IndexHandbookMapGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepenZoekenFAQ

Deel|

so I'm finally here...(open)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Ana

avatar

Profile
Number of posts : 34
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: so I'm finally here...(open) zo 25 okt 2015 - 18:56


Een zware week had de jonge hengst achter zijn rug. Een week in de hitte lopen met zo nu en dan een struikje tegenkomen. Hij had verhalen gehoord over dat er kuddes waren aan de andere kant maar nu betwijfelde hij, wie zou er nou zo gek zijn om in de woestijn met zijn kudde te blijven. Vermoeid bleef de hengst staan en keek naar voren, zijn blik gleed langzaam over het landschap en toen viel hem iets op...
Eindelijk was hij er, het had hem nog zeker een halve dag gekost om hier heen te komen maar Nikolai was er. Zijn reis was zwaar geweest, dat zag je zeker aan hem, zijn lange vacht was deels aan het wisselen en hij was zeker wat aan de magere kant. Met genot dronk Nikolai het water, de laatste paar dagen had hij zich op zielige verdwaalde plantjes gered die nog wat water hadden. Nikolai concentreerde zich zo op het drinken dat hij niet eens doorhad dat er iemand aankwam.

(Open)
(even wennen om met een paard te schrijven x_x)
Terug naar boven Ga naar beneden
Exca

avatar

Profile
Number of posts : 73
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: so I'm finally here...(open) di 27 okt 2015 - 16:58


Er waren alweer een paar dagen gepasseerd sinds ze erachter was gekomen dat het veulen, dat ze al een tijdje in de gaten ha gehouden, vermoord was door Achilles. Ze had om het hengstveulen gerouwd, ookal was het niet haar veulen, maar nu had ze haar verdriet aan de kant geschoven. Verdriet had plaats gemaakt voor iets anders, iets nieuws. Om zich nuttig te maken had Dwynn zich bezig gehouden met patrouilles rond de kudde, niet te ver maar vlakbij. Op deze manier was ze toch net iets dichter bij de grotere hengsten die het opnamen tegen de demonen en kon ze vanop een afstand kijken naar hoe ze zichzelf, of in groepjes, trainden. Dwynn's oog viel op een gestalte in de verte, weg van de kudde, maar wel dicht genoeg om te wantrouwen. Ondanks dat er hier paarden op en af kwamen was de merrie op haar hoede. Ze zette haar benen in beweging en liep naar de jonge hengst toe. Ze zette een zelfverzekerde houding op en liet haar hoef kort over de kort glijden, om te laten horen dat ze er was. "Jouw heb ik hier nog niet gezien." hinnikte ze kort als extra bevestiging dat hij niet alleen was hier.


Terug naar boven Ga naar beneden
Ana

avatar

Profile
Number of posts : 34
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: so I'm finally here...(open) di 27 okt 2015 - 19:11


Geschraap van een hoef kwam zijn oren binnen. De jonge hengst hief zijn hoofd op en keek naar de paard van wie het geschraap afkomstig was. Een lichte merrie keek hem aan. Nikolai draaide zich wat om zodat hij haar goed kon bekijken. Hij had nog nooit zo een merrie gezien, ze was slank, had lange benen en vergeleken met hem was ze dun. "Jouw heb ik hier nog niet gezien." hinnikte ze kort. Nikolai gooide even zijn hoofd op zodat zijn voor pluk aan de kant ging van zijn ogen. 'Misschien komt dat omdat ik net de woestijn achter mij heb gelaten?' Zijn stem was licht spotten terwijl zijn oren nieuwsgierig naar voren staken. Wat wel zo was, was dat hij afstand hield van de merrie, hij was hier diegene die nieuw was en moest nog alles leren kennen.

Accent
Plaatje waar je zijn bouw wat beter ziet :3 Mijn plaatje faalt nogal namelijk
Spoiler:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Exca

avatar

Profile
Number of posts : 73
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: so I'm finally here...(open) di 27 okt 2015 - 19:40'Misschien komt dat omdat ik net de woestijn achter mij heb gelaten?' De merrie trok even met haar ene oor, waar een mooi rond gat in zat en liet vervolgens haar ogen over de hengst gaan. "Laat me raden, je plan was om aan te sluiten bij deze kudde?" mompelde ze en schudde even met haar hoofd. "Je was beter aan de andere kant van de woestijn gebleven." vervolgde ze. Als ze zelf een keuze had gehad, zou ze ook naar daar zijn gegaan, maar dat kon ze niet. Ze kon haar familie hier niet zomaar achterlaten. "Maar nu je hier toch bent, welkom." zei ze uiteindelijk met een klein glimlachje rond haar lippen. "Dwynn." stelde ze zichzelf voor en tilde kort haar ene voet op, alsof ze naar zichzelf probeerde te wijzen.Terug naar boven Ga naar beneden
Ana

avatar

Profile
Number of posts : 34
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: so I'm finally here...(open) di 27 okt 2015 - 19:49


De hengst keek naar de merries oor waar een gat inzat, hoe zou ze er aan gekomen zijn? Misschien dat hij het haar nog een keer vroeg. Wat ze mompelde hoorde hij niet zo goed door de afstand die tussen hun inzat. De jongen hengst besloot om een paar stappen naar voren te zetten. "Je was beter aan de andere kant van de woestijn gebleven." vervolgde ze. De hengst bewoog even met zijn oren 'Ik denk dat ik daar beter zelf over kan beslissen.' Zei hij rustig. Nu hij haar wat meer had gehoorde herkende hij zeker een accent die hij niet zo goed kende, het viel niet erg op maar het was anders dan dat hij gewend was. "Maar nu je hier toch bent, welkom." Eindelijk, daar was de glimlach, Nikolai glimlachte ook wat, een glimlach stond een merrie veel beter. "Dwynn." Hij zag hoe ze haar hoef optilde. Nikolai zette nog wat stappen dichterbij 'Mijn naam is Nikolai, vertel eens Dwynn waar ben ik terecht gekomen?' In zijn stem kon je zeker een nieuwsgierigheid horen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Exca

avatar

Profile
Number of posts : 73
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: so I'm finally here...(open) di 27 okt 2015 - 20:11Dwynn richtte haar ogen even ten grondde toen de hengst weer begon te spreken. Hij had geen flauw idee wat voor gevaren hier rond dwaalden. 'Mijn naam is Nikolai, vertel eens Dwynn waar ben ik terecht gekomen?' Ze keek hem weer aan en verstrakte nu haar gezicht, wetend dat wat nu kwam, van levensbelang was. "Je bevind je nu in Minanter, één van de gebieden in Blue Moon Horses." begon ze haar uitleg. Dat was alvast belangrijk om te weten, maar wat nog belangrijker was waren de gevaren die in het duister verscholen zaten. "In de kudde ben je veilig, maar verlaat je de kudde bij valavond of 's nachts dan zal je niet lang meer alleen zijn." Haar uitleg was lichtelijk mysterieus, maar het was typisch dat nieuwkomers zulke uitleggen kregen. Het was angst die hen veilig hield, angst die de veulens werd aangeleerd om de kudde nooit alleen te verlaten.


Terug naar boven Ga naar beneden
Ana

avatar

Profile
Number of posts : 34
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: so I'm finally here...(open) di 27 okt 2015 - 20:39


Nikolai haalde diep adem om alle nieuwe geuren binnen te krijgen. Toen hij haar vroeg over dit gebied verstrakte haar gezicht. "Je bevind je nu in Minanter, één van de gebieden in Blue Moon Horses." Natuurlijk dat waren de belangrijke dingen die hij moest weten, al was het wel apart dat hij meteen zo geaccepteerd werd in de kudde, bij hem thuis moest je je bewijzen voor de merrie die hun leidde je accepteerde. "In de kudde ben je veilig, maar verlaat je de kudde bij valavond of 's nachts dan zal je niet lang meer alleen zijn." Nikolai hield zijn hoofd iets schuin en keek haar recht aan. 'Zijn er hier dan veel roofdieren?' hij vernauwde iets zijn ogen. Meestal waren eenzame rovers wel slim genoeg en liepen ze een bocht om hem heen door zijn grootte. Nikolai zwiepte wat met zijn staart terwijl hij nieuwsgierig afwachtte wat Dwynn hem verder ging vertellen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Exca

avatar

Profile
Number of posts : 73
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: so I'm finally here...(open) za 7 nov 2015 - 18:45'Zijn er hier dan veel roofdieren?' Even trok de merrie met haar oortjes bij de vraag van de hengst. Wist hij dan niets af van de demons? Haar ogen gingen even naar de grond, nadenkend over ze dit zou zeggen. Misschien was het wel gewoon beter dat ze het direct zei, zonder er rond te draaien. "Roofdieren zijn hier zeker, maar deze hebben de vorm van een paard. Al kan je ze zo niet echt noemen." mompelde ze er nog achter. "Demonen worden ze hier genoemd."


Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoudProfile


Contact
BerichtOnderwerp: Re: so I'm finally here...(open)

Terug naar boven Ga naar beneden

so I'm finally here...(open)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Soortgelijke onderwerpen

-
» To Pour Salt Into An Open Wound...
» The Shivering Isles (Open To All!)
» The Vacation (Open Rp)
» DBZ Ultimate Tenkaichi(IC) (Open/accepting)
» Finally, a place to rest!

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Blue Moon Horses ::  :: » Archive :: Minanter-
» CHATBOX