IndexHandbookMapGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepenZoekenFAQ

Deel|

Eardrop [open]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Exca

avatar

Profile
Number of posts : 73
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Eardrop [open] za 10 okt 2015 - 22:13dwynn

Everything starts as ones daydream


Er waren ondertussen twee dagen gepasseerd sinds haar ontmoeting met haar eerste face-to-face schim. Al twee dagen zat dat stokje nog steeds in het gat in haar oor. Ze had enkele pogingen gedaan om het er zelf uit te krijgen, maar die pogingen waren keer op keer mislukt. Ondertussen had ze het al opgegeven en was Dwynn vooral in de buurt van dat moederloze veulen gebleven. Kort trok de merrie met haar oren toen het jonge ding richting enkele andere veulens trippelde. Het verdriet en de angst was bij de jonge hengst al niet meer te zien. Dwynn daarin tegen had haar hoofd wat laten zakken. Ze had sinds dat voorval nog niet echt geslapen en zeker nu de tijd van de Blauwe Maan aangebroken was, twijfelde ze of ze wel zou kunnen slapen. Na al die tijd vielen haar ogen toch langzaam dicht, al deed ze deze snel weer open bij het horen van hoefstappen.

Terug naar boven Ga naar beneden
Banaan

avatar

Profile
Number of posts : 1356
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Eardrop [open] za 10 okt 2015 - 22:41
PILGRIM

Mijn passen werden met de secondes moordender; mijn blik steeds gefrustreerder. Mijn lange lokken hingen in dikke, geklitte strengen langs mijn bezwete hals. Dit snelle tempo hield ik al urenlang met gemak vol, mijn spieren waren er immers ook voor gebouwd om lange afstanden af te leggen op hoge snelheid. Ik verlengde mijn passen en hield mijn adem voor enkele tellen vast, waarna het werd gefilterd in mijn longen en via mijn neusgaten weer de wereld werd ingeschoten. ‘Damn it!’ kwam er plotseling gefrustreerd uit mijn keelgat, zowat schreeuwend had het geklonken. De wind trok ruw aan mijn manen, alsof ze me wilde tegenhouden van verder galopperen. Als het aan mij lag zou ik doorrennen tot ik er dood bij zou neervallen. Uiteindelijk gaf ik me over aan de vermoeidheid en liet ik mijn benen minder hard werken, waarna ik er uiteindelijk zelfs mee stopte. Ik had gefaald in het lokaliseren van mijn vaders verblijfplaats, en ik was nog wel zo zeker geweest van mijn zaak toen ik het land van de blauwe maan binnen was getreden.

Mijn benen kwamen weer in beweging en ik vond mijn weg naar de kudde van rang één. Ik liet mijn groene ogen over de rustende kudde dwalen, in de hoop een ziel te vinden die me meer kon vertellen over mijn vader. Mijn aandacht viel op een schimmelkleurige merrie die stond weg te doezen, maar weer opkeek toen ik haar kalm benaderde. “Hoi, sorry dat ik je stoor, maar zou jij me meer kunnen vertellen over Vestival?” Zonder ook maar de moeite te nemen om mezelf voor te stellen, vuurde ik de vraag op haar af. Ik hield niet van onduidelijkheid en was recht door zee. Rustig haar reactie afwachtend zette ik een achterhoef op rust en blikte naar de merrie.

NO REST FOR THE WICKED

Terug naar boven Ga naar beneden
Exca

avatar

Profile
Number of posts : 73
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Eardrop [open] za 10 okt 2015 - 23:23dwynn

Everything starts as ones daydream


Dwynn richtte haar oortjes direct op bij de plots vraag van de hengst. Haar ene oor ging echter direct terug wat hangen bij het gewicht van het stokje. “Hoi, sorry dat ik je stoor, maar zou jij me meer kunnen vertellen over Vestival?” De merrie schudde kort met haar hoofd na het horen van de vraag. Ze kende de naam Vestival, maar daar bleef het ook bij. "Ook een goedendag," brieste ze luchtig. Haar blik ging even vluchtig naar het veulen dat ze al een paar dagen in de gaten hield, waarna ze zich wat meer op richtte naar de hengst voor haar toe.

Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoudProfile


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Eardrop [open]

Terug naar boven Ga naar beneden

Eardrop [open]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Soortgelijke onderwerpen

-
» To Pour Salt Into An Open Wound...
» The Shivering Isles (Open To All!)
» Enemies Brought Together As One(Open, Pick N Play)
» The Vacation (Open Rp)
» Erone's House (OPEN)

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Blue Moon Horses ::  :: » Archive :: Minanter-
» CHATBOX