IndexHandbookMapGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepenZoekenFAQ

Deel|

Do fairies have tails?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Michelle
ǤØÐ ÂßØVЄ ÂĿĿ
avatar

Profile
Number of posts : 6870
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Do fairies have tails? za 13 feb 2016 - 17:33

spectre
— “Fairies have to be one thing or the other, because being so small they unfortunately have room for one feeling only at a time.”


Ze was geen veulen meer. Dat zou ze tegen iedereen zeggen die het durfde te beweren. Hoewel ze nog altijd nieteens de leeftijd van een jaar bereikt had stond ze toch al wat steviger op haar benen en begonnen het kleine gewei tussen haar oren te groeien. Haar persoonlijke trots. Niemand zou kunnen beweren dat zij nu niet een mytisch wezen was. Want ja dat was ze wel.

Haar donkere staart dansde op haar passen. terijl de dikke vlecht in haar manen vast bleef zitten. Ze was een schoonheid. De titel prinses waardig. Haar moeder een groots councillor en haar vader de emperor van dit hele land. Niemand zou het ook maar durven om een haar op haar perfecte lichaam te krenken en als ze dat dan nog probeerde waren er nog altijd haar broers en haar Pilgrim. Ja haar Pilgrim. Hij was van haar en dat wist hij maar al te goed ook. Om haar hoeven gedraaid als een klein persoonlijk speeltje.

Het was een gave die ze bezat. Ieder die in haar buurt kwam betoveren met haar inmense schoonheid en zoete woorden. Als het aan haar lag zou ze zelfs persoonlijk Avanti om kunnen toveren tot een schoothondje. Maar het lag niet aan haar. Ze werdt geen seconde alleen gelaten, nee altijd was er wel iemand in de buurt om haar kostbare leven te beschermen en hoewel ze normaal dit niet minder dan goed keurde had ze vandaag toch de ogen van haar oppas weten te omzeilen. Ze wou op avontuur gaan en dat was ze nu dan ook.

Nieuwsgierig keek ze rondt. Vele verhalen waren er geweest over dit gebied maar geen die ze echt had onthouden simpelweg omdat ze haar niet geinterreseerd hadden. Het gebied dat nu de naam Rhyntem had ziend in persoon had echter een heel ander effect op haar. Ze werdt aangetrokken tot de asvlaktes en staarde zoekend rondt of er nog iets van leven te vinden was in deze doodse hel.. Enig teken van een nieuw begin.

-Thriumph first Smile


“I don't want to be a queen-” I want to be the queen

speach ♥️I fight for the men I've held in my arms, dying on foreign soil. I fight for their wives and children,
whose names I heard whispered in their last breaths. I fight for we few who did come home,
only to find a country full of strangers wearing familiar faces!


I fight for my people, impoverished to pay the debts of an Empire too weak to rule them,
yet brands them criminals for wanting to rule themselves! I fight so that all the fighting
I've already done hasn't been for nothing! I fight... because I must."
Terug naar boven Ga naar beneden
Bo

avatar

Profile
Number of posts : 2551
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Do fairies have tails? za 13 feb 2016 - 19:06
Twee kil blauwe ogen staarden doods in de verte. Ronduit verveeld. Er waren tijden voorbij gekropen. Tijden zonder enige actie, eindeloos observeren leek het enigste wat er in de gedachte van de schimmenhengst om ging. Toch waren er acties vanuit zijn kant geweest, hij was op bezoek geweest bij de General Pilgrim, en had informatie gewonnen. Zeer interessante informatie. Reducto zou afgeleid zijn, samen met één van de councillors in het speciaal. Zijn bloed was doorgestroomd en bracht een nog kleine merrie: Spectre.

Zijn ogen hadden het stel dan ook gevonden en voor het eerst had Faylice niet het hoofd van de aandacht. Zijn gedachten waren onverstoord verder gegaan, hadden plannen gekweekt, gezocht naar de nieuwe zwakke plekken van dit land, want een veulen zou meer invloed hebben dan vele misschien zouden denken. Thriumph had gezien hoe ze met Pilgrim op trok, wat opties opende. Een kleine glimlach verscheen over zijn bloederige lippen terwijl hij toe keek hoe ze vertrok naar Rhyntem, en alleen het landschap aan het verkennen was. Het liet zijn hoeven uit de vertrouwde moddergaten stappen en volgde de jonge merrie ongemerkt totdat er geen enkel paard te bekennen was.

Thri opende zijn neusgaten toen hij de assige vlakte deed bereiken. Hij snoof de lucht van verbrande zielen en nam die diep in zich op. Wetend wat er zich twee jaar terug had afgespeeld op precies deze plek. Het had een groot contrast om zijn kleinkind die nog zo onschuldig was over de verbrandde overblijfselen van verschillende paarden te zien lopen. Terwijl hij in alle stilte langzaam dichterbij kwam gooide hij zijn manen over de andere kant en verborg zijn slachttanden. Hij was benieuwt wat de jonge merrie zou doen en besloot er daarom een spelletje van te maken...

Terwijl hij de achterflank van de merrie naderde maakte hij zijn stem op die waarschijnlijk roestig zou beginnen. 'Welkom.' Begon hij, terwijl er een kleine grijns over zijn lippen hing. Hij wachtte totdat ze zou omdraaien en keek quasi verbaast. 'Well, hebben we hier met de grote prinses Spectre temaken?' Vroeg hij daarna waarna hij een buiging maakte. 'Het is mij een eer.' Maakte hij af, zonder de killheid in zijn stem te laten horen. Met gemak kroop hij een fractie van een seconde in haar kleine hoofd waar hij wat verbindingen deed verbuigen. 'Laten we afspreken dat je je na ons gesprek hier niks meer van herinnerd, goed?' Het verzekerde zijn succes, want hij wist dat als zijn dochter, of de grote Empire hier achter zou komen hij niet meer loyaal kon zijn aan Avanti.


I have a knack for extracting information
along with most of your internal organsMUHAHAHAHA
Terug naar boven Ga naar beneden
Michelle
ǤØÐ ÂßØVЄ ÂĿĿ
avatar

Profile
Number of posts : 6870
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Do fairies have tails? ma 15 feb 2016 - 16:56

spectre
— “Fairies have to be one thing or the other, because being so small they unfortunately have room for one feeling only at a time.”


Haar ogen gleden heen en weer over het gebied dat nog altijd haar intresse vast hielt. Het was een land dat ze niet kon. Compleet anders dan de zeeën en stranden die ze gewend was met hier en daar een klein stuk bos. Ze was altijd omringt geweest door water. Maar nu.. Nu was ze in een land dat tien duizend maal anders leek dan haar wereld. Haar veilige omgeving was ver weg en het leek er op alsof ze het nooit meer terug zou vinden als ze door zou blijven lopen in deze godsvergeten wereld.

In een zekere zin beangstigde dit haar. De onzekerheid die nu over haar heen stroomde was een vreemde verandering voor de normale autoritaire hardheid die ze als enige kende. Het was niet dat ze echt bang was. Het voelde echter gewoon niet goed. Ze wou hier niet blijven onder de open hemel waar ze zich bekeken voelde.

Zodra de jonge merrie zich echter omdraaide hapte ze naar adem oog in oog staand met een donker wezen dat alleen maar leek te bestaan in haar nachtmerries. Maar deze hengst leek toch echt behoorlijk echt terwijl hij haar aansprak. "Hoe ken jij mijn naam?" Vroeg ze gelijk niet luisterend naar de stem van de hengst terwijl ze haar neusje omhoog duwde. Natuurlijk kon iedereen haar naam maar ze wou wel weten waarom en hoe.

Voor ze echter meer antwoord kreeg schoot een stem door haar hoofd die de kleine merrie liet verstarren op haar hoge beentjes en met groene ogen staarde ze recht naar de donkere van de hengst voor haar terwijl haar hoofd langzaam bewoog in een knikje. Hoewel ze dit wou vechten. Want hoe durfde hij haar iets af te dwingen leek haar lichaam niet mee te werken met haar wil en bleef ze zo staan aan de grond genageld. Haar mond nog altijd open in de halve zin die ze had willen spreken. Als een popje wachtend tot ze losgelaten werdt door de greep van de stem.


“I don't want to be a queen-” I want to be the queen

speach ♥️


I fight for the men I've held in my arms, dying on foreign soil. I fight for their wives and children,
whose names I heard whispered in their last breaths. I fight for we few who did come home,
only to find a country full of strangers wearing familiar faces!


I fight for my people, impoverished to pay the debts of an Empire too weak to rule them,
yet brands them criminals for wanting to rule themselves! I fight so that all the fighting
I've already done hasn't been for nothing! I fight... because I must."
Terug naar boven Ga naar beneden
Bo

avatar

Profile
Number of posts : 2551
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Do fairies have tails? wo 17 feb 2016 - 18:52
Het kleine wezen was gelijk op haar hoede, wat een goed teken was. De meeste veulens en jaarlingen hadden geen benul van wat er allemaal wel niet gevaarlijk zou kunnen zijn. Het liet zien dat ze een stel hersenen had meegekregen en dat was iets waar Thri maar al te goed iets mee kon. Hij had toegekeken hoe ze haar eerste meters verkende, en hoe ze Pilgrim al gelijk om haar vinger had gewonden. Gezien hoe ze langzaam behendiger werd met de lange stelten die ze bezat, hoe ze stukje bij beetje minder afhankelijk was van Skyfall. Hoe ze zich al afzette tegen de nodige bescherming van haar ouders, alles waar de jonge schim zijn plannen op kon smeden. Want hij had lang stil gestaan, te lang. Ondanks de afwezigheid van het grootste gedeelte van zijn kudde had deze situatie teveel voordelen en opties gegeven om er niks mee te doen. In zijn eindeloze observeren was hij uitgebroken, en zijn mind lag maar op één ding, gebruik maken van de perfecte omgeving die onbewust voor hem was gecreëerd.

"hoe ken jij mijn naam?" Vroeg het gelijk terwijl ze haar neus fier op stak. Het liet hem grinniken, zoveel was terug te zien vanuit haar moeder en tante. 'Wie kent nou de naam niet van de grote Spectre?' Sprak hij zoetig speels, waarbij zijn maag omdraaide. Tevreden keek hij toe hoe ze antwoord gaf op zijn kleine manipulatie en herstelde net zo snel het gesprek weer. Nu hij vrijheid had stapte hij nog wat dichter naar de kleine merrie toe en vormde zijn zinnen. 'Laat me mijzelf voorstellen, ik ben Thriumph,' Hij pauzeerde zijn zin even en keek haar direct aan. 'Pappa van Skyfall.' Geamuseerd keek hij naar de merrie, wachtend naar hoe snel zijn woorden haar zouden vallen. Ondanks dat ze zich niks van het gesprek zou herinneren, zouden er diep van binnen kleine veranderingen plaats vinden. Niet dat daar nu wat van te zien was, maar het zal hem later helpen.


I have a knack for extracting information
along with most of your internal organsMUHAHAHAHA
Terug naar boven Ga naar beneden
Michelle
ǤØÐ ÂßØVЄ ÂĿĿ
avatar

Profile
Number of posts : 6870
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Do fairies have tails? wo 2 maa 2016 - 18:42

spectre
— “Fairies have to be one thing or the other, because being so small they unfortunately have room for one feeling only at a time.”


De woorden van de hengst kwamen langzaam maar zeker tot haar door terwijl ze even knipperde haar groene ogen zachtjes glimmend. Hij had wel gelijk, wie kon haar nou niet. Zij was de geweldige Spectre. Dus het was niet vreemd dat deze voor haar volslagen onbekende hengst haar kende. Het was juist een hele eer voor haar, het liet haar alleen maar meer zien dat het waar was dat zij de echte princess was van dit land.

Echter liet hij haar toch even schrikken met zijn woorden en keek hem recht aan iets wat onzeker aan. Haar mama sprak nooit over haar familie. Al wat ze wist was haar papa haar broers en haar grote vriend. Niet een grootvader toch? Ze draaide haar hoofdje even bij en keek hem onzeker aan. "Dat zou betekenen dat u mijn grootvader bent nietwaar?" Mompelde ze langzaam en draaide haar slanke lichaam even iets bij om hem onderzoekend aan te kijken. "Maar als dat zo is waarom ken ik je dan nog niet?"


“I don't want to be a queen-” I want to be the queen

speach ♥️


I fight for the men I've held in my arms, dying on foreign soil. I fight for their wives and children,
whose names I heard whispered in their last breaths. I fight for we few who did come home,
only to find a country full of strangers wearing familiar faces!


I fight for my people, impoverished to pay the debts of an Empire too weak to rule them,
yet brands them criminals for wanting to rule themselves! I fight so that all the fighting
I've already done hasn't been for nothing! I fight... because I must."
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoudProfile


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Do fairies have tails?

Terug naar boven Ga naar beneden

Do fairies have tails?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Soortgelijke onderwerpen

-
» Mokuzai's Sword and Pet
» Banished Celestial Spirit Magic
» The Werewolf Twins of the DWMA
» Nine Tails Chakra Mode! (DONE)
» Wizard Saints of Fiore

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Blue Moon Horses ::  :: » Archive :: Anderfels-
» CHATBOX