IndexHandbookMapGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepenZoekenFAQ

Deel|

When leaves are falling [Arya]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Shyvana

avatar

Profile
Number of posts : 182
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: When leaves are falling [Arya] za 10 okt 2015 - 23:50


P h a n t o m


Het is herfst. De bergen in Minanter lijken nog grauwer als normaal. Donkere wolken geven een onheilspellende indruk. Het lijkt alsof het elk moment kan beginnen met regenen, maar tussen de bergen kan dat allemaal opeens omslaan. Bruine, gele en roodgekleurde bladeren worden door de wind meegevoerd over het redelijk kort gegeten gras. Hier en daar was een flinke hoop bladeren ontstaan door een rots die zich stand hield op zijn plaats. Hier en daar waren nu dus de rotsen te herkennen. In het midden van de vallei bevond de kudde zich die nu rustig aan het grazen was. Welja, voor zover het rustig was tijdens de blauwe maan.

Een redelijk grote valk hengst stapte nu rustig tussen de diverse rotsen. Hij liep rond om de kudde. Af en toe eens een hapje gras meepakkend terwijl hij de bosrand in de gaten hield. Nee... Hij was geen General, maar hij mocht toch zeker helpen de kudde veilig te houden? Niemand had ooit gezegd dat zoiets niet mocht. En eerlijk? Het was beter zo. Hij had paarden zien verdwijnen tijdens de Blauwe Maan. Over sommigen werd beweerd dat ze Schimmen zouden zijn geworden en over anderen werd gezegd dat ze dood waren. Hijzelf? Nee, hij wist het niet.

Phantom bleef even staan en hief zijn hoofd. Zijn manen waaiden op de harde wind mee en zijn staart viel soms tegen zijn benen aan. Zijn ogen gingen de omgeving af. Rots, rots, rots, blaadje, rots, rots, paard, nog meer paarden, rots, boom... Hij gaf het even op. Er was eenmaal niet veel te zien. Maar elke kleine verandering in de omgeving zou hem weer net wel opvallen. Zoals de rottende lucht die een Schim met zich meebracht... Net zo iets. Als ze verkeerd zouden staan, wat nooit het geval was, dan zou het te ruiken zijn met de wind. Hij draaide zijn oren naar voren en snoof even. Een dampwolkje steeg voor hem uit naar boven. Kort keek hij om naar zijn achterhand. De littekens waren redelijk goed geheeld, maar het was duidelijk dat de schade blijvende zou zijn. Hij liet zijn hoofd weer een beetje zakken, en stapte verder. Wie weet, zou hij nog wat leuks meemaken deze dag.

I'm not wearing a mask because I want to be anonymous. I'm wearing a mask to see who's able to break trough it...

Terug naar boven Ga naar beneden
Daan

avatar

Profile
Number of posts : 190
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: When leaves are falling [Arya] zo 11 okt 2015 - 10:19

Aan de zomer was een einde gekomen, dat was duidelijk te merken door de frisse bries die nu over het noordelijk gebied van het land van de blauwe maan wapperde. Het kondigde een winter aan, een winter die in dit gebied nog wel eens zwaar kon worden. Met veel paarden zou dat betekenen minder eten voor elk. Het zou verstandig zijn om je een rang hogerop te werken, maar Arya wist dat zijzelf dat niet met veel gemak zou doen. Ze was een merrie, klein, zwak en dus een makkelijk doelwit. Wie weet haalde ze deze blauwe maan niet eens. De Fjordenmerrie snoof een keertje terwijl een koude damp weg kringelde bij haar neus. Een klein grassprietje werd naar binnen gezogen en ze kauwde er twee maal op, voordat ze het doorslikte. De merrie sloeg een keer met haar staart en kwam in beweging, ze was wat te ver afgedwaald naar de bosrand. Haar oren bewogen onrustig, ze was niet bepaald het type wat kalm kon blijven. De kleine merrie liet haar ogen rond schieten, zoekend naar een eventueel gezelschap. Ze vond een hengst die een eindje bij haar vandaan stond te grazen, en die tegelijkertijd zijn aandacht op de bosrand gericht had. Voorzichtig stapte Arya op hem af, oortjes wat nerveus heen en weer draaiend.

Tag: Phantom
Minanter
Notes
made by jazmine at shine
Arya


A villain is just a victim
whos story hasn't been told
- Killian Jones
Terug naar boven Ga naar beneden
Shyvana

avatar

Profile
Number of posts : 182
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: When leaves are falling [Arya] zo 11 okt 2015 - 10:55


P h a n t o m


Phantom draaide langzaam zijn hoofd in de richting van het geluid wat enkel hoeven zouden maken in gras. Voor een seconde schoot de gedachte van een schim door zijn hoofd. Maar integendeel. Een kleine fjorden merrie kwam naar hem toegelopen. Hij draaide zijn lichaam in haar richting. Een oor naar voren gericht en een oor naar achteren. "Beetje van de kudde afgedwaald zie ik?" Zijn stem was vriendelijk, een ondertoon van bezorgdheid verscholen in de woorden. Zijn ogen gleden over de merrie naar de bosrand. Hij keek weer of er iets veranderd was in de lijn tussen licht en schaduw. Ooit hadden ze hem verteld dat de schimmen in de schaduwen lurkten.

Nu gleden zijn ogen over de merrie die zich nu dicht bij hem had gevoegd en een vriendelijke glimlach verscheen om zijn lippen. "Ik zou juist zo ver mogelijk van de bosrand wegblijven. Ze zitten in de schaduwen weet je wel. De schimmen." Weer dezelfde vriendelijkheid. Hij zei het namelijk niet om haar een standje te geven, nee, totaal niet. Hij was nu eenmaal bezorgd. Hij wilde liever geen slachtoffers of risico's dan ze eigenlijk op zichzelf af te roepen.

Hij schudde zijn hoofd even waardoor de manen nu links en rechts langs zijn hals hingen. Langzaam bracht hij zijn hals wat meer naar beneden en keek de merrie nu aan. Hij was groter, en door het om laag brengen van zijn hals leken ze nu even groot. Op hetzelfde niveau. "En mag ik vragen wat de naam is van mijn gezelschap die zich zojuist bij mij heeft gevoegd?" Zijn ogen waren groot, donkerblauw. De kleur van een oceaan. En niets dan vriendelijkheid en een sprankeltje wijsheid, lagen verscholen in zijn ogen. Al was verscholen niet het juiste woord. Nee, ze straalden het namelijk uit.

I'm not wearing a mask because I want to be anonymous. I'm wearing a mask to see who's able to break trough it...

Terug naar boven Ga naar beneden
Daan

avatar

Profile
Number of posts : 190
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: When leaves are falling [Arya] zo 11 okt 2015 - 11:45

De valk hengst leek haar op te merken doordat hij zijn lichaam haar kant op gedraaid had, en een enkel oor naar voren had gericht. Zijn vriendelijke en tegelijkertijd iet wat bezorgde stem klonk. Het antwoord van de jonge merrie was een knikje met haar hoofd van ja, ze was inderdaad een beetje ver van de kudde af gedwaald. Arya was altijd al een eenling geweest, gewoon omdat ze net een beetje buiten de boot viel. De Fjordenmerrie was nu bij de hengst aangekomen en hield halt, terwijl ze zijn blik naar de donkere bosrand volgde. Nog een keer knikte de kleinere merrie, terwijl haar manen hierbij een beetje bewogen. Haar lange staart zwierde vlak boven het aardoppervlak en ze haakte haar ogen weer in die van de hengst toen hij opnieuw begon te spreken. Haar naam werd gevraagd. "Arya, en wie ben jij?" zei ze op haar gebruikelijk zachtere toon en dit keer met een kleine glimlach rond haar lippen. Ze was iemand van weinig woorden. Haar blik gleed over de hengst heen, hij zag er ruw uit. Alsof hij vaak vocht, wat gebruikelijk was voor hengsten, maar zijn vriendelijkheid gaf hem een speciaal contrast wat ze niet helemaal goed kon plaatsen.

Tag: Phantom
Minanter
Notes
made by jazmine at shine
Arya


A villain is just a victim
whos story hasn't been told
- Killian Jones
Terug naar boven Ga naar beneden
Shyvana

avatar

Profile
Number of posts : 182
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: When leaves are falling [Arya] zo 11 okt 2015 - 12:06


P h a n t o m


Phantom zijn ogen keken de merrie rustig aan wanneer ze af en toe een knikje gaf op zijn woorden. Hij was er dan ook al achter dat ze niet zo'n spraakzaam type was. Maar dat maakte niet uit. Verschil moest er wezen. Pas bij een vraag over haar naam reageerde ze. Arya was haar naam. Vreemd genoeg leek deze naam perfect bij de merrie te passen. Iets wat meer met haar uiterlijk te maken had. Natuurlijk kon hij de tegen vraag verwachten wat zijn naam was waarop hij met een glimlach antwoorde. "Mijn naam is Phantom. Aangenaam." Hij draaide zich nu een beetje om, achteromkijkend naar Arya, haar eigenlijk met zijn lichaam uitnodigend, waarna hij begon te stappen. Langzaam en vol kalmte stapte hij in de richting van de kudde. Maar toch behield hij een beetje afstand.

Een blaadje viel op zijn rug die hij eraf rilde. Het irriteerde hem een beetje. Hij zwaaide even met zijn staart en liep om een rots heen waar hij de bladeren weg duwde en er een paar plukken hoog gras tevoorschijn kwamen. Hij bleef staan en nam zelf een hap waarna hij zich tot Arya wende. "Neem ook. Eerlijk is eerlijk. Kort gras is lekker, maar lang gras is het lekkerst." Hij draaide zijn oren wanneer de wind opstak en zijn manen weer naar één kant werden geblazen. Zijn ogen gleden naar de lucht waar langzaam de blauwe maan de kop op stak. Hij was blij dat ze nu een stukje meer naar de kudde waren gelopen.

I'm not wearing a mask because I want to be anonymous. I'm wearing a mask to see who's able to break trough it...

Terug naar boven Ga naar beneden
Daan

avatar

Profile
Number of posts : 190
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: When leaves are falling [Arya] zo 11 okt 2015 - 12:15

Phantom was zijn naam. Het was mysterieus en dat paste wel bij zijn bijzondere verschijning. "Aangenaam," klonk haar zachte stem toen terwijl de wind haar manen en staart licht heen en weer liet bewegen. De hengst, Phantom, draaide zich voor een deel om en keek over zijn schouder naar haar. Niet wetend waar hij precies heen zou gaan, al leek het wat meer naar de kudde toe, zette ze haar lichaam in beweging en volgde ze hem. De kleine merrie kwam naast hem lopen en draaide een keer met haar oortjes. De blauwe maan maakte haar nerveus en om eerlijk te zijn was ze niet bepaald dapper ingesteld. Phantom liep om een rots heen en duwde hier wat bladeren weg. Lang gras kwam tevoorschijn en haar oren draaiden zich naar voren. De hengst nam zelf een hap en nodigde haar uit ook wat te nemen. "Bedankt," zei de kleine merrie terwijl ze een stap naar voren deed en ook een plukje gras afhapte, om vervolgens haar hoofd weer te heffen en rond te kijken. Arya volgde zijn blik naar de blauwe maan. "Ik hoop dat die weer snel voorbij is," zei ze zacht toen ze haar gras doorgeslikt had.

Tag: Phantom
Minanter
Notes
made by jazmine at shine
Arya


A villain is just a victim
whos story hasn't been told
- Killian Jones
Terug naar boven Ga naar beneden
Shyvana

avatar

Profile
Number of posts : 182
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: When leaves are falling [Arya] zo 11 okt 2015 - 12:33


P h a n t o m


Phantom keek even naar de merrie. Ze was onrustig. Dat straalde ze een beetje over op hem. Maar hij had balans gevonden tussen angst en moed. Daardoor kon hij rustig blijven. Ze keken samen naar de blauwe maan waarna haar woorden zijn blik naar haar toe trokken. Hij duwde zachtjes en bemoedigend even tegen haar hals aan. "Maak je geen zorgen. We zijn dicht bij de kudde. In ieder geval bij de buitenste kring." Een vriendelijke glimlach sierde zijn lippen en hij schoof de bladeren met zijn voorhoef naar achteren waardoor er weer een pluk lang gras tevoorschijn kwam. "En daarnaast, als ze komen heb ik liever dat jij wegkomt als ik."

Bij die laatste zin klonk er een beetje droevigheid door in zijn stem. Zijn hele leven werd hem namelijk verteld dat hij niets waard was. Maar dat gevoel verdween al vrij snel bij het zien van Arya. Hij had gezelschap, en hij wilde het niet heel erg graag over zijn verleden hebben bij een eerste ontmoeting. Wel een beetje, maar niet zo ver in detail dat het onprettig voor beide zou worden. Zijn ogen glommen terwijl een diepe zucht zijn lichaam verliet. "Maar inderdaad. De blauwe maan mag van mij ook wel over zijn. Ik loop graag buiten de kudde en nu word dat moeilijker. Ik heb mijn leven nog net iets te lief om helemaal alleen te zijn. En daarnaast..." Hij wierp nu een korte blik op de kudde en daarna weer op Arya. "Niet alle paarden zijn slecht gezelschap." En ja hoor... Daar was ie. Het charmante lachje.

I'm not wearing a mask because I want to be anonymous. I'm wearing a mask to see who's able to break trough it...

Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoudProfile


Contact
BerichtOnderwerp: Re: When leaves are falling [Arya]

Terug naar boven Ga naar beneden

When leaves are falling [Arya]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Soortgelijke onderwerpen

-
» Falling Into Darkness
» Falling? Absurdity. || Rokku
» These words are knives and often leave scars, the fear of falling apart~
» I think I'm falling for you, fast (Reserved & R)
» Elf Maiden

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Blue Moon Horses ::  :: » Archive :: Minanter-
» CHATBOX