IndexHandbookMapGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepenZoekenFAQ

Deel|

Nevada

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Celes

avatar

Profile
Number of posts : 118
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Nevada za 17 okt 2015 - 20:51
Oorsprong afbeelding:het paard van stock is van "Blissfully-Blind" op DeviantArt

Naam paard: Nevada
Geslacht: Merrie
Karakter: Afhankelijk. Van de plotste verdwijning van Nevada haar moeder is ze op jonge leeftijd vaak voor haarzelf moeten zorgen wanneer haar vader geen tijd voor haar had. Het maakte haar hard door Iedere keer voor zichzelf op te komen. Ze leerde voor zichzelf te zorgen, deed alles zelf. Vroeg nooit hulp want dat had ze toch niet nodig. Ze groeide dan ook als een afhankelijk veulen in nog maar enkele maanden. Dat is dan ook de reden waarom Nevada nooit om hulp zou vragen, ze wilt nu eenmaal geen medelijden van anderen en wilt alles zelf oplossen. Ook al zou het moeilijk worden.

Achterdochtig: Dat komt door het eenzame leven zonder de moeder van Nevada, meer reden zijn er niet voor. Het leven met haar vader was zwaar en hard, veel liefde was er dan ook niet. Ze moest voor alles en iedereen heel goed oppassen.  het is dan ook onmogelijk om iemand te vertrouwen. Ze had een keer die fout gemaakt maar geen twee keer.

Koppig: Van jongs af aan was het al bij Nevada te zien dat ze heel koppig en standvastig kan zijn. Als ze iets in haar hoofd had dan was het onmogelijk om haar er vanaf te praten. Dat karaktereigenschap is dan ook hetgeen geweest die haar in leven hield. Niet opgeven voor ze had bereikt wat ze wou bereiken. Als ze die koppigheid niet had dan was ze allang gestorven van de honger of van de training van haar vader. Ze mocht nooit laten zien aan haar vader wanneer ze pijn had of te moe of bang was.Het is dan ook moeilijk in de schatten van hoever Nevada zou gaan om te krijgen wat ze krijgen wou. Dat is dus een zeer gevaarlijk eigenschap van haar.

opvliegerig: Nevada heeft een vurig temperament. Ze kan snel geïrriteerd geraken en daardoor ook snel kwaad worden. Dat wilt niet zeggen dat ze meteen in een gevecht gaat gaan. Al zal ze dat wel doen wanneer het moet. De jonge dame is niet bang om zichzelf te beschermen.

Verleden: (wordt aan gewerkt)

Hoe ben je op deze site terecht gekomen?: rpgsite: Starshine Academy
words for notes or lyrics

Terug naar boven Ga naar beneden
Bo

avatar

Profile
Number of posts : 2551
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Nevada za 17 okt 2015 - 21:33

Geaccepteerd
Welkom op Blue Moon Horses!


MUHAHAHAHA
Terug naar boven Ga naar beneden

Nevada

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Soortgelijke onderwerpen

-
» hello im devin :)

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Blue Moon Horses ::  :: » Archive :: Inactieve aanmeldingen-
» CHATBOX