IndexHandbookMapGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepenZoekenFAQ

Deel|

First steps in hell (open)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Esperanza

avatar

Profile
Number of posts : 23


Contact
BerichtOnderwerp: First steps in hell (open) di 17 nov 2015 - 19:16


Naevia

It's like I have a loaded gun in my mouth,
and I like the taste of metal.

Donkere regenwolken trokken samen in de lucht, zodat de zon compleet verdween en het land in de schaduwen van de wolken werd gehuld. Een palominobonte merrie draafde met grote passen door het hoge gras van de vlakte, haar neusgaten ver open gesperd en haar ijsblauwe ogen tuurden oplettend om haar heen. "Een nieuw land, nieuwe kansen," klonk haar optimistische gedachte. Heel optimistisch, want ze had al stukjes van verhalen gehoord. Verhalen over het gevaar dat over dit land zwierf tijdens de volle maan. Dat de hemel blauw kleurde en het land zwart en monsters uit de schaduwen verschenen.

Of dit een verhaal was om veulens bang te maken of het echt was, ze was nog niet zeker. Het kon toch niet waar zijn? Paarden met vlijmscherpe hoektanden? Kom op, die kwamen alleen voor in sprookjes. Toch heerste er een ongemakkelijke sfeer, alsof datgene dat dreigde uit ieder bosje kon springen.

Naevia vertraagde haar pas en de eerste druppels vielen al op haar vacht. Bij elke stap die ze zette voelde ze haar hoeven in de drassige grond wegzakken. Ze blikte nogmaals naar de hemel en voor haar waren enkel onheilspellende grijze wolken. Haar ogen vielen op een bos enkele honderden meters voor zich uit. Ze haalde eens adem en bracht jaar lichaam in een korte galop.

Eenmaal met haar hoofd onder de kalende takken van de bomen nam ze het tempo terug naar een stap. Haar benen en borst zaken onder de modderspatten en haar rug en half waren nat. Fijn. Naevia had een hekel aan de herfst. Het was nat en het was een aanloop naar de winter, die met het schaarse voedsel eigenlijk nog erger was.

Plotseling werd het rustgevende geluid van regen op de kale takken en enkele bladeren verstoord door het geluid van paardenhoeven. Naevia hief haar hoofd en draaide haar oren naar het geluid en wachtte nieuwsgierig af wie tevoorschijn zou komen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Mariëlle

avatar

Profile
Number of posts : 601
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: First steps in hell (open) do 26 nov 2015 - 14:23THE CROWNLESS AGAIN
SHALL BE KING


Het waren schimmen van de zwarte nacht, ze zouden geruisloos moeten zijn en zich dansend op de wind moeten verplaatsen. Geen sporen achter laten als ze een dier van de kudde stalen. Niemand zou weten wie ze waren, en iedereen zou staan trillen om dat gene dat niemand kende. Maar zo was het niet hier. Iedereen was op de hoogte van de schimmen en wist wie ze waren, net zoals de leiders.

Reducto’s manen plakken tegen zijn brede schoft aan, zijn adem is zwaar en komt als dampende wolkjes uit zijn neusgaten gezet, het werd kouder, de herfst maakte plaats voor winter en het zou niet lang duren of de regen zou plaats maken voor sneeuw. Witte vlokken die de gebieden een hele andere sfeer gaven dan normaal. -dreigender- benauwder.., Roofdieren zouden zich makkelijk kunnen verschuilen tussen de sneeuwstormen. En de kudde zou een grotere prooi vormen voor dat geen waar Reducto het meest voor vreesde.  schimmen. Hoe geruisloos ze zich ook tussen de blaadjes door konden begeven, hoe stiller ze hun lichaam door de sneeuw verplaatste. Alsof ze konden zweven. In gedachten verzonken stapt de zwarte hengst verder tussen de bomen door. Een schuilplaats zoekend voor de regen, of wat nog komen moest. Red kende dit gebied maar al te goed, hij had er het meerendeel van zijn leven gesleten.

Zijn hoofd hangt laag, de regendruppels die tussen de bomen door kwamen ontwijkend. Ook al zag hij er niet bepaald oplettend uit, toch hield hij alles in de gaten. Zijn oren gespitst op wat er komen moest. Hij kende elk beestje, ieder levend, ademend wezen wat zich schuil hield in de bossen. Enkel was er nu een geur bijgekomen die hem tot op dit moment nog niet bekend voor kwam. kort heft de zwarte hengst zijn hoofd op en merkt de lichte verschijning op, zijn lichaam stilzettend en zijn neusgaten gaan zacht op en neer.PAST THE POINT OF NO RETURN
Out there in the vast ignorance of the world it festers and spreads. A sleepless malice
as black as the oncoming wall of night. So it ever was. So will it always be.

•••
Terug naar boven Ga naar beneden
Esperanza

avatar

Profile
Number of posts : 23


Contact
BerichtOnderwerp: Re: First steps in hell (open) vr 27 nov 2015 - 17:26


Naevia

It's like I have a loaded gun in my mouth,
and I like the taste of metal.

Haar ogen volgden haar oren naar het naderende geluid. Een gitzwarte hengst kwam tevoorschijn, zijn ogen schenen groen gloeiend. Maar het was enkel een speling van gifgroene vacht om dezelfde kleur ogen. Opmerkelijk. De hengst hief zijn hoofd en bracht zijn lichaam tot stand. Naevia sloot kort haar ogen en knikte naar de hengst, waarna ze ogen opende tussen haar wimpers terwijl ze haar hoofd nog laag had nieuwsgierig naar hem keek. Hij was een imposante gedaante, groter en breder dan dat zij was. Het viel haar ook op dat de hengst al wat op leeftijd was. Daarom wist ze dat ze hem respectvol moest behandelen en aangezien ze nieuw was in dit gebied moest ze niet meteen een slechte indruk maken.

De regen drupte nog steeds op haar al natte rug en het voelde alsof het elke seconde harder begon te regenen. Naevia wist dat haar vacht haar zou beschermen tegen de kou, maar alsnog vond ze het maar niets. Het gevoel van het water dat over haar flanken rolde had ze een hekel aan. Op dit moment echter had ze iets anders om zich druk om te maken, een donkere vreemdeling met groene ogen.

Naevia hief haar hoofd weer hoger waarbij haar manen speels over haar hals vielen en ze was de eerste om het gesprek te beginnen. 'Hallo, ik denk niet dat wij elkaar kennen. Mijn naam is Naevia,' groette ze de hengst op een neutrale toon. Ze was benieuwd wie het persoon achter de merkwaardige groene ogen zat. Ze was niet bang om hem recht in de ogen aan te kijken een haar mondhoeken iets omhoog te trekken. Hoe ongeduldig ze ook was, ze wachtte respectvol op zijn antwoord.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoudProfile


Contact
BerichtOnderwerp: Re: First steps in hell (open)

Terug naar boven Ga naar beneden

First steps in hell (open)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Soortgelijke onderwerpen

-
» 2 steps from hell!
» Baby steps... come on, baby steps (Intro/Open)
» To Pour Salt Into An Open Wound...
» The Shivering Isles (Open To All!)
» Enemies Brought Together As One(Open, Pick N Play)

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Blue Moon Horses ::  :: » Archive :: Minanter-
» CHATBOX