IndexHandbookMapGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepenZoekenFAQ

Deel|

Merallis

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Femke

avatar

Profile
Number of posts : 359
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Merallis za 17 okt 2015 - 18:38


Naam: Merallis
Geslacht: Merrie
Leeftijd: 25 jaar
Partner: Geen
Kinderen: Valyres - Delaney - Vaque
Kleinkinderen: Valyres; Nylar
Delaney; Vysareth (Vader: Onbekend) - Feliciano (Vader: Achilles) - Serano (Vader: Chaos) - Sokkepoot (Father: Theron) - Dag (Vader: Dormoir) - Nyxerinn (Vader: Avanti)
Uiterlijk: Merallis is een crèmekleurige schimmelmerrie met halflange manen en groene ogen. Ze is vrij slank en ziet er nog erg goed uit voor haar leeftijd.
Karakter: Proud || Loving || Submissive || Follower
Ze mag dan wel oud zijn, maar Merallis heeft nog het hart van een jong veulen en ze doet niets liever dan zorgen voor anderen. Soms kan haar trots een beetje in de weg staan in het maken van rationele beslissingen, maar in de meeste gevallen blijft ze de lieve, kalme merrie die ze is.
Geschiedenis: Merallis werd geboren bij mensen, op een fokkerij. Haar moeder heeft ze nooit echt gekend, want ze werd na vier maanden al gespeend. Ook de vaders van haar veulens kan ze zich nauwelijks herinneren, omdat ze hen slechts één keer ontmoette. Ze kon echter haar drie kinderen nooit vergeten, die alle drie uiteindelijk de vrije natuur verkozen boven het samenleven met mensen. Dat was uiteindelijk ook de reden dat Merallis op een gegeven moment aan een manege werd verkocht – de fokkerij had immers niets aan een merrie wiens veulens steeds ontsnapten. Ze bleek een goed beginnerspaard te zijn en veel kinderen leerden op haar rug paardrijden, maar op een gegeven moment vond de eigenaar van de manege haar te oud om nog bereden te worden. Ze werd naar een paardenrusthuis gestuurd, waar ze zich langzaamaan enorm begon te vervelen. Bovendien begon ze haar kinderen te missen, al had Merallis ze al jaren niet meer gezien. Ze besloot om net als haar kinderen voor de vrijheid te kiezen en zodra ze de kans kreeg, ontsnapte ze uit het rusthuis. Omdat ze nog niets wist over de buitenwereld, sloot ze zich al snel aan bij een kudde. Na twee jaar kreeg ze te horen dat er paarden naar het gebied van BMH waren gegaan en wiens beschrijvingen precies overheen kwamen met die van haar kinderen. Zonder enige twijfel ging Merallis naar het gebied, zonder te weten wat haar te wachten stond.

Note: Geadopteerd van Mimi.
Terug naar boven Ga naar beneden
Bo

avatar

Profile
Number of posts : 2551
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Merallis za 17 okt 2015 - 21:33

Geaccepteerd
Welkom op Blue Moon Horses!


MUHAHAHAHA
Terug naar boven Ga naar beneden

Merallis

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Blue Moon Horses ::  :: » Archive :: Inactieve aanmeldingen-
» CHATBOX