IndexHandbookMapGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepenZoekenFAQ

Deel|

E L É A ღ let the wind erase all the things of yesterday.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
mischatjeh

avatar

Profile
Number of posts : 2338
Status : Absent


Contact
BerichtOnderwerp: E L É A ღ let the wind erase all the things of yesterday. do 4 feb 2016 - 1:33
E L É A
Good, better, best. Never let it rest. 'Til your good is better and your better is bestDit leek het te zijn uit de vele verhalen. Het was een lange reis geweest maar dit leek het toch echt te zijn. Haar lichaam had zich al voortgebracht over verschillende gebieden. Zoals de winterachtige rots muren die smalle wegen verbergt. Het leek haast uitgestorven op die plaats maar af en toe merkte ze toch aanwezigheid op, meest bleek dit gewoon een konijn te zijn. Nu was ze op een dicht gegroeide plaats gekomen, bomen staan dicht op elkaar en vormde daarmee iets duisters. Door de lichtinval van de dalende zon had het ook iets magische. Ze bewonderd even de uitzicht maar komt daarna weer in een rustige pas. Haar hoeven raken zacht de grond, het mos zo zacht alsof ze over kussentjes liep. Dit was zo veel anders dan de plek waar haar moeder haar had achter gelaten. Een plek dat meer bestond uit een donkere droge zandvlakte waar her en der wat groen te vinden was.

De zon zakt steeds verder weg en de duisternis maakt steeds meer ruimte over de hemel, op enkele plekken kon je al een sterretje aan de hemel zien fonkelen. Maar deze dame kon er niet echt haar ogen op richten. Ze was uitgeput , Moe van een lange reis. Maar ze wilde zich niet echt overgeven aan haar uitputtng. Na een korte tijd worden haar passen slordig, haar benen voelen slaperig. Nog enkele passen en dan laat ze zich zakken in het half hoge gras. Een Rilling gaat over haar rug als een ijskoude windstoot over haar heen glijd.

Felle zonnestralen brand op haar vacht , maar de warmte is nauwelijks te voelen door de wind vlagen die steeds weer op bezoek zijn. Behendig en totaal niet charmand staat ze op. Langzaam zet ze haar lichaam in beweging terwijl haar hemelsblauwe kijkers de omgeving ontdekken


[sorry beetje kort maar ik ben nu toe aan mn bedje ]

coded by RESCUE RANGER ! of ATF


Like a Star @ heaven Waiting for you <3

Terug naar boven Ga naar beneden
Bo

avatar

Profile
Number of posts : 2551
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: E L É A ღ let the wind erase all the things of yesterday. zo 7 feb 2016 - 20:31

WORLD WAR ME
De overgang van dag naar nacht was altijd bijzonder. De gevaarlijke duisternis met de mysterische schoonheid die normaal lijnrecht tegenover het veilige licht met ongekende valkuilen staan hadden zich vermengd. Een verschijnsel wat zich 2 keer per dag voordeed, en dat leek vaak. Maar ondanks dat hij het al vaak genoeg had gezien bleven er zich nieuwe aspecten ontrafelen. Zoals de zon die in strijd was met de ijzige wind, elkaar soms opheffend. Sommige seconden leek de zon haar gebied terug te winnen, waar ze haar warmte even over de champagne vacht liet glijden. Vervolgens won de ijzige wind en leek dat kleine moment van warme vrede te verpletteren waarna het de kille leegte achterliet.

Vier hoeven drukte af in de harde bodem, ondanks dat er geen sneeuw meer lag was het nog steeds koud. De bodem was hopeloos bevroren, al leek het gras zich aardig te redden. Twee hoeven vonden de grond, waarna het zich krachtig afdrukte en daarmee de rest van zijn lijf omhoog bracht. Het was geen snelle draf, maar een die hij uren op uren vol zou kunnen houden. Weer twee hoeven maakten contact met de grond, vluchtig waarna ze een schep lucht mee pakte. Vooral in de winter maakte de champagne hengst rondes over zijn gebied. Winter was het meest gevreesde seizoen van het jaar, de meeste paarden vonden in deze tijd hun einde. Hij vond altijd wel verstekelingen die hulp konden gebruiken, die de kuddes konden bereiken om zich daar vast te houden aan de warmte die het bood.

Eros' smaragd groene ogen vonden een gestalte wat moeizaam op stond. Zijn doel had zich gefocust op wat het deed lijken een merrie. Zijn gezicht stond strak maar niet onvriendelijk, hij wilde als Councillor autoriteit uitstralen zonder dat paarden bang van hem zouden worden. De groene poelen richtte zich op de hemelsblauwe van de merrie. 'Hallo, ik hoop dat je het niet te koud hebt.' Sprak zijn warme stem terwijl zijn lippen op het ritme meebewogen. Zijn lichaam had een gepaste afstand tegenover de merrie, terwijl zijn ogen een bezorgde uitstraling gaven.

MUHAHAHAHA
Terug naar boven Ga naar beneden
mischatjeh

avatar

Profile
Number of posts : 2338
Status : Absent


Contact
BerichtOnderwerp: Re: E L É A ღ let the wind erase all the things of yesterday. wo 10 feb 2016 - 1:49
E L É A
Good, better, best. Never let it rest. 'Til your good is better and your better is best


Haar lange slanken waren nog niet lang in beweging tot haar blauwe ogen een gestalte zagen , Een Zelfverzekerde en gespierde en aan zijn houding en bouw gelijk te zien dat het een heer was waar men niet mee moest sollen. Haar kleine oortjes draaien ietsjes zenuwachtig rond haar hoofd, om de geluiden rond haar toch nog ligt op te kunnen vangen maar de stem van de hengst verstoord alle aandacht naar de omgeving . Nu had de hengst alle aandacht van haar.. Zijn bezorgde stem gaf haar het gevoel dat ze leek op een merrie die niet voor zichzelf kon zorgen. Ze snuift daarop kort en kijkt hem dan strak aan in zijn groene ogen toch verscheen er een kleine glimlach op haar lippen. "Hoi .. Ik denk dat de kou een kwestie is van wennen " zegt ze met een zachte stem die ze altijd al had gehad . Dan schuurt er weer een ijskoude windvlaag over de vlakte en schuurt zo over haar vacht heen en slaat haar lange warrige manen tegen haar hals aan. Ze is de warmte gewend , de verdroogde vlaktes en een slechte leiding van de nieuwe Alpha. En na een lange tocht mocht ze hier binnen vallen dat totaal anders was maar het waarschijnlijk wel waard zou zijn. Want wat zou nou erger zijn dan haar geboorteplaats ?

" Ze noemen me Eléa " Weer siert de zachte glimlach haar lippen terwijl haar ogen langzaam over de lichaam van de hengst glijden. Maar al snel keek ze hem weer aan in zijn aanstekelijk bezondere ogen, Ze had nog nooit die oogkleur gezien en dat deed haar onbeleefd de onbekende hengst aanstaren. Als ze zich dat beseft slaat ze haar ogen even verlegen naar de grond maar al snel duwt ze die verlegenheid weg en kijkt ze hem weer aan met een zachte glimlach.coded by RESCUE RANGER ! of ATF


Like a Star @ heaven Waiting for you <3

Terug naar boven Ga naar beneden
Bo

avatar

Profile
Number of posts : 2551
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: E L É A ღ let the wind erase all the things of yesterday. za 13 feb 2016 - 17:07

WORLD WAR ME
De gure wind nam nu definitief de overhand over een van de kale vlaktes die tegen de hoge bergtoppen aan lagen. De grillige bergkammen waren slechts als lijntjes in de lucht te zien, en toch had hij ze overwonnen. Hij had de ijlheid van de lucht doorstaan, en daar getraind zodat hij nog sterker zou zijn in de lagere gebieden. Hij had altijd in de bergen geleefd, waar de rest van zijn familie dat had gedaan.

Zijn smaragd groene ogen gleden over de verschijning. Ondanks dat ze op de grond had gelegen toen hij haar aantrof zag ze er goed uit. In zijn ronde was hij meerdere tegengekomen die lagen en nooit meer waren opgestaan. Het was de donkere kant van het leiderschap dat hij droeg. Het was zijn verantwoording om de paarden in leven te houden en hij had er altijd moeite mee gehad. "Hoi .. Ik denk dat de kou een kwestie is van wennen " Het liet de champagne hengst even glimlachen terwijl zijn bezorgde blik weg gleed in een vriendelijke. 'Het blijft verradelijk.' bracht hij haar een antwoord terwijl zijn blik verharde. Winter was het donkerste seizoen, en veel paarden vergaten hoe snel de onderkoeling op de loer kon liggen.

" Ze noemen me Eléa " De zachte stem trok zijn aandacht weer terug naar de fijne merrie. Eros grinnikte even en keek haar recht aan in haar blauwe ogen. 'De dochter van Zehlia, niet?' Haar naam had een lichtje laten branden bij hem. Hij vond het belangrijk niet alleen zijn kudde te kennen, maar ook alles wat op het resterende stuk land rond liep. De schimmen hadden weinig van zich laten horen en dat was nooit een geruststellende gedachte, ze zouden er alles aan doen om belangrijke informatie te krijgen. Een van zijn vele taken als councillor om dat tegen te houden. Toen hij door had dat ze naar zijn ogen aan het staren was liet hij slechts een glimlach vallen en verzachtte zijn blik direct.

Zijn benen begonnen met een stap en zijn lichaam was gedwongen om te volgen. Hij wisselde kant met de merrie en wenkte haar als uitnodiging om mee te lopen. Stilstaan in deze wind zou nooit bevordelijk zijn voor de binnentemperatuur. 'Eros is de naam.' Begon hij met zijn diepe zachte stem. 'Vertel me eens, vanaf waar ben jij in het Minanter terecht gekomen?' Waren zijn volgende woorden uit oprechte interesse. Terwijl zijn ogen nét wat langer in de hemelsblauwe van de merrie bleven hangen.

OOC: Gosh flut sorry D:


MUHAHAHAHA
Terug naar boven Ga naar beneden
mischatjeh

avatar

Profile
Number of posts : 2338
Status : Absent


Contact
BerichtOnderwerp: Re: E L É A ღ let the wind erase all the things of yesterday. ma 15 feb 2016 - 2:55
E L É A
Good, better, best. Never let it rest. 'Til your good is better and your better is best


De glimlach die hij haar schonk was aanstekelijk want haar lippen krulde zich ook omhoog, al zaten haar lippen vaak in de houding. 'Het blijft verradelijk.' klinkt de stem van de hengst. Ze knikt dan ook enkel als bevestiging. Dat was het zeker , maar de jonge merrie wist zeker dat ze hier wel mee kon leren leven, dat was tenminste wel haar bedoeling. Ookal waren het steeds ijskoude windstoten vond ze dit beter dan de dagelijkse zonnige dagen. Brandende zonnige dagen waar je liefst de hele dag de schaduwplaatsen opzocht. Maar dan moes je er wel de mogelijkheden naar hebben.

'De dochter van Zehlia, niet?' klonk zn stem terwijl hun ogen elkaar weer kruisde, even keek ze weg maar al gauw vinden haar ogen die van hem. en de knikte zwakjes. "Ja.. " haar zachte stem wordt mee gesleurd door de wind en ook even haar aandacht. Ja dochter van Zehlia maar dat was haar ver achter gebleven. ze hadden elkaar al langere tijd niet gezien en ze had er tot nu toe geen behoefte aan. Stiekem misschien wel maar ze was er nog niet op voorbereid om haar moeder onder ogen te zien na haar vertrek. Dit alles had ander kunnen zijn als haar moeder haar had mee genomen..

Haar lichaam komt langzaam in beweging wanneer haar gezelschap haar toewenkt. 'Eros is de naam.' hoort ze over zijn lippen rollen en kort krullen haar lippen weer , ze fluisterd zachtjes zn naam haast onhoorbaar..  'Vertel me eens, vanaf waar ben jij in het Minanter terecht gekomen?' Hun ogen blijven weer even hangen in elkaar  en dat deed haar zwijgend de hengst aankijken in zijn smaragd groene ogen. Na een korte stilte slaat ze haar ogen weg van hem en kijkt voor zich uit. " Van de droge vlakte naar de bergen door het bos. " Ze grinnikt zacht over haar eigen woordkeus en kijkt hem dan kort aan met een typische zacht Eléa glimlach.  


coded by RESCUE RANGER ! of ATF


[ugh mijne is net zo flut .. Betere postjes in de toekomst]


Like a Star @ heaven Waiting for you <3

Terug naar boven Ga naar beneden
Bo

avatar

Profile
Number of posts : 2551
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: E L É A ღ let the wind erase all the things of yesterday. wo 17 feb 2016 - 18:29

WORLD WAR ME
Eros liet zijn gedachte even de vrije loop. Zijn vader was gelijk het onderwerp wat opdook, iets wat hij nog altijd maar half had afgesloten. Hij had een goede vader gehad, die waarschijnlijk het beste met hem voor gehad had. Hij was blij dat hij weggehaald was van dat vreselijke trainingskamp onder leiding van Aeron, zijn oom. Maar het had niet niet alleen positiviteit gebracht, Amor werd makkelijk verleid door merrie's, die daar dan ook gebruik van maakten. Eros had het meegemaakt als jonge hengst, toen hij net zelf kon eten was hij verlaten, afgezet in de hoop dat Amor zo goed zou zijn om hem onder zijn vleugel te nemen. Het had een verbittering achter gelaten, in geloof dat alle merrie's zo zouden kunnen zijn. Een muur was gebouwd rondom zijn hart, al liet hem dat beter focussen op zijn positie als Councillor.

"Ja.. " De zachte stem trekt zijn aandacht gelijk weer terug naar de merrie. In haar ogen was te lezen dat ze er niet trots op was. 'Zo weet ik zeker dat ik de goede voor me heb.' Sprak hij vriendelijk, het was niet de bedoeling haar op de pijnlijke plekken te raken. Zijn benen maakte lange passen al leek zijn beweging traag. Met elke stap uitgemeten vonden zijn hoeven de kille grond terwijl de wind over zijn vacht aaide. " Van de droge vlakte naar de bergen door het bos. " grinnikte de merrie zacht terwijl er weer een glimlach aan hem werd geschonken.

Na een kleine klim ontvouwde er zich weer meer landschap dan gras en kwam de kudde in zicht. Zijn oren hadden zich ernaar toe gedraaid, zoekend naar enig teken van chaos wat uitbleef. Enige merken zijn aanwezigheid meer op, al bleef de rest vredig staan. Een lichte opluchting gleed van zijn schouders terwijl zijn blik zich tevreden weer op de merrie vestigde. 'Dan zal het wel een lange reis zijn geweest.' Sprak zijn stem uiteindelijk na de stilte die er was geweest. Hij liet zijn ogen voor het eerst over de rest van haar lichaam glijden. Hij moest toegeven dat de merrie er goed uit zag voor een paard wat zo lang had gelopen, en zeker voor hier in dit land. 'Dat zie je er niet aan af.' Sprak hij wat zachter, terwijl hij nog eens in haar blauwe ogen tuurde en afwachtte waar de merrie behoefte aan had.
-Nog steeds fruttig D:-


MUHAHAHAHA
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoudProfile


Contact
BerichtOnderwerp: Re: E L É A ღ let the wind erase all the things of yesterday.

Terug naar boven Ga naar beneden

E L É A ღ let the wind erase all the things of yesterday.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Soortgelijke onderwerpen

-
» Wind Waker Link
» Wind Weapon
» Gift of the Gods: The Wind Temple [Group Two]
» Gone Like The Wind
» Wind Stlyle: Wind Absorber

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Blue Moon Horses ::  :: » Archive :: Minanter-
» CHATBOX