IndexHandbookMapGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepenZoekenFAQ

Deel|

Back in the world of the living. [Glow Love]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Jennifer
Administrator
avatar

Profile
Number of posts : 4988
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Back in the world of the living. [Glow Love] wo 22 feb 2012 - 20:34


De zachte regendruppels vielen uit de hemel, zochten zich een weg tussen de grassprieten om zich dan te verenigen met de aarde. Moeder natuur zorgde voor de meest prachtigste fenomenen van deze wereldbol. De sneeuw was nu bijna allemaal gesmolten, de temperaturen kwamen aardig over nul en zelf de eerste bloemetjes begonnen te groeien. Het leek zo simpel, hoe het leven verder ging, hoe het ene seizoen naar het andere overvloeide. Hier, op BMH, was moeder natuur niet de enige die leven bracht, hier heerste ook kwaad. Een blauwe maan die iedere maand zorgde dat alles wat ze voor zorgde uit zijn evenwicht kwam. Plots leek veulentjes krijgen niet meer zo leuk, plots leek nieuw zijn een hel. De duivel vocht voor een plaats die ontoereikend was maar dat loste hij dan weer op door wat hulp van binnenuit. De schimmen heerste statig onder de blauwe maan en de duivel ... had enkele wensen te voldoen om zijn onderdanen tevreden te houden. Hij moest voldoen aan de wensen van Avanti en voor eens de schimmenleider iets vroeg ... voor die ene keer moest hij het geven.

Op één van de grote kliffen stond hij. Hij keek uit over de zee zo wild en vrij als die was. Zijn paarse ogen keken met een blik die moeilijk te beschrijven was. Als je hem zo zag zou je zeggen dat het Avanti was, twee druppels water, zijn geur, zijn grootte, zijn kleur, zijn gedragingen. Allemaal Avanti maar niets was minder waar. Alvaro liet zijn hals een klein beetje zakken en staarde rustig verder. Rixan had hem zijn taken voorgelegd, had hem geprobeerd op rails terug te krijgen wat niet gemakkelijk was. Alvaro was geestelijk niet meer zo dezelfde, hij kende sommige paarden niet meer zo goed en was herinneren vergeten. Wat zou je ook willen, hij was terug van de dood. Maar aan zijn karakter en gedragingen was helaas weinig veranderd, hij was nog steeds die achterbakse hengst die soms ... heel soms lief uit de hoek kwam ...

Rank 1ONE WICKED GAME WE PLAY
Like a Star @ heaven :
 

Terug naar boven Ga naar beneden
xGinny

avatar

Profile
Number of posts : 248
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Back in the world of the living. [Glow Love] wo 22 feb 2012 - 23:04

Glow love miste haar beste maatje zo erg dat het gewoon pijn deed, ze had hem weken nee maanden lang gezocht maar nooit meer terug gevonden, nu ze eindelijk aan het beseffen was dat hij toch echt weg was en dat ze zich daar maar bij neer moest leggen had ze steeds het gevoel dat hij nog leefde. Soms durfde ze te zweren dat ze hem zag, of dat ze hem rook maar dan was dit gevoel soms zo snel weer weg dat ze gewoon aan zichzelf begon te twijfelen..

het was een mooie dag vandaag, het zonnetje scheen en het nieuwe gras begon door het kleine laagje sneeuw te breken wat er nog lag te smelten, ergens vond ze het wel jammer ze hield wel van de koelte en de sneeuw heerlijk vond ze het. Al was de lente ook niet zo verschrikkelijk ze had alleen een hekel aan die akelige beestjes die weer gingen komen.

glow zette haar kleine ranke lichaam voort naar de kliffen, van daar uit kon ze altijd alles overzien en had ze even rust van alles en iedereen omdat er niet veel paarden kwamen. Hoe dichterbij ze kwam hoe sterker die o zo bekende geur werd. ''alvaro..?'' mompelde ze zacht terwijl ze de omgeving af speurde naar de grote zwarte hengst.

Snel zette ze haar lichaam aan tot een draf, ze ging haar neus achterna hoe sterker de geur hoe sneller ze begon te lopen, de adrenaline prompte door haar bloed en haar neusgaten stonden wijd, waar was hij dan toch? hij kon nu toch niet ver meer zijn? aangekomen bij een hoge klif begon ze haar weg omhoog, hij moest daar zijn ze voelde het gewoon.

eenmaal boven aangekomen zag ze hem dan.. haar alvaro een vrolijke kreet verliet haar keel en razend snel sprinte ze op hem af, op 2 meter afstand hield ze abrubt halt.. was het wel alvaro? of was het weer een van de verbeeldingen die ze de laatste tijd best veel had gehad ze maakte haar bang blij en gaven haar verdriet tegelijk. angstvallig bleef ze staan.. 2 meter van hem verweiderd niet eens wetend of hij het wel echt was..

''alvaro..? ben.. ben jij t echt?'' vraagt ze hem dan twijfelend, ze durfde niet haar neus na hem toe te brengen ze durfde nauwelijks te ademen bang om hem te laten schrikken waardoor ze hem weer zou kunnen verliezen, nee als dit hem echt was zou ze hem nooit meer uit het oog verliezen en hem schaduwen met haar leven. niemand nam hem nu nog eens van hem af, ze bleven nu van haar maatje af.


* sorrry duurde ff werd steeds onderbroken haha

Terug naar boven Ga naar beneden
Jennifer
Administrator
avatar

Profile
Number of posts : 4988
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Back in the world of the living. [Glow Love] vr 24 feb 2012 - 20:45


Terwijl de wind hem er nogmaals van probeerde te overtuigen dat hij daadwerkelijk terug was op BMH probeerde Alvaro om zijn leventje terug op rails te krijgen. Rixan had hem terug op zijn geestelijke vier benen gekregen. Veel paarden kende hij niet meer, laat staat dat hij nog namen wist. Gedurende zijn tijd in hel had hij maar twee namen steenvast in zijn geheugen gehouden. De naam van zijn broer die voor eeuwig en altijd in zijn hoofd zou blijven branden en de naam van zijn beste vriend, Rixan. Alle andere dingen had hij laten gaan omdat hij wist dat het enkel nog meer pijn zou gaan doen als de duivel zijn vlammen het zouden bereiken. Maar hij had gebrand met die twee namen en hij was enkel met die twee namen opgestaan in het gras zo'n week geleden.

Aan zijn karakter was niets veranderd en toen hij iets hoorde schoten zijn oren dan ook meteen weer plat in zijn hals. Hij keek kort naar de woeste golven, hij zou zo weer dood kunnen gaan maar dat wou hij Rixan niet aandoen. De hengst had het niet met zoveel woorden gezegd maar hij was blij geweest Alvaro terug te hebben. Samen zouden ze als Partners In Crime de boel weer veroveren. Hij keek over zijn schouder toen hij een zwarte merrie zag sprinten, hij fronste zijn blik en zou zich bijna klaar maken voor een aanval. Maar de merrie voor hem was zo blij hem te zien dat hij het niet kon opmaken een gevecht aan te gaan. Wie was ze? Zijn valse blik kreeg een doodse en neutrale uitdrukking terwijl hij het paard onderzoekend opnam. 'Wie ben je?' Vroeg hij haar eerdere haperende vraag negerend. Hij knikte dan kort, als bevestiging dat hij Alvaro, de eens zo machtige en gevreesde hengst was ...

Rank 1ONE WICKED GAME WE PLAY
Like a Star @ heaven :
 

Terug naar boven Ga naar beneden
xGinny

avatar

Profile
Number of posts : 248
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Back in the world of the living. [Glow Love] vr 24 feb 2012 - 20:51

Glow zag hem twijfelend kijken naar haar, en toen de vraag kwam wie ze was schoot er een steek door haar hart, ja dit deed haar pijn verschrikkelijk veel. Tranen kwamen opwellen maar ze verboord zichzelf ook maar een traan te laten, Was ze zo'n slechte vriendin voor hem geweest..? '' ik ben het.. Glow love? herken je me echt niet meer? '' vroeg ze met een stem waarvan die elk moment kon breken.

Ze wist echt niet wat ze moest doen als de hengst haar daadwerkelijk niet meer zou herkennen. Ze zou wegrennen wegrennen en nooit meer naar hem terug keren. Welja dat bedacht ze zich nu, Misschien zou ze als een standbeeld blijven staan nietwetend wat te doen.
Dat uitgerekend hij haar niet herkende deed echt pijn, terwijl zij hem NOOIT zou vergeten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Jennifer
Administrator
avatar

Profile
Number of posts : 4988
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Back in the world of the living. [Glow Love] za 25 feb 2012 - 21:34


Je kon het hem niet kwalijk nemen, hij was terug van hel en dat liet zijn nodige sporen achter maar dat kon Glow niet weten. Ze was verblind door liefde, ze wist waarschijnlijk niet eens dat hij dood was geweest maar nu weer tot leven was geroepen door zijn allerliefste broertje. Het gedacht alleen deed hem walgen, hij en Avanti hadden nog een verre weg te gaan samen. Toen ze haar naam zei en hij de duidelijke verwarring, angst en verdriet zag kantelde hij zijn hoofd kort. 'Glow Love.' Herhaalde hij langzaam. Hij ging terug in zijn herinneringen en glimlachte zwak toen hij de zwarte merrie voor zijn geest zag verschijnen. Ze had van hem gehouden maar hij nooit echt volledig van haar, hij was vals en nooit te betrouwen geweest. 'Ik kan je herinneren.' Sprak hij kortjes. 'Ik heb een lange doodse tijd achter de rug dus neem me mijn kwalijk.' Hij glimlachte vals en blikte kort naar de zee. Een lange doodse tijd was het inderdaad ...

Rank 1ONE WICKED GAME WE PLAY
Like a Star @ heaven :
 

Terug naar boven Ga naar beneden
xGinny

avatar

Profile
Number of posts : 248
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Back in the world of the living. [Glow Love] di 28 feb 2012 - 0:33

Haar hartje maakte een sprongetje toen hij haar toch herkende en voorzichtig stapte ze dichter na hem toe, zachtjes bracht ze haar neusje naar die van hem afwachtend hou hij daarop zou reageren, ze had zich welleens afgevraagd of hij net zoveel van haar hield als zijn van hem, maar dit zal vast wel niet zo zijn. Hoe hard het ook klonk Alvaro was pretty messed up.. ze wist dat hij dood was geweest maar ze had het niet willen geloven en hier was hij nu weer, ’’ik weet dat je er even niet meer bent geweest maar nu ben je terug en word alles hopelijk weer beter, ben zo blij dat je weer terug bent ‘’ zegt ze terwijl ze haar neusje nogsteeds voor hem houd gespannen afwachtend.

Terug naar boven Ga naar beneden
Jennifer
Administrator
avatar

Profile
Number of posts : 4988
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Back in the world of the living. [Glow Love] do 1 maa 2012 - 10:25


Alvaro glimlachte zwak. Had ze wel het recht om blij te zijn dat hij terug was? Mocht je wel blij zijn? Hij was niet terug zonder reden. Avanti had hem opdrachten gegeven die hij zou moeten opvolgen. Anders zouden er doden vallen, niet alleen langs zijn kans maar ook langs de kant van Rixan en dat wou hij zijn beste vriend niet aandoen. Dus hij wist niet of hij wel moest liefhebben wat hij ooit lief had gehad. Hij zou zich beter op de achtergrond houden, zijn taken volbrengen en dan in het duister weer verdwijnen. Maar hij was blij terug te zijn en blijkbaar waren andere dat ook. Zijn paarse ogen bleven kort op Glow Love gericht en heel kort zette hij zijn neus tegen de hare voor hij zich weer naar de zee richten die wild heen en weer bewoog. 'Hopelijk weer beter.' Herhaalde hij haar woorden waarna hij zijn hoofd kort schudde. 'Ik ben hier niet zonder reden dus oordeel niet te snel over mij.' Sprak hij zachtjes, met een vage dreiging ergens achter zijn woorden slepend...

Rank 1ONE WICKED GAME WE PLAY
Like a Star @ heaven :
 

Terug naar boven Ga naar beneden
xGinny

avatar

Profile
Number of posts : 248
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Back in the world of the living. [Glow Love] vr 2 maa 2012 - 0:33

glow geniet van het moment dan hun neuzen elkaar even raakte, ookal was het maar voor een paar seconden, het was gewoon fijn zijn warmte te voelen. En ze wist best dat hij hier niet was geweest zonder Avanti maar ze genoot er gewoon van hem terug te hebben. Maar het boeide haar niet waarom hij hier was of wat hij had gedaan, ze vergaf hem toch altijd alles ze ging zich er nu niet eens meer druk over maken ''maakt niet uit, je bent er en daar draait het om'' besluit ze te antwoorden. het was gewoon zo.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoudProfile


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Back in the world of the living. [Glow Love]

Terug naar boven Ga naar beneden

Back in the world of the living. [Glow Love]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Blue Moon Horses ::  :: » Archive :: Orlais-
» CHATBOX