IndexHandbookMapGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepenZoekenFAQ

Deel|

When the flowers fade [Epona]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Shyvana

avatar

Profile
Number of posts : 182
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: When the flowers fade [Epona] zo 8 nov 2015 - 10:18Der koude herfstwind waaide over de landen in Blue Moon Horses. Het was een stille hint van moeder natuur dat de winter in aantocht was. Wanneer deze het land binnen zou vallen was dan weer moeilijker te vertellen. Gele, oranje, roze en bruine bladeren waaiden met de wind mee over het hele terrein. Grote vlakken van gras leken veel kleiner doordat de bladeren er als een deken over heen lagen. Bomen waren nagenoeg kaal en het gras groten deels kaal gegeten door de kudde die er regelmatig overheen trok.
De lucht was grijs en donker. Het was nog droog en dat was vrij bijzonder. Normaal regende het vrij snel tussen de bergen van Minanter.

Op één van de vele heuvels waren meestal rode klaprozen te vinden. Op dit moment hingen de koppen naar beneden en vielen sommige van de blaadjes op de grond.
Een vosmerrie met blonde manen stapte er rustig doorheen. Ze duwde haar neus tegen één van de bloemen, de vervagende geur in haar opnemend. Ze sloot haar blauwe ogen. "Rust nu bloem en keer terug in de lente." fluisterde ze. Daarna hief ze haar hoofd. De donker rode kleuren maakten haar nog steeds vrolijk. Ze galoppeerde aan en rende door het bloemenveld heen. Ze kon de kudde nog steeds zien grazen van het korte gras. Oké, ze zouden binnenkort verder gaan. De merrie zou dit dan wel zien. Ze zou er zelf achterna rennen wanneer het zo ver was. Voor nu rende ze door het bloemen veld heen. Zacht lachend en af en toe stoppend voor een bloem. Ze was vijf, maar wanneer ze alleen was gedroeg ze zich als een veulen. Ze vergat dan de wereld om haar heen heel even. En heel af en toe kon ze dan haar moeder zien. Niet dat ze er dan was, maar omdat de herinnering dat even heel erg sterk was.


"Round and round like a horse on a carrousel..."
Terug naar boven Ga naar beneden

When the flowers fade [Epona]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Soortgelijke onderwerpen

-
» The World of Flowers (Please Join)
» Bloody Flowers. [OPEN]
» The Shivering Isles (Open To All!)
» Floral Bloom
» Three Flowers, Three Words

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Blue Moon Horses ::  :: » Archive :: Minanter-
» CHATBOX