IndexHandbookMapGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepenZoekenFAQ

Deel|

The kingsguard - Shyvana

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Mariëlle

avatar

Profile
Number of posts : 601
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: The kingsguard - Shyvana wo 11 nov 2015 - 16:47"The crownless again,
shall be king"


Ondanks dat Reducto zijn thuis al een tijd had gevonden in het gebied genaamd Ferelden met zijn prachtige watervallen en duistere bossen, had hij er vandaag voor gekozen om zijn lichaam te verplaatsen naar Minanter. Het uitgestrekte landschap deed hem goed en hoezeer hij ook van de dichtbegroeide bossen hield zijn hart verlangde naar de zonnestralen op deze prachtige dag. Reducto beweegt zich met zijn grote grove lichaam moeiteloos voort over de smalle paadjes, en door het vochtige gras. De lucht was koel in het bos en later op de dag zou het hier een stuk warmer worden, boven hem zweefden de laatste wolkenvelden zijn gezichtsbeeld uit.

Met krachtige passen draaft hij verder, zijn hals in een boog. Zijn robuuste hoofd hangt laag en zijn ademhaling wordt met de minuut zwaarder. Hij hield van de natuur, en hij hield er van om al zijn krachten uit te buiten en zo ver te gaan dat hij niet meer kon. Met een zwakke grijns op zijn lippen zet hij zijn lichaam in stap en loopt zo verder. Reducto had zijn lichaam vandaag niet voor niets verplaats naar Minanter. Nee.. Hij had een boodschap, een Boodschap voor een merrie die de naam: Shyvana met haar meedroeg. Red heft zijn hoofd op en zoekt het gebied rond naar de zwarte merrie met de blauwe ogen en de witte manen. Hij had haar enkel en alleen langs zien komen, maar nooit met haar gesproken. En toch wilde hij haar deze kans bieden.. In de hoop dat ze deze ook zou accepteren


"We were king’s men.."

Out there in the vast ignorance of the world it festers and spreads. A sleepless malice
as black as the oncoming wall of night. So it ever was. So will it always be.

•••
Terug naar boven Ga naar beneden
Shyvana

avatar

Profile
Number of posts : 182
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: The kingsguard - Shyvana wo 11 nov 2015 - 23:04


s h y v a n a


Het was redelijk vroeg in de ochtend. Sommigen lagen nog lekker te slapen en zijzelf was al een tijdje op. Ze had al een paar dagen moeite gehad met slapen, maar het maakte haar niet veel uit. Haar neus duwde bladeren aan de kant zodat ze de fijne grassprietjes nog fijner kon maken. De veren in haar manen waaiden een beetje op en neer op de herfstwind. Ze hief haar hoofd en keek even rond wie van de kudde er nog meer wakker waren. Echt veel waren het er niet, sommigen sliepen, anderen lagen gewoon nog en weer anderen waren op zo'n grote afstand van haar weg dat ze eigenlijk niet veel anders kon dan een beetje grazen.

Ze stapte langzaam bij de kudde weg, ondertussen plukjes gras pakkend. Ze bewoog zichzelf op die manier langzaam naar de boom waar ze Eros een beetje had leren kennen. Ze bleef het moedig vinden dat hij haar de duistere geheimen van Blue Moon Horses had verteld. Diep van binnen was het dan ook een speciaal moment. Eros had bij de eerste ontmoeting een goede indruk achter gelaten en ze legde haar vertrouwen blind in hem. Zij zelf? Zij vermaakte zich met simpele dingen als grazen, slapen en meer grazen. Haar blauwe ogen knipperden even wanneer ze eerste zonnestralen de berg overkwamen. Ze hief haar hoofd om naar de zonsopgang te kijken. Het zou een heerlijke dag worden.

In her eyes
Flowers could be seen

Terug naar boven Ga naar beneden
Mariëlle

avatar

Profile
Number of posts : 601
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: The kingsguard - Shyvana ma 16 nov 2015 - 16:53THE CROWNLESS AGAIN
SHALL BE KING

Het was nog niet zo lang geleden toen Reducto te horen kreeg dat hij zichzelf Emperor mocht noemen. De leider van een rang zijn was hem niet onbekend.. maar een leider van een heel land met al zijn gevaren was nieuw voor hem. Hoe onzeker hij zich toen had gevoeld of alles wel goed zou gaan, hoe zeker hij zich nu voelde. In een rustige stap, stapt hij verder door het nog vochtige gras. Zijn hoofd hoog opgeheven. Hij had geen haast, al wilde hij het goede nieuws wel zo snel mogelijk brengen.

Niet veel later ziet hij dan ook de merrie staan waar Eros hem over had verteld. Een slanke merrie met blauwe ogen en veren in haar manen, Dat moest de merrie zijn die de hengst zocht. Ondanks dat hij alle hoeken en gaten van dit gebied kende en zo’n beetje ieder paard bij naam kende was deze merrie hem vrijwel onbekend. Maar Reducto vertrouwde op Eros zijn woorden en nam aan dat Shyvana een goede keus zou zijn om general van rang 1 te worden. Geïnteresseerd draait de hengst zijn oren naar voren en stapt in de richting van de merrie, Goeiemorgen, Shyvana is het niet?PAST THE POINT OF NO RETURN
Out there in the vast ignorance of the world it festers and spreads. A sleepless malice
as black as the oncoming wall of night. So it ever was. So will it always be.

•••
Terug naar boven Ga naar beneden
Shyvana

avatar

Profile
Number of posts : 182
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: The kingsguard - Shyvana ma 16 nov 2015 - 22:35


s h y v a n a


Shyvana genoot van de eerste zonnestralen en liet haar hoofd rustig zakken. Ze pakte rustig nog wat van de korte sprietjes die ze onder een stapel bladeren had gevonden. Ze sloeg een keer met haar staart tegen haar achterste om een kriebel weg te jagen die haar teisterde. Haar blauwe ogen hadden zich op het gras voor haar neus gefocust. Ze nam nog wat korte sprietjes, nog wat en nog wat. Ze hief haar zwarte hoofd en keek naar de kudde. De meesten van hen waren onbekend. In de verte zag ze Eros staan. Hij was redelijk herkenbaar met zijn aparte aftekeningen. Haar oren draaiden naar achteren wanneer ze eerst het doffe geluid van paardenhoeven in gras en bladeren hoorde. Pas daarna draaide ze haar hals en hoofd om te kijken. Een zwart paard kwam aangestapt, maar een groene aftekening? Dat had ze eigenlijk nog nooit gezien. Haar blauwe ogen vulden zich dan ook met nieuwsgierigheid en verbazing. Deze werd als maar groter wanneer hij echt naar haar toe kwam. Ze draaide haar oren nieuwsgierig naar voren terwijl ze dapper, maar veelal door nieuwsgierigheid, een stap naar voren zette. De hengst die naar haar toe kwam had een bepaalde hoeveelheid dapperheid in zich waardoor ze wist dat hij geen gewoon kudde paard was, maar minstens twee rangen boven haar stond. Ze glimlachte wanneer de woorden haar oren bereikten, maar verbazing gaf zich weer in haar houding. "Goedemorgen... Ja, ik ben Shyvana... Hoe, uhm, weet je dat?" vroeg ze zichzelf af maar tegelijkertijd stelde ze de vraag ook.

In her eyes
Flowers could be seen

Terug naar boven Ga naar beneden
Mariëlle

avatar

Profile
Number of posts : 601
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: The kingsguard - Shyvana do 19 nov 2015 - 15:17THE CROWNLESS AGAIN
SHALL BE KING


Met zijn groene ogen bekijkt hij kort de kudde, elk paard kon hij makkelijk onderscheiden en bij naam noemen. Hij kende diens geheimen en was op de hoogte van elke roddel. Het moest ook, als leider had hij de verantwoording voor elk levend wezen. Goed of slecht dat maakt niet uit. Hij voelde zich verantwoordelijk voor iedereen.

“Hoe, uhm, weet je dat?” begint de merrie. Reducto’s oren draaien meteen in haar richting.. haar woorden opvangend. Zijn blik haar richting op werkend. “Eros, heeft mij veel over je verteld Shyvana”.   Begint hij dan op een rustige beheersde toon.Ik zal me voorstellen, dan weet je ook wie je voor je hebt. Dat is wel zo handig voordat ik mijn voorstel aan je voorleg.

Mijn naam is Reducto, En ik ben de Emperor van het gebied van de blauwe maan. Nooit had de hengst gedacht nog eens zijn status als emperor aan iemand te kunnen melden. Hij had überhaupt nooit gedacht dat hij dit gebied ooit nog eens zou kunnen betreden. Zoals je waarschijnlijk wel gehoord hebt van Eros, ben ik opzoek naar een aantal generals voor alle rangen. Voor rang 2 heeft Skyfall, Pilgrim aangesteld. En aangezien Eros het druk heeft met andere zaken ben ik opzoek gegaan naar een Gerenal voor Rang 1. Dat is dus de reden dat ik naar jou opzoek ben gegaan. Eros heeft mij een aantal dingen over jou verteld waardoor ik denk dat je een goede general zou kunnen zijn.


PAST THE POINT OF NO RETURN
Out there in the vast ignorance of the world it festers and spreads. A sleepless malice
as black as the oncoming wall of night. So it ever was. So will it always be.

•••
Terug naar boven Ga naar beneden
Shyvana

avatar

Profile
Number of posts : 182
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: The kingsguard - Shyvana do 26 nov 2015 - 10:24


s h y v a n a


Shyvana kantelde haar hoofd een beetje. Het kwartje begon te vallen. Alleen de naam al zei haar genoeg. Even serieus, je hoeft niet achterlijk te zijn om te begrijpen dat Reducto de leider van alles en eigenlijk iedereen is. Ze giechelde dan ook een beetje. "Ai, ik voel me zo dom nu. Nu ik de naam hoor weet ik per direct wie je bent. Maar ik heb nog niet alle gezichten in mijn hoofd zitten zoals je wel merkt." grapte ze even. Maar daarna keek ze hem recht aan, verbaasd zelfs. Haar ogen schoten naar Eros die in de verte stond. "Dus Eros heeft je wat dingen over me verteld. Figures... Alles en iedereen praat, maar ik als General?" Ze fronste even en dacht ook na over wat haar taken eigenlijk zouden zijn als ze ja zou zeggen. Ze had ooit het een en ander gehoord over Generals, dat zij tijdens een blauwe maan met de schimmen vochten om de kudde te beschermen.

Eerlijk? Ze had er nooit echt over nagedacht. Maar een vreemd soort aantrekkingskracht naar deze positie, de positie om paarden te beschermen... Ja, dat leek haar wel wat. Het gaf haar een gelukkig gevoel. Haar blauwe ogen keken naar Reducto en glimlachte. "Ik ben mij bewust van de risico's die deze rang met zich meebrengt. Maar ook met de mooie kanten ervan. De kans om mijn soortgenoten te helpen en beschermen is iets waar ik nooit echt bij stil heb gestaan... Maar ik voel me vereerd en vooral gelukkig dat ik de kans krijg om dat te doen." sprak ze zachtjes. "Ik zou graag de aanbeveling en het aanbod accepteren om General van rang 1 te worden, Reducto." Deze woorden sprak ze met meer zekerheid. Haar oren naar voren gedraaid.

In her eyes
Flowers could be seen

Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoudProfile


Contact
BerichtOnderwerp: Re: The kingsguard - Shyvana

Terug naar boven Ga naar beneden

The kingsguard - Shyvana

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Blue Moon Horses ::  :: » Archive :: Minanter-
» CHATBOX