dus nare herinneringen te boven bracht, wist Wilson dat het irrationeel was om alleen dit gebied te wantrouwen. Schimmen konden immers overal zitten. Ondanks dat was hij niet van plan om lang in Minanter te blijven, want zijn eigen kudde was nog altijd net wat veiliger dan elders. Toen Wilson even opkeek, merkte hij dat er op een heuveltje verderop een paard stond. De nieuwsgierigheid van de pony was gewekt en hij kwam behoedzaam dichterbij. Het was nog dag en het was geen Blauwe Maan, dus de kans was groot dat het hier ging om een “gewoon” paard. Wilson wist niet of het paard hem had gezien terwijl hij dichterbij kwam, maar dat maakte niet veel uit. Zelfs vanaf een afstandje had hij zelf een soort nieuwsgierigheid gezien bij de ander, wat duidelijk op het bos gericht was. Het bos waarvan Wilson nu wist dat het gevaarlijk was. “Mooi uitzicht, hè,” zei hij toen hij onderaan het heuveltje van het andere paard stond. Hoewel hij meende wat hij had gezegd, had zijn stem een waarschuwende ondertoon.
Terug naar boven Ga naar beneden
GhostAttack

avatar

Profile
Number of posts : 133
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Wildest Dreams .: Wilson ma 7 dec 2015 - 11:37


Utaro
Met een korte zucht wendde de zwarte hengst zich van de bosrand af om te controleren of hij nog steeds alleen was. In de verte was de lichtgekleurde vacht van een pony te zien, maar hij besloot het dier te negeren. Met zijn tegen het witte masker afstekende ogen werd hij misschien wel aangezien voor een schim en zou de pony hem ontwijken, in plaats van naar hem toekomen. Maar hij had het mis. De palomino kleurige pony kwam de richting van zijn heuvel op. Maar hij liep rustig, het zou nog even duren voor hij hier was. En dat liet Utaro nog kort de tijd om de bosrand in hem op te nemen. Achter een boom dacht hij iets te zien bewegen, maar het bleek een vogel toen hij langer keek. Nog een beweging. Een vos schoot tussen de bomen achter een konijn aan, en de zwarte hengst durfde zich langzaam wat te ontspannen. Niemand zou hem komen halen en het bos in slepen. Niet vandaag.

De pony was bij de voet van zijn heuveltje aangekomen. Het gaf hem nog steeds een misplaatst, veilig gevoel, te weten dat zelfs de pony daar bleef staan en nog verder omhoog moest kijken dan hij normaal zou moeten doen. ‘Mooi uitzicht, hé?’ De rode ogen van de hengst dwaalden af naar de bruine exemplaren van de pony beneden. ’Het is prachtig. Angstaanjagend, omdat je weet wat zich er schuil houd, maar prachtig als je kijkt naar wat zich er afspeeld.’ Hij besloot de waarschuwende toon in de stem van de andere hengst te negeren.

Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoudProfile


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Wildest Dreams .: Wilson

Terug naar boven Ga naar beneden

Wildest Dreams .: Wilson

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Soortgelijke onderwerpen

-
» Wilson Higgsbury
» The dreams are gone, Midnight has come. The darkness is our new Kingdom...~Pick 'n' Play~
» A Farm Girl With Big Dreams. (Needing a boy)
» Khonsu-----A dream across the shifting sands. (Werejackal)
» Suggested Races and Descriptions Thread

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Blue Moon Horses ::  :: » Archive :: Minanter-
» CHATBOX